Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Είμαι μια μαμά 44 χρονών και εχω 2 παιδάκια 1 στη α' δημοτικού 6,5 χρονών και ενα μωράκι σχεδόν 7 μηνών. Ξεκίνησα το θέμα αυτό για να βρω αντίστοιχα μανούλες στην ίδια κατάσταση με εμένα να γνωριστούμε και να ανταλλάζουμε απόψεις. Μανούλες απο 40 plus αλλά και νεότερες σας περιμένω!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Καλησπέρα!! Και γω μαμά 45 ετών, έγκυος στο 2ο παιδάκι μου (μόλις μπήκα στον μήνα μου) και με ένα δίχρονο ζουζούνι!

Συγχαρητήρια γλυκιά μανούλα! Με το καλό να έρθει και το νέο μέλος! Να χαίρεσαι και το 2χρονο ζουζούνι σου! Μπράβο που αποφάσισες κοντά κοντά να κάνεις και 2ο παιδάκι! Εγώ άργησα πολυ γιατι ειχα δυσκολευτεί αρκετά με την κόρη μου. Γερά να ειναι τα παιδάκια μας και ευλογημένα! Εύχομαι οτι καλύτερο καλή μου! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η kaounmar είπε:

Γεια σας, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και με το καλό τα νέα μωράκια σε όσες περιμένουν!!! Εγώ είμαι 42 ετών και έχω μια κορούλα που το Μάρτιο με το καλό γίνεται 3.

Γεια σου Kaounmar! Το Μάρτιο εχει και μένα γενέθλια η μεγάλη! Γινεται 7! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και οτι καλύτερο επιθυμείς για σένα και την οικογένειά σου εύχομαι!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπερα και απο εμενα,σε 2 μηνες κλεινω τα 41 και εχω ενα γιο που γινεται 10 χρονων σε λιγες μερες και μια ζουζουνα 9,5 μηνων. 

Καλησπέρα Μαρία! Πως τα πάνε μεταξύ τους τα παιδάκια σου; Την αποδέχτηκε ο μεγάλος τη μπεμπούλα σας; Εμεις στην αρχη ειχαμε θέματα και κάποιες φορες ακόμα με ρωτάει αν αγαπώ περισσότερο τη μικρή ή αυτό που μου είπε τελευταία ειμασταν πιο καλα πριν μαμά γιατι κουράζεσαι το βλέπω (στεναχωρεθηκα η αλήθεια) αλλά νομίζω κάναμε το καλύτερο δώρο στα παιδιά μας, ασε που ξανανιώνεις και εσύ! Σου δίνει ζωή το μωρό! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και με το καλό να γίνεις 41! Τα καλύτερα έρχονται!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...