Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλησπέρα πέρα ως πέρα!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Είμαι κι εγώ χειρουργημένη απο ενδομητρίωση. Σε δύο μήνες περίπου θα κάνουμε την πρώτη μας εξωσωματική. ΄

Δεν ξέρω με ποιον τρόπο μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας.. οπότε γράφω αυτό το μήνυμα.

Παρακαλώ βρείτε με και καθοδηγήστε με στην παρέα σας. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω!!!

:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλως ηρθες κοριτσι μου στην παρεουλα μας!:) :) :)

Σου ευχομαι περαστικα και γρηγορα να εχεις θετικο αποτελεσμα στην προσπαθεια σου!Μπορεις να απαντας οπου θελεις,σε οποιο θεμα νομιζεις εσυ,οτι απορια εχεις με χαρα να σε βοηθησουμε.Εγω εχω εναν γυιο και ειμαι θεσσαλονικια.

ΠιτερΠαν γεια σου και καλως ηρθες στη παρεα μας!:)

Ειχα και εγω ενδομητριωση εκανα λαπαροσκοπηση μετα εκανα κατι ενεσεις για παυση της περιοδου 6 στο συνολο. Μετα σφου μου ηρθε περιοδος εμεινα φυσιολογικα εγκυος στο 3 μηνα προσπαθειων!!! Αν θελεις κατι ειμαι εδω. Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια!!!:)

Τόμα έγραψε:

ΠιτερΠαν γεια σου και καλως ηρθες στη παρεα μας!:)

Ειχα και εγω ενδομητριωση εκανα λαπαροσκοπηση μετα εκανα κατι ενεσεις για παυση της περιοδου 6 στο συνολο. Μετα σφου μου ηρθε περιοδος εμεινα φυσιολογικα εγκυος στο 3 μηνα προσπαθειων!!! Αν θελεις κατι ειμαι εδω. Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια!!!:)

Καλησπέρα και σε σένα και σε ευχαριστώ!

Εγώ έκανα 4 ενέσεις για παύση της περιόδου (την τελευταία την έκανα την προηγούμενη εβδομάδα). Και περιμένω οδηγίες απο το γιατρό

Τόμα έγραψε:

τωρα θελει υπομονη μεχρι να σου ερθει περιοδος εμενα μου ηρθε μετα απο 2μιση μηνες περιπου...ολα θα πανε καλα ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!:)

Για να πω την αλήθεια έχω ψιλοαγχωθεί, έχω αγωνία, και σκέφτομαι διάφορα, αλλά... ΤΟΛΜΩ!

ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ καλοσηρθες στη απαιχτη παρεα μας.μεσα απο αυτον τον τροπο μπορεις να ρωτας οτι σου κατεβει στο μυαλο και να σαι σιγουρη οτι αμεσως θα σου απαντανε πολλες κοπελες ειτε εχουν αντιμετωπισει κατι παρομοιο ειτε εχουν ακουσει κατι. ειμαι η ρεβεκκα εχω μια κορη 4.5 μηνων και ευχομε και σε σενα συντομα να μας γραψεις οτι εισαι εγκυος.μεσα στο φορουμ μπορεις να διαβασεις για ολων των ειδων τις αποριες απο την συλληψη εως τα μεγαλυτερα μωρα. περιμενουμε ξανα νεα σου. καλοσηρθες πιτερ παν απο το παραμυθι σου στο μαγικο mmammyland μας

ΠιτερΠάν καλοσώρισες στην όμορφη παρέα μας!!!!ευχομαι να σε βοηθησουμε σε οτι θέλεις!!!

με το καλο και συντομα ενα μωράκι στην κοιλίτσα σου!!

φιλια!

rebekkablue1 έγραψε:

ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ καλοσηρθες στη απαιχτη παρεα μας.μεσα απο αυτον τον τροπο μπορεις να ρωτας οτι σου κατεβει στο μυαλο και να σαι σιγουρη οτι αμεσως θα σου απαντανε πολλες κοπελες ειτε εχουν αντιμετωπισει κατι παρομοιο ειτε εχουν ακουσει κατι. ειμαι η ρεβεκκα εχω μια κορη 4.5 μηνων και ευχομε και σε σενα συντομα να μας γραψεις οτι εισαι εγκυος.μεσα στο φορουμ μπορεις να διαβασεις για ολων των ειδων τις αποριες απο την συλληψη εως τα μεγαλυτερα μωρα. περιμενουμε ξανα νεα σου. καλοσηρθες πιτερ παν απο το παραμυθι σου στο μαγικο mmammyland μας

Γειά σου κι εσένα!!

Νιώθω πολύ όμορφα που μιλάω με μανούλες!!! Να είστε πάντα καλά και τα μωράκια σας γερά και τυχερά!!!

Η αλήθεια είναι πως είμαι μέσα σε ένα γλυκό παραμύθι σε όλη μου τη ζωή. Σε έναν ονειρεμένο κόσμο!!!

ΠίτερΠαν καλωσόρισες στο mammyland!

Καλή ανάρρωση σου εύχομαι!

Είμαι η Ιφιγένεια, στα 30 κι έχω μια κορούλα 7 μηνών.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να βιώσεις κι εσύ όλα τα υπέροχα συναισθήματα που βιώνω εγώ τώρα, μετά τη γέννηση της Μαρίας μου!

Ελπίζω το ταξίδι σου προς τη μητρότητα να ξεκινήσει σύντομα!

Το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος, απέβαλέ το!

Εμείς εδώ θα βοηθήσουμε!

Σε φιλώ!

Θα χαρώ να τα λέμε!

Πιτερ παν καλωσηρθες!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλη αναρρωση και να εχεις παντα ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!!!

Το πολυποθητο θα ερθει και για σενα οπως και για ολες που περιμενουμε..... και εως τοτε "λιγουρευομαστε" τα μωρακια των αλλων κοριτσιων του ΜΑΜΜΥ...:P :laugh: :laugh: :laugh:

Γλυκιά μου ... καλώς ήρθες στην παρέα μας ...

μην αγχώνεσαι και μην αγωνιάς ...

εμείς είμαστε εδώ να σου κάνουμε παρεούλα και να δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Καλησπέρα ΠίτερΠαν, καλή διαμονή σου εύχομαι.Να σου συστηθώ, είμαι η Έλενα και ακόμη δεν έχω bebe... ευελπιστώ να έρ8ει γρήγορα όμως.

657428prx8bev0ph.gif378935mh8n6opcdz.gif

Geia soy ki apo mena Peter Pan! Welcome :)

Oyte egw exw mwroyli akoma kai mallon tha katafygoyme ki emeis se ekswswmatikh, opote tha exoyme polla na syzhtame...

Kalh tyxh loipon kai se mas kai se ola ta koritsia toy mammy poy perimenoyn ton pelargo :P

Καλώς όρισες Πίτερ Παν, σου εύχομαι να είσαι σιδερένια και όλα να σου πάνε θαυμάσια!

Εύχομαι γρήγορα να έρθουν όλα όπως τα θες. Η παρέα είναι εξαιρετική και 8α τα λέμε συχνά!

Φιλιά!!

ΠίτερΠαν, καλώς ήρθες κι από μένα! Το mammyland είναι η πιο γλυκειά μου εξάρτηση!! Παρακολουθώ κι απαντάω καθημερινά από τότε που το ανακάλυψα και δεν έχει πολύ καιρό...

Σου εύχομαι καλή ανάρρωση κοπέλα μου και σύντομα ο Θεός να σ'ευλογήσει μ'ένα υγιή μωράκι στην κοιλίτσα σου!! Καλή επιτυχία στον αγώνα σου και εύχομαι το mammyland να σου φέρει τόσο γούρι όσο έφερε και σε μένα!!

Εμείς είμαστε εδώ, οποτεδήποτε χρειαστείς κάτι... Όσο για μένα είμαι η Έλενα κι είμαι καλά!! Χαχαχα:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αστειάκι... Είμαι εγκυούλα στην 20η εβδομάδα και οδεύω αισίως στην 21η!!

Εύχομαι με το καλό σύντομα ένα μωράκι και σε σένα..

Πολλά φιλάκια!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!

Καλημέρα και από μένα!!

Καλώς μας ήρθες!!! Εγώ είμαι η Αντωνία και έχω 2 κοριτσάκια! Το ένα μου κοριτσάκι είναι 12 ετών και το άλλο μου 9 μηνών!!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα σου πάνε καλά!!!

Φιλιά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...