Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλησπερα!

Aurore

Recommended Posts

Γεια σε ολες τις μαμαδες, τους μπαμπαδες αλλα και στους υποψηφιους ή μελλοντικούς γονεις. Εγω δεν ειμαι ακομη μητερα, ομως μου αρεσε πολυ η παρεα σας καθως και οι χρησιμες συμβουλες που δινετε για διαφορα θεματα για γονεις. Μαλλον απο εδω και περα θα σας επισκεπτομαι συχνα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κοριτσακι καλως μας ηρθες!!!!εγω ειμαι η γιωτα,25 χρονων και εχω ενα αγορακι 11 μηνων!!!!!!με το καλο και στα δικα σου!!!!

Και θα χαιρόμαστε αφάνταστα όταν θα μας επισκέπτεσαι! :)

Είμαι η Ιφιγένεια, μαμά μιας μπουμπούκας 7 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ μηνών... (πως περνάει ο καιρός). Τα είπαμε και σε άλλο ποστάκι... Με το καλό να ξεκινήσει και το δικό σου ταξίδι προς τη μητρότητα!

Σε φιλώ και συνάμα σε καληνυχτώ!!! ;)

ΓΕΙΑ ΣΟΥ Aurore!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΙΟ 20 ΜΗΝΩΝ...

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;; ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ..

Καλησπέρα κι από εμένα, είμαι η Έλενα 29,5 ετών και δεν έχω μωράκι προς το παρόν, με τη σειρά μου να σε καλωσορίσω κι εγώ :kiss: :kiss: :kiss:

Aurore μου Καλημερα κι απο μενα!Ειμαι η Κωνσταντινα και δεν εχω παιδακι ακομα και η αληθεια ειναι οτι με εχουν βοηθησει πολυ τα κοριτσια σε πολλα θεματα.Χαιρομαι που σου αρεσει η παρεα μας και ελπιζουμε να σε βλεπουμε συχνα!Ευχομαι κι εσυ με το καλο πρωτα ο Θεος και οποτε θες να γινεις μανουλα :-)φιλακια!

καλημέρα aurore και καλώς όρισες στην παρεούλα μας!!!!!εγώ είμαι η θέη,είμαι 24 χρονών και έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι!!!!!εύχομαι σύντομα να μας πεις και εσύ ευχάριστα νέα εγκυμοσύνης εφόσον το θέλεις...θα τα λέμε,φιλάκια πολλά!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...