Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας το όνομά μου είναι Λίλη και έχω δύο γιούς. Έναν 8,5 χρονών και έναν μόλις 7 μηνών. (και είμαι πολύ ψώνιο με τους γιούς μου χιχιχι)!!!! Ελπίζω να με δεχτείται στην παρέα σας και να αποκτήσω καποιους διαδικτυακούς φίλους Φιλάκια!!!!!!!!

Δημοσίευση

γειά σου lily και καλώς ήρθες!!!!να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και να είναι πάντα γερά και καλότυχα!!!!εγώ είμαι η θέη 24 χρονών και πρίν λίγες μέρες έμαθα οτι είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι!!!!!:) :) :) η παρέα εδώ είναι τέλεια και είναι σίγουρο οτι θα αποκτήσεις διαδικτυακούς φίλους...εύχομαι να τα λέμε,φιλάκια πολλά!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Λιλη μου!!Καλως μας ηρθες!!Καλα κανεις και εισαι ψωνιο οπως λες με τους γιους σου!Εισαι μια περηφανη μανουλα!!Να σου ζησουν να ναι γερα και ευτυχισμενα το ιδιο κι εσεις για να τα χαιρεστε!!Ειμαι η Κωνσταντινα 26 και δεν εχω ακομα παιδακια :-)

Δημοσίευση

Λιλη μου καλοσώρισες στην όμορφη παρέα μας!!Εγω ειμαι 25μισο και ειμαι στον μηνα μου περιμενω το πρωτο μου παιδακι που ειναι αγοράκι!!!

Θα τα λέμε συχνά!!να χαιρεσαι τους γιούς σου!!!

φιλιά!!

Δημοσίευση

Γεια σου lily..!

Καλως μας ηρθες!

Να χαιρεσαι τα αντρακια σου και να τα

καμαρωνεις οπως ποθεις!

Εγω ειμαι η Φανη 26μισο, και εγκυος στο

πρωτο μου παιδακι που θα ερθει με το καλο

σε 3 μηνες και ειναι κοριτσακι!!:silly: :) :silly:

Πιστευω να τα λεμε συχνα..!

φιλια

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΚΥΗΣΗΣ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ "ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ" ΜΕ ΔΥΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΕΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

καλησπέρα Lili να σε καλως ορίσω κι εγώ.

Είμαι η Έλενα και σχεδόν 30 ετών, ακόμη δεν έχω παιδάκι αλλά ευλεπιστώ να ρθε σύντομα.

καλή διαμονή να χεις να δεις που θα κολλήσεις όπως κόλλησα κι εγώ, και όλες μας:laugh: :laugh: :laugh: :kiss:

Δημοσίευση

γεια σου κουκλαρα,καλως ηρθες!! να χαιρεσαι τα μαγκακια σου και να εισαι και εσυ γερη να αντεχεις!!! :) εγω ειμαι η μικρουλα,24 χρονων,χωρις παιδακι ακομα αλλα θελωωωω!!!σαν τρελη!!! και εγω αγορακια θελω!!!(και με βριζει η μαμα μου:P ) να μας δινεις καμια συμβουλη ως μαμα με 2 κουκλους!!! να κανουμε και εμεις κουκλουςςς!!!!

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες Λίλη :)

Θα χαρουμε πολύ να είσαι στην παρέα μας και εύχομαι λόγω των γνώσεεων σου και των εμπειριών σου να μας συμβουλεύεις και εμάς τις μέλλουσες αλλά και τις νέες μαμάδες.

Δημοσίευση

Καλως ήρθες κι από μένα, Lily!! To mammyland είναι ένας διαδικτυακός επίγειος παράδεισος!! Είναι η ομορφότερη παρέα που συνάντησα ποτέ! Θα δεις.. Θα κολλήσεις κι εσύ όπως το κάναμε όλες μας!!

Όσο για μένα, είμαι η Έλενα, τον Μάϊο θα κλείσω τα 27 και είμαι εγκυούλα στο πρώτο μου παιδάκι, 20 εβδομάδων!! Ο γιατρός μου είπε ότι είναι αγόρι 100 %!!

Όσο για τους γιούς σου, να σου ζήσουν, να 'ναι πάντα γεροί και πολύ καλά κάνεις και έχεις ψώνιο μαζί τους!! Εδώ εγώ με τις ανιψιές μου κι έχω τρελαθεί! Φαντάζομαι όταν θα γεννήσω πως θα'ναι..

Δημοσίευση

Lily αγορομάνα καλωσήρθες στην παρέα μας!:)

Να χαίρεσαι τους γιους σου κι έτσι.. να ψωνίζεσαι πάντα μαζί τους! :laugh:

Είμαι η Ιφιγένεια, στα 30, τρελλό όργιο (όπως θα'λεγε και μια ψυχή εδώ μέσα :laugh: ) και ψώνιο επίσης με την κόρη μου, τη Μαριώ μου, 7 μηνών αύριο!

Θα χαρώ να τα λέμε!

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες Lily.

Υπέροχο να έχεις δύο αγοράκια ε? Μπράβο,να τα χαίρεσαι και να είναι γερά. Κι εγώ θέλω πολύ ένα παιδάκι κι εύχομαι να έρθει γρήγορα!!!

Η παρεούλα εδώ είναι υπέροχη και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα.

Φιλάκια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δε μιλήσαμε ξανά, με έχει κάνει μπλοκ στο κινητό, πολύ ώριμη συμπεριφορά, όποτε δεν το κάλεσα ούτε στο σταθερό ούτε επεδίωξα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ στο μυαλό μου το είχα διαφορετικά, αυτή τη στιγμή με νοιάζει ότι η μοναδική φορά που κατάφερα να μείνω έγκυος ήταν με πρόκληση και κατέληξε στο να μην εξελιχθεί… Δεν είχα ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έτσι, ειλικρινά δε ξέρω τι με πονάει περισσότερο. Άσε που χθες το βράδυ άρχισα τόσο πολύ στο μυαλό μου να επιρρίπτω ευθύνες μήπως από όλο αυτό το στρες δεν εξελίσσεται το σποράκι και δεν εμφυτεύτηκε; Ποιος ξέρει…  Τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. 
    • Είναι πολύ νωρίς, περίμενε λιγάκι για το τεστ! Ναι έτσι φαίνεται ότι είναι βιοχημική. Θετικό τεστ με αχνή γραμμή. Χοριακη 2.7 στην 1η μέτρηση 8 μέρες μετά την ωορρηξία. Δεύτερη μέτρηση 17. Τρίτη μέτρηση 16.2 χθες. Δεν εξελίσσεται.  Εγώ αν με ρωτάς, θα τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. Γιατί δεν είμαι καλά. Νιώθω απαίσια, νιώθω άρρωστη, νιώθω ότι ήμουν τόσο κοντά στο να έχω ένα μωράκι και απογοητεύτηκα τόσο… Γιατί να το περνάω αυτό μόνη μου; Αυτός δηλαδή χαίρεται; Αποκλείεται. Φοβάται ; Τι φοβάται τόσο; Γι αυτό απορώ. Κι αν πράγματι φοβήθηκε τόσο μήπως και στο μέλλον γίνει κάτι αντίστοιχο εάν ποτέ τα ξαναβρούμε;  Υπαρχει γυρισμός μετά από τόση πίεση; Απομακρυνθήκαμε πολυ τον τελευταίο καιρό, είχε γίνει αυτοσκοπός μου το να κάνω ένα υγιές μωράκι… Αλλά δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα τον έχανα.
    • 17! Εσύ ναι ξέχασα να το ρωτήσω και εγώ 
    • Ήρθαμε εχθές το βράδυ,  θα σας πω πως έχει ,μάλλον από ότι φαίνεται κολλησε από τον μπαμπά της που ήταν αδιαθετος προ ημερων Η μικρή μου ρουθουνιζε,  δεν έβλεπα όμως κάτι στη μυτούλα,  εχθές ήταν η 2η μέρα που ήταν έτσι έντονο, κάποια στιγμή κοιτάζω φαινόταν σαν μυξουλα,  βάζω όρο το τραβάω ωστόσο μιλάω με παιδίατρο μου λέει μην αγχώνεσαι όλα καλά, είχα βάλει θερμόμετρο 37.1 37.2 μου λέει βγάλε κάτι από ρούχα μήπως είναι πολύ ζεστό το μωρο  Κορίτσια την μετράω ξανά μετα απο λιγη ωρα γιατι έβλεπα τα ματακια ετσι νωχελικα, να γυαλίζουν και βλεπω 37.7, μιλάω με την παιδίατρο ξανά μου λέει αν ανέβει από 38 και πάνω πρέπει να κάνει εξετάσεις το μωρό και να πάτε νοσοκομείο  Μιλάω ωστόσο με την παιδιατρική λέω το και το να έρθουμε ή να περιμένουμε μου είπε ελάτε  Κορίτσια κοντευα να μπω μέσα να παρω το μωρό να φύγω από τα κλαματακια του, εντωμεταξύ στα μωρουλια το πρωτόκολλο έχει και μια παρακέντηση απαπα ( εμάς τελικά δεν τα κατάφεραν να το κάνουν από ότι καταλαβα)  Οι πρώτες εξετάσεις είναι οκευ παρακολουθούμε τα δέκατα, το μωρό είναι καλά με το φαγητό του τις πανες κλπ δεν γκρινιάζει ούτε είναι ανήσυχο  Έπρεπε να μείνει όμως μέσα και του κάνουν ενεσουλα αντιβίωση στο ποπο , απο οτι καταλαβα θα βγουμε ή Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα πρωί 
    • Ααα οπότε σε μια δυο βδομαδες λογικά και μείς μια χαρά!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...