Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φεβρουάριος… μήνας καρδιάς, με ψίθυρους αγάπης και αγκαλιάς. Κι από ένα χάδι τρυφερό, μωράκια ανθίζουν σ’ ένα μυστικό.

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλό και ευλογημένο μήνα κοριτσάκια σε όλες..!!! Με το καλό τα μωράκια σε όσες τα περιμένουμε, με το καλό στα κορίτσια που ακόμη προσπαθούν και να σας ζήσουν τα μπουμπούκια σας σε όσες έχετε γεννήσει..!!! 🤗

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια ! 

Πετάγομαι κι εγώ που έχω άαααπειρο καιρό να μπω σ αυτή την ενότητα για να ευχηθώ καλή εγκυμοσύνη στις εγκυούλες της παρέας, καλή λευτεριά σ όσες πλησιάζουν στον τοκετό και φυσικά στ΄ελνω μπεμπεδόσκονη μπόλικη μπόλικη στις κοπέλες που προσπαθούν! Εύχομαι ο Φεβρουάριος, ο μήνας του έρωτα, να αποδώσει καρπούς και να δούμε θετικά τεστάκια 💕🙏

Εγώ δε μπαίνω στο χορό των προσπαθειών ακόμα, αμφιταλαντεύομαι για το πότε να ξεκινήσουμε για 2ο 😬 ο μικρός μου είναι σχεδόν 13 μηνών πλέον, αλλά η σκέψη μιας εγκυμοσύνης με ένα νήπιο με φοβίζει να είμαι ειλικρινής... Και μόνο στη σκέψη του υπεριδανικού, ουτοπικού θα έλεγε κανείς, σεναρίου ότι μένω εγκυος τώρα και θα έχω ένα νεογέννητο το Νοέμβρη, με πιάνει πανικός 😅😅 Απ τη μια απολαμβάνω τόσο πολύ τον γιο μου,  και κάπως φοβάμαι μήπως μια νέα εγκυμοσύνη και έπειτα ένα αλλο μωρό με δυσκολέψουν στο να περνάω ποιοτητικό χρόνο μαζί του, απ την άλλη είναι κι οι προσωπικοί στόχοι, που θέλω να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι πριν κλείσει τα 2 έτη, γιατί πιστεύω ότι με ένα 2ο παιδί ένα τέτοιο μακρινό ταξίδι θα παραταθεί για ακόμα πιο μετά... Δε ξέρω, είμαι σε δίλημμα... Κι όλα αυτά βέβαια χωρίς να υπολογίζουμε και τους αστάθμητους παράγοντες του πόσο καιρό θα πάρει η σύλληψη και όλα να πάνε καλά. Ο σύντροφός είναι μέσα σ όλα - είτε ξεκινήσουμε άμεσα είτε από το φθινόπωρο, αν και είναι έτοιμος για δεύτερο γύρο 😂😂😂

Λέει και το εξής ωραίο για να με πείσει ότι ένα δεύτερο παιδί δε θα μειώσει το χρόνο που περνάμε με τον γιο μας:  "Η αγάπη δε διαιρείται, πολλαπλασιάζεται" 🤪🥰

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια, υγεία και πολλές χαρές!!! Έχω ένα κορίτσάκι θα γίνει 3 το Μάρτιο, ήρθε μετά από πολλές ατυχίες( κάποιες γνωρίζετε την ιστορία μου), όλοι τώρα μας ρωτάνε για 2ο παιδί αν ήταν όλα πιο απλά μπορεί να το σκεφτόμουν, όμως η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη πολύ έμεινα ξάπλα μεγάλο διάστημα και ο γυναικολόγος μου είπε ότι σε επόμενη κύηση πάλι περίπου το ίδιο θα κάνουμε για να κερδίσουμε εβδομάδες. Να σας πω την αλήθεια με ένα μικρο παιδί δεν γίνεται αυτό, οπότε το αφήσαμε και εννοείται είμαστε ευγνώμονες που έχουμε τη μικρή μας!!!

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια με υγεία και εύχομαι σε όλες να έρθει σύντομα ένα υγιές μωρό στην κοιλίτσα σας! ♥️

@Θέτις Κ. Το σκέφτεστε για 2ο ε; Νομίζω ο σύζυγος δίκιο έχει, έτσι η αγάπη πολλαπλασιάζεται! Μπορείτε να κάνετε το ταξίδι σας και μετα! Ή μπορεί και στο ταξίδι γιατί όχι χαχα

Εγώ προσωπικά μετά από όσα τράβηξα για να έρθει η μικρή, στην ιδέα 2ης εγκυμοσύνης (η για να είναι ακριβής η 5η θα είναι) τρομάζω! Οκ είναι παααααρα πολύ νωρίς ακόμα, πριν δύο μήνες γέννησα αλλά για την ώρα έτσι νιώθω. Ίσως όταν μεγαλώσει η μικρή εκεί στα 2,3 να μου ξανά έρθει η επιθυμία. 

Κι επίσης πότε θα σταματήσει επιτέλους ο κόσμος να ρωτάει για 2ο παιδί; Εγώ ακόμα δεν γέννησα αυτό και έχω ακούσει ήδη από κάποιους. Πέρα από το ότι όλοι έχουν άποψη για όλα με το μωρό τώρα. Γενικώς ο κόσμος με εκνευρίζει, ειδικά οι κοντινοί! 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλό μήνα κορίτσια με υγεία και εύχομαι σε όλες να έρθει σύντομα ένα υγιές μωρό στην κοιλίτσα σας! ♥️

@Θέτις Κ. Το σκέφτεστε για 2ο ε; Νομίζω ο σύζυγος δίκιο έχει, έτσι η αγάπη πολλαπλασιάζεται! Μπορείτε να κάνετε το ταξίδι σας και μετα! Ή μπορεί και στο ταξίδι γιατί όχι χαχα

Εγώ προσωπικά μετά από όσα τράβηξα για να έρθει η μικρή, στην ιδέα 2ης εγκυμοσύνης (η για να είναι ακριβής η 5η θα είναι) τρομάζω! Οκ είναι παααααρα πολύ νωρίς ακόμα, πριν δύο μήνες γέννησα αλλά για την ώρα έτσι νιώθω. Ίσως όταν μεγαλώσει η μικρή εκεί στα 2,3 να μου ξανά έρθει η επιθυμία. 

Κι επίσης πότε θα σταματήσει επιτέλους ο κόσμος να ρωτάει για 2ο παιδί; Εγώ ακόμα δεν γέννησα αυτό και έχω ακούσει ήδη από κάποιους. Πέρα από το ότι όλοι έχουν άποψη για όλα με το μωρό τώρα. Γενικώς ο κόσμος με εκνευρίζει, ειδικά οι κοντινοί! 🤣

Καλά δε μας έφτανε που ακούγαμε το "πότε θα κάνετε ένα παιδάκι" ενώ, όπως κι εσύ και πολλές κοπέλες εδώ, περνούσαμε τις δικές μας δυσκολίες κι αγωνία, κτλ, τώρα ρωτάνε και για το δεύτερο, κι αν το 2ο βγει του ίδιου φύλου τότε θα λ΄ενε "τώρα πρεπει να κάνετε κι ένα τρίτο για να βγει και το αγόρι/κορίτσι"  🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Εννοείται τους γράφεις όλους αυτούς! 🙅‍♀️ Πάντα θα χουν κατι να λενε, πραγματικά πλεον πιστεύω ότι το κάνουν απο βαρεμάρα, ξέρουν ότι θα προκαλέσουν, και απλά περιμένουν πως θα αντιδράσουμε για να ικανοποιήσουν την περιέργεια και τη βαρεμάρα τους... Εμένα η πεθερά μου που γενικά είναι νορμαλ, μου πέταξε στα γενέθλια του μικρού κάτι του στυλ "εύχομαι για τον μικρό να αποκτήσει σύντομα κι αδερφάκι" ΣΟΟΟΟΚΚΚ δεν της το χα, και να που μπήκε κι αυτή στο κλαμπ των "λέω την αποψούλα μου χωρίς να μου πέφτει λόγος" 😅🤪

Κοίτα κι εμένα με τρομάζει η ιδέα μας επερχόμενης εγκυμοσύνης, κυρίως επειδή πλεον ξέρω ότι δε θα είναι το ίδιο με την εγκυμοσυνη του γιου μου, γιατί πολύ απλά είναι κι αυτός πλεον στη ζωή μου. Σ αυτη τη φάση που έχουμε τη ρουτίνα μας όπως είναι, με τα καλά και τα κακά της, δε το χωράει το μυαλό μου πως θα έρθει και μια εγκυμοσύνη, πόσο μάλλον ένα άλλο μωρό, τοσοδούλι 🤯 Απ την άλλη είμαστε σίγουροι κι οι δύο πως θέλουμε κι αλλο παιδάκι, απλά ενώ "κολλάω" στην ιδέα, έχω και στο μυαλό μου ότι ο μικρός μου ήρθε μετά από 2 χρόνια ακριβώς που ξεκίνησα κάποτε αυτό το ταξίδι της σύλληψης και κάπως φοβάμαι αντίστοιχα μήπως πάλι τραβήξει τόσο και περισσότερο. Anyway, ειπαμε να ξεκιν΄ησουμε χαλαρά, δλδ χωρις τεστ ωορρήξιας, χωρίς παρακολούθηση γόνιμων, απλά ελευθερες επαφές όποτε (και αν 🤣), κι αν δεν έχουμε αποτέλεσμα μέχρι Οκτώβρη, να προσπαθήσουμε στοχευμένα από τότε - που είναι δλδ κι η περίοδος που θέλουμε να πάμε αυτό το ταξίδι που έλεγα. 

Θα δείξει! 

Δημοσίευση

Καλο μηνα! Ευχομαι να εχουμε υγεια, με το καλο να αποκτησετε τα μωρακια σας και οσες κοπελες ειναι στην προσπαθεια να ειναι δυνατες και να μην χανουν την πιστη τους. 

@Θέτις Κ. Θα συμφωνησω οτι θα μου φαινοταν βουνο μια εγκυμοσυνη τωρα (εμενα ειναι 19 μηνων ο μικρος) απ την αλλη θλιβομαι διοτι παιδευτηκαμε πολυ γι αυτο το παιδακι και σε συνδυασμο με καποια θεματα υγειας δικα μου νομιζω μεσα μου εχω αποφασισει οτι δε θα παω για δευτερο παρολο που θα το θελαμε πολυ. Οποτε θα σου ευχηθω να απολαυσεις αυτην τη διαδρομη και να ερθει το δευτερο μωρακι οποτε το επιθυμειτε! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλό μήνα κορίτσια ! 

Πετάγομαι κι εγώ που έχω άαααπειρο καιρό να μπω σ αυτή την ενότητα για να ευχηθώ καλή εγκυμοσύνη στις εγκυούλες της παρέας, καλή λευτεριά σ όσες πλησιάζουν στον τοκετό και φυσικά στ΄ελνω μπεμπεδόσκονη μπόλικη μπόλικη στις κοπέλες που προσπαθούν! Εύχομαι ο Φεβρουάριος, ο μήνας του έρωτα, να αποδώσει καρπούς και να δούμε θετικά τεστάκια 💕🙏

Εγώ δε μπαίνω στο χορό των προσπαθειών ακόμα, αμφιταλαντεύομαι για το πότε να ξεκινήσουμε για 2ο 😬 ο μικρός μου είναι σχεδόν 13 μηνών πλέον, αλλά η σκέψη μιας εγκυμοσύνης με ένα νήπιο με φοβίζει να είμαι ειλικρινής... Και μόνο στη σκέψη του υπεριδανικού, ουτοπικού θα έλεγε κανείς, σεναρίου ότι μένω εγκυος τώρα και θα έχω ένα νεογέννητο το Νοέμβρη, με πιάνει πανικός 😅😅 Απ τη μια απολαμβάνω τόσο πολύ τον γιο μου,  και κάπως φοβάμαι μήπως μια νέα εγκυμοσύνη και έπειτα ένα αλλο μωρό με δυσκολέψουν στο να περνάω ποιοτητικό χρόνο μαζί του, απ την άλλη είναι κι οι προσωπικοί στόχοι, που θέλω να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι πριν κλείσει τα 2 έτη, γιατί πιστεύω ότι με ένα 2ο παιδί ένα τέτοιο μακρινό ταξίδι θα παραταθεί για ακόμα πιο μετά... Δε ξέρω, είμαι σε δίλημμα... Κι όλα αυτά βέβαια χωρίς να υπολογίζουμε και τους αστάθμητους παράγοντες του πόσο καιρό θα πάρει η σύλληψη και όλα να πάνε καλά. Ο σύντροφός είναι μέσα σ όλα - είτε ξεκινήσουμε άμεσα είτε από το φθινόπωρο, αν και είναι έτοιμος για δεύτερο γύρο 😂😂😂

Λέει και το εξής ωραίο για να με πείσει ότι ένα δεύτερο παιδί δε θα μειώσει το χρόνο που περνάμε με τον γιο μας:  "Η αγάπη δε διαιρείται, πολλαπλασιάζεται" 🤪🥰

Κορίτσι μου διαβάζοντας το μήνυμά σου, μου θύμισες πολυ τον εαυτό μου. Ηθελα 2ο παιδακι αλλα δεν ήξερα καθόλου πότε. Δεν ειχα κάτι συγκεκριμένο που ηθελα να προλάβω να κανω οπως το ταξίδι που λες, αλλα ήμουν πολυ σκεπτική για το πως θα είναι η εγκυμοσύνη με ενα νήπιο, αισθανόμουν άσχημα για το οτι ο μικρος μου δε θα εχει την αποκλειστικοτητα πια κ αν ειναι 2-3 χρονών ισως είναι πολυ μικρός ακομα για να τη χάσει.

Εγω τελικα το αποφάσισα κ έμεινα έγκυος οταν έκλεισε τα 2 γιατι ειπα ας μην έχουν κ πολυ μεγαλη διαφορά ηλικιας. Για το πως θα ειναι με το μωρο δεν εχω αποψη γιατί δεν εχω γεννησει ακομα κ να είμαι ειλικρινής ειναι κατι που με τρομάζει ακομα αρκετά. Η εγκυμοσύνη με ενα νήπιο ειναι δύσκολη, παρολο που μεχρι στιγμής εχω καλη εγκυμοσύνη, σωματικά κ απο θεμα αντοχών μου εχει φανεί καπως δυσκολο κυρίως οσο πλησιάζω προς το τελος της εγκυμοσύνης κ βαραίνω. Αν εχεις λιγη βοήθεια, ειναι πολυ σημαντικό.

Εύχομαι να σας ερθει το μωράκι σας ευκολα κ όταν ακριβώς θελήσετε!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλό μήνα σε όλες!!!  Υγεία να έχουμε κι ό,τι η καθεμία επιθυμεί!! Εμάς ο μικρός μας σε 10 μέρες κλείνει 17 μήνες! Είναι μεγάλο ζιζάνιο 🩵. Να σας πω την αλήθεια εγώ ήθελα δεύτερο από τη μέρα που γέννησα κι ακόμη αυτή η σκέψη μου δεν έχει αλλάξει. Ο σύζυγος τα είδε σκούρα κ δεν θέλει, αλλά βλέπω ότι αρχίζει κ το σκέφτεται κ το δουλεύει στο κεφάλι του. Κι επίσης του συζητάω ότι θέλω πάλι εμβρυομεταφορά κι όχι με φυσιολογικό τρόπο, γιατί δε θέλω να περάσω ξανά τα 3 χρόνια απογοήτευσης. Η ψυχολογία όλων μας είναι το παν!! Με το καλό στις εγκυουλες να κρατήσουν τα μωράκια τους!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα πάλι το άγχος των δικών μας είναι να ΜΗΝ κάνουμε και τέταρτο ειδικά η μαμά μου με έχει ρωτήσει τάχα μου αστειευόμενη ήδη 3 φορές αν θα κάνω και αλλο λες και μου τα μεγαλώνει αυτήν.. Δεν τους πιάνεις πουθενά πλέον.. κάνεις ενα ποτέ θα κάνεις και άλλο ; Κάνεις και το δεύτερο .. μόλις έρθει το τρίτο καλά ήταν τα δύο τι το θέλεις και άλλο ; 🤷🏻‍♀️
Οσο για το πότε η καλύτερη περίοδος για το επόμενο; Δεν υπάρχει η πιο κατάλληλη περίοδος.. οπότε νιώθετε την επιθυμία να το κάνετε.. το άγχος πως θα βγει εγκυμοσύνη και παιδί πάντα θα υπάρχει γιατί η κάθε ηλικία έχει τα δικά της..

Αν και το πρώτο έκανα 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος οι επόμενες εγκυμοσύνες ήρθαν από τον πρωτο μήνα προσπαθειών .. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κορίτσια εμένα πάλι το άγχος των δικών μας είναι να ΜΗΝ κάνουμε και τέταρτο ειδικά η μαμά μου με έχει ρωτήσει τάχα μου αστειευόμενη ήδη 3 φορές αν θα κάνω και αλλο λες και μου τα μεγαλώνει αυτήν.. Δεν τους πιάνεις πουθενά πλέον.. κάνεις ενα ποτέ θα κάνεις και άλλο ; Κάνεις και το δεύτερο .. μόλις έρθει το τρίτο καλά ήταν τα δύο τι το θέλεις και άλλο ; 🤷🏻‍♀️
Οσο για το πότε η καλύτερη περίοδος για το επόμενο; Δεν υπάρχει η πιο κατάλληλη περίοδος.. οπότε νιώθετε την επιθυμία να το κάνετε.. το άγχος πως θα βγει εγκυμοσύνη και παιδί πάντα θα υπάρχει γιατί η κάθε ηλικία έχει τα δικά της..

Αν και το πρώτο έκανα 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος οι επόμενες εγκυμοσύνες ήρθαν από τον πρωτο μήνα προσπαθειών .. 

Αχ κι εμένα τα ίδια😂 στο τρίτο οκ δεν είπαν πολλά αλλά κάτι είπαν, στο τέταρτο θύμωσαν😂🤣 κ τώρα που το έχουν ψιλό αποδεχτεί μου λένε άντε να γεννηθεί με το καλό αλλά φτάνει δεν είσαι κουνέλα (έλεος ήθελα να πω τι εκφράσεις/απόψεις είναι αυτές). 

Εντωμεταξυ εγώ 3 ήθελα το τέταρτο ήρθε κατά λάθος κ δε θα καταλάβουμε ποτέ πώς, οπότε εμένα μου ήταν δύσκολο να το αποδεχτώ, να θυμώνουν τώρα οι άλλοι μου φαίνεται κουλό😅

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Αχ κι εμένα τα ίδια😂 στο τρίτο οκ δεν είπαν πολλά αλλά κάτι είπαν, στο τέταρτο θύμωσαν😂🤣 κ τώρα που το έχουν ψιλό αποδεχτεί μου λένε άντε να γεννηθεί με το καλό αλλά φτάνει δεν είσαι κουνέλα (έλεος ήθελα να πω τι εκφράσεις/απόψεις είναι αυτές). 

Εντωμεταξυ εγώ 3 ήθελα το τέταρτο ήρθε κατά λάθος κ δε θα καταλάβουμε ποτέ πώς, οπότε εμένα μου ήταν δύσκολο να το αποδεχτώ, να θυμώνουν τώρα οι άλλοι μου φαίνεται κουλό😅

Για τέταρτο δεν το έχω και εγώ στο πρόγραμμα να σου πω την αλήθεια αλλά σε δύο χρόνια μπορεί και να θελήσω 🤷🏻‍♀️ ποτέ δεν λέω ποτέ, όμως τι θα πρέπει να τους βγάλω και χρονοδιάγραμμα τι θα κάνω με τον άντρα μου ; Να τους ενημερώσουμε αν και πότε μας ξανά έρθει η επιθυμία; Ή μήπως αυτοί έτσι έκαναν; Για αυτό σου λέω δεν τους πιάνεις πουθενά 

Φυσικά και είναι κουλο! εδω σε πήρε χρόνο εσένα να καταλάβεις τι σου γίνεται έπρεπε να δώσεις και εξηγήσεις δηλαδή .. δεν βγάζεις άκρη άστο .. εντάξει το κουνελα ασχολίαστο 

άσχετο φυσιολογικό τοκετό κάνεις ; Γιατί εμένα πατούσαν και στο τρίτη καισαρική και τόσο κοντά η μία με την άλλη και μηπως δεν κάνει και τέτοια..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Για τέταρτο δεν το έχω και εγώ στο πρόγραμμα να σου πω την αλήθεια αλλά σε δύο χρόνια μπορεί και να θελήσω 🤷🏻‍♀️ ποτέ δεν λέω ποτέ, όμως τι θα πρέπει να τους βγάλω και χρονοδιάγραμμα τι θα κάνω με τον άντρα μου ; Να τους ενημερώσουμε αν και πότε μας ξανά έρθει η επιθυμία; Ή μήπως αυτοί έτσι έκαναν; Για αυτό σου λέω δεν τους πιάνεις πουθενά 

Φυσικά και είναι κουλο! εδω σε πήρε χρόνο εσένα να καταλάβεις τι σου γίνεται έπρεπε να δώσεις και εξηγήσεις δηλαδή .. δεν βγάζεις άκρη άστο .. εντάξει το κουνελα ασχολίαστο 

άσχετο φυσιολογικό τοκετό κάνεις ; Γιατί εμένα πατούσαν και στο τρίτη καισαρική και τόσο κοντά η μία με την άλλη και μηπως δεν κάνει και τέτοια..

Ναι φυσιολογικοί τοκετοί οι άλλοι 3 (και πολύ κοντά δηλαδή μέσα σε 2,5 χρόνια γέννησα κ τα 3 παιδιά), και σε αυτόν τώρα φυσιολογικά θα γεννήσω καλώς εχόντων των πραγμάτων (γεννάω σε λίγες μέρες) . 

Με καισαρική νομίζω πρέπει να αφήνεις κάνα χρόνο από γέννα σε γέννα; Ανάλογα και την περίπτωση βέβαια 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Ναι φυσιολογικοί τοκετοί οι άλλοι 3 (και πολύ κοντά δηλαδή μέσα σε 2,5 χρόνια γέννησα κ τα 3 παιδιά), και σε αυτόν τώρα φυσιολογικά θα γεννήσω καλώς εχόντων των πραγμάτων (γεννάω σε λίγες μέρες) . 

Με καισαρική νομίζω πρέπει να αφήνεις κάνα χρόνο από γέννα σε γέννα; Ανάλογα και την περίπτωση βέβαια 

Η πρώτη ήταν 15 μηνών όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο … και όταν έγινε 12 μηνών το δεύτερο έμεινα στο τρίτο.. υπήρχε δηλαδή ένα διάστημα ενός χρόνου μέχρι την επόμενη εγκυμοσύνη τον γιατρό που είχα ρωτήσει μου είχε πει πως θέλει ιδανικά ενα χρόνο να αφήσω 🤷🏻‍♀️

ααα ωραία μπράβο σου κοντεύεις δηλαδή με το καλό να έρθει και το τεταρτο με ένα πόνο θα πω και τώρα φαντάζομαι μετά από 3 γέννες θα έρχεται και κάπως «πιο εύκολα»  ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Καλο μηνα! Ευχομαι να εχουμε υγεια, με το καλο να αποκτησετε τα μωρακια σας και οσες κοπελες ειναι στην προσπαθεια να ειναι δυνατες και να μην χανουν την πιστη τους. 

@Θέτις Κ. Θα συμφωνησω οτι θα μου φαινοταν βουνο μια εγκυμοσυνη τωρα (εμενα ειναι 19 μηνων ο μικρος) απ την αλλη θλιβομαι διοτι παιδευτηκαμε πολυ γι αυτο το παιδακι και σε συνδυασμο με καποια θεματα υγειας δικα μου νομιζω μεσα μου εχω αποφασισει οτι δε θα παω για δευτερο παρολο που θα το θελαμε πολυ. Οποτε θα σου ευχηθω να απολαυσεις αυτην τη διαδρομη και να ερθει το δευτερο μωρακι οποτε το επιθυμειτε! 

στις πριν 16 ώρες, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου διαβάζοντας το μήνυμά σου, μου θύμισες πολυ τον εαυτό μου. Ηθελα 2ο παιδακι αλλα δεν ήξερα καθόλου πότε. Δεν ειχα κάτι συγκεκριμένο που ηθελα να προλάβω να κανω οπως το ταξίδι που λες, αλλα ήμουν πολυ σκεπτική για το πως θα είναι η εγκυμοσύνη με ενα νήπιο, αισθανόμουν άσχημα για το οτι ο μικρος μου δε θα εχει την αποκλειστικοτητα πια κ αν ειναι 2-3 χρονών ισως είναι πολυ μικρός ακομα για να τη χάσει.

Εγω τελικα το αποφάσισα κ έμεινα έγκυος οταν έκλεισε τα 2 γιατι ειπα ας μην έχουν κ πολυ μεγαλη διαφορά ηλικιας. Για το πως θα ειναι με το μωρο δεν εχω αποψη γιατί δεν εχω γεννησει ακομα κ να είμαι ειλικρινής ειναι κατι που με τρομάζει ακομα αρκετά. Η εγκυμοσύνη με ενα νήπιο ειναι δύσκολη, παρολο που μεχρι στιγμής εχω καλη εγκυμοσύνη, σωματικά κ απο θεμα αντοχών μου εχει φανεί καπως δυσκολο κυρίως οσο πλησιάζω προς το τελος της εγκυμοσύνης κ βαραίνω. Αν εχεις λιγη βοήθεια, ειναι πολυ σημαντικό.

Εύχομαι να σας ερθει το μωράκι σας ευκολα κ όταν ακριβώς θελήσετε!!

@Zaxaroulamak Να σου ζήσει ο κούκλος σου κορ΄ιτσι μου, και σ ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου  💕

@afr Με το καλό κορίτσι μου και το δεύτερο μωράκι σου - Μ΄αρτιο ε; Πλησιάζειιιιι 🙏 
Σ ευχαριστώ κι εσένα για το σχόλιο, νιωθω καπως ότι δεν είμαι η μόνη που έχω αυτές τις σκέψεις και τις ενοχές για το 2ο... Κι εγώ ακριβώς αυτό φοβάμαι, ότι η πρώιμη βρεφική/νηπιακή ηλικία είναι τόσο ευαίσθητη και συνάμα τόσο κρίσιμη για την αναπτυξη του παιδιού που με τον ερχομό εν΄ος 2ο που θα είναι φουλ εξαρτημένο από τους γονείς, δε ξερεις πως θα επηρεαστεί το πρώτο που έχει συνηθίσει ως τοτε στην αποκλειστικότητα... Σίγουρα είναι και στο παιδί, μπορεί κι ο δικός μου να το πάρει χαλαρά κι εγώ τζάμπα να το υπερναλύω 😅

Τεσπα, εμείς ζούμε στο εξωτερικό, οπότε, όχι δεν έχουμε καμία βοήθεια πέραν του ότι πηγαίνει βρεφικό ο μικρός 6 ώρες/μερα... Αλλά αυτό για μένα είναι μια στανταρ συνθήκη λόγω του οτι ζουμε μακριά απ τις οικογενειες μας σχεδόν 12 χρόνια πλέον, οπότε ακόμα κι οταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια για το 1ο, ξέραμε εξ αρχ΄ης ότι είμαστε οι δυο μας.

Δημοσίευση

Μωρε μη με περασετε για τρελή 🤣 Σήμερα με πειραξε η μυρωδιά ενός φαρμάκου στη δουλειά και έκανα εμετό (γενικα εχω πολύ καιρό μήνες μη πω χρόνια δύσκολα να κάνω εμετό). Επίσης νιώθω εξάντληση χωρίς λογο αυτα που εκανα πάντα αυτα κάνω στη καθημερινότητα. Μωρε λέτε???? Αλλα απο την άλλη πολύ νωρίς για συμπτώματα 20η μερα σήμερα πότε πρόλαβα και εχω συμπτώματα. Στο μυαλο μου θα είναι επειδή το θέλω.. Μη δίνετε σημασία στο παραλήρημα, καπου πρέπει να τα πω και εγώ🙏🤣

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Η πρώτη ήταν 15 μηνών όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο … και όταν έγινε 12 μηνών το δεύτερο έμεινα στο τρίτο.. υπήρχε δηλαδή ένα διάστημα ενός χρόνου μέχρι την επόμενη εγκυμοσύνη τον γιατρό που είχα ρωτήσει μου είχε πει πως θέλει ιδανικά ενα χρόνο να αφήσω 🤷🏻‍♀️

ααα ωραία μπράβο σου κοντεύεις δηλαδή με το καλό να έρθει και το τεταρτο με ένα πόνο θα πω και τώρα φαντάζομαι μετά από 3 γέννες θα έρχεται και κάπως «πιο εύκολα»  ☺️

Αα ε νταξει άρα κ από γέννα σε γέννα ήταν 2 χρόνια..μια χαρά! Οκ έχω ακούσει κι εγώ ότι η κάθε μετέπειτα καισαρική επιβαρύνει, αλλά κι άλλες γυναίκες κάνουν παιδιά με καισαρική! Έχω μια γνωστή που έχει 4 παιδιά με καισαρική, απλά μετά έδεσε τις σάλπιγγες κάτι τέτοιο. Ο γιατρός θα σου πει ούτως ή άλλως, αφού ο γιατρός σου έδωσε το οκ δεν έχει κάποιος άλλος λόγο να πει κάτι!

Εγω στη δεύτερη είχα μείνει όταν ο πρώτος ήταν 9 μηνών, και στην τρίτη έμεινα όταν η δεύτερη ήταν 5 μηνών. Είναι πολύ κοντά τα 3. Αυτή τώρα θα έχει κάποια απόσταση, δηλαδή θα έχει διαφορά με την τελευταία όσο έχει ο πρώτος με την τρίτη , 2,5 χρόνια περίπου.

Ναι μετά από 3 γέννες είναι όλα πιο εύκολα, βασικά φοβόμαστε μην ξεκινήσει ο τοκετός κ δεν προλάβω να πάω στο μαιευτήριο 😅 κ το μωρό είναι έτοιμο κ σπρώχνει κ κάνει δουλειά κάτω εδώ κ 2-3 εβδομάδες, περιμένουμε από μέρα σε μέρα να ξεκινήσει ο τοκετός δηλαδή , ο γιατρός πίστευε ότι ήδη θα ‘χω γεννήσει αλλά κρατάω ακόμα 💪

Εσύ πότε γεννάς; Με το καλό εύχομαι!!🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Αα ε νταξει άρα κ από γέννα σε γέννα ήταν 2 χρόνια..μια χαρά! Οκ έχω ακούσει κι εγώ ότι η κάθε μετέπειτα καισαρική επιβαρύνει, αλλά κι άλλες γυναίκες κάνουν παιδιά με καισαρική! Έχω μια γνωστή που έχει 4 παιδιά με καισαρική, απλά μετά έδεσε τις σάλπιγγες κάτι τέτοιο. Ο γιατρός θα σου πει ούτως ή άλλως, αφού ο γιατρός σου έδωσε το οκ δεν έχει κάποιος άλλος λόγο να πει κάτι!

Εγω στη δεύτερη είχα μείνει όταν ο πρώτος ήταν 9 μηνών, και στην τρίτη έμεινα όταν η δεύτερη ήταν 5 μηνών. Είναι πολύ κοντά τα 3. Αυτή τώρα θα έχει κάποια απόσταση, δηλαδή θα έχει διαφορά με την τελευταία όσο έχει ο πρώτος με την τρίτη , 2,5 χρόνια περίπου.

Ναι μετά από 3 γέννες είναι όλα πιο εύκολα, βασικά φοβόμαστε μην ξεκινήσει ο τοκετός κ δεν προλάβω να πάω στο μαιευτήριο 😅 κ το μωρό είναι έτοιμο κ σπρώχνει κ κάνει δουλειά κάτω εδώ κ 2-3 εβδομάδες, περιμένουμε από μέρα σε μέρα να ξεκινήσει ο τοκετός δηλαδή , ο γιατρός πίστευε ότι ήδη θα ‘χω γεννήσει αλλά κρατάω ακόμα 💪

Εσύ πότε γεννάς; Με το καλό εύχομαι!!🥰🥰🥰

Εμένα η πρώτη τώρα είναι 3,5 η δεύτερη 1,5 .. εσένα πραγματικά ήταν όντως πολύ κοντά τα 3 πρέπει να ήταν δύσκολο αλλά είναι και ωραία που μεγαλώνουν παρέα.. 

εγώ αρχές Μαΐου γεννάω 

ελπίζω να είναι κοντά το μαιευτήριο μην τρέχεις τελευταία ώρα .. εγώ πάω προγραμματισμένα για την καισαρική γιατί 38 εβδ και 2-3 μέρες με βάζει να γεννήσω δεν με αφήνει πιο πολύ 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Μωρε μη με περασετε για τρελή 🤣 Σήμερα με πειραξε η μυρωδιά ενός φαρμάκου στη δουλειά και έκανα εμετό (γενικα εχω πολύ καιρό μήνες μη πω χρόνια δύσκολα να κάνω εμετό). Επίσης νιώθω εξάντληση χωρίς λογο αυτα που εκανα πάντα αυτα κάνω στη καθημερινότητα. Μωρε λέτε???? Αλλα απο την άλλη πολύ νωρίς για συμπτώματα 20η μερα σήμερα πότε πρόλαβα και εχω συμπτώματα. Στο μυαλο μου θα είναι επειδή το θέλω.. Μη δίνετε σημασία στο παραλήρημα, καπου πρέπει να τα πω και εγώ🙏🤣

Μακάρι κορίτσι μου στο εύχομαι! Σε πόσες μέρες θα μπορείς να κάνεις τεστ ; Τι κύκλο έχεις ;

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Α εγώ να δεις τι τραβάω με αυτήν την ερώτηση! Όταν όμως τους απαντάω πως δεν έχουμε μπαμπά, τους πέφτουν τα μούτρα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια ❤️ Μια χαρά όλα λοιπόν.
    • @το χοντρό μπιζέλι για το λόρο μου είπε απλά ότι δεν είναι θέμα αν έχει τυλιχθεί 1-2 φορές, απλά είπε ότι σε φυσιολογικό τοκετό ίσως παίξει ρόλο γιατί μπορεί να είναι κοντός με αποτέλεσμα όταν είναι το μωρό να βγει κολπικά, μπορεί να το "πνίξει".. αν έχει όμως μάκρος δεν υπάρχει θέμα.. αλλά αυτό λέει δεν το ξέρουμε.. οπότε είναι στα τυφλά. 🥴
    • Αντε ωραία τουλάχιστον ισχύει το 180 γιατί το 140 κάπως υπερβολικό μου ακούγεται 😅 ναι το νηστείας είναι λίγο στο όριο αλλά πάλι είσαι μέσα στα Φυσιολογικά όρια εμένα λένε κάτω από το 93 θέλουν  εμένα συνήθως το νηστείας ήταν από 83-87 όλο αυτό το διάστημα που έκανα εξετάσεις προχτές ήταν και εμένα 92 🤷🏻‍♀️ όμως  Με το καλό να γίνει και η β επιπέδου..
    • Κορίτσια μια χαρά ο γιατρός..400 γραμμάρια το μικρούλι...έχουμε β επιπέδου την Τετάρτη...για τις εξετάσεις τα βρήκε όλα καλά..όντως ισχύει το 180 στην πρώτη ώρα μέτρησης..θα ξανακάνουμε καμπύλη όμως,γιατί το 92 νηστείας είναι ακριβώς στο όριο...
    • Καλά αυτό με τον λώρο είναι άκυρο που λέει! Και ο μικρός μας, τις περισσότερες φορές ήταν τυλιγμένος με τον λώρο του, 2-3 περασιές του έκανε. Τυλιγόταν, ξετυλιγόταν. Αφού παίζουν με τον λώρο τους! ❤️  Ποτέ όμως η γιατρός δεν ανησύχησε για κάτι ως προς αυτό. Και όταν γέννησα τυλιγμένος ήταν ο κύριος! (Βέβαια δεν ξέρω στον φυσιολογικό τοκετό αν εμπνέει ανησυχία η περιτύλιξη). Τώρα, για την προεκλαμψία, εσύ κάνε τις μετρήσεις σου και όλα θα πάνε κατ' ευχήν! Είναι χαμηλό το ποσοστό, αλλά από μόνο του δε λέει κάτι. Απλά να προσέχεις και να μη συγχύζεσαι!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...