Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πότε ολοκληρώσατε το παιδικό δωμάτιο?

Recommended Posts

καλησπερα και απο μενα.

σε καταλαβαινω παρα πολυ.και εγω απο τον 6 ηθελα να παρω τα επιπλα και τα πηρα.τι επαθαν τιποτα.τα καθαρισα καλα τα συραρια στον 7 προς το τελος και μετα σιγα σιγα μονη μου ξεκινησα επλυνα κουβερτουλες πανες ρουχαλακια και ολα τα τακτοποιησα στα συρταρια και ειναι μια χαρα.τι θα παθουν?στον 8 επλυνα και την προικα που στρωνεις στο κρεβατακι και της καλαθουνας.και τα εχω ολα στρωμενα.και τα εκανα ολα μα ολα μονη μου.και εγω δεν ηθελα κανεναν,ουτε μαμα ουτε πεθερα ηθελα να το χαρω.μπορει να ξινισαν αλλα δεν με ενοιαξε καθολου εγω το ευχαριστηθηκα.τα εκανα οπως ηθελα και το απολαυσα.

τωρα σε 2 εβδομαδες γενναω και ειναι ολα ετοιμα και περιμενουν τη μπουμπου μου.

τα βραδια καθομαι στο δωματιο της και το κοιταω τα χαζευω ολα.και κλαιω απο συγκινηση...

μετα πιστεψε με και να θες δεν θα μπορεις να τα κανεις.οποτε κανε τα τωρα.το δωματιο να φανταστεις το βαψαμε στον 5.μετα τον μεγαλο υπερηχο με το που σιγουρευτηκαμε για το φυλο κατευθειαν για να ξεμυρισει.και οπως σου ειπαν και τα κοριτσια και τα επιπλα στην αρχη θα μυριζουν τα ξυλα οποτε καλο ειναι να τα εχεις λιγο καιρο πριν για να φυγει η μυρωδια.αυτα απο μενα.αχ απολαυσε το τωρα ειναι η καλυτερη περιοδος.περιμενουμε νεα σου.

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω και στο 1ο παιδι αλλα & στο 2ο παιδι δεν ειχα στεισει ουτε κουνια ουτε τιποτα αλλο γιατι δεν ηθελα εγω δεν μου αρεσε δεν ξερω καπου κολλαγα.Ειχα πλεινει ομως ολα τα ρουχαλακια,σελτεδακια ....... του μωρου και τα ειχα τακτοποιησει στα συρταρια τους.

Ειχαμε παραγγειλει απο πριν κουνια & καλαθουνα και συννενοηθηκαμε με το καταστημα να τα παρουμε αφου γεννησω.Την καλαθουνα την καθαρισε η μητερα μου για να βγουμε απο το μαιευτηριο και την κουνια την πηραμε μετα απο κανενα μηνα.

Να κοιταξεις να κανεις αυτο που θελεις εσυ και οχι αυτα που θελουν οι αλλοι.

Με το καλο σου ευχομαι & με εναν πονο.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΛΕΙΣΑΣΕΣ, ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ, ΛΟΙΠΟΙ ( ΜΑΜΑΔΕΣ, ΠΕΘΕΡΕΣ ΚΤΛ) ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕΝ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 25Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ 35Η ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, ΜΗΝ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΘΑ ΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΘΑ ΘΑ...ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΟ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ..ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ?? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΥΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΛΥΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ...ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ..

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

Υ/Γ : ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Γ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.. :)

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Μαργα μου!!!

Πως περασε ο καιρος σε περιπου ενα μηνα γεννας!!! Τι ωραια!!

ΠΟλυ ομορφο το δωματιακι του μωρου σου μου αρεσουν τα χρωματιστα ζωακια αστερακια συννεφακια...Τελεια τελεια!!

Περιμενω να ερθει ο καιρος να αρχισω και εγω να ετοιμαζομαι!!:)

Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ...ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ WINNIE AΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΑΝΕ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ...ΑΠΟ ΤΟ COSY CORNER TA EIXA ΠΑΡΕΙ...

MArga μου, τι κανεις καιρο εχουμε να τα πουμε!!!Χαρηκα πολυ που ειδα το δωματιο της μπεμπας σου κ καλως να την δεχτειτε....Πολυ γλυκά κ παραμυθενια τα χεις φτιάξει μπράβο σου....Εγω ειμαι στην 34η εβδομαδα κ περιμενω ανυπόμονα τον μπεμπη μου!!Σήμερα μας φεραν κ τα πραγματά του,απο αυριο ξεκινω κ να τα στρώνω...

Οντως κοριτσια πολυ σπαστικο αυτο που δεν σ αφηνουν να κανεις τιποτα πριν ερθει το μωρο στο σπιτι, κ γω ειμαι πολυ μπερδεμενη, δεν ξερω ποτε να τα ετοιμασω...απ τη μια θελω να τα τελειωσω να ειμαι ηδυχη κ απ την αλλη καπου κολλαω...κ επηρεαζομαι...

Τελοσπαντων, καλες ετοιμασιες σε ολες κ γερα μωρακια πάνω απο ολα!!!!!!!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΙΠΙΛΕΣ ΡΟΓΕΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΤΟ.ΤΣΟΥΠ ΝΑ ΚΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΠΤ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ.ΟΚ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 7 ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΛΑΞ.ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΠΤ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΝΩΡΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΗΘΕΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ 1,5 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Εγώ είμαι στον 5ο μήνα και θα ξεκινήσω από τώρα να φτιάχνω το παιδικό ότι και να λένε. θέλω σιγά-σιγά να το χαρώ. Βέβαια εγώ έχω την γκρίνια του άντρα μου ότι είναι νωρίς αλλά η δικιά μου είναι μεγάλύτερη οποτε κοντά στις γιορτές θα το βάψουμε, θα παραγγείλω από τώρα τα έπιπλα και από τον Μάιο όλα τα υπόλοιπα. Δεν ακούω κανέναν. Το ίδιο να κάνετε όλες.:laugh:

MArga ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ,Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!

Κορίτσια να είστε καλά !!!

Μαργα πολύ ωραίο το δωμάτιο της μικρής σου, με το καλό.

Χθες παρέλαβα τα έπιπλα, το καρότσι, το ριλάξ, το λίκνο και όλα τα παρελκόμενα (φωτιστικα κλπ κλπ) ....

Είναι υπέροχα ... μου έστησαν και τα έπιπλα και από Πέμπτη θα ξεκινήσω το πλύσιμο και το σιδέρωμα. Αποφάσισα να τα ετοιμάσω όλα εκτός από το στρώσιμο του κρεβατιού έτσι για να μην μου γκρινιάζουν :P

Η χαρά είναι απίστευτη τόσο εμένα όσο και του άντρα μου αφήστε που από χθές έχουμε παρέλαση στο σπίτι ... γονείς, πεθερικά, κουμπάρος ... ήθελαν να τα δουν :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...