Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Πως τα πήγατε με το σβήσιμο των φώτων απόψε το βράδυ? Εμείς ανάψαμε κεράκια σε όλο το σπίτι και ήταν πολύ όμορφα, όλη η γειτονιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα από όσο κατάλαβα, πουθενά δεν υπήρχε φως αναμμένο! Ακόμη και τα κοινόχρηστα φώτα της αυλής μας κλείσαμε για 1 ώρα!

Δημοσίευση

Αχ πονεμένη υπόθεση... Εμείς θα είμαστε στις μέρες μας (αν δεν εχουμε βγει νωρίτερα...) και θα μείνουμε Αθήνα... Θα ψήσουμε στον κήπο το αρνάκι (ευτυχώς έχουμε και κήπο...). Μου κακοφαίνεται πάρα πολύ γιατί είναι η πρώτη χρονιά που θα κάνουμε Πάσχα Αθήνα και όχι σε κάποιο χωριό, αλλά τι να της κάνω της μπεμπούλας μου;;;

Θα έρθει βέβαια το χωριό σε μας με κοκορέτσια και αρνιά οπότε πιστεύω να περάσουμε καλά...

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια τα είχα κλείσει κι είχα βγει στο μπαλκόνι! Οι γείτονες απέναντι δεν τα είχε κλείσει κανένας από την πολυκατοικία τους και ήταν ένας που φώναζε όλη την ώρα .. :ΤΑ ΦΩΤΑ ΡΕ! ΤΑ ΦΩΤΑ! :unsure: Τώρα τι εννοούσε... δεν κατάλαβα και πολλά!! Χαχα:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Την Τρίτη σκέφτομαι να κάνω έκπληξη στον άντρα μου και να του προτείνω σινεμά, παρόλο που είναι καθημερινή...Τον κράτησα μέσα Σαβατοκύριακο εξ αιτίας υποχρεώσεων, μας αξίζει μια βολτίτσα στα μέσα της εβδομάδας! Τελευταία είδαμε το slumdog millioner και το Grand Torino... Σκέφτομαι να πάμε να δούμε το "Σούλα έλα ξανά"... Το είδε καμιά σας κορίτσια?

Δημοσίευση

Πολύ καλή ιδέα ο κινηματογράφος Αναστασία μου!Δυστυχώς δεν το έχω δει για να σε βοηθήσω. Πω, πω έχουμε να πάμε κινηματογράφο κάτι χρόνια, είναι λίγο δύσκολο με την μικρή.

Ρε κορίτσια επειδή από Μονεμβασιά, τζίφος, δεν βρήκαμε δωμάτιο, είπαμε μήπως το αφήσουμε για Πρωτομαγία, σκεφτήκαμε για Πάσχα να πάμε κάπου για 1-2 μέρες κοντά στην Αθήνα , λίγο οικονομικά για να μείνει και τίποτα για την Πρωτομαγια. Καμία ιδεα?

Δημοσίευση

Χριστίνα καλημέρα,

Αν και είμαι Θεσσαλονικιά και δε γνωρίζω πολλά για μέρη απόδρασης κοντά στην Αθήνα, πως σου φαίνεται η Εύβοια? Υπάρχει ένα χωριό στην Εύβοια, μία με μιάμιση ώρα από Χαλκίδα, (μετά τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσσο, πηγαίνοντας προς Αιδηψό) πήγαμε πέρισυ, λέγεται Λίμνη! Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει τέτοιο μέρος στην Εύβοια, με ωραία παραδοσιακά ξενοδοχεία, ταβερνούλες, θάλασσα...! Super! Να φανταστείς, σκεφτόμαστε να πάμε για ένα Σαββατοκύριακο, μέσα στον Ιούνιο... Πολύ όμορφα! Θα σου στείλω π.μ. φωτο να πάρεις μια ιδέα! :)

Δημοσίευση

Το grand torino Anastasia μου ηταν φανταστικο το ειδα κι εγω!Επισης ξετρελαθηκα και με το seven pounds με τον will smith....αν παιζεται να πατε τελειο...το ελληνικο δεν το εχω δει...δυστηχως δεν βλεπω ελληνικα ποτε στον κινηματογραφο...ελπιζω να περασετε τελεια!!

Χριστινα μου δυστηχως δεν ξερω να σε βοηθησω αλλα απο μερη υπαρχουν πολλα μηως να το ψαξεις λιγακι στο internet?ευχομαι να σε βοηθησουν τα αλλα κοριτσια!

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια, συνεχίζω το πρόγραμμα χαλάρωσης!Πέμπτη φεύγουμε για Μονεμβασιά!!!!

Επίσης θα κάνουμε μια ανακαίνιση στο σπίτι, (κυρίως έπιπλα μπάνιου & κουζίνας) αν έχετε να προτείνετε κάτι, πείτε μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...