Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σπυριδούλα μας έλειψες πολύ. Κατανοητός βέβαια ο λόγος. Σου εύχομαι κι' εγώ να σου πάνε όλα καλά και με χαρά να υποδεχτείς τα δυό σου αγγελούδια. Μην μας ξεχάσεις μετά τον τοκετό...Μας καλοέμαθες βλέπεις με όλες αυτές τις πολύτιμες συμβουλές που μας έδινες και δεν μπορούμε να σε αποχωριστούμε...Να είσαι καλά και να γυρίσεις 3πλή...:)

• Απαντήσεις 175
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σπυριδούλα μας έλειψες πολύ. Κατανοητός βέβαια ο λόγος. Σου εύχομαι κι' εγώ να σου πάνε όλα καλά και με χαρά να υποδεχτείς τα δυό σου αγγελούδια. Μην μας ξεχάσεις μετά τον τοκετό...Μας καλοέμαθες βλέπεις με όλες αυτές τις πολύτιμες συμβουλές που μας έδινες και δεν μπορούμε να σε αποχωριστούμε...Να είσαι καλά και να γυρίσεις 3πλή...:)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!:lol:ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!:lol:ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Σπυριδουλα μου με το καλο να ερθουν στον κοσμο τα μωρακια σου!!!

σου ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και τα μωρουλινια σου που τοσο συντομα θα βρεθουν στην αγκαλια σου!!!!

Πω πω 2 κοριτσακια????? :P τρελλα!!!!!!!! ευτυχια!!!!:laugh: :laugh:

Με ενα πονο σπυριδουλα μου και με το καλο να γυρισεις στο σπιτακι σου!!!

θα περιμενουμε νεα σου....!!

φιλακια :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

898938re4tyusj91.gif TWIN GIRLS !!!

Δημοσίευση

σου ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και τα μωρουλινια σου που τοσο συντομα θα βρεθουν στην αγκαλια σου!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

glitterfy105423805D30.gif

Δημοσίευση

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ειμαι και εγω μελουσα μαμα και ανυπομονω να ερθει η ωρα!!!συμπληρωσα 32 εβδομαδες και το αγχος μου για τη μεγαλη μερα μεγαλωνει.

ειναι πρωτη φορα που γραφω με λενε Διονυσια

με εχετε βοηθησει παρα πολυ με ολα αυτα που εχω διαβασει στο forum φιλακια και η ωρα η καλη σε ολες μας:kiss:

Δημοσίευση

ειμαι και εγω μελουσα μαμα και ανυπομονω να ερθει η ωρα!!!συμπληρωσα 32 εβδομαδες και το αγχος μου για τη μεγαλη μερα μεγαλωνει.

με εχετε βοηθησει παρα πολυ με ολα αυτα που εχω διαβασει στο forum φιλακια και η ωρα η καλη σε ολες μας:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Σπυριδουλα μου ποσο σε καταλαβαινω...Εδω εγω μια εχω στην κοιλια και υποφερω.Να'ναι καλα το κοριτσι μου!Το βραδυ δε μπορω να βολευτω.Γυρναω απο'δω γυρναω απο'κει,ο υπνος δε με πιανει.Αστα...Τουλαχιστον εσυ γλυτωνεις τις πολλες ζεστες.Εγω τι να πω μεχρι 13 Αυγουστου θα με φαει ο καυσωνας!ΔΙΟΝΥΣΙΑ καλως ηρθες στην παρεα μας.Εγω ειμαι στην 28η εβδομαδα.Θα τα λεμε συχνα απο'δω.

Δημοσίευση

Σπυριδουλα μου ποσο σε καταλαβαινω...Εδω εγω μια εχω στην κοιλια και υποφερω.Να'ναι καλα το κοριτσι μου!Το βραδυ δε μπορω να βολευτω.Γυρναω απο'δω γυρναω απο'κει,ο υπνος δε με πιανει.Αστα...Τουλαχιστον εσυ γλυτωνεις τις πολλες ζεστες.Εγω τι να πω μεχρι 13 Αυγουστου θα με φαει ο καυσωνας!ΔΙΟΝΥΣΙΑ καλως ηρθες στην παρεα μας.Εγω ειμαι στην 28η εβδομαδα.Θα τα λεμε συχνα απο'δω.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

FANIKO καλησπερα.!!Θελω να σου πω να μην ανχωνεσε τελικα δεν ειναι τιποτα η γεννα.Εγω γεννησα πριν εναμηση μηνα απο εξωσωματικη,εκανα καισαρικη ομως γιατι ο γιατρος μου δεν ηθελε να το αφησουμε και πολυ γιατι ειναι πολυτιμη κυιση μου ειπε λογο εξωσωματικης..Να σου πω την αληθεια ειχα ανχωθει λιγο αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα οταν δεις το αγγελουδι σου οτι ειναι καλα...Ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας τελικα...Γεννησα μια πανεμορφη κορη 3 κιλα.Σου ευχομαι με το καλο και να σου πανε ολα καλα!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

FANIKO καλησπερα.!!Θελω να σου πω να μην ανχωνεσε τελικα δεν ειναι τιποτα η γεννα.Εγω γεννησα πριν εναμηση μηνα απο εξωσωματικη,εκανα καισαρικη ομως γιατι ο γιατρος μου δεν ηθελε να το αφησουμε και πολυ γιατι ειναι πολυτιμη κυιση μου ειπε λογο εξωσωματικης..Να σου πω την αληθεια ειχα ανχωθει λιγο αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα οταν δεις το αγγελουδι σου οτι ειναι καλα...Ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας τελικα...Γεννησα μια πανεμορφη κορη 3 κιλα.Σου ευχομαι με το καλο και να σου πανε ολα καλα!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...