Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαραντισμος...και επισκεψεις στο σπιτι


Recommended Posts

Ηθελα να παρω γνωμες για το αν τηρησατε τις 40 μερες για εσας και για το παιδι σας.

Εγω σκεφτομαι να βγω στις 20 μερες (γυρω στις 25 Μαρτιου) αλλα πιο πολυ με ανησυχει το μωρο...:huh:

Ακουσα απο διαφορους οτι τωρα λιγοι το τηρουν...:unsure:

Επισης αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι ολοι θελουν να κανουν επισκεψη να δουνε τη μικρη και τωρα ειδικα στο σπιτι τα πραγματα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ δεν ειναι...Ειμαι κακια? Απλα δεν θελω κοσμο γιατι η εδραιωση της ησυχιας παιζει μεγαλο ρολο στην φαση αυτη...

ΛΟΓΙΚΟ?

Πηραν φιλοι και λενε να ερθουνε για καφε...ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΙΜΑΙ??

Ειδικα τωρα?:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Pistebw oti ontos den to tiroun kai poly twra pia.na sou pw gia emena.den ekatsa oute mia mera mesa.oute egw oute to mwro,pigename pantou kai itan kai oktobrios minas an kai eixa tin mana mou na me zalisei me tous sarantismous kai ayta:angry: alla den akousa kanenan:) apla stis 40 meres piga kai pira tin eyxistin ekklisia.den briskw ton logo na fobase gia to mwro.kalitera na to bgaleis mia bolta kala ntymeno na parei ton aera tou para na koubalithei kosmos kai kosmakis me aytes tis iwseis spiti sou.kai na ksereis oso pio poly prosexeis toso pio poly arwstenoun ta mwra.alles den ta bgazoun katholou kai olo arrwstoulika einai.egw mia zwi,olo to xeimwna ekso kai den mou eixe pathei tipota apolitos.an to exeis kala ntymeno den exeis na fobitheis tipota.kai an erxete kanenas spiti sou na arerizeis kala ton xwro meta.

oson afora twra filous pou lene tha erthoume gia ena kafedaki mporeis na tous peis oti den eisai atoimi na dexteis akoma kosmo(min les apo eygeneia elate opote thelete,edw eimaste! tha sou koubaliountai xwris ena til prin kai tha ta paikseis,pistepseme) kai otan tha eisai etoimi tha tous eidopoihseis kai etsi na kaneis.otan tha eisai esy etoimi na dexteis kosmo tha pareis tilefono ekeinous pou thes kai tha peis tade kai tade mera apo tade wra tha sas dextw(ite spiti sou ite kapou ekso).opios thelei as erthei ki opios thelei as pareksigithei.esy na koitas pws niwtheis esy kai ti aisthanese kalitero gia to mwro sou.an erthoun twra me tis iswseis kai to kolisoun esy tha trexeis kai tha ksenixtas kai oloi tha kanoun nani sta krebatakia tous.

Ayta apo emena,filakia polla!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννιώ μου εγω βγηκα νωριτερα απο τις 40 μέρες και το μωρο το εβγαλα νωρίτερα γιατι το ε'χα πάει για εξετάσεις..

γενικά το μώρο δεν το εβγαλά πολυ εξω οχι για αυτά που λέγονται για τον σαραντισμό απλά δεν έτυχε και δεν ήθελα να τύχει γιατι φοβόμουνα για ιώσεις..

όσο για τους φίλους αν είναι άτομα που έχεις το θαρρος πες τους την αλήθεια

αν παλι δεν θες πες τους να σαραντησετε πρωτα και μετα κοσμος στο σπιτι

Α!και για αυτα που λέγονται για τις 40 μερες ο παπας που μασ εδωσε την μισοευχή μας ειπε οτι ειναι μυθοπλασιες ολα αυτά

:kiss: :kiss:

να σου ζησει και παλι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιώ καλημέρα,

Εγώ εμπειρία ακόμα δεν έχω, διανύω την 32η εβδομάδα αλλά σίγουρα θα το βγάλω νωρίτερα, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, όμως για βόλτα και όχι σε κόσμο. Οι περισσότερες φίλες μου το ίδιο κάνανε και δεν πάθανε τίποτα, ίσα-ίσα...

Τώρα σε ότι αφορά τις επισκέψεις κατ' όικον, έχεις απόλυτο δίκιο.Απορώ πως δεν το καταλαβαίνουνε!!!! Να είσαι κάθετη μην ταλαιπωρηθείς ούτε εσύ ούτε το μωράκι σου για την αναισθησία/περιέργια κάποιων... Πες τους μετά τα σαράντα, τόσο απλά.

Σεβασμός σε μητέρα και παιδί, οι πρώτες μέρες είναι πολύ ιδιαίτερες και θέλουν ηρεμία και αφοσίωση.

Φιλάκια και να σου ζήσει!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΙΣ 40ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ..ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΒΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ????? ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ...

ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΩ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΙΜΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 3ΜΗΝΩΝ(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΧΑΖΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(Π.Χ. ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ) ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ..

ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ(ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ!

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΛΟΙ ΗΡΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 40ΜΕΡΕΣ..ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑ.

ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ...

Α!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΞΑΔΕΡΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ 5ΕΩΣ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!!!!

Ε, ΣΕ ΑΣΑΡΑΝΤΙΣΤΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΕΡΙΣΩ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΟΠΟΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ...ΑΜΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ..Ε, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Αννιώ μου ... ούτέ εγώ έχω περάσει ακόμα αυτή την φάση ... αλλά ήδη έχουμε ξεκαθαρίσει με τον άντρα μου ότι επισκέψεις από φίλους και συγγενείς μετά τις 40 ημέρες. Μία συναδελφός του άντρα μου δεν έλεγε όχι και κόλησαν τον μικρό της μία ίωση που του άφησε μόνιμο άσθμα !!!!

Όσο για εμένα ... σίγουρα θα πάρω μισοσαράντηση για να βγώ για δουλειές όπως ΤΕΒΕ αλλά και για την αλλαγή των πιθανών δώρων.

Μην κολάς να λες "ΟXI" ... όποιος δεν καταλαβαίνει προβλημά του ... εσύ κοίτα να διασφαλήσεις την ηρεμία σου ψυχική και σωματική :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ δεν κάθησα ούτε μια μέρα μέσα και τις δυο φορές. τα παιδιά τα βγάλαμε την επομένη που γυρίσαμε απο το νοσοκομείο για να τα πάμε στον παιδίατρο -εδώ δεν έρχεται στο σπίτι!- απλά κλείσαμε ραντεβού σε ώρα που δεν είχε πολύ κόσμο. τίποτα δεν έπαθαν. με τον γιο μου είμασταν κάθε μέρα έξω, τώρα είναι 3,5 ετών και δεν έχει αρρωστήσει ούτε μια φορά. με το μπουμπουκάκι δεν είμαστε κάθε μέρα έξω γιατί έχω κολλήσει με το mammyland και το facebook!!!:silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιω μου να απαντας ρητα και κατηγορματικα "οχι" στις επισκεψεις το πρωτο καιρο!!Εγω τουλαχιστον ετσι λεω σε ολους απ το τηλεφωνο!!Να σαραντησουμε πρωτα και μετα παλι με μετρο!!Τα μωρα στην αρχη για να εδραιωσουν το ωραριο του υπνο και του φαγητου τους θελουν ηρεμια και μεγαλη προσοχη στις ιωσεις!Εδω εγω αναγκαστηκα να απομονωσω τα ιδια μου τα παιδακια ,εδω και 3 μερες ,και να τα στειλω με το μπαμπα τους να μεινουν στης γιαγιας γιατι με το που τα αφησα στις 10 μερες απο τη γεννηση του μικρου μου να πανε σχολειο ηρθαν με ιωση!Ευτυχως τωρα ειναι καλα αλλα θα περιμενω αλλες 2 μερες και μετα θα τους φερω στο σπιτι!!Προσοχη λοιπον ειδικα με τα μικρα παιδακια των φιλων!

Τωρα οσο για εσενα αν νοιωθεις καλα και θελεις να βγεις για ψυχολογικους η αλλους λογους ,να το κανεις μιας και οι 20 μερες θεωρουνται απο τους περισσοτερους γιατρους αρκετες .Αρκει να εισαι λιγο προσεκτικη οταν γυριζεις στο μωρο με τη καθαριοτητα.Ετσι τουλαχιστον μου ειπε η παιδιατρος μου (Detol ,η οινοπνευμα αφου πλεινεις τα χερια σου και να αλλαζεις ρουχα αμεσως).Βεβαια το μωρο μπορεις να το βγαλεις οπως λεει και η Μαιρη αρκει να ειναι καλα ντυμενο και να μην εχει πολυκοσμια !!

Εγω και στα 2 παιδια μου βγηκα για δουλεια στις 18 με 20 μερες αφου πηρα τη μιση ευχουλα!!

Εχθες ηρθε ο παππας στο σπιτι και με ευλογησε ωστε να παω στη δουλεια απο Δευτερα!!Σημερα κλεινουμε τις 18 ημερες!

Σου ευχομαι και παλι να σου ζησει,

πολλα φιλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παντως ναι μερικοι ρε παιδακι μου νομιζουν οτι το παιδακι ειναι παιχνιδι!!! Ε δεν ειναι ετσι. Οι ρυθμοι μου εχουν αλλαξει μεχρι και την ...τουαλετα μου προγραμματιζω ποσο μαλλον να βρω χρονο να κανω και καφεδες...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!Το κινητο ειναι πλεον στο αθορυβο κι οποιος θελει ας με βρει!!

Ευτυχως προς το παρον βοηθαει ο αντρας μου αλλα κι αυτος απο αυριο τελειωνει η αδεια που ειχε και ξαναγυρναει στα καθηκοντα!!!

Να δουμε πως θα παει...

Ναι κι εγω στο 20ημερο τελικα θα βγω...Για διασκεδαση δεν θα ειναι.Στον ΟΑΕΔ θα παω για το επιδομα...Τουλαχιστον θα παρω λεφτα...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

Κ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑ.

ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΡΑΝΤΙΖΕΙ Κ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ Κ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ!!!

ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ Κ ΑΤΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Η ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΦΙΛΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Αννιω... εγω στις 20 μερες βγηκα με το μωρο μια βολτα με το καροτσι για μιση ωριτσα και πισω... ισα για να ξελαμπικαρω λιγο και καθε 2 μερες ετσι εκανα μεχρι να σαραντησει... επισκεψεις στο σπιτι δεχτηκα πολυ λιγες και μονο πολυ κοντινα προσωπα... αν καποιος ηθελε να πιασει το μωρο τον περνουσα απο κοσκινο και μετα του το εδινα, μεχρι να κανει το πρωτο εμβολιο, γυρω στους 2 μηνες δηλαδη... αυτα... φιλακια και να σου ζησει το μωρακι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΣΧΕΔΟΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΩΝΑΞΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ!ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ"ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟΥ!!!(ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ....!!ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΕΓΩ ΩΣ ΛΕΧΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ!!ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΩΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΒΓΑΙΝΩ!!ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ, 3ων ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ!!!ΤΟΝΙΣΕ ΒΕΒΑΙΑ Ν'ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ!!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑ 2-5ΕΤΩΝ!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!!ΠΡΟΕΙΧΕ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννιω μου φυσικα και δεν εισαι κακη.....εγω δεν δεχομουνα και οποιος ηθελε ας παρεξηγιοτανε den me endiefere katholou!!!!!!egw ithela to xrono mou na prosarmostw me to mwro kai oxi epipleo kosmo.......twra egw na sou pw thn alhtheia 40 meres den bgika oute egw oute to mwro...to thewrisa kalo na min bgw....an bgeis prosexe omws giati twra kikloforoun polles polles iwseis

filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anniw mou geia sou agapi mou...

Kai na sou zisei to mwraki...

Egw pisteuw to kalitero einai na min konteuei kanenas to mwraki sou agapi mou...

Na sourouppwsei ligaki kai meta...

Egw etsi eixa kanei kai me pareksigisan poli...

Den me ekoften tipota wmos,,,

Egw ithela to mwraki mou KALA...

Filia...

Kai sas euxwme kaliteri sunexeia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιω μου κι εγω πιστευω πως πρεπει να πραξεις οπως ακριβως νοιωθεις και να μην καταπιεστεις καθολου σ αυτο!!!Προεχει η δικη σου ηρεμια και του μωρου!Οφειλουν να το καταλαβουν και να το σεβαστουν!Ας περασει ο πρωτος καιρος να βρειτε τη ρεγουλα σας και μετα θα εχουν την ευκαιρια να δουνε κι εσενα και το μωρο!ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιώ μου,

να χαίρεσαι τη μπεμπούλα σου, να είναι πάντα γερή, τυχερή και ευτυχισμένη! Να την καμαρώσετε εσύ κι ο άντρας σου όπως ονειρεύεστε και να είστε πάντα καλά!!!

Αχ, τί μου θύμησες τώρα...:( Τις 40 μέρες και τις επισκέψεις στο σπίτι...:dry: Πίστεψέ με δεν είσαι καθόλου κακιά! Όλοι οι άλλοι είναι που θα έπρεπε να αντιληφθούν την ευαισθησία της κατάστασης και δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ το κάνει!:unsure: Και πες ότι δίνουμε ένα ελαφρυντικό σε όσους δεν έχουν ακόμα παιδάκια, οι υπόλοιποι όμως; Και δεν αναφέρομαι μόνο στους φίλους αλλά ΚΑΙ στους συγγενείς!!! Κανείς δεν συνειδητοποιεί πως είναι περίοδος ΔΕΣΙΜΑΤΟΣ του μωρού με τη μάνα, αλλά και με τον πατέρα, καθώς και περίοδος που τίθενται νέες βάσεις στην οικογένεια και αλλάζουν οι ρυθμοί!!!:( Αν το ζευγάρι είναι αγαπημένο δεν χρειάζεται κανέναν άλλον εκείνες τις ημέρες...

Αννιώ μου, καλύτερα να περεξηγηθούν και να τους περάσει αργότερα, παρά να υποφέρεις εσύ και να σου σπάνε τα νεύρα από τη στιγμή που θηλάζεις κιόλας!!! Ας κάνουν όλοι οι άλλοι λίγη υπομονή! Πρώτα να βρείτε εσείς τους ρυθμούς σας και μετά θα τη δουν!!!

Εγώ δέχτηκα ελάχιστες επισκέψεις, από πολύ αγαπημένους συγγενείς και πάλι, αυτό με δυσκόλεψε πολύ κι ας ήταν 2-3 φορές...:ohmy: Ακόμα και στη μητέρα μου και την πεθερά μου ζήτησα να αραιώσουν τις επισκέψεις τους γιατί κοινώς "όπου λαλούν πολλά κοκκόρια αργεί να ξημερώσει"! Με την μητέρα μου βέβαια ήταν πολύ απλό ενώ με την πεθερά μου χρειάστηκε να κάνω ολόκληρη κουβέντα για να το καταλάβει...:( Όσοι λαχτάρα κι αν έχουν όλοι να τη γνωρίσουν, ΠΡΕΠΕΙ να το ελέγξουν, να σας σεβαστούν!!!

Όσο για το θέμα της ευχής, εγώ βγήκα νωρίτερα από τις σαράντα μέρες ενώ τη μπεμπούλα μας δεν τη βγάλαμε λόγω καιρού και μόνο! Δεν πήρα μισή ευχή, όμως στις 40 μέρες πήγαμε με τον άντρα μου και τη μπέμπα μας στην εκκλησία για την κανονική ευχή!!! Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη και συγκινητική μέρα!!! :)

Αυτά κοπέλα μου! Ελπίζω να τη βρείτε την άκρη!!!

Σε φιλώ!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΗΜΕΡΩΝ ΗΤΑΝ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΟΥΛΑ ΚΑΘΟΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΕΥ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ,Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΚΕΤΟ ΣΟΥΡΤΟΥΚΟ ΤΕΛΙΚΑ,ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΧΑΧΑ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ,ΕΙΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ,Α ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ?ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ?ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟΥΣ!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιώ καλησπέρα!Εγώ από μέρα σε μέρα περιμένω να γεννήσω και ήδη άρχισα να προβληματίζομαι για το ίδιο θέμα. Πρώτα απ'όλα σχετικά με τις ευχές που δίνει ο παπάς, επειδή τον ρώτησα, μου ανέφερε τα εξής: στην όγδοη ημέρα παίρνεις μια ευχή, για την ευχή στις είκοσι ημέρες μου είπε ότι δεν χρειάζεται και φυσικά η επόμενη ευχή είναι του σαραντισμού που πρέπει να πάρουμε. Τώρα για το αν θα βγείτε είναι καθαρά στην κρίση σου. Νομίζω ότι το ένστικτό μας και η διάθεση μας θα κρίνουν το πότε θα βγούμε με τα μωράκια μας. Όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ βλακείες και προκαταλήψεις. Όσο για τις επισκέψεις στο σπίτι, ας γνωριστούμε πρώτα εμείς με τα μωρά μας και μετά θα τα γνωρίσουν και οι υπόλοιποι. Δεν πειράζει να γίνουμε και λίγο κακιές αυτό το πρώτο διάστημα. Άλλωστε πρόκειται για διάστημα προσαρμογής. Εγώ λέω να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι. Αυτό σκοπεύω να κάνω κι εγώ κι ας λένε ότι θέλουν. Εύχομαι καλό κουράγιο και υπομονή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΣΧΩΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ....ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΗΛΑΔΗ 2 ΜΗΝΩΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΓΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΥΡΕΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΚΙΑ!!!;) ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΛΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Αννιώ μου κι από μένα!

Εγώ δεχόμουν κόσμο στο σπίτι και πριν σαραντίσω. Ήταν χαρά μου! Οι περισσότεροι από μόνοι τους σκέφτηκαν να έρθουν αφού σαραντίσω, αλλά οι συγγενείς μου, οι κουμπάροι μου και οι φίλοι-ες μου ήρθαν από την πρώτη μέρα. Μιλάω για 10-13 άτομα στο σύνολο. Βέβαια δεν παίρνανε αγκαλιά το μωρό, το βλέπανε στην κούνια, αλλά κάνανε παρέα εμένα, μπαλκονάκι (με άμεση οπτική και ακουστική επαφή με το μωρό), καφεδάκι, κουβεντούλα, ήταν Αύγουστος, είχε ζέστη... Μου έκανε καλό που ερχόταν κόσμος στο σπίτι και μάθαινα νέα από τον έξω κόσμο (μέχρι την 22η μέρα που βγήκα κι εγώ). Η μπέμπα ήταν πολύ βολική. Κοιμόταν 4ωρα ολόκληρα ανάμεσα από τα γεύματα, οπότε τις κολλητές μου τουλάχιστον, μόλις κοιμόταν, τις έπαιρνα τηλ και έλεγα.. άντε ελάτε!

Κάνε ότι νιώθεις και αν κάποιος παρεξηγηθεί γιατί ξεκαθαρίσεις ότι δε δέχεσαι επισκέψεις, το κρίμα είναι δικό του! Αν αρρωστήσει το μωράκι σου (φτου φτου, κουνιέμαι από τη θέση μου, δαγκώνω τη γλώσσα μου) φώναξέ τον να το περιποιείται! Είναι εποχή που οι ιώσεις είναι σε έξαρση, ο Μάρτης είναι απρόβλεπτος μήνας, όπως έγραψε η bourique κολλάνε στην αρχή και στην ανάρρωση (όταν αυτός που νοσεί δεν ξέρει καλά καλά ότι είναι άρρωστος ή νομίζει πως έγινε καλά). Στη θέση σου κι εγώ δε θα δεχόμουν κόσμο. ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!

Να προσέχετε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ ακόμη δεν έχω καν μείνει έγκυος, αλλά απ ότι γνωρίζω για τις 40 μέρες, τηρούταν στα παλαιότερα χρόνια με περισσότερη ευλάβια, λόγω της μεγάλης θνησιμότητας των βρεφών από τις ασθένειες που υπήρχαν τότε. Οι άνθρωποι δεν ήταν εμβολιασμένοι όπως στις μέρες μας, και τα μωράκια ήταν και είναι παρ8ένοι οργανισμοί κα8ώς και δίχως αντισώματα στις αρρώστιες. Γι αυτό το λόγο ήταν αυστηροί με τη περίοδο της λοχείας.

Απ ότι έχω ακούσει και διαβάσει, μια λεχώνα, μπορεί να βγει έξω και από τη πρώτη μέρα που 8α επιστρέψει στο σπίτι.

Τώρα όσο για το μωράκι, δεν είμαι υπέρ στο να βγαίνει έξω τις πρώτες μέρες. Θυμάμαι τη κουμπάρα μου που έπαιρνε το νεογέννητο βαφτιστήρι μου στο χέρι και έβγαινε έξω, και γυρνούσε στη γειτονιά, σα να πήγαινε το σκυλάκι για πιπί. Αν και ήταν μέσα Ιουλίου μέσα σε μια βδομάδα το μωρό το τρέχαμε στο νοσοκομείο με 40 πυρετό. Μιλάμε για 15-20 ημερών μωρό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν Αννιώ.. 1ον, να σου ζήσει το ζουζούνι..

Όσον αφορά τον σαραντισμό, μόνο εδώ στην Ελλάδα το έχουμε αυτό! Στην Γερμανία όπου ζουν οι αδερφές του άντρα μου κι είχαμε πάει, είδα μια κοπέλα Νοέμβριο του 2005, να έχει βγει βόλτα στο εμπορικό με το 8 ημερών παιδάκι της! Γινόταν παλιά, επειδή η επιστήμη δεν ήταν όπως είναι τώρα! Παλιά οι γυναίκες χρειάζονταν πόσο χρόνο για να σηκωθούν από το κρεβάτι μετά την γέννα και τώρα στο μισάωρο είναι για καφέ στην καφετέρια του νοσοκομείου! Περίπου.. Όπως και τα μωρά χρειάζονταν περισσότερο χρόνο μόνα τους. Μεταξύ μας, τα μωρά χρειάζονται και τώρα! Στον σαραντισμό είναι καθαρά θέμα αν το θες εσύ..

Όσον αφορά τις επισκέψεις! Θα τους μιλήσεις ξεκάθαρα και σ'όποιον αρέσει! Όποιος παρεξηγηθεί θα είναι ανόητος!! Εμένα με κάλεσε μια φίλη μου, η οποία περίμενε να σαραντίσει και είχε αρχίσει να με πιάνει βήχας! Της είπα ότι θα περιμένω κάνα μήνα για να μην έχω κανένα κατάλοιπο της ίωσης! Το θέμα είναι ότι την επόμενη μέρα ανέβασα πυρετό! Δεν θα το έκαναν πολλοί αυτό! Το έζησα με τις ανιψιές μου! Είναι μερικοί πολλοί ανεγκέφαλοι..

Και πάλι να σου ζήσει ..Κι όποιος θέλει καφεδάκι να πάει σε καφετέρια! Και σκασίλα σου να παρεξηγηθούν! Οι σωστοί θα κατάλαβουν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκεια μου Αννιω θα κάνεις αυτο που ευχαριστει εσενα και μόνο δεν γεννησε ουτε οαντρας σου ουτε οι φιλοι σου οτε οι συγγενεις .Το δικό σου σωμα ταλαιπωρηθηκε και οι δικες σου ορμόνες χορευουν σε τρελλο χωρο .Εγω ξερω οτι καθεμια απο μας λειτουργει διαφορετικα εγω για παραδειγμα δν μπορουσα να κατσω μονη και επειδη επαθα επιλοχεια καταθλιψη δεν με αφηναν και μόνη .Αναζητουσα την παρεα .Το μωρο το εβγαλα στην 22 ημερα και πηγαμε ακριβως απεναντι στο σπιτι της αδερφης μου και μετα στις 40ημερες ηταν μεγαλο Σαββατο και τον πηρα με το καροτσακι στις 12 τη νυχτα κουτσομμαρισμενο και σκεπασμενο ειχε πολλη καλη βραδια επεφτε Απρίκλιο το Πασχα και περασαμε ουαου και την αλλη μερα στο σουβλισμα ειμασταν στο σπιτι των γονιων μου με ολο το σοι.

Οταν γυρισαμε απο το νοσοκομειο ειχα στο σπιτι την αδερφη μου και το γαμπρο μου και τα ανιψια μου τοτε ηταν 12 και 13 ετων ομως ηταν υγιεστατα επλυναν τα χερακια πητραν το πανακι το λευκο και κρατησαν το μωρο.Στις 8ημερες ειχε ερθει οαδερφός μου με τη γυναικα του παραγγειλαμε πιτσες φαγαμε βαλαμε μουσικη ω ναι με το μωρο στο σπιτι οποιος ηθελε τσιγαρο εβγαινε μπαλκονι και καποια στιγμη εμενα με πηρε ο Υπνος στο καναπε και η νυφη μου επλυνε τα πιατα εκατσε και εδωσε το γαλα στο μωρο στις 12 τη νυχτα δεν θηλαζα και ξεκουραστηκα .

Μια άλλη μερα με ειχε παρει τηλ. μια φιλη και της ειπα οτι εγω ειμαι κουρασμενη και θα κοιμομουν ετσι και αυτη δνε ηρθε στραβωσε αλλα σκασιλα μου .Το μωρο δεν ειναι αξιοθεατο και εγω ημουν πτωμα και ηθελα να κοιμηθω επειδη της αλλης της την βαρεσε...

Να μιλας και να μην καθεσε να καταπιεζεσε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ...ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ 'Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΑΣ ΚΤΛ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ???ΚΑΝΩ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΑΝΕΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΕΛΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΑ 40 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ...?ΚΟΛΛΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ,''ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΙΣΟΥΜΕ??''

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αυτό πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει και θα γελάσουμε!! Θα γίνουν ξεκαθάρισματα 😀   Τραγικό που δεν κάθεται κάποιος να επιβλέπει και να βοηθήσει.. αχ σε νιώθω..κι εμένα έτσι μου παρατάνε τα ανίψια.. έρχονται επίσκεψη και ξαφνικά 'να πεταχτώ λίγο θυμήθηκα μια δουλειά' και επιστρέφουν όταν είναι να φύγουν 😀 πες ξεκάθαρα ότι θέλεις να στα κρατήσω και αν μπορώ πολύ ευχαρίστως!!
    • Καλησπέρα κορίτσια. Μόλις γυρίσαμε σπίτι από απογευματινό μπανιο με την μικρή και είδα στο εσώρουχο μου καφέ αίμα. Όχι όπως τις προηγούμενες ημέρες που ήταν ένα σκούρο μπεζ σε απειροελάχιστη ποσότητα. Τώρα ήταν σαν αίμα περιόδου. Εννοείται με έπιασαν τα κλάματα. Είπα στον άντρα μου ότι αν χάσω το μωρό, δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στους γονείς του για την κούραση που τράβηξα 1 εβδομάδα τώρα. Ίσως να μην φταίνε αυτοί αλλά αυτή η κακή τους ενέργεια και η αδιαφορία τους είναι σαν να επιδείνωσαν την κατάσταση. Τους ανέφερα ότι ο γιατρός είπε να μην σηκώνω το μωρό όσο γίνεται, και η απάντηση τους (όχι σε εμένα απευθείας, αλλά στον άντρα μου), ήταν ότι η μάνα του έκανε μετακόμιση έγκυος. Εμένα αυτό μόνο κακία μου βγάζει. Ίσως είμαι απλά ταραγμένη και ψάχνω κάπου να αποδώσω ευθύνες.. ίσως μιλάει ο φόβος μου... Αλλά ειλικρινά έχω πανικοβληθεί και ταυτόχρονα έχω θυμώσει τόσο πολυ. Δεν ξέρω πως θα περιμένω μέχρι την Τρίτη που έχω την αυχενική. 
    • Κοίτα έχεις όλα τα δίκια του κόσμου όταν βλέπεις ομως ότι ο αλλος δεν καταλαβαίνει την κατάσταση σου με ωραίο τρόπο εξήγησε τους πως δε μπορείς πλέον...εν τω μεταξύ ζω κάτι αντίστοιχο..έχω έναν γείτονα Μ ένα κοριτσάκι κι αυτό θέλει συνέχεια να έρχεται να παίζει με τον δικό μου..ε το αφήνουν το παιδί και φεύγουν..δεν κάθονται ..κι εγώ αναγκάζομαι κάνω το διαιτητή μαζεύω το χάος μετά παιχνίδια δωμάτιο..άσε που πρέπει να έχω συνέχεια το νου μου μην πέσει κάπου μη χτυπήσει ...τελοσπαντων απ' τη μια δεν τους ήθελα και μέσ' τα πόδια μου γιατί τι να πεις και συνέχεια πρέπει να κάτσεις κι εκεί μαζί τους  ενώ τώρα κάνω και καμιά δουλειά η κάθομαι ...αλλά τώρα δε μπορώ να τρέχω πίσω να μαζεύω η να γίνει τίποτα και να βρω κάνα μπελα
    • Σ'ευχαριστώ πολύ! Άρα μέχρι τη Πέμπτη περιμένω κανονικά και βλέπουμε..
    • Προσπάθησε να βάλεις λίγο τα όρια σου από εδώ και πέρα γιατί όταν θα γεννήσεις και θα θες μια βοήθεια κατά 90% θα είναι άφαντοι 😕 Και σκέψου αν για εσενα όταν θα θες να αφήσεις κάπου το μωρο για να πας με τον αντρα σου για ενα φαγητό, θα έκαναν κάτι αντίστοιχο ;🤷‍♀️ ειναι ωραία να προσφέρεις βοήθεια αλλά αν είναι μονόπλευρο τότε θα πρέπει να κοιτάξεις και εσυ τον εαυτό σου ειδικά από εδώ και πέρα που θα έχεις και ένα μωρο  εγω το βλέπω με της κουμπαράς μου το παιδί κανονίζουμε όλοι το πρόγραμμα μας ανάλογα με το δικό της το παιδί ποτε  τρώει ποτε κοιμάται, να πάμε εμείς στο σπίτι τους να μην αλλάξει περιβάλλον η μικρή και γενικα ότι βολεύει σε εκείνους λες και εγω δεν έχω παιδί.. που αντικειμενικά έχω πιο δύσκολο παιδί εγω από το δικό της… θα δεις πολλά μετά την γεννά και από ανθρώπους που δεν το περιμένεις 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...