Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΜΑΜΑ..

ΠΗΡΕ ΠΟΥΓΓΙΑ..ΤΟΥΛΙΑ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ...ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ...ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΑΣΗΜΙ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΙΛ ΠΑΠΥΡΟ..ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΤΙ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ:)

post-1717-13873934655977_thumb.jpg

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑΠΩ...ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΕΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΝΗ ΚΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!

ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ!!!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Η ΚΑΛΗ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ!!!!!!!

Δημοσίευση

KORITSAKIA eyxaristw poly.....ithela se mpoukalakia alla epeidi kai ayto to exoun kanei poli......skeftika ayto..........ta logakia bebaia den kserw an ta diabazete..tha sas ta grapsw omws...kai ofeilw na eyxaristw tin fanh26 giati moy esteile polla kai egw ta ekana mia souma kai ebgala ayto

oi mines pia perasane anwnimos tha meinw then einai ligo asximo sto mpempis na ksemeinw...kai pira tin apofasi na ginoun ta baftisia na exw ena onoma na dinw sta koritsia gia ayto po nonos mou o kalos tha mou dwsei onoma gliko tou kalo mou toupappou poy poli ton agapw

efouli moy..........diktiaki mou filenaditsa ksereis esi otan me to kalo.tha kseskistw na sou brw tin kaliteri idea:)

Δημοσίευση

Γιάννα μου καταρχάς ο γιός σου ειναι κουκλος με όλη την σημασία της λέξης, εχει βλέμμα τρομερο, τέλειο, κ δεύτερον, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!!

Η προσκληση ειναι φοβερή, κ μου αρέσει πάρα πολύ που ειναι κ χειροποίητη, το θεωρώ κατόρθωμα, μιας κ εγώ δεν μπορώ να κανω απλά

τ-ι-π-ο-τ-α !!!!....

Πολλά φιλάκια κ στην δικής μας βάφτιση θα σε πάρω για καμιά ιδέα.....οκ?

Δημοσίευση

jovanna έγραψε:

... DSC00677-f74299fd0414b842ec6a25340396fe47.JPG

Παιδι μου εσυ!!!!!!!!!! Θα σε βαφτισουν παιδαρα μου;;;

Και πως σου παει το ονομα!!!!

Τζοβαννα μου συγχαρητηρια!!!!!!!

Πιστευω εκανες την καλυτερη επιλογη !!

Το ο,τι ασχοληθηκες εσυ με το ολο desing δινει ιδιαιτερη συναισθηματικη αξια στο προιον και δειχνει ιδιαιτερη αγαπη στους καλεσμενους σας

Τυγχανει να ειναι και μια φθηνη λυση οπως λες σε ευρω, ανεκτιμητη ομως σε συναισθηματα!!

Με το καλο και παντα τετοιες εμπνευσεις!!!!!!!!!

Δημοσίευση

JOVANNA μου καταρχας να σου ζησει..

είναι πανέμορφος...κουκλος πραγματικα..

και οσο για την προσκληση πολύ ωραία και μπράβο σου..μονη σου????????

σε ζηλευω εγω με τίποτα..δεν υπάρχει περίπτωση..

να σου πω βαφτιζω και εγω την κορη μου θα σε προτιμησω..χιχι..

Δημοσίευση

Μπράβο σου

καταρχήν που ασχολήθηκες,

και κατα δεύτερον για το super αποτέλεσμα...

μήπως να το κάνεις επάγγελμα?

Για τον κούκλο σου ότι και να πω είναι λίγο!!!!

Για διαφήμιση είναι!!

Φτου, φτου, φτου

Δημοσίευση

Γιαννα εισαι και πολυ καλλιτεχνης μιλαμε!!!Μπραβο σου!!!Το χαιρομαι πραγματικα να βλεπω ατομα δημιουργικα να φτιαχνουν μονα τους διαφορα!Καλα μιλαμε εχω ερωτευτει το γιο σου!!!!τι να σου πω φτου φτου φτου κουκλακι πανεμορφος!!!!Μωρε τι φατσα ειναι αυτη θα τον ειχα φαει!!!:-) :-) :-)

Να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...