Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φεβρουάριος… μήνας καρδιάς, με ψίθυρους αγάπης και αγκαλιάς. Κι από ένα χάδι τρυφερό, μωράκια ανθίζουν σ’ ένα μυστικό.

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσιαααααα είμαι έγκυος❤️❤️❤️❤️141 η χοριακη μου!!!26η μερααα❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Συγχαρητήρια  είσαι εγκυος 🥳🥳🥳🥳μπράβο καλούς διπλασιασμούς εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου ήρθε το μπεμπακι σου 🥰

Δημοσίευση

@evaa__κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Στο πα εγώ, δε θα χρειαστούν τα ραντεβού για πρόκληση το Μάρτιο 🤭🤭 παρά πολύ χαίρομαι για σένα 🌈 

Καλούς διπλασιασμους, μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🙏🏻❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσιαααααα είμαι έγκυος❤️❤️❤️❤️141 η χοριακη μου!!!26η μερααα❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλό, ολα να πανε τέλεια αυτη τη φορα!!! ❣️

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες... εγω δε προσπαθώ πολύ καιρό.  Έκανα μια διακοπή κύησης στην 27η εβδομάδα λόγω προβλήματος του εμβρύου,  που κληρονόμησε από μένα και τώρα προσπαθώ με τα τεστ ωορρηξίας να βρω τις γόνιμες.. εύχομαι όλες μας να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε και να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά... 

Είναι πολλές γυναίκες που δυσκολεύονται να συλλάβουν,  αλλά δυστυχώς είμαστε κ αυτές που έχουμε έλλειμμα σε γονίδιο και μπορεί να πάει στο παιδί... γιατί πρέπει να δυσκολευόμαστε σε ολα ρε κορίτσια? Δε μπορεί να έρθει κάτι εύκολα χωρίς προσπάθεια?

Δημοσίευση

Ειστε ολες υπέροχες και σας ευχαριστώ πολυ όλους αυτούς τους μηνες μετα την αποβολή μου που με ακούσατε ξανα και ξανά οταν απελπιζομουν και μου απαντουσατε! Κάποιες το πιστεύατε οτι θα γίνει πιο πολυ απο μενα! Εύχομαι αυτη τη φορά ολα να πάνε καλα!❤️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikol92 είπε:

Καλησπέρα σε όλες... εγω δε προσπαθώ πολύ καιρό.  Έκανα μια διακοπή κύησης στην 27η εβδομάδα λόγω προβλήματος του εμβρύου,  που κληρονόμησε από μένα και τώρα προσπαθώ με τα τεστ ωορρηξίας να βρω τις γόνιμες.. εύχομαι όλες μας να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε και να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά... 

Είναι πολλές γυναίκες που δυσκολεύονται να συλλάβουν,  αλλά δυστυχώς είμαστε κ αυτές που έχουμε έλλειμμα σε γονίδιο και μπορεί να πάει στο παιδί... γιατί πρέπει να δυσκολευόμαστε σε ολα ρε κορίτσια? Δε μπορεί να έρθει κάτι εύκολα χωρίς προσπάθεια?

Δεν εχω λογια να πω ολες δυσκολευομαστε απο κατι τελικα σε αυτο το παιδιο..Ευχομαι σε ολες μας να πετύχουμε αυτο που επιθυμούμε, σε ολους τους τομεις . 🧚🏼❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaa__ είπε:

Ειστε ολες υπέροχες και σας ευχαριστώ πολυ όλους αυτούς τους μηνες μετα την αποβολή μου που με ακούσατε ξανα και ξανά οταν απελπιζομουν και μου απαντουσατε! Κάποιες το πιστεύατε οτι θα γίνει πιο πολυ απο μενα! Εύχομαι αυτη τη φορά ολα να πάνε καλα!❤️🙏

Στο ευχομαι κορίτσι μου απο καρδιας! 🫂❤️🥹

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Vasiliki_m είπε:

Δεν εχω λογια να πω ολες δυσκολευομαστε απο κατι τελικα σε αυτο το παιδιο..Ευχομαι σε ολες μας να πετύχουμε αυτο που επιθυμούμε, σε ολους τους τομεις . 🧚🏼❤️

Όλες όμως... για μένα ηταν όλα ειδυλλιακά..

Γρήγορη εγκυμοσύνη,  εύκολη εγκυμοσύνη, όλα τέλεια μέχρι τη β' επιπέδου.. και μετά μας πήρε και μας σήκωσε... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Όλες όμως... για μένα ηταν όλα ειδυλλιακά..

Γρήγορη εγκυμοσύνη,  εύκολη εγκυμοσύνη, όλα τέλεια μέχρι τη β' επιπέδου.. και μετά μας πήρε και μας σήκωσε... 

Δεν ξερω τι να πω, οτι και να πω δεν θα μειωσει στο ελάχιστο τον πονο σου και το καταλαβαίνω. 

Ελπιζω μονο να κρατησεις το θαυμα σου αγκαλια καποια στιγμη και να εχουν παει ολα καλα και οπως τα φαντάζεσαι.❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Vasiliki_m είπε:

Δεν ξερω τι να πω, οτι και να πω δεν θα μειωσει στο ελάχιστο τον πονο σου και το καταλαβαίνω. 

Ελπιζω μονο να κρατησεις το θαυμα σου αγκαλια καποια στιγμη και να εχουν παει ολα καλα και οπως τα φαντάζεσαι.❤️

Σ'ευχαριστώ πολύ.. σου εύχομαι το ίδιο ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Συγχαρητήρια να σου πάνε όλα υπέροχα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!! Ειδες που ηρθε τελικα;; Καλους διπλσιασμους να εχεις ολα να πανε καλα να παρεις το ουρανιο τοξο σου αγκαλια!!!!🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Μακαρι κοριτσι μου να μπορουσαμε να εχουμε μια απαντηση για ολα ειδικα στο γιατι δε μας καθεται μις εγκυμοσυνη....κ γω προσπαθω 3,5 χρονια κ με ιατρικες μεθοδους,με αστστο κυκλο λογω σπω αλλα με εξαιρετικες εξετασεις κ οι 2 μας κ αυτο το γιατι παντα θα με βασανιζει μεχρι κα ερθει...παντα με βασανιζει οταν ακουω εγκυουλες κ βλεπω τις κοιλιτσες σπυ κ κοιταζω προς το θεο κ λεω μα γιατι σε μενα?? Βλεπω πως ερχονται ευκολες εγκυμοσυνες σε πολλες,αλλες π παλευουν με πολλα θεματα κ αυτο π καταλαβα ειναι οτι ξερει εκεινο τη καταλληλη στιγμη,δεν ξερω αν πρεπει να πιεζουμε το θεμα παιδιου γτ κ π αγχος ειναι καταλυτικος παραγοντας ξερω ομως πως η καθε προσπαθεια ειναι ενα βημα πιο κοντα στο ονειρο...π ισως αργησει να ερθει αλλα αν χασουμε κ τη πιστη μας τι αλλο μενει να πιστευπυμε πια? Κ μεταξυ μας εγω αρχιζω κ την χανω.... ευχομαι το 26 να ειναι η χρονια.ολων μας εδω! Και τα χαμογελα να αντικαταστασουν τα κλαματα κ την αγωνια!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου ❤️ καλούς διπλασιασμούς εύχομαι! ❤️❤️❤️🌈🌈🌈

Δημοσίευση
στις On 7/2/2026 at 5:31 ΠΜ, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσιαααααααααα βοήθειαααα. Είναι θετικά;;;;; Θα τρελαθώ.Το self clear είναι αξιόπιστο? 24 η μερα ειμαι αναμενόμενη αύριο ή και μεθαύριο.Δε το πιστεύω παιδιά θα τρελαθώ αλήθεια. Μακαρι να ειναι αληθινά αυτα που βλέπω. θετικό τεστ ωορρηξίας 28/01IMG_20260207_051719.thumb.jpg.b767dfaab2611fd300ceb0c4691712d0.jpg

IMG_20260207_051817.jpg

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Επιτέλους 🙏🏻❤️❤️❤️❤️

Έρχεται ο πιο όμορφος έρωτας της ζωής σου!!! Είδες;ο επιμενων νικά!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Τέλειο νούμερο 🎉🎊🎉🎊🎉 Τα καταφέρατε 🎊🎉🎊🎉🎊🎉 Καλούς διπλασιασμούς εύχομαι 😊😊😊 Με ένα γερό μωρό στο τέλος ❤️❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...