Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ..

Recommended Posts

Koritsia geia sas tha ithela tis gnwmes sas..

Apo tin Deutera eimai me gripi pureto zalades entones ponous sta kokala(polu sti mesi)..:S :S

Simera i mama mou me rwtise mipws exw zalades epeidi eimai egkuos :blink:

k egw tis eipa ti les kale gripi exw!!:angry:

Apo to telos tis proigoumenis periodou eixa duo epafes eleuthera k i mia itan mia mera prin tin upotithemeni gonimi mou..:blush:

Prin ligo piga toualeta k eida asunithista gia mena kafe ugra toso nwris prin tin epomeni periodo(perimenw peripou stis 17):dry:

Emena fusika den mou exei perasei kati tetoio apo to mualo giati opws polles kserete perimenw mipws mpw xeirourgeio opote k prosexa(ektos apo 2 meres):unsure:

Pithanon na min einai tipota omws tha ithela tis gnwmes sas..

Sas euxaristw ek twn proterwn k sugnwmi gia to megalo munima..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ranini μου τι να πω?Δεν ειμαι καθολου σιγουρη για τα συμπτωματα που περιγραφεις...Πηγες σε γιατρο και σου ειπε για τη γριπη ή απλα το υπεθεσες απ'τα συμπτωματα?Ο πυρετος ειναι υψηλος ή δεκατα???

Περιμενε λιγες μερες αλλα προσεχε κιολα....Ολα ειναι πιθανα.Δες γιατρο αυριο αν δεν εχεις ηδη δει!Ελπιζω να πανε ολα οπως τα θες!

Tin prwti mera eixa 38 k apo tote apo 37.3 mexri 37.5

k simera sta fusiologika..

Oxi den piga ston giatro ga ti gripi giati eixa foveri zalada alla exw voulwmeni muti eixa kruades k ta sxetika..

Twra ti na sou pw k egw exw mperdeutei!!

Na sai kala Anastacia mou!

Eirini mou(elpizw na to petuxa :P ) kanena agxos eilikrina den mou eixe perasei kan apo to mualo oute k twra vevaia...

Ti na pw k egw..

Na ste kala pantws!!

ranini καλησπέρα,

Η ζαλάδα είναι σύμπτωμα γρύπης,

επίσης επειδή κρύωσες μπορεί και να έχεις ανωμαλία στην περιοδό σου,

παρόλαυτά ο μόνος τρόπος να ησυχάσεις είναι να πάρεις το γιατρό σου.

Αυτός μόνο μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά....

Πάρτον σήμερα κιόλας!

Εύχομαι όλα καλά....

Ρανακι τωρα μπερδευτηκα δεν ξερω τι να ευχηθω!

Μπορει και να εισαι βεβαια εφοσον ηρθες και σε επαφη κοντα στην γονιμη,αν πραγματι τοτε ηταν!τωρα οτι εχει να κανει με τα καφε δεν ξερω μπορει να ειναι απο αυτο αλλα μπορει και απο στενοχωρια η αγχος η κι απο την γριπη που περνας.Δεν μπορω να ξερω αλλα οπως και να σει ευχομαι να ειναι οτι επιθυμεις!

(ας γραψω ελληνικα....:huh::huh: ):laugh: :laugh:

Κωνσταντινα μου ειδες σε μπερδεψα :laugh: :laugh:

φαντασου εγω τι επαθα :dry:

Να σαι καλα κ σε σενα ευχομαι να ειναι οτι επιθυμεις ;) ;)

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΧ ΧΑ!!Πως και ελληνικα;χι χι χι;τρομαξες με κατι;χα χα χα !!:-)

Καταλαβαινω Ρανακι....ευχομαι να πανε ολα καλα κι αν ειναι και κατι δεν πειραζει το χειρουργειο αργοτερα ;-)

Φιλακια πολλα και σ ευχαριστω!

ΡΑΝΙΑ ΜΟΥ.....ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΥΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ....ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.......

ranini, γεια σου κ απο μενα! Οντως κ γω μπερδευτηκα λιγακι με αυτα που μας εγραψες.Αν δεν πηγες γιατρο πως εισαι σιγουρη οτι εχεις γριπη; Ειναι πιθανο να εισαιεγκυος με αυτα τα συμπτωματα, αλλα αν δεν θες να πας σε γιατρο περιμενε να δεις αν θα χεις καθυστερηση κ κανε ενα τεστακι.Απ οσο γνωριζω μια μερα πριν την ωορηξια ειναι πιθανο καποια να συλλαβει..Καλα αποτελεσματα και περιμενουμε νεα!!!

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ;Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

litaki oxi den exw sumptwmata tetoia k gi'auto k den mou pige sto mualo..

omws auta ta liga kafe me evalan ligo se upopsies giati otan einai na adiathetisw prwta ponaw polu k meta vlepw ligo roz k siga siga aima..

mallon den einai tipota omws kamia fora....

gelaw moni mou giati lew 5 mines prospathw k auton ton mina pou eixa logo na prosexw fantazesai na epiasa twra? makari vevaia alla pragmatika gelaw moni mou!!

na sai kala pantws k esu oti potheis!!

ρανια μακαρι να ειναι αυτο που ολοι επιθυμουμε για σενα....μεσα απο την καρδια μου στο ευχομαι....παντως τα καφε που λες ειναι σημαδι....περιμενε την καθυστερηση και κανε χοριακη......φιλακια ....περιμενουμε νεα σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...