Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΙΒΛΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ?


Recommended Posts

Κορίτσια μου έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό βιβλίο σχετικά με την εξέλιξη της εγκυμοσύνης ?? (ανάπτυξη εμβρύου μήνα με το μήνα, κτλ κτλ).

Ευχαριστώ! Περιμένω νέα σας!!!

Επίσης, συμπληρώνω μήπως έχετε υπόψη κανένα ονλινε σιτε, ξενόγλωσσο υποθέτω γιατί ελληνικό δεν βρήκα που να σου λέει καθε εβδομάδα τι αλλαγές συντελούνται στο έμβρυο και στη μητέρα? Είχα εντοπίσει ένα κάποτε για μία φίλη αλλά πέρασε καιρός και δεν το θυμάμαι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα

εγω εχα παρει την ιβλο της εγκυμοσυνης εκδοσεις ψυχογιος.

λεει τα παντα απο πριν την συλληψη ε;ς και τις πρωτες μερες του παιδιου και την φροντιδα του.

επισης προτεινω να παρεις και το ημερολογιο της εκυμοσυνης παλι εκδοσεις ψυχογιος οπου γραφεις με καθοδηγηση για καθε εβδομαδα τι νιωθεις πως εισαι κτλ.μεχρι και πως γεννησες κτλ.

ειναι πολυ ωραιο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ LIVE !!!!! ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ Κ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και γω στην αρχη της εγκυμοσύνης μου πήρα την "βίβλο της εγκυμοσυνης" εκδοσεις ψυχογιός.Εμεινα αρκετα ικανοποιημένη και την συμβουλευομαι ακομα και θα την συμβουλευομαι και μετα την γεννηση του μωρου.Εχει πολλες θεματικες ενοτητες..αρχιζει απ την σύλληψη μεχρι και την λοχεία..αποτελειται απο 400 σελιδες περιπου,ενδεικτικη τιμη 35€..

Φυσικα μετα ανακαλυψα και το mammy!!!η καλυτερη ενημέρωση απ την καλύτερη παρέα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικα αυτος ο Ψυχογιος χρυσες δουλειες εκανε με τη Βιβλο της εγκυμοσυνης!!!:laugh:

Εγω μολις βγηκα απο το γιατρο μου, αφου επιβεβαιωσα τα ευχαριαστα νεα της εγκυμοσυνης μου, μπηκα στο πρωτο βιβλιοπωλειο που συναντησα κ ζητησα απο την πωλητρια να μου δωσει το πιο καλο βιβλιο για εγκυμοσυνη.

Να φανταστειτε το εκανα πασα μετα κ στις εγκυμονουσες φιλες μου...

Εξαιρετικο...το συστηνω ανεπιφυλακτα...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh:

Κιεγω τη ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ειχα παρει δωρο στην κολλητη-κουμπαρα μου μολις εμαθα οτι ηταν εγκυος και τωρα μου το εχει δανεισει για να μου φερει γουρι οπως ειπε....;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω στην αρχη ηθελα οσο πιο πολλες πληροφοριες γινοταν. Μου κανανε δωρο το βιβλιο "Συλληψη,εγκυμοσυνη,τοκετος" εκδ.Μινωας.Ωραιο αλλα οχι αναλυτικο για την εγκυμοσυνη ανα βδομαδα οπως θα'θελα. Επισης ενα σαιτ http://www.gyn.gr/artman/publish/printer_22.asp.

Στην αρχη με βοηθουσε.Μετα η εξελιξη του παιδιου μου δεν ακολουθει αυτα που γραφει το σαιτ..

Το μαμμυ παντως βοηθαει πολυ.Κανε αναζητηση οτι σου ερθει στο μυαλο και κατι θα βρεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Εμένα μου είχε προτείνει ο γιατρός μου ένα βιβλίο από τις εκδόσεις Ψυχογιός " Η γοητεία της εγκυμοσύνης". Ασχολείται περισσότερο με τις αλλαγές στο σώμα σου, δίνει συμβουλές για το τι να τρως τι, πώς να περιποιείσαι το εαυτό σου και γενικά πώς να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Αν θες και κάτι πιο ενημερωτικό ( πόσα γραμμάρια είναι το παιδί σε κάθε μήνα και τι σχηματίζεται κάθε φορά) εγώ είχα το " θα γίνω μητέρα" από το " Παιδί μου και εγώ" το οποίο πουλιέται στα βιβλιοπωλεία. Και αυτό ασχολείται από τη στιγμή της σύλληψης έως τη στιγμή του τοκετού;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΒΔΟΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ "ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ"

ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

"ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ" to pira kai gia mena kai dwro sthn kolith mou pou miname egyes mazi .apla na to shmpliroseis olo mhn kaneis san emena pou stamatisa ston 5 mhna .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera kapoia site pou anoigo kai ta koitao ka8e vdomada kai mou aresoune einai:

http://www.gamos-idea.gr/ugeia/egkumosu ... sunes.html

http://www.mamadesonline.gr/portal/inde ... &Itemid=54

sto deutero pou sou dino phgaine ekei pou leei proto trimhno deutero trimino ktl kai grafei analitika ti ginete kai sto paidi kai sthn mama ka8e evdomada!!!

auta apo site apo vivlia exo to "ena paidi geniete" ekdoseis orfeas to opoio exei fantastikes eikones!!! kai to "h egumosunh apo evdomada se evdomada" ekdoseis isorropon ena fantastiko vivlio pou den uparxei periptosh na 8es na vreis kati kai na mhn to exei!!!

autaaaaa!!! se filo!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Εγώ δεν αγόρασα κανένα βιβλίο μέχρι τώρα, αλλά γράφτηκα στο site www.whattoexpect.com όπου σου κρατάει ημερολόγιο της εγκυμοσύνης σου και κάθε εβδομάδα σου λέει ποιες αλλαγές να περιμένεις στο σώμα σου και του μωρού. Το έχει φτιάξει η συγγραφέας του best-seller παγκοσμίως "What to expext when you expect" και είναι πολύ καλό site. Κυρίως για τις κοπέλες που βαριούνται να διαβάζουν βιβλία, όπως εγώ... :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πάντως κορίτσια έχει 3-4 μέρες που παρακολουθώ ένα φόρουμ εδώ που είμαι, μου είναι λίγο δύσκολο γιατί δε μιλάω άπταιστα τη γλώσσα, αλλά μου χρειάζεται γιατί έχω προφανώς απορίες με το σύστημα εδώ κτλ.  Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είμαστε 30 κοπέλες στο θέμα για τα μωράκια Ιανουαρίου, και, εκτός από 2-3, όλες οι άλλες συμφωνούμε ότι τα συμπτώματα έχουν φθήνει σημαντικά απ την 9η εβδ κι έπειτα. Αυτό κάπως με καθησυχάζει κι εμένα που φοβήθηκα κάπως τις προάλλες, και είπα να το μοιραστώ κι εδώ ❤️ Επίσης μιλάνε ήδη για το που να κάνουν babymoon και τις στέλνω Ελλάδα! Για πείτε πιο ελληνικό νησί έχει ανάγκη να κάνω την προπαγάνδα μου 🤣🤣🤣 αν και τις συμβούλευσα ήδη να προτιμήσουν μεγάλα νησιά όπως η Κρ΄ήτη για να έχουν υποδομές αν χρειαστεί κάτι, γιατί ποτέ δε ξέρεις στην εγκυμοσύνη!
    • περιμένουμε νέα σου! εγώ έχω Τετάρτη και ανυπομονώ!😍😍
    • Αυτό που σου είπε ο άντρας, αύτο να κρατήσεις κορίτσι μου ❤️ Είναι το πιο σημαντικό να είστε ενωμένοι και να συμφωνείτε για το ποιες είναι οι προτεραιότητες σας αναφορικά με την οικογένεια σας. Μπράβο και στη μαμα που ήρθε ν αναλάβει ευθύς αμέσως, θα ξεκουραστείς κι εσύ πιστεύω 🙏 Ήδη τα καφέ ελλατώθηκαν γιατί έριξες ρυθμούς, άρα πολύ πιθανόν να ΄ήταν από την εξάντληση. Αυτό που είπες για το έκτατο ραντεβού, το λέγαμε και με την Κίντο όταν μ έπιασε εμένα η κρίση 😅 και να πάμε στα επείγοντα, τίποτα δεν μπορούμε να αλλάξουμε αν έχεις συμβεί κάτι, δεν είναι στο χέρι μας δυστυχώς... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι όσο πιο ήρεμη και ξεκούραστη γίνεται, θετικές σκέψεις κι αύριο με το καλό θα πας στο γιατρό σου και θα δεις ότι όλα θα είναι όπως πρέπει ❤️☘️💫
    • Έκλεισα ραντεβού με μία γιατρό που είναι και εμβρυομητρικός. Αλλά θα με δει την άλλη Παρασκευή. Το πρώτο που με ρώτησε όταν της είπα το ιστορικό και το λόγο της επίσκεψης. "Δεν είχε εντοπιστεί στην αυχενική?" Tι να της πω? Αυτό που καταλαβαίνω κι εγώ τώρα μετά το ψάξιμο που έκανα; Kαι στην αυχενική υπήρχε η αντίσταση στη μητριαία. Απλά ήταν στο όριο. Και ο κίνδυνος είχε πάλι βγει, απλά ήταν μικρότερος 1/160..στη β επιπέδου όμως έφτασε το 1/40. Αν είχε αξιολογηθεί τότε σωστά από το γιατρό, ίσως προλαβαίναμε κάτι με ασπιρίνη.. τώρα πλέον δεν ξέρω. Ελπίζω ως τότε όλα καλά γιατί έχω ανησυχήσει. Σαν να μην είναι τόσο ζωηρός όσο τον ένιωθα πριν τη β επιπέδου στις αρχές Ιουνίου.
    • Καλησπέρα! Όχι η κύστη δεν επηρέαζε πουθενά το τεστ. Αφού έκανα και χοριακη πριν πάω στο γιατρό κ ήταν 0,2. Ούτε καν υποψία εγκυμοσύνης!! Κάνε μια χοριακη να ξεμπερδευεις! Υπομονή 1-2 μέρες για να δεις τι γίνεται! Εύχομαι κάθε καλό!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...