Μετάβαση σε περιεχόμενο

ηρθα στην παρεα σας

Recommended Posts

:) γεια σας και απο μενα χαιρετω ολες τις μανουλες.ειμαι καινουργιο μελος.:blink: εχω λοιπον ενα μπεμπουλη μολις 6μηνων.θα σας πω αυτο που λεω σε ολους:) ενα μωρο ειναι ανεκτιμητη ευλογια και πιστευω οτι θα συμφωνησετε μαζι μου.τιποτα δεν συγκρινεται με τον ερχομο του:cheer: και επισης κατι που εχει πει και ο τσαρλς ολτζερνον σουινμπερν τα πιο γλυκα λουλουδια του κοσμου ειναι τα χερια ενος μωρου!!!σας ευχομαι λοιπον να χαιρεστε καθε στιγμουλα μαγικη με τα αγγελουδια σας και θα χαρω πολυ να τα λεμε!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sou miny mouse!!

Kalws hrthes sthn omorfh pareoula mas!

Na xairese to mwraki sou!!

Eimai h Elena kai exw mia koroula 4misi mhnwn!

Menw Germania! Poly wraia ayto pou eipe o Tsarls! :)

Ontos etsi einai!Kai vevaia tha ta leme!

Kalo vrady na exete! :kiss:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΟΥ!ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΕΝΩΣ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ 5 ΜΗΝΩΝ.

:) καλημερα σε ολες:) καλως σας βρηκα.να σας ρωτησω κατι?πως μπορω να βαλω κι εγω φωτο του μπεμπη μου και διαφορα αλλα γραφικα?

Καλως μας ήρθες !!!!

Λοιπόν θα πάς στο προφίλ. Εκεί θα δείς όλεσ αυτές τις ρυθμίσεις αλλά θα πρέπει να μικρίνεις τις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσεις για να χωράνε. Αν θυμάμαι καλά έχει ακριβώς το μέγεθος.

Και πάλι καλώς μας ήρθες.

miny mouse καλοσώρισες στην όμορφη παρεα μας!!!Αν και τα ξαναείπαμε στο τσατ να χαιρεσαι το αγγελούδι σου!!Να ειστε παντα μια γερή και ενωμένη οικογένεια με τον μπεμπούλη σας να σας χαρίζει αμετρητα χαμόγελα!!:) :) :) Εγω ειμαι στον μηνα μου και περιμενω το πρωτο μου παιδάκι!!και εγω αγοράκι εχω!!

θα χαρώ να τα λέμε!!:) :)

φιλιά!!:) :) :)

Γεια σου κοριτσάκι, τι υπέροχο ήταν αυτό που μας έγραψες!!!!!!

Να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!!! Και εγώ είμαι καινούργια και έχω ξεκινήσει τη προσπάθεια για παιδάκι. Ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!!

Φιλιά

miny mouse μου γεια σου κι απο μενα και καλως ηρθες στην παρεα μας!!Να σου ζησει το λουλουδακι σου λοιπον!!!Παντα γερο να ναι και ευτυχισμενο!!Το ιδιο ευχομαι και για σενα και την οικογενεια σου!!Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα και με τον Τσαρλς...και ανυπομονω κι εγω να τα παρω στα χερια μου αυτα τα λουλουδια να νιωσω την ευλογια του παιδιου!Ειμαι η Κωνσταντινα και δεν εχω ακομα παιδακι :-)

Καλως μας ήρθες miny mouse!!!

Να χαίρεσαι τον μπεμπούλη σου κοπέλα μου! Πραγματικά πολύ όμορφο αυτό που μας έγραψες! :)

Θα τα λέμε σίγουρα!!!

:kiss:

Καλώς ήρθες miny mouse! Να χαίρεσαι τον μπέμπη σου!

Εχω και εγώ ένα αγοράκι 1,5 μηνός. Πολύ ωραίο αυτό που μας έγραψες, συμφωνώ απόλυτα.

Γεια σου και απο μενα!!!

Ειμαι η Νατασα και εχω μια μπουμπουκα 30 ημερων

Τι γλυκο αυτο που μας εγραψες!!!

Να χαιρεσαι τον μπεμπη σου!

Φιλια

;) ;) ;)

καλημερα κοριτσια:) σας ευχαριστω ολες που με καλοσωρισατε!χαιρομαι πολυ που ειμαι στην παρεα σας.να ευχηθω με τη σειρα μου στις μελλουσες μανουλες με το καλο να ερθει το μωρακι τους που ξερω με ποση ανυπομονησια περιμενουν το ανεκτιμητο αυτο δωρο!!!και στις ειδη μανουλες να χαιρονται τα αγγελουδια τους.ολοψυχα να υπαρχει υγεια και σωματικη και πνευματικη!ειναι πολυ ομορφο να εισαι μανουλα και νιωθω ευλογημενη που μπορω και το ζω!!!χαιρομαι που θα μιλαμε!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕς,ΓΛΥΚΟ ΜΩΡΟ? ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ.τζορτζ μακντοναλτ!:) :)

καλωςηρθες στην παρεα μας να χαιρεσαι το μωρακι σου να ειναι παντα καλα γερο και δυνατο πολυ γλυκο αυτο που εγραψες

εγω ειμαι η αναστασια και εχω ενα αγορακι 8 μηνων

χα χα...πολυ καλο απο το παντου....εδω μεσα!φοβερο!ετσι ειναι!Σ ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!Ειναι μεγαλη ευλογια καλη μου πραγματικα!!!Να σαι καλα!

• 3 weeks later...

kalispera miny maouse kalos eirthes stin pareas mas kai polu sofa ta logia sou kai egw etsi lew gia to aggeloudaki mou giati san aggelos eirthe eksouranou,xaxaxa na sou zisei o beboulis sou.

egw eimai i mairi kai exw mia petalouditsa 8 minwn!!!

filakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Καλώς ήρθες κι από μένα.. Να χαίρεσαι τον μπεμπούκο σου!! Γερός και δυνατός σ'όλη του την ζωή εύχομαι!

Εγώ είμαι η Έλενα, θα κλείσω τα 27 στις 31 Μαΐου, και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι, όπου είναι αγοράκι! Έχω ΠΗΤ στις 06/08/09!

Καλημέρα και από εμένα και καλώς ήρ8ες στη παρέα του mammy!

να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου!

Είμαι η Έλενα και έχω ένα πολύύύύ μικρό σποράκι μέσα στη κοιλίτσα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...