Μετάβαση σε περιεχόμενο

καλως σας βρικα

Recommended Posts

καλως σας βρισκω μανουλες!

ειμαι η ηρω και μενω σε ενα χωριο εξω απο τα χανια της κρητης.

Σας παρακολουθω καποιο καιρο και σημερα πηρα την αποφαση να σας συστηθω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως την Ηρουλα!!!Καλως μας ηρθες!!και πολυ καλα εκανες!!!Εγω ειμαι η Κωνσταντινα μενω Πρεβεζα...δεν εχω ακομα παιδακι....εσυ?

Καλώς ήρθες ηρώ στην παρέα του mammyland!!!!!

Εγώ είμαι η Αντωνία και έχω 2 κοριτσάκια! Το πρώτο μου κοριτσάκι είναι 12 χρονών και το δεύτερο 9 μηνών!!!!

Θα χαρώ πολύ να τα λέμε!!!

Φιλιά!

Ηρουλα καλωσηρθες!!!

Ειμαι η τρελη του χωριου (mammyland) και προσπαθω να καταλαβω ακομα...

"εγω ΠΟΤΕ θα γινω....τρεολο-ΜΑΝΑ???":P :laugh: :laugh: :laugh:

Εξω απ τα Χανια ε??? Σε ποιο μερος?? Εκανα 1 χρονο στα Χανια....

(ΟΧΙ....ΟΧΙ..... δε με ειχαν σε ψυχιατρειο εκει....) απλως ημουν διορισμενη.... Τα ΛΑΤΡΕΨΑ!!! Εγινα και συντεκνισσα....ΑΜΕ....ΑΜΕ....

(Κι οταν θα ρωτανε το παιδι: "τρελος παπας σε βαφτισε??" θα μπορει καλλιστα να τους αποστομωνει λεγοντας.... "οχι! τρελη νονα...."..:blink: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΡΟΥΛΑ!! ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ, ΦΟΒΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ!!! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ , ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ..ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΙΜΑΙ 31 ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!

κοριτσια ευχαριστω για την θερμη υποδοχη!

Μαγδαληνη καλησπερα,νομιζω οτι εφοσων δεν υπαρχει οργανικο προβλημα οτι ολα θα πανε καλα!ο αδερφος του αντρα προσπαθουσε με την γυναικα του 2 χρονια και τωρα εχει τρια παιδια!επισης εδω στο χωριο που μενω μια γυναικα δεν μπορουσε να μεινει εγκυος επειδη της ειχαν προξενησει υπερβολικο στρες οι συγγενεις,ξερεις τωρα "Aκομα να κανετε παιδι","τοσα χρονια παντρεμενοι...καιρος ειναι".Η γυναικα επισκεφτηκε εναν ομοιοπαθητικο γιατρο και τελικα εμεινε εγκυος.Νομιζω οτι δεν εχεις να χασεις τιποτα εαν επισκεφτεις εναν ομοιοπαθητικο,φαρμακα και ορμονες δε θα σου δωσει.

scarlet30γεια σου και σενα!Μενω στις βρυσες Αποκωρονου,στην Αθηνα ζουσα πριν ερθω με τον αντρα μου εδω,δεν εχουμε καταγωγη απο κρητη,απλα μας αρεσε το μερος και μειναμε μονιμα.

silia,aristina,Ελληκαι bouriq ευχαριστω και να σας ζησουν τα μωρακια σας!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΗΡΟΥΛΑ.

ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ 29 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΙ ΕΓΩ.Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ!

ΦΙΛΙΑ..

Ηρουλα μου καλως ηρθες στην παρεα μας!!!:) :) :) Σου ευχομαι οτι καλυτερο στη ζωη σου!!!!Εγω ειμαι Θεσσαλονικια και εχω εναν μεγαλο γυιο!Ητανε ο γυιος μου στα Χανια το καλοκαιρι ενα μηνα,πηγε για 10 μερες και κολλησε!!!!Αλλα κι εγω εχω παει πολλες φορες και στα Χανια και σε ολοκληρη την Κρητη!!!!Αγαπωσε ΚΡΗΤΗ,ετσι λεω οταν τη βλεπω στην τηλεοραση,και περιμενω ναρθει το καλοκαιρακι για να ξαναρθω:woohoo:

Καλώς σε βρήκαμε Ηρούλα!!

Είμαι η Λίνα και δεν έχω παιδάκι ακόμη:( .

Εγώ γεννήθηκα και ζω στις Κυκλάδες. ΄

Η παρέα εδώ είναι φανταστική και εθίζεσαι γρήγορα!

Θα χαρώ να τα λέμε...

κοριτσια σας ευχαριστω!ενα κοριτσακι εχω 9 μηνων.

milina ευχομαι να αποκτησεις οσα παιδακια θελεις και αφου το θελεις θα τα αποκτησεις,να εχεις παντα θετικη σκεψη!εγω αποκτησα την κορουλα μου στα 36 μου χρονια και θα παω και για δευτερο.

Ηρουλα καλημερα και καλως μας ηρθες!!Θα περασεις υπεροχα εδω μεσα!!Ειμαι η Παναγιωτα 28 χρονων εχω μια κορη απο εξωσωματικη,το σαββατο γινετε ενος χρονον...περναει ο καιρος :) ειμαι ξανα εγκυος εντελος φυσιολογικα 8 εβδομαδων!!:woohoo: Ελπιζω ολα να πανε καλα!!Χαρηκα πολυ και σε φιλω!!:woohoo:

ΑΑΑΑ ξεχασα να σου πω,πως ειμαστε απο Αγρινιο αλλα μενουμε Σαλαμινα εδω και 10 χρονια λογου επαγγελματος του συζηγου!!!Αλλα μαθαμε πως θα παρουμε μεταθεση Κρητη Σουδα το καλοκαιρι παλη,μακαρι Παναγια μου γιατι μεναμε 2 χρονια και τα ειχαμε περασει φανταστικα....θα μενουμε πρωτα ο Θεος μεσα στην βαση!!!:)

Hroulla mou kalimerakia sou agapi mou...

Kai kalos mas vrikes...

Hrthes stin pio omorfi paraioulla mas...

Egw eimai i joanna,,,

Exw ena giokka enos eton,,,

Kai eimai egkuws 30 eudomadon me tin korassa...

Sou euxwme ola ta kalitera agapi mou...

Filia polla...

Kai o theoullis mazi sou...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...