Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας! :)

Μετά από την επιτυχία που είχε η πρώτη μας συνάντηση :woohoo: και μετά από απαίτηση μελών της παρέας που δεν τα κατάφεραν να έρθουν στην πρώτη συνάντηση, ορίζω το δεύτερο ραντεβού μας!

Λοιπόν, προτείνω την ερχόμενη Κυριακή, 22 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί, να συναντηθούμε στο Σύνταγμα, στα κάτω εκδοτήρια του μετρό κι από κει να κατευθυνθούμε προς την οδό Μητροπόλεως που έχει αρκετές καφετέριες. Όλο και κάποια θα βρεθεί να χωρέσει το τσούρμο του mammy!! :silly: :silly:

Όσες πιστές προσέλθετε!!! :) :)

Δηλώστε συμμετοχή και στείλτε μου με προσωπικό μήνυμα το κινητό σας και θα σας στείλω το δικό μου.

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μωρε μια χαρα το κανονιζετε;)

εγω πεφτω λιγο μακρια αλλα δε βαριεσαι καλα θα περασετε κ χωρις εμενα:laugh: :laugh:

θα σας στερησω την πολυτιμη παρουσια μου αλλα μας χωριζουν 400 κ.. χιλιομετρα:P

να στε καλα ρε κοριτσια κ ρουλα μπραβο για την πρωτοβουλια σου

φιλια:kiss:

Δημοσίευση

κοριτσια κ εγώ μεσα ειμαι...για να δούμε κ οι υπόλοιπές...θα μπορέσουνε??? αχ μακάρι...

Crazy θα σου στείλω το κινητό μου, αν΄είματε όμως μόνο 2-3 κοπέλες να το κάνουμε άλλη μερα....καλα δεν λέω? να έχουμε κόσομο...

Δημοσίευση

Κορίτσια επισκέψεις απο Χίο δέχεστε...????

Λοιπόν: ΘΑ ΕΡΘΩ!!!

Παρασκευή βράδυ παίρνω το καραβάκι- Σάββατο πρωί φτάνω στον πειραιά και την Κυριακή το πρωί με το καλό θα πιουμε καφεδάκι μαζί.....!!!!

Αχ! ανυπομονώ.... να σας γνωρίσω απο κοντά.

(και τη Δευτέρα στις 10.00 το πρωί... ραντεβου στο ΙΑΣΩ για σαλπιγγογραφία - να μην ξεχνιόμαστε...).

Apis μου- καπνίζεις? αν ναι δίπλα - δίπλα θα καθόμαστες- θα σε κλείσω ρεζερβέ!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!! :)

Άννα, Υβόννη, μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε μια πανελλαδική συνάντηση!!! Ίσως κάποια στιγμή το καταφέρουμε κι αυτό!!

Ρούμπη τέλεια! Καιρός να τα πούμε κι από κοντά!

Apis (δεν ξέρω και πως σε λένε!), τι να κάνω που μου'σαστε θεριακλούδες!! Ας κάνω κι αλλιώς! χαχαχα...

Ειρήνη αποκλείεται να'μαστε 2-3.. θα'μαστε τσούρμοοοοο!!! χαχαχαχαχα

Χριστινάκι μου!!!! Τέλεια!!!!!!!!!

Θα 'σαι το τιμώμενο πρόσωπο! Κοτζάμ ταξίδι θα κάνεις! :) :) :)

Άντε να βλέπω συμμετοχές!!! Κορίτσια.. ου ου... συνάντηση!!!! χαχαχαχαχα...

Δημοσίευση

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ

ΥΓ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΙΧΙ

Δημοσίευση

ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑ! ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ...ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΜΕ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ Ε???

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

ασχετο!!!!!!ειρηνη μου ο μικρος ειναι σκετη γλυκα!!!!!για ρουφηγμα ειναι τα μαγουλακια του!!!!!να τον χαιρεσαι και παλι!!!!:P :P :P

ΑΧ σε ευχαριστώ....όντως...εχει τρελό μαγουλό κ θελω να του το φάω....δεν κρατιέμαι...χα χα

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Κορίτσια γεια σας! :)

Μετά από την επιτυχία που είχε η πρώτη μας συνάντηση :woohoo: και μετά από απαίτηση μελών της παρέας που δεν τα κατάφεραν να έρθουν στην πρώτη συνάντηση, ορίζω το δεύτερο ραντεβού μας!

Λοιπόν, προτείνω την ερχόμενη Κυριακή, 22 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί, να συναντηθούμε στο Σύνταγμα, στα κάτω εκδοτήρια του μετρό κι από κει να κατευθυνθούμε προς την οδό Μητροπόλεως που έχει αρκετές καφετέριες. Όλο και κάποια θα βρεθεί να χωρέσει το τσούρμο του mammy!! :silly: :silly:

Όσες πιστές προσέλθετε!!! :) :)

Δηλώστε συμμετοχή και στείλτε μου με προσωπικό μήνυμα το κινητό σας και θα σας στείλω το δικό μου.

φιλεναδα ποσες έχουμε μαζευτεί????? !!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
    • @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...