Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φεβρουάριος… μήνας καρδιάς, με ψίθυρους αγάπης και αγκαλιάς. Κι από ένα χάδι τρυφερό, μωράκια ανθίζουν σ’ ένα μυστικό.

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

@Elk26 μερες ειναι ο κύκλος ακριβώς! Παρασκευή θα κανω σίγουρα ενα

Μακάρι κορίτσι μου 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 τελικά με την πρόκληση ωορρηξίας το έγινε; Θυμάμαι είχες πει ότι θα το δοκίμαζες, αλλά δεν έλαβα κάποιο μνμ σου. Εννοείται εύχομαι να είσαι τώρα και να μη χρειαστεί τίποτα απ όλα αυτά 🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση

@Θέτις Κ.Επειδή βγηκε καλη η σαλπιγγογραφια και το πρώτο απλο σπερμοδιαγραμμα ειπαμε να δωσουμε λιγο χρόνο ακομη μήπως μας έρθει έτσι! Εχω καταλήξει σε δυο γιατρούς στη Θεσσαλονίκη θα κάνουμε ραντεβού τον Μάρτιο, θελω να περάσει και το προγραμματισμένο ταξίδι που εχουμε για τελος Φεβρουαρίου! Οπότε επιστρέφοντας θα ακολουθήσουμε οτι μας προτείνουν!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Α εγώ να δεις τι τραβάω με αυτήν την ερώτηση! Όταν όμως τους απαντάω πως δεν έχουμε μπαμπά, τους πέφτουν τα μούτρα!

Κουμάντο στη μήτρα μας. Δεν μπορώ. Άσε και το άλλο. Όταν ήμουν έγκυος μου λέγανε θα θηλάσεις κλπ, τώρα που θηλάζω και αναφέρω ότι η μικρή κλαίει μου λένε μήπως δεν χορταινει να δίνεις και ξένο. Α δεν παίρνει και πιπίλα ε, θα μάθει μόνο στο στήθος! Δεν έχουν τον Θεό τους αλήθεια. Τι να λέμε τώρα εδώ η μαμά μου γύρισε και μου είπε δεύτερη μέρα που γεννήθηκε το μωρό, να μην την έχω αγκαλιά θα κακομαθει. Όλη αυτή η γενιά των boomers μας έχει τρελανει. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Κουμάντο στη μήτρα μας. Δεν μπορώ. Άσε και το άλλο. Όταν ήμουν έγκυος μου λέγανε θα θηλάσεις κλπ, τώρα που θηλάζω και αναφέρω ότι η μικρή κλαίει μου λένε μήπως δεν χορταινει να δίνεις και ξένο. Α δεν παίρνει και πιπίλα ε, θα μάθει μόνο στο στήθος! Δεν έχουν τον Θεό τους αλήθεια. Τι να λέμε τώρα εδώ η μαμά μου γύρισε και μου είπε δεύτερη μέρα που γεννήθηκε το μωρό, να μην την έχω αγκαλιά θα κακομαθει. Όλη αυτή η γενιά των boomers μας έχει τρελανει. 

Πωωωω όσο διαβάζω μου έρχονται στο μυαλό εκείνες οι μέρες της λοχείας να ακούω κι εγώ αυτές τις "συμβουλές" που δε ζήτησα ποτέ και τσιτωνονται τα νεύρα μου 😤😤😤

Την είχα κάνει αυτή την ανάλυση για τους boomers με την κολλητή μου τότε... Σκεφτόμουν ότι τότε δεκαετία 60-70, αν δε κάνω λάθος, είχαν αρχίσει οι παιδίατροι να προωθούν τη φόρμουλα και μάλιστα το μάρκετινγκ ήταν τόσο επιθετικό που ισχυριζόταν οι εταιρείες ότι η φόρμουλα είναι πιο θρεπτική απ' το μητρικό και χορτοναινει σίγουρα το μωρό και και. Οπότε η γενιά των γιαγιάδων μας έγιναν πάνω κάτω μητέρες υπό αυτήν την αντίληψη. Και έκτοτε το πέρασαν και στην επόμενη γενιά, των κορων τους, όταν έγιναν κι αυτές μητέρες σε μας. Δλδ απ' τη μια κατανοώ ότι αυτό που λένε το βασίζουν στην πληροφορία που έλαβαν όταν έγιναν οι ίδιες μητέρες, άρα δεν είναι ότι λένε ο,τι τους κατέβει .Αλλά απ' την άλλη βρε boomers, ζούμε στο 2026 πια, αν δεν έχετε συντονιστεί με τα νέα δεδομένα, απλά κρατήστε το μέσα σας ή ενημερωθείτε τι ισχύει πλέον πριν μιλήσετε 😂

Βασικά μη πουν τίποτα, θα πρέπει να ξέρουν ότι η λοχεία είναι ευαίσθητη περίοδος και σε σηκώνουμε πολλά πολλά 😜

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

@Θέτις Κ.Επειδή βγηκε καλη η σαλπιγγογραφια και το πρώτο απλο σπερμοδιαγραμμα ειπαμε να δωσουμε λιγο χρόνο ακομη μήπως μας έρθει έτσι! Εχω καταλήξει σε δυο γιατρούς στη Θεσσαλονίκη θα κάνουμε ραντεβού τον Μάρτιο, θελω να περάσει και το προγραμματισμένο ταξίδι που εχουμε για τελος Φεβρουαρίου! Οπότε επιστρέφοντας θα ακολουθήσουμε οτι μας προτείνουν!

Τέλεια κορίτσι μου! Ο,τι χρειαστείς να με ρωτήσεις 💞

Αλλά πιστεύω δε θα χρειαστεί 🤭

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

@Zaxaroulamak Να σου ζήσει ο κούκλος σου κορ΄ιτσι μου, και σ ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου  💕

@afr Με το καλό κορίτσι μου και το δεύτερο μωράκι σου - Μ΄αρτιο ε; Πλησιάζειιιιι 🙏 
Σ ευχαριστώ κι εσένα για το σχόλιο, νιωθω καπως ότι δεν είμαι η μόνη που έχω αυτές τις σκέψεις και τις ενοχές για το 2ο... Κι εγώ ακριβώς αυτό φοβάμαι, ότι η πρώιμη βρεφική/νηπιακή ηλικία είναι τόσο ευαίσθητη και συνάμα τόσο κρίσιμη για την αναπτυξη του παιδιού που με τον ερχομό εν΄ος 2ο που θα είναι φουλ εξαρτημένο από τους γονείς, δε ξερεις πως θα επηρεαστεί το πρώτο που έχει συνηθίσει ως τοτε στην αποκλειστικότητα... Σίγουρα είναι και στο παιδί, μπορεί κι ο δικός μου να το πάρει χαλαρά κι εγώ τζάμπα να το υπερναλύω 😅

Τεσπα, εμείς ζούμε στο εξωτερικό, οπότε, όχι δεν έχουμε καμία βοήθεια πέραν του ότι πηγαίνει βρεφικό ο μικρός 6 ώρες/μερα... Αλλά αυτό για μένα είναι μια στανταρ συνθήκη λόγω του οτι ζουμε μακριά απ τις οικογενειες μας σχεδόν 12 χρόνια πλέον, οπότε ακόμα κι οταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια για το 1ο, ξέραμε εξ αρχ΄ης ότι είμαστε οι δυο μας.

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, Απρίλιο εχω πητ!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα οπότε εγω απλα θα ευχηθώ να ερθει ευκολα οταν το θελήσετε κ το αποφασίσετε! Τωρα για το πότε, όπως αισθανθείς εσυ κ όποτε κ να ναι ολα θα πανε καλα με τον μεγαλο σου! Όλα τα καταφέρνουμε ακομα κ αν ζοριστουμε λιγο παραπάνω κάποιες φορές! Τα λεω να τα ακούω κ εγω που δεν ξερω τι με περιμένει 😂

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@Elk26 μερες ειναι ο κύκλος ακριβώς! Παρασκευή θα κανω σίγουρα ενα

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, θα περιμένουμε τα νεα σου! Εύχομαι θετικό τεστακι!!!

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου..ότι ποθεί η κάθε μια μας..να γεμίσουν οι κοιλίτσες και οι εγκυουλες με το καλό να πάρουν στην αγκαλιά τους τα μωράκια ❤️ 

Εμείς κλείσαμε ραντεβού τον Μάρτιο με τον εξωσωματικό..να δούμε τι θα μας πει..

εύχομαι τον Φλεβάρη να είναι λίγο πιο ενεργή η ομάδα μας :) 

Δημοσίευση

@afrΜακαρι κορίτσι μου, εντάξει εννοείται οτι ελπίζω αλλα δεν πετάει το μυαλο μου πλέον οπως παλιά για να μην απογοητεύομαι! @anna_30Ωραια θα μπούνε ολα σε μια σειρά και μεις το Μάρτιο θα κάνουμε το πρώτο μας ραντεβού!Τι να πω μακαρι να μας έρθει και ας ειναι με οποιοδήποτε τρόπο.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου. 

Είμαι πολύ παλιό μέλος κ πλέον δεν προσπαθώ. 

Εύχομαι αυτός ο ερωτικός μήνας να δώσει σε όλες σας θετικά τεστακια και το Νοεμβρίο οι αγκαλιές σας να είναι γεμάτες γερά μωρά! 

Δημοσίευση

Καλο μηνα κοριτσια μου!! Να εχει η καθε μια οτι επιθυμει! Θετικα τεστακια για τα κοριτσια που απεμειναν, καλες ωοληψιες και πετυχημενες ετ. Με το καλο οι εγκυμονουσες! Πραγματικα ολοι πεταγονται να πουν την αποψη τους τι μαρτυριο ειναι αυτο..τα νευρα σφεντονα!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. 

Είμαι πολύ παλιό μέλος κ πλέον δεν προσπαθώ. 

Εύχομαι αυτός ο ερωτικός μήνας να δώσει σε όλες σας θετικά τεστακια και το Νοεμβρίο οι αγκαλιές σας να είναι γεμάτες γερά μωρά! 

Παλιο μελος αλλα δε σε ξεχναμε..να εισαι καλα 🫶

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...