Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsia geia sas:)me thimaste nomizw!exw kanei apoxesi 22.01.09 logw mi emfanisis palmou sto emvrio!ap tin apoxesi eixa aima gia 4-5 meres kai ws simera dn exw xanadei periodo!

ap to agxos m,piga me eide o giatros tin paraskeui p mas perase, m eipe oti fainetai pws tha dw periodo alla egw exw trelathei!mou eipe na min anisixw kai pws ap tin tileorasi p m eixe valei fainontai ola mia xara!tpt anisixitiko!twra einai i 46i mera ap tin apoxesi!argise kamia toso na dei?

xerw gw?mporei kai ap to agxos to polli na min erxetai!afou ap to agxos m xthes vradi me piran xafnika kliniki me entones zalades kai adinamia, krisi agxous m eipane!

ti na kanw?

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΕ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟ:) Σ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ. ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΝΑΙ. ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΕ ΡΟΥΦΗΞΕΙ Η ΔΥΝΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΥΡΙΣΜΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΛΑΙ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ...

Δημοσίευση

Γεια σου girl84...Αρχικά Η Ρ Ε Μ Η Σ Ε ...Πιστεύω οτι το μόνο που καθυστερει την περίοδο σου είναι το άγχος και μόνο αυτό!!!Προσπάθησε να το αποβάλλεις και να χαλαρώσεις...και να δεις οτι θα σου έρθει με τη μια...Έκανα κι εγώ απόξεση αλλά πρόσφατα...Μου είπε ο γιατρός οτι σε ένα μήνα να περιμένω περίοδο...Γενικότερα είχα προβλήματα με την περίοδό μου λόγω θυρεοειδούς...Δεν ξέρω αν μου έρθει στο μήνα που πρέπει ή αργότερα...Όποτε είναι να έρθει, καλώς να έρθει...:P Τελευταία πήρα δύναμη και είπα οτι η ζωή είναι γλυκειά και ένα απο τα πράγματα που την δηλητηριαζει είναι τό άγχος...Οπότε πες αντίο στο άγχος και χαμογέλασε...!:);) ;) ;)

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου ηρέμησε ,

θα πάθεις και τίποτα χειρότερο...

Όλα είναι μια χαρά , εφόσον το λέει και ο γιατρός σου

και σύντομα θα σου έρθει περίοδος.............

...................δεν είναι και μεγάλο το διάστημα....

Συνέχισε να χαμογελάς.........

ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου girl 84. Εγώ έκανα απόξεση στις 14/1/09, είχα αίμα περιόδου από τις 19/1 ως τις 26/1 και μου ξαναήρθε περίοδος στις 5/3. Αφού σε είδε ο γιατρός και σε διαβεβαίωσε ότι είναι όλα καλά, σταμάτα να αγχώνεσαι.....Θα σου έρθει. Στο λέει μια η οποία εξαιτίας του άγχους της έχει ταλαιπωρήσει τον εαυτό της και τους γύρω της ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Τελικά γλυκεία μου δεν ωφελει το να αγχωνόμαστε, όλα γίνονται και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να κάνουμε κακό στον εαυτό μας.

Φιλάκια και όλα θα πάνε καλα

Δημοσίευση

Γεια σου κοπελα μου κι απο μενα!!!κι εγω το μονο που θα σε συμβουλεψω ειναι να ηρεμησεις και να μην αγχωνεσαι γιατι ετσι δεν κανεις κατι και την καθυστερεις περισοτερο!Ασε που κανεις και ζημια στον οργανισμο σου γενικα...ειδες που κατεληξες στην κλινικη!

Να ξερεις οτι το αγχος κανει μεγαλη κακο....δεν νομιζω να θες να βλαψεις τον οργανισμο σου...ετσι δεν ειναι?

Μην το σκεφτεσαι λοιπον και θα εμφανιστει...και ολα θα ερθουν!ΝΑ σκεφτεσαι θετικα οχι αρνητικα!

Φιλακια!:-)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...