Μετάβαση σε περιεχόμενο

πιστευετε στις προβλεψεις?

Recommended Posts

dallia ευχαριστω πολυ κοπελα μου:kiss: !να σαι καλα!και εσενα ευχομαι να ερθει ο μπεμπης γερος και καλοτυχος στην αγκαλιτσα σου:)

μακαρι να βγει αληθινη η προβλεψη...βασικα δεν παει αλλο καθε μηνα με τρωει το αγχος αν θα μου ερθει !!!και το αποτελλεσμα ειναι και να μου ερχεται και να ποναααααααααααααωωωωωωωωωωω υπερβολικα επειδη αγχονομουν και μετα στεναχωριομουν:( :( :silly:

αλλα δεν παει αλλο ετσι??????????

τι να κανω?προσπαθω να μη το σκεφτομαι:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποσο σε καταλαβεν τζουλιαννα μου,εγω πριν 3 μερες που αδιαθετησα πεθανα στο πονο και ακομα κραμπες εχω επειδη εκλαιγα ουτε που θυμαμαι ποσες ωρες απο την στενοχωρια μου....ειχαμε προσπαθησει αυτο το μηνα παλικαι τζιφος,...μεχρι πυρετο ανεβασα..βλακειες ειναι ολα,εχει απολυτο δικιο η dallia!! χαλαρα και ολα θα γινουν!

mikroulaxristos έγραψε:

ποσο σε καταλαβεν τζουλιαννα μου,εγω πριν 3 μερες που αδιαθετησα πεθανα στο πονο και ακομα κραμπες εχω επειδη εκλαιγα ουτε που θυμαμαι ποσες ωρες απο την στενοχωρια μου....ειχαμε προσπαθησει αυτο το μηνα παλικαι τζιφος,...μεχρι πυρετο ανεβασα..βλακειες ειναι ολα,εχει απολυτο δικιο η dallia!! χαλαρα και ολα θα γινουν!

αχ κοπελα μου μακαρι να μεινεις εγκυουλα και εσυ αυτο το μηνα να τελειωνουν τα βασανα μας:( !!!!εσυ ποσο καιρο προσπαθεις?εγω 2 μηνες...αλλα και παλι το θελω πολυ και για αυτο αγχωνομαι!:silly:

περιμενω απαντησουλα σου...μακια:kiss:

μακαρι κουκλα μου να μεινουμε αυτον τον μηνα,να περασουμε μαζι τους ωραιοτερους μηνες της ζωης μας!!! θα ειναι τελειο,φανταζεσαι να μεινουμε τον ιδιο μηνα?? ουαουυυυ!!! ετσι θα γινει!!! εγω γυρω στον χρονο προσπαθω....στους 2 μηνες ειχα παθει οτι και εσυ...ειχα τρελαθει και εγω...και κοιτα να δεις που περναει και ο χρονος τωρα! μαλλον πρεπει να παρουν αδεια οι αντρες μας ενα μηνα και να μην σηκωθουμε ενα μηνα απο το κρεβατι!!! αντε γιατι δεν μενει τιποτα αλλο!!!!

mikroulaxristos έγραψε:

μακαρι κουκλα μου να μεινουμε αυτον τον μηνα,να περασουμε μαζι τους ωραιοτερους μηνες της ζωης μας!!! θα ειναι τελειο,φανταζεσαι να μεινουμε τον ιδιο μηνα?? ουαουυυυ!!! ετσι θα γινει!!! εγω γυρω στον χρονο προσπαθω....στους 2 μηνες ειχα παθει οτι και εσυ...ειχα τρελαθει και εγω...και κοιτα να δεις που περναει και ο χρονος τωρα! μαλλον πρεπει να παρουν αδεια οι αντρες μας ενα μηνα και να μην σηκωθουμε ενα μηνα απο το κρεβατι!!! αντε γιατι δεν μενει τιποτα αλλο!!!!

κοριτσακι μου τελικα θα αρχισω να πιστευω αυτο που λενε ολοι!οταν ειναι να στο δωσει ο Θεος θα σου το στειλει!τι αλλο να πω??:unsure: αν το πιεζεις το εχασες το παιχνιδι!αλλα δεν ειναι κακη ιδεα αυτη!1 μηνα αδεια θα ηταν οτι πρεπει!;):P

τζουλιανα μου αν θελει αυτο να ερθει θα ερθει!!!!!εμενα μου ειπαν στα χαρτια οτι πανω σε πεντε θα κανω παιδι.....τωρα σε πεντε μερες σε πεντε βδομαδες σε πεντε μηνες η και πεντε του μηνος!!!!λοιπον αυτο το μηνα περιμενω στις 5 και θα κλεινει και 5 βδομαδες που μου το ειπαν!!!!λετε;;;;;:blink:

bourique1983 έγραψε:

τζουλιανα μου αν θελει αυτο να ερθει θα ερθει!!!!!εμενα μου ειπαν στα χαρτια οτι πανω σε πεντε θα κανω παιδι.....τωρα σε πεντε μερες σε πεντε βδομαδες σε πεντε μηνες η και πεντε του μηνος!!!!λοιπον αυτο το μηνα περιμενω στις 5 και θα κλεινει και 5 βδομαδες που μου το ειπαν!!!!λετε;;;;;:blink:

MΑΚΑΡΙ:woohoo: !!!!!!!Κοπελα μου στο ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου!!!!!!!λοιπον πες μου αν σου βγηκε αληθινο εσενα και θα σε πω και εγω μετα:P

• 2 weeks later...

TZOULIANA KATALABAINW OTI 8ES KATI H KAPOU NA "PIASTEIS" OMWS DEN XREIAZETAI.

PROSEYXHSOY NA EISAI GERH ESY KAI O ANDRAS SOY NA EXETE YGEIA KAI OPOTE 8ELEI O YPSISTOS NA SAS STEILEI TO AGGELOYDI SAS.

SOY EYXOMAI OLOPSYXA NA STO STEILEI MESA STO 2009!!!

EMENA MOY EIXAN PEI ME TO STAYRO PALI PWS 8A KANV ENA PAIDI KAI 8A EINAI AGORI.

MEXRI STIGMHS EXW ENA KORITSAKI TO PRWTO MOY 4 MISH MHNWN....;) ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• τι καλααα.. μεγαλώνει η μπουμπού σου😍😍 υπομονή και θα περάσει η γκρίνια από το εμβόλιο... εμένα δεν μ έκανε προς το παρόν σε κανένα εμβόλιο πυρετό!
    • Όχι ο μικρός είναι σε δικό του κρεβατάκι στο δωμάτιο μας η Άννα μόνο κοιμάται μαζί μας και κάθετα μάλιστα καταλαβαίνεις τι γίνεται..χαχα άρχισα να την παίρνω όταν ήμουν έγκυος γιατί ήμουν σε ακινησία και ήθελα να την χαίρομαι έτσι..μετά δεν την έβαλα πότε ήθελα να πάει μόνη της μην πει τώρα έχει το μωρό εμένα με έδιωξε..εσάς τώρα κοιμάται σερί Ε;;
    • Ευχαριστώωω μακάρι  να μπορούσα  να φαω..δεν πεινάω πολύ.. οπότε τρωω έχω κ καούρες.. και μου κόβεται η όρεξη..και με 2 λίτρα νερό τη μέρα που να χωρέσει το φαΐ? Βάλε κ τον ύπνο.δεν μένουν πολλές ώρες για φαγητό ..χαχαχα Άσε κ εγώ όλο γύρω γύρω..   
    • Αααα με το καλό και του χρόνου! Εύχομαι ο Αγιος Στυλιανος να μας φυλάει όλες κορίτσια μου! Οι μέρες θα περνάνε νερό τώρα είναι που σταματάει ο χρόνος νομίζω. Εμείς βάλαμε δώρα για το μωρό φέτος κάτω από το δέντρο μπας και τα δει και έρθει! Εγώ πηρα ένα κουβερτακι και ο άντρας μου ένα παραμύθι 🎄
    • Καλησπέρα!!! @LaV μου πολύ ωραία τα νέα σας! Με το καλό! Κι εγώ πάντως αυτό για τον υπέρηχο δεν το καταλαβαίνω! Κοριτσια οργανωμένα να χαρείτε τις αγορές σας!! @athrain μου εγώ έχω γυρω στις 2 εβδομάδες αυτό που περιγράφεις με το πόδι, σέρνοντας το πηγαίνω τις περισσότερες φορές. Από κιλά έχω πάρει γύρω στα 6- 7, πολλά πιστεύω ως τώρα αλλά τέλοσπαντων, ελπίζω να μην πάρω πολύ την ανηφόρα! @finallytheend 1.5 κιλό;;;😱 Εγώ 1.5 κιλό παίρνω και σε ένα σκ άμα λάχει 😄😄😄. Μπράβο σου που είσαι τόσο πειθαρχημένη! Επίσης κορίτσια κι εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ με τον ύπνο πια, στριφογυρίζω όλο το βράδυ να βολευτω και δεν μπορώ να βολευτω με κανέναν τρόπο. Σαν να μην χωραω στο κρεβάτι αισθάνομαι και ο καημένος ο σύζυγος κοιμάται πια σε μια γωνιτσα για να έχω εγώ χωρο για στριφογυρισματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...