Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δημητρουλα μου γεια σου!! Παρτα ολα δικα σου!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τι οργανωση ειναι αυτη??? Μενω speachless (σε απταιστα ελληνικα..:P )

Καλα να περασετε ρε κοπελιες....ριξτε καμια κορινα και για μενα...;)

• Απαντήσεις 189
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κουκλες καλα να περασετε! πολυ θα ηθελα να ερθουμε και εμεις αλλα αυριο θα κανουμε τα γενεθλια μας! Η Μαρια-Ιωαννα θα σβυσει το πρωτο της κερακι.... ειστε ολες καλεσμενες!

μετα το μποουλινγκ περαστε για ενα κομματι τουρτα και αλλα πολλα καλουδια!

Δημοσίευση

pebi να τα εκατοστήσει!! :)

Να 'ναι γερή, να'ναι ευτυχισμένη κι όπως επιθυμείτε να την καμαρώσετε!! :)

Να περάσετε καλά στο πάρτυ γενεθλίων!! Που να 'ρχόμαστε βρε;;.. Ένα τσούρμο τρελοmammyδούδες!! Αυτό μετά δε θα'ναι πάρτυ, θα'ναι τρελοκομείο!! :P χαχαχαχα...

Δημοσίευση

Καλά να περάσετε κοπελιές που θα ανταμωθείτε αύριο πρωϊ στο MALL! Ίσως σε κάποια επόμενη συνάντηση έρθω κι εγώ, πάντως το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ μακριά από το σπίτι μου (μένω Νίκαια). Και ξεκινάω αύριο ετοιμασίες για ταξιδάκι... Pebi να σου ζήσει η ακριβούλα σου! Φιλιά πολλά σε όλες και καλό bowling!!!

Δημοσίευση

Μη νομίζεις ότι όλες οι κοπέλες είμαστε κοντά στο Mall. Οι περισσότερες είμαστε μακριά. Αλλά είπαμε να βρεθούμε εκεί γιατί έχει πολλά πράγματα να κάνεις. Καφέ, εστιατόρια, μαγαζιά, bowling!

Ο προαστιακός δεν σε βολεύει;; Κάνει στάση έξω από το Mall. Ξανασκέψου το! :)

Δημοσίευση

Συμφωνώ με την crazy!Για όλες μας μακριά είναι. απλά είπαμε να φύγουμε λίγο από το κέντρο μήπως και έρθουν στη συνάντηση και κοπέλες που μένουν σε εκείνη την περιοχή!Την επόμενη θα πάμε σε άλλη περιοχή!Γενικά είναι δύσκολο να καταφέρουμε να βρούμε σημείο που να μας ικανοποιεί όλες!Όμως να ξέρετε ότι προσπαθούμε πολύ!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

Δημητρούλα αυτή η συνάντηση μάλλον δε με θέλει... :blink::blink::blink:

Είμαι άρρωστη!! Θα έχουμε μωρά και έγκυες μαζί μας?!? Πώς θα έρθω? :ohmy::ohmy:

Ελπίζω μεχρι αύριο το πρωί να είμαι καλύτερα!! :dry:

Σισσιω μου περαστικουλια!Μην μου στεναχωριέσαι!Εσύ να είσαι καλά!Πάνω απ όλα η υγεία μας!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Κορίτσια, μάλλον δεν θα έρθω! Έκανα εχθές την β-επιπέδου και μου ταρακούναγε ο γιατρός την κοιλιά πολύ κι από το βράδυ μ'έπιασε ένας οξύς πόνος στην κοιλιά χαμηλά! Και σήμερα το ίδιο! Αν αύριο ξυπνήσω και νιώθω καλά και δεν πονάω, θα επικοινωνήσω με Ρούλα και θα ενημερώσω αν έρθω ή όχι! Με τσιμπάει σαν περιόδου πόνος δεξιά χαμηλά! Μπορεί να μεγαλώνει κι η μήτρα δεν ξέρω! Αλλά δεν μπορώ να περπατήσω! Και δεν το διακινδυνεύω! Εύχομαι ως αύριο να είμαι καλύτερα! Κι ήθελα πολύ ρε γ@μώτο να έρθω! Είμαι να σκάσω! Το έλεγα όλη την εβδομάδα και τώρα μ'έπιασε κι αυτό που δεν ξέρω και τι είναι!:(

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

Δημητρούλα αυτή η συνάντηση μάλλον δε με θέλει... :blink::blink::blink:

Είμαι άρρωστη!! Θα έχουμε μωρά και έγκυες μαζί μας?!? Πώς θα έρθω? :ohmy::ohmy:

Ελπίζω μεχρι αύριο το πρωί να είμαι καλύτερα!! :dry:

Βρε Σισσιώ.. είπαμε να βρεις έναν καλό λόγο για να μη φύγετε για το χωριό σήμερα... αλλά όχι κι έτσι βρε παιδάκι μου!!! :angry::huh::P

Περαστικά σου!! :) Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα και να τα καταφέρεις να'ρθεις τελικά! ;):):kiss:

dallia έγραψε:

Κορίτσια, μάλλον δεν θα έρθω! Έκανα εχθές την β-επιπέδου και μου ταρακούναγε ο γιατρός την κοιλιά πολύ κι από το βράδυ μ'έπιασε ένας οξύς πόνος στην κοιλιά χαμηλά! Και σήμερα το ίδιο! Αν αύριο ξυπνήσω και νιώθω καλά και δεν πονάω, θα επικοινωνήσω με Ρούλα και θα ενημερώσω αν έρθω ή όχι! Με τσιμπάει σαν περιόδου πόνος δεξιά χαμηλά! Μπορεί να μεγαλώνει κι η μήτρα δεν ξέρω! Αλλά δεν μπορώ να περπατήσω! Και δεν το διακινδυνεύω! Εύχομαι ως αύριο να είμαι καλύτερα! Κι ήθελα πολύ ρε γ@μώτο να έρθω! Είμαι να σκάσω! Το έλεγα όλη την εβδομάδα και τώρα μ'έπιασε κι αυτό που δεν ξέρω και τι είναι!

Κοριτσάκι μου, ελπίζω σήμερα να'χει περάσει ο πόνος για να ηρεμήσεις, φαντάζομαι την αγωνία σου.. :unsure::huh:

Ελπίζω να σε δούμε κι από κοντά, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες, κι άλλες συναντήσεις, γι'αυτό αν τελικά δεν έρθεις σήμερα, μην σκας! Προτεραιότητα τώρα έχει το νινάκι! :):kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσάκια..... καλά να περάσετε σήμερα- να ρίξετε πολύ γέλιο στο μποουλινγκ... και μην ξεχάσετε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα ''φάτε μάτια ψάρια'' για εμας τις μακρυνές.....

Α! και αρχίστε να ετοιμάζετε συνάντηση για του Αγίου Πνεύματος που θα είναι την Κυριακή οι Ευρωεκλογές γιατί ως Αθηναία θα έρθω να ασκήσω το εκλογικό μου δικαιωμα... οποτε ευκαιρία για συνάντηση...

Δημοσίευση

xristina33 έγραψε:

Κοριτσάκια..... καλά να περάσετε σήμερα- να ρίξετε πολύ γέλιο στο μποουλινγκ... και μην ξεχάσετε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα ''φάτε μάτια ψάρια'' για εμας τις μακρυνές.....

Α! και αρχίστε να ετοιμάζετε συνάντηση για του Αγίου Πνεύματος που θα είναι την Κυριακή οι Ευρωεκλογές γιατί ως Αθηναία θα έρθω να ασκήσω το εκλογικό μου δικαιωμα... οποτε ευκαιρία για συνάντηση...

Μακάρι βέβαια να έρθω και πιο νωρίς για άλλους λόγους......:) :) :)

να μην ξεχιόμαστε... 8 σήμερα χιχιχιχιχιχιχι

Δημοσίευση

crazy εγραψε (για την Χριστνα):

Κι ακόμα καλύτερο το "8 σήμερα"!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ετσι......Ετσι..... να μην ξεχνιομαστε....

Χριστινακι για τη Δευτερα το πρωϊ ειπες οτι εχεις κλεισει ραντεβου...

για χοριακη...???;) :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια μου!Από χθες είχα πονοκέφαλο που δυστυχώς δεν μου πέρασε ακόμα!:angry: :angry: :angry: Στη συνάντηση θα πάω όμως όπως και να έχει!:P :P :P Έστω και αν βρωμάω θερμαντική αλοιφή!:woohoo: :woohoo: :woohoo: πάω να ετοιμαστώ να πάω στα κορίτσια μου!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Μπεμπουλης θα παρεις και τον μπεμπουλακο για μασκωτ???:laugh:

Μην ειστε προκλητικες...ομως....:angry:

Ευχηθηκαμε με ολη μας την καρδια να περασετε τελεια....

αλλα μην μας κανετε να ζηλευουμε αλλο γιατι θα αρχισω....

τα βουντου....:P :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αρχικά να πω την αλήθεια η μητρότητα είναι μια αρκετά απαιτητική «κατάσταση»  από την άποψη ότι είσαι η μαμά και το βάρος πέφτει στην μαμά και το μπαμπά φυσικά.    όμως είναι περισσότερο στη μαμά. Γιατί η μαμά θα είναι στο σπίτι όσο ο μπαμπάς θα είναι δουλειά.    εγώ έχω 3 παιδιά.    άπειρες φορές έχω νιώσει μόνη κ ίσως και καθημερινά από την άποψη ότι κ μένα οι συγγενείς μου μένουν κοντά αλλά έχουν κ εκείνοι τη ζωη τους δεν μπορούν καθημερινές να μου κάνουν παρέα να πω μια κουβέντα να πιω ένα καφέ (έχουν το πρόγραμμα τους, έχουν τις δουλειές τους κτλ κτλ)  η κόρη μου έγινε 6 κ της λέω κάθε μέρα πόσο τυχερή νιώθω που υπάρχει κ μπορώ να πω μια κουβέντα με κάποιον που με καταλαβαίνει.  Ο ένας ο γιος μου είναι 3.5 κ δν μπορεί να κάνει κάποια ουσιαστική συζήτηση κ το άλλο παιδάκι μου είναι 6 μηνών δεν μιλάει καν 😁 Καμία φίλη μου δεν είναι μητέρα (είμαι 30) κ κανένα συγγενικό μου πρόσωπο που είναι κοντά. Plus μένω στο εξωτερικό κ φαντάζεσαι πόσο πιο δύσκολο είναι.    εμένα τα παιδιά μου είναι η παρέα μου κ πραγματικά είναι όλη μου η μέρα. Προσωπικά μεγαλώνω τα παιδιά μου εδώ και 6 χρόνια άρα 6 χρόνια είμαι στο σπίτι. Σαφώς υπάρχουν στιγμές μοναξιάς από την άποψη ότι θέλεις έναν ενήλικα να συναναστρεφείς να πιεις ένα καφέ κάτι.    αλλά είναι στιγμές.    αν δεν ήταν η κόρη μου τόσο μεγάλη ίσως να μιλούσα στα ντουβάρια που λέει ο λόγος 🤣   το άλλο που κάνω κ μας βοηθάει όλους είναι να τα βγάζω έξω όλη την ημέρα (3ωρες τουλάχιστον) άρα παίρνουμε αέρα βλέπουμε κόσμο.    μετά από κάθε γέννα μου αντιμετώπιζα έτσι ψυχολογικά προβλήματα. Με το που πήγαινε να νυχτώσει έκλαιγα, στεναχωριόμουν, ένιωθα μόνη μου πολύ έντονα.    ευτυχώς μετά τις 50 μέρες καλυτέρεψα.    Δεν βοηθάει που κ ο άντρας μου γυρνάει 11-12 το βράδυ. Αλλά οκ είναι όλα μια συνήθεια εν τέλη.    τώρα είμαι πολύ καλύτερα που έχουν στρώσει οι ορμόνες. Δεν θα σκεφτώ δλδ τέτοια αρνητικά συναισθήματα συχνά.    (οι φίλες μου όλες μένουν στην Ελλάδα άρα μόνο τηλεφωνικά ή με βιντεοκλήσεις μπορώ να τους μιλήσω κάτι είναι κ αυτό όμως από το τίποτα 🙏🏼🩷).    τον πρώτο καιρό να έχεις παρέα συνέχεια ( την πρώτη εβδομάδα η μαμά μου κοιμόταν σπίτι μας για να με βοηθάει γιατί όπως είπα έχω 3 παιδιά άρα ήταν πολύ εξουθενωτικό μέχρι να μαζέψω δυνάμεις από τη γέννα)    Και θα πω αυτό που πάντα λέω κ στον εαυτό μου! Αν σου δίνουν τη βοήθεια τους να την παίρνεις κ να μην ντρέπεσαι. (Είμαι ένας άνθρωπος που ούτε στην μαμά μου δεν θα πω να έρθει να με βοηθήσει ή πχ στις αδερφές μου. Μόνο αν οι ίδιοι θελήσουν από μόνοι τους να έρθουν τότε θα έρθουν. Κ αυτό θεωρώ ότι είναι μειονέκτημά μου κ είναι κ εγωισμός γιατί εν τέλη θαρρώ απλά ότι δεν ξέρω να ζητάω βοήθεια ή ότι έχω εγωισμό και δεν ζητάω βοήθεια. Από την άλλη έχω την τιμή να λέω ότι τα κατάφερα μόνη μου με 3 παιδιά κάθε μέρα όλη μέρα. Τα αγαπάω τόσο πολύ μου αρέσουν τόσο πολύ τα παιδιά που ξεχνάω πολύ εύκολα αυτή τη μοναξιά)    μακρυγορησα με το καλό εύχομαι 🩷
    • Εγώ γενικά δεν είχα σταθερό κύκλο και πριν μείνω έγκυος αλλά μετά την γέννα θήλαζα μου ήρθε στους 5 μήνες η περίοδος  κάποιες φορές που ερχόταν καλά και άλλες είχα καθυστέρηση αρκετές μέρες  έχει να κάνει και με το θηλασμό σε άλλες κοπέλες στρώνει αμέσως άλλες πάλι θέλει ένα διάστημα να επανέλθει  υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης;
    • Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!  Ο γιατρός μέχρι στιγμής είναι αισιόδοξος γιατί αναπτύσσονται σωστά ,δεν μου έχει θέσει κάποιον αυστηρό περιορισμό,δεν είχα κάποια αιμορραγία μέχρι στιγμής. Απλά ούτως ή άλλως τα δίδυμα γεννιούνται πρόωρα ,και σκέφτομαι ότι τα δικά μου θα γεννηθούν ακόμα πιο πρόωρα λόγω της ανωμαλίας και κάνω άσχημες σκέψεις ότι θα έχουν μια ζωή θέματα υγείας κτλ. Προσπαθώ να διαχειριστω και το σοκ της δίδυμης κυησης και το σοκ του θέματος της μήτρας με ότι αυτά συνεπάγονται... Να αναφέρω ότι είναι σε δύο διαφορετικούς σάκους άρα δύο πλακούντες. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά λέω τι θα είμαι η εξαίρεση στον κανόνα εγώ;🥲 Χαίρομαι που τα κατάφερες και πήγαν όλα καλά ! 
    • Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, εμείς κάνουμε οτι καλύτερο, από εκει και περα υπάρχουν πολλοι παράγοντες!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...