Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια χρειάζομαι και πάλι τη βοήθειά σας, παρόλο που το θέμα έχει ξανά συζητηθεί και παλιότερα δεν βρήκα άκρη. Χρειάζομαι να μου πείτε ένα καλό καρότσι για να αγοράσω και να το χρησιμοποιώ απο τη γέννηση μέχρι και να μεγαλώσει η μπουμπούκα μου. Θέλω να είναι απλό και ελαφρύ γιατί μένω σε πολυκατοικία χωρίς ασανσέρ...και αυτό είναι πρόβλημα.Τι λέτε, θα βρώ άκρη και ποιό είναι το κατάλληλο μαγαζί για αγορές?

Δημοσίευση

Γεια σου Sakaina... εγω εχω παρει της bebe confort το loola απο το lapin house... ειναι σχετικα ελαφρυ (αν και καλο καροτσι ελαφρυ δεν νομιζω να βρεις) και με εχει βολεψει πολυ γιατι εχει απ'ολα οσα μπορεις να φανταστεις... χωραει στο πορτ μπαγκαζ γιατι κλεινει και μικραινει πολυ... αν δεν τα δεις ομως και απο κοντα οτι και να σου πουμε εμεις δεν θα μπορεσεις να εχεις μια εικονα... φιλακια και καλες αγορες...:)

Δημοσίευση

Αν ψαχνεις ενα αξιοπιστο, ελαφρυ κ ανετο καροτσι τοτε δεν εχω παρα να σου προτεινω το maclaren techno xlr. Κοστιζει γυρω στα 320 ευρω κ ειναι "σκυλι". Ασε που βγαινει κ σε πολλα χρωματα...

Εγω μετανιωσα που δεν αγορασα αυτο αλλα ενα τριροδο, το S4 της casualplay (ανετο στο δρομο αλλα πολυ ογκωδες).

Ριξε μια ματια...

www.maclarenbaby.com/us/content/view/16 ... 8/lang,en/

Δημοσίευση

Sakaina εγω θα σου προτεινω peg perrego.Ειναι αξιοπιστα και εχει αυτο που θελεις ελαφρυ και κλεινει σαν ομπρελα.Δεν θυμαμαι πως λεγεται το μοντελο αλλα αν επισκεφτεις ενα μαγαζι θα τα δεις και μονη σου.Εγω αυτο χρησιμοποιουσα στο γιο μου και το εχω και για το δευτερο πρωτα ο Θεος!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι κι εγώ το Peg Perego Pliko Switch πήρα! Αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα , από τις "πρόβες" που έχω κάνει μου φαίνεται εξαιρετικά εύχρηστο και ελαφρύ...:laugh: :laugh: :laugh:

Κάνε μια έρευνα αγοράς, δες τα όλα από κοντά και επέλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο!

Φιλιά!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Πήγα κι εγώ χθες και παρήγγειλα το καρότσι της μπέμπας μου!!! Κι εγώ σε peg-perego κατέληξα, το pliko p3. Πολύ καλό μου φάνηκε και ο τύπος απο το μαγαζί που το αγόρασα δε με άφηνε να φύγω χωρίς επίδειξη... Είχε τρελλαθεί ο άνθρωπος να μου δείξει όλες του τις λειτουργίες!!! Και με είχε και όρθια τόση ώρα!

Φοβερό μου φάνηκε πάντως...

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ Peg Perego Pliko 3 Switch ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΗ ΤΟΥ!!ΑΝ ΦΟΡΑΩ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟΥ, Η ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ 6 ΜΗΝΩΝ!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ ΤΙ ΙΔΙΟ Η ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ!!ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...