Μετάβαση σε περιεχόμενο

σπερματεγχυση η απογοητευση

Recommended Posts

Διαβαζω τοσα πολλα εδω κ τοσο καιρο.Βλεπω περιπτωσεις που ειναι πραγματικα δυσκολες κ ομως εχουν θαρρος κ κουραγιο να συνεχιζουν κ καθε μηνα να αγωνιουν κ να προσπαθουν περιμενοντας το πολυποθητο αποτελεσμα.Αυτη την ροζ καθετη γραμμουλα που δεν λεει να εμφανιστει.Δεν ξερω αν εχω το δικαιωμα να νοιωθω απογοητευση αφου ηταν η πρωτη μου σπερματεγχυνση,ενω τοσες γυναικες εχουν κανει 4-5 κ ισως αλλες τοσες εξωσωματικες.Αλλα βρε κοριτσια θελω κ εγω καπου να τα πω,ισως να νοιωσω καλυτερα.Στις 5/3 πηγαμε στο μητερα με τον αντρουλη μου για την πρωτη προσπαθεια.Εγιναν ολα ωραια και καλα κ μετα απο 4 περιπου ωρες φυγαμε.Ο γιατρος μου μου ειπε "καλη επιτυχια κ περιμενε να δουμε αν αδιαθετησεις η οχι.Σε 12 μερες θα ξερουμε."Ειναι δυνατον βρε φιλεναδες να κρατηθω 12 ολοκληρες μερες;Οποτε την 5η μερα μετα την προσπαθεια παω κ παιρνω το self clear,το κανω κ οπως ειταν φυσικο βγαινει θετικο(αυτη η pregnyl ειναι πολυ ατιμη!)Και ενω το ξερω πως το αποτελεσμα ειναι κατα 95% λαθος μεσα μου κραταω κ την ελπιδα οτι μπορει κ να μην ειναι.εντωμεταξυ να εχω πονακια σαν να μου ερθει περιοδος,απ,την 5η μερα μεχρι κ σημερα (8η μερα).Ενα συμπτωμα που μου συμβαινει για πρωτη φορα.Την επομενη ξανα τεστ με τι ιδιο αποτελεσμα,μονο που η γραμουλα ηταν λιγο πιο αχνη.Λεω στον εαυτο μου,μαλλον περναει η επιδραση της pregnyl κ για αυτο βγαινει το τεστ πιο αχνο.Φευγω σαν την τρελη μες το μεσημερι κ παω κ κανω β χοριακη,η οποια διχνει 5,96.ενω ξερω την αληθεια η ελπιδα δεν λεει να σβησει.την επομενη ξανα τεστ,η γραμουλα ακομα πιο αχνη.Μεχρι που σημερα κανω κ το τελευταιο κ η γραμουλα δυστηχως δεν μου εκανε τη χαρη να ξαναεμφανιστει.....Απογοητευση,πικρα,αναμεικτα συναισθηματα.Και ακομα εχω αλλες 5 μερες να περιμενω.Το ξερω πως δεν ειμαι εγκυος.Το πιστευετε ομως οτι ακομα εχω μια τοσο δα αμυδρη ελπιδα;Ελαχιστη μεν,αλλα την εχω.Σκεφτομαι πως εχω μπροστα μου αλλους 3 μηνες να περασω την ιδια αγωνια...Και ο αντρουλης μου,να ειναι καλα,ποσο μου δειχνει οτι με νοιωθει,οτι κατανοει το αγχος μου.Βεβαια κ εκεινος τα ιδια νοιωθει,ισως και περισσοτερα,αλλα τα κρυβει για να δινει κουραγιο σε εμενα.Τι να πω;Ξερω πως αλλες γυναικες ειναι σε πολυ πιο "δυσκολη"φαση απο εμενα κ ομως δεν το βαζουν κατω κ εχουν υπομονη.Και εγω δεν θα παρατησω ευκολα τα οπλα αλλα βρε κοριτσια αυτη η αγωνια,αυτο το καρδιοχτυπι καθε φορα πως να το χειριστω;;;Με καταλαβαινετε ε;Ευχαριστω οποια το διαβασει κ νοιωσει οτι νοιωθω.Ευχομαι να τελειωσουν για ολες μας γρηγορα ολα αυτα κ να εχουμε σε λιγο καιρο φουσκωμενες κοιλιτσες.Σας φιλω ολες!!!!:unsure: :unsure: :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Ζουμπι μου... Μην αγχωνεσαι κοριτσαρα μου....Αστο απλα να συμβει! Δεν εχω βρεθει στη θεση σου αλλα καταλαβαινω την αγωνια σου για παιδακι γιατι εχω πολλες φιλες που δυσκολευτηκαν ή και δυσκολευονται πολυ...Εχω γνωστη που κινδυνευσε να χασει ακομα και τη ζωη της δυο φορες.Εχασε 2 μωρακια...

Δε λεω να σκεφτεσαι τα χειροτερα γιατι το προβλημα που μπορει να εχει ο καθενας μας του φαινεται το μεγαλυτερο βουνο του κοσμου....

Και φυσικα να μη χανεις την ελπιδα σου.Ακομα κι αν δεν εισαι εγκυος οπως λες.... θα μεινεις την αλλη φορα!!! Μη στεναχωριεσαι κουκλα μου!Σου στελνω τις πιο γονιμες ευχες!

Geia soy zoumpi:)

Den einai katholoy kako na elpizeis!Oso asxhma kai na einai ta pragmata h elpida einai ayto poy mas kanei na mhn to bazoyme katw kai na prospathoyme ksana kai ksana! Kai pistepse me einai polles kopeles edw poy kathe mhna prospathoyn, agwnioyn kai elpizoyn. Kai sto telos tha ta kataferoyme oles, tha deis! Prepei omws na controlareis oso mporeis to agxos soy, an kai kserw oti den einai eykolo... Otan eisai sth fash ths anamonhs, mhn kaneis synexeia testakia, den exei nohma. Isa isa poy se agxwnoyn pio poly. Na prospatheis na eisai hremh, na elpizeis kai na skeftesai oti h mera poy tha exeis ki esy ena mwraki sthn koilitsa soy den einai pleon poly makrya :)

Ζούμπι μου,

δεν έχω ανάλογη εμπειρία, αλλά πραγματικά, όσο γίνεται νιώθω την αγωνία σου.

Να είστε έτσι δεμένοι με τον άντρα σου, να έχετε δύναμη και θα έρθει το μωρουδάκι.

Εύχομαι η επόμενη φορά να φέρει το ζουζουνάκι στην κοιλίτσα σου!

Να σκέφτεσαι θετικά!

Φιλιά!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ "ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ?" ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΩ "ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ" ΕΙΠΑ "ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΘΕΤΙΚΟ!"(ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ..ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΑ)ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕ΄ΛΑΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Κ ΑΥΤΗ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΑΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..

ζουμπι καλο απογευμα κοριτσι μου για μενα κακως εκανες κ ξαναεκανες το τεστ γιατι δυστηχως αποδειχτηκε ψυχοφθορο,εγω εκανα εξωσωματικη στο μητερα κ μου ειχαν πει να μην δοκιμασω να κανω τεστ απο μονη μου πριν την ημερομηνια που μου δωσανε αυτοι γιατι δε θα δειχνει κ θ'απογοητευτω,αυτο εκανα κ την ημερα της χοριακης ειχα ροζ-καφε αιμα κ ομως ηταν θετικο,αφησε κ εσυ να περασουν οι μερες που σου ειπαν κ βλεπεις τι κανεις παρακατω,προσπαθησε να εισαι ηρεμη κ χαλαρη κ το μωρακι θα ερθει:)

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ολες.Χαιρομαι αφανταστα και ανακουφιζομαι που μπορω και μιλαω με ανθρωπυς που πραγματικα με καταλαβαινουν.Τον επομενο μηνα δεν θα κανω το ιδιο λαθος.Αποφασισα να γραφτω σε σχολη οδηγων.Να ριξω το ενδιαφερον μου καπου αλλου μηπως κ ξεκολλησω.Ευχαριστω κ παλι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...