Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό βιβλίο σχετικά με την εξέλιξη της εγκυμοσύνης ?? (ανάπτυξη εμβρύου μήνα με το μήνα, κτλ κτλ).

Ευχαριστώ! Περιμένω νέα σας!!!

Επίσης, συμπληρώνω μήπως έχετε υπόψη κανένα ονλινε σιτε, ξενόγλωσσο υποθέτω γιατί ελληνικό δεν βρήκα που να σου λέει καθε εβδομάδα τι αλλαγές συντελούνται στο έμβρυο και στη μητέρα? Είχα εντοπίσει ένα κάποτε για μία φίλη αλλά πέρασε καιρός και δεν το θυμάμαι....

Δημοσίευση

καλησπερα

εγω εχα παρει την ιβλο της εγκυμοσυνης εκδοσεις ψυχογιος.

λεει τα παντα απο πριν την συλληψη ε;ς και τις πρωτες μερες του παιδιου και την φροντιδα του.

επισης προτεινω να παρεις και το ημερολογιο της εκυμοσυνης παλι εκδοσεις ψυχογιος οπου γραφεις με καθοδηγηση για καθε εβδομαδα τι νιωθεις πως εισαι κτλ.μεχρι και πως γεννησες κτλ.

ειναι πολυ ωραιο...

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ LIVE !!!!! ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ Κ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Δημοσίευση

και γω στην αρχη της εγκυμοσύνης μου πήρα την "βίβλο της εγκυμοσυνης" εκδοσεις ψυχογιός.Εμεινα αρκετα ικανοποιημένη και την συμβουλευομαι ακομα και θα την συμβουλευομαι και μετα την γεννηση του μωρου.Εχει πολλες θεματικες ενοτητες..αρχιζει απ την σύλληψη μεχρι και την λοχεία..αποτελειται απο 400 σελιδες περιπου,ενδεικτικη τιμη 35€..

Φυσικα μετα ανακαλυψα και το mammy!!!η καλυτερη ενημέρωση απ την καλύτερη παρέα!!!

Δημοσίευση

Τελικα αυτος ο Ψυχογιος χρυσες δουλειες εκανε με τη Βιβλο της εγκυμοσυνης!!!:laugh:

Εγω μολις βγηκα απο το γιατρο μου, αφου επιβεβαιωσα τα ευχαριαστα νεα της εγκυμοσυνης μου, μπηκα στο πρωτο βιβλιοπωλειο που συναντησα κ ζητησα απο την πωλητρια να μου δωσει το πιο καλο βιβλιο για εγκυμοσυνη.

Να φανταστειτε το εκανα πασα μετα κ στις εγκυμονουσες φιλες μου...

Εξαιρετικο...το συστηνω ανεπιφυλακτα...:)

Δημοσίευση

Κι εγω στην αρχη ηθελα οσο πιο πολλες πληροφοριες γινοταν. Μου κανανε δωρο το βιβλιο "Συλληψη,εγκυμοσυνη,τοκετος" εκδ.Μινωας.Ωραιο αλλα οχι αναλυτικο για την εγκυμοσυνη ανα βδομαδα οπως θα'θελα. Επισης ενα σαιτ http://www.gyn.gr/artman/publish/printer_22.asp.

Στην αρχη με βοηθουσε.Μετα η εξελιξη του παιδιου μου δεν ακολουθει αυτα που γραφει το σαιτ..

Το μαμμυ παντως βοηθαει πολυ.Κανε αναζητηση οτι σου ερθει στο μυαλο και κατι θα βρεις!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εμένα μου είχε προτείνει ο γιατρός μου ένα βιβλίο από τις εκδόσεις Ψυχογιός " Η γοητεία της εγκυμοσύνης". Ασχολείται περισσότερο με τις αλλαγές στο σώμα σου, δίνει συμβουλές για το τι να τρως τι, πώς να περιποιείσαι το εαυτό σου και γενικά πώς να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Αν θες και κάτι πιο ενημερωτικό ( πόσα γραμμάρια είναι το παιδί σε κάθε μήνα και τι σχηματίζεται κάθε φορά) εγώ είχα το " θα γίνω μητέρα" από το " Παιδί μου και εγώ" το οποίο πουλιέται στα βιβλιοπωλεία. Και αυτό ασχολείται από τη στιγμή της σύλληψης έως τη στιγμή του τοκετού;)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΒΔΟΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ "ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ"

ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ.

Δημοσίευση

kalhmera kapoia site pou anoigo kai ta koitao ka8e vdomada kai mou aresoune einai:

http://www.gamos-idea.gr/ugeia/egkumosu ... sunes.html

http://www.mamadesonline.gr/portal/inde ... &Itemid=54

sto deutero pou sou dino phgaine ekei pou leei proto trimhno deutero trimino ktl kai grafei analitika ti ginete kai sto paidi kai sthn mama ka8e evdomada!!!

auta apo site apo vivlia exo to "ena paidi geniete" ekdoseis orfeas to opoio exei fantastikes eikones!!! kai to "h egumosunh apo evdomada se evdomada" ekdoseis isorropon ena fantastiko vivlio pou den uparxei periptosh na 8es na vreis kati kai na mhn to exei!!!

autaaaaa!!! se filo!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Εγώ δεν αγόρασα κανένα βιβλίο μέχρι τώρα, αλλά γράφτηκα στο site www.whattoexpect.com όπου σου κρατάει ημερολόγιο της εγκυμοσύνης σου και κάθε εβδομάδα σου λέει ποιες αλλαγές να περιμένεις στο σώμα σου και του μωρού. Το έχει φτιάξει η συγγραφέας του best-seller παγκοσμίως "What to expext when you expect" και είναι πολύ καλό site. Κυρίως για τις κοπέλες που βαριούνται να διαβάζουν βιβλία, όπως εγώ... :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχεις απόλυτο δίκιο… αλλά νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων… είχα δουλέψει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, κάναμε όνειρα… κι έχω ερωτήματα.. Στην πραγματικότητα δε θα έπρεπε να έχω καμία επαφή, τουλάχιστον για ένα διάστημα… Ακριβώς… φαίνεται να έχει αποφασίσει μόνος του… Ακριβώς, νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων, σε αυτά στέκομαι. Δε ξέρω πως μπορεί να του γύρισε το μυαλό και ζητάω απαντήσεις… μάλλον όμως δε θα έπρεπε… Μου φαίνεται δύσκολο το να υπάρχει άλλο πρόσωπο. Είμαστε σε μια μικρή κοινωνία, ποιο να είναι το άλλο πρόσωπο όταν αυτός όλη μέρα είναι στα χωράφια; Δε θα τον είχε δει κάποιος ; Μου έχει περάσει σαφώς από το μυαλό αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί.. εάν υπάρχει άλλο πρόσωπο γιατί έκανα πρόκληση ωορρηξία; Γιατί πήρα φάρμακα; Γιατί προσπαθούσαμε για μωράκι;   Κοριτσια, γνωρίζετε εάν είναι φυσιολογικό να έχω τόσο έντονη ροή και να πονάω τόσο πολύ; Νιώθω γενικά αδύναμη κι έχω αρκετό αίμα…  
    • @KateriniooΘα σου πω τι μου είχε πει ο παιδίατρος μας .Βραζεις νερό για 7’ και έχεις πλύνει το θερμό και ρίχνεις το καυτό νερό για να το αποστειρώσεις και μετά ρίχνεις το φρέσκο νερό.   @Diwni Δώσε μας ελπίδα ..Γιατί εγώ σήμερα τα έχω δει όλα .Εκανε δυο διάρροιες είχε πάλι να δυσκοιλιότητα για 2 ημέρες .Νομιζω πρέπει να αλλάξουμε το γάλα αν κ οι παιδίατροι είναι πολύ αυστηροί στο να αλλάξουν γάλα .Περαν του γεγονότος ότι δεινοπαθήσαμε να φάει .   @ΜαρίαΔημήτρης πως είστε;
    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...