Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβριε γλυκέ, καλώς ήρθες με φωτάκια και ζεστασιά! Μωράκια γερά και χαρούμενα να γεμίσουν κάθε αγκαλιά! 🎄✨❄️

Recommended Posts

• Απαντήσεις 105
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια μου χάθηκα γιατί τρέχω με την μπουμπού και διάφορα άλλα.

Σοκαρίστηκα και με τα νέα σας και δεν ήξερα τι να γράψω να πω την αλήθεια μου. 

Εύχομαι μόνο τα επόμενα Χριστούγεννα να σας βρούνε μ' ένα μωράκι στην αγκαλιά! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου χάθηκα γιατί τρέχω με την μπουμπού και διάφορα άλλα.

Σοκαρίστηκα και με τα νέα σας και δεν ήξερα τι να γράψω να πω την αλήθεια μου. 

Εύχομαι μόνο τα επόμενα Χριστούγεννα να σας βρούνε μ' ένα μωράκι στην αγκαλιά! 

Ελπίζουμε σε ένα καλυτερο 2026.

Δημοσίευση

Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας... 

Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει...

Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου με τις εξετάσεις του συντρόφου όλα οκ; 

@Naty_ Το απλο σπερμοδιαγραμμα που καναμε ηταν μια χαρά, αλλα μετα τις γιορτές θα πάμε σε εξειδικευμένο μικροβιολογικό να κάνουμε ολες τις εξετάσεις του σπέρματος. Μετά αναλόγως θα προχωρήσουμε σε σπερματεγχυση ή πρόκληση.

Δημοσίευση

Πω πω @evaa__ μου με δυέλυσε το τραγούδι που ανέβασες. Ομολογώ ότι δεν είχε τυχει να το ακούσω... πίστευα ότι την περσινή αποβολή την είχα αφήσει πίσω μου αλλά αυτό το τραγούδι μου τα ξύπνησε όλα. Καλά να είμαστε κορίτσια, υγεία και αγάπη να έχουμε και θα έρθουν όλα όσα ποθούμε!! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@Naty_ Το απλο σπερμοδιαγραμμα που καναμε ηταν μια χαρά, αλλα μετα τις γιορτές θα πάμε σε εξειδικευμένο μικροβιολογικό να κάνουμε ολες τις εξετάσεις του σπέρματος. Μετά αναλόγως θα προχωρήσουμε σε σπερματεγχυση ή πρόκληση.

Να κάνει σε εξειδικευμένο κέντρο σπερμοδιαγραμμα γιατί τα μικροβιολογικά δεν σου δίνουν και τόσο έγκυρα αποτελέσματα ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα και καλλιέργεια θα βοηθήσει και αυτήν 

Εύχομαι να έχεις γρήγορα αποτελέσματα κορίτσι μου 🙂

Δημοσίευση

@Elkμου έτσι θα γίνει, θα πάμε σε εξειδικευμένο να τα κανει ολα το απλο σπερμοδιαγραμμα δεν αρκεί. Δεν ξεκινάει και η περίοδος να ησυχάσω. Την Παρασκευή είδα καφέ και το Σάββατο είχα αρνητικό τέστ. Φυσικα δεν ελπίζω απλα να έρθει να πάμε παρακάτω.

Δημοσίευση

Κορίτσια γέννησα για αυτό χάθηκα 😅

Τρίτη βράδυ με έπιασαν οι πόνοι, τον πάλεψα 24+ ώρες τον ατιμο! Δεν ήθελε να αφήσει τη μαμά 😅 Προσπάθησα vbac και πραγματικά έφτασα τόσο κοντά αλλά το σώμα μου δεν ανταποκρινόταν καλά. Συγκεκριμένα ενώ πονούσα φριχτά στην πορεία συνειδητοποιήσαμε ότι οι συσπάσεις μου δεν ήταν καλές για να σπρώξουν το μωρό κάτω. Έκανα δλδ σχετικά γρήγορα 10 διαστολή αλλά το μωρό ήταν ψηλά. Βάλαμε λίγους τεχνιτούς πόνους και μετά σπάσαμε και τα νερά και κατέβηκε τελικά αλλά όχι όσο θα θέλαμε για να έβγαινε έστω με βεντούζα. Μετά έπρεπε να κλείσουμε τους τεχνιτούς γιατί κουράστηκε η μήτρα μου και γενικά κουράστηκα κι εγώ και δεν άντεχα άλλο, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε καισαρική καθώς δεν υπήρχε εξέλιξη τοκετού. Πολύ δύσκολη γέννα αλλά και ωραία ταυτόχρονα γιατί είχα τη μαία μου δίπλα να με στηρίζει ❤️  Οπότε Πέμπτη 1:18 τη νύχτα γεννήθηκε ο μπέμπης 😊 3560 53εκ παίδαρος 😁

Γυρίσαμε και σπίτι μας χθες και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα 😊

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τρίτη βράδυ με έπιασαν οι πόνοι, τον πάλεψα 24+ ώρες τον ατιμο! Δεν ήθελε να αφήσει τη μαμά 😅 Προσπάθησα vbac και πραγματικά έφτασα τόσο κοντά αλλά το σώμα μου δεν ανταποκρινόταν καλά. Συγκεκριμένα ενώ πονούσα φριχτά στην πορεία συνειδητοποιήσαμε ότι οι συσπάσεις μου δεν ήταν καλές για να σπρώξουν το μωρό κάτω. Έκανα δλδ σχετικά γρήγορα 10 διαστολή αλλά το μωρό ήταν ψηλά. Βάλαμε λίγους τεχνιτούς πόνους και μετά σπάσαμε και τα νερά και κατέβηκε τελικά αλλά όχι όσο θα θέλαμε για να έβγαινε έστω με βεντούζα. Μετά έπρεπε να κλείσουμε τους τεχνιτούς γιατί κουράστηκε η μήτρα μου και γενικά κουράστηκα κι εγώ και δεν άντεχα άλλο, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε καισαρική καθώς δεν υπήρχε εξέλιξη τοκετού. Πολύ δύσκολη γέννα αλλά και ωραία ταυτόχρονα γιατί είχα τη μαία μου δίπλα να με στηρίζει ❤️  Οπότε Πέμπτη 1:18 τη νύχτα γεννήθηκε ο μπέμπης 😊 3560 53εκ παίδαρος 😁

Γυρίσαμε και σπίτι μας χθες και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα 😊

Καλημερα. Κορίτσι μου να σου ζήσει ο μικρούλης. ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Να σας ζήσει το αγοράκι σας!! Να περνάτε υπέροχες οικογενειακές στιγμές!! Μπράβο για την προσπάθεια σου και καλή ανάρρωση!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Να σας ζήσει ο μπέμπης κορίτσι μου γερό και καλότυχο να είναι στην ζωή του !! 
καλή ανάρρωση σε εσένα και χίλια μπράβο για την μεγαλη προσπάθεια για να κάνεις vback ! 
Οταν μπορέσεις να μας πεις και αντιδράσεις της κορούλας σου με τον μπέμπη 🥰 να περάσετε όμορφα στις γιορτές καλά Χριστούγεννα 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@Elkμου έτσι θα γίνει, θα πάμε σε εξειδικευμένο να τα κανει ολα το απλο σπερμοδιαγραμμα δεν αρκεί. Δεν ξεκινάει και η περίοδος να ησυχάσω. Την Παρασκευή είδα καφέ και το Σάββατο είχα αρνητικό τέστ. Φυσικα δεν ελπίζω απλα να έρθει να πάμε παρακάτω.

Αδιαθέτησες; Θα τα βάλεις όλα σε σειρά και είμαι σίγουρη θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε λίγο καιρό είτε με πρόκληση είτε με σπερματέγχυση 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τελος καλο ολα καλα!! Να σας ζησει γερος κ τυχερος!!!! Καλη αναρρωση και σε εσενα. Με το καλο να βρειτε τους ρυθμους σας!!🩵

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Να σας ζήσει κοπέλα μου!! Γερός και καλότυχος να είναι ο μπέμπης σας!! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Να σας ζησει κοριτσι μου! Γερος κ καλοτυχος να ειναι..το παλεψες με τη γεννα κ εγινε το καλυτερο κ για τους δυο..καλη αναρωση κ να βρειτε τα πατηματα σας με το μωρουλι σας! Καλη δυναμη!🩷

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

@Elk μου εσύ πως είσαι;; Μάθατε το φύλο του μωρού τελικά;; 

Εγώ καλά είμαι κορίτσι μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 

εδώ σπίτι το τελευταίο διάστημα αρκετά μέσα έχω κρατήσει και την μεγάλη ένα μήνα τώρα σπίτι δεν πάει παιδικό είχαμε κρούσματα κοξάκι και φυλάγομαι πολύ 

Όχι ακόμα φύλο δεν έχω μάθει κάτι 100% στον τελευταίο υπέρηχο έλειπε ο γιατρός σε γέννα με είδε μια ειδικευμένη (πάω σε δημόσιο νοσοκομείο) αλλά δεν ήξερε να μου πει σίγουρα οπότε περιμένω στο επόμενο υπέρηχο 5/1 ή 13/1 που θα πάω για Β επιπέδου 

Εσύ πως είσαι ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Εγώ καλά είμαι κορίτσι μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 

εδώ σπίτι το τελευταίο διάστημα αρκετά μέσα έχω κρατήσει και την μεγάλη ένα μήνα τώρα σπίτι δεν πάει παιδικό είχαμε κρούσματα κοξάκι και φυλάγομαι πολύ 

Όχι ακόμα φύλο δεν έχω μάθει κάτι 100% στον τελευταίο υπέρηχο έλειπε ο γιατρός σε γέννα με είδε μια ειδικευμένη (πάω σε δημόσιο νοσοκομείο) αλλά δεν ήξερε να μου πει σίγουρα οπότε περιμένω στο επόμενο υπέρηχο 5/1 ή 13/1 που θα πάω για Β επιπέδου 

Εσύ πως είσαι ;

Καλά είμαι σε γενικές γραμμές... Έχει μεγαλώσει αρκετά η κοιλιά μου και δεν βολευομαι στον ύπνο πλέον.. την τελευταία εβδομάδα είχα και κάποια πονακια και επειδή έκανα προληπτικά καλλιέργεια ούρων μου βρήκαν στρεπτόκοκκο οπότε πάλι θα πάρω αντιβίωση. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πέρα από σίδηρο δεν έπαιρνα κάτι άλλο, σε αυτή την εγκυμοσύνη παίρνω αρκετά φάρμακα.. έχω αρρωστήσει 4 φορές και τώρα είναι η δεύτερη φορά που θα πάρω αντιβίωση.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές 😊

@Elk η μεγάλη τρελάθηκες από τη χαρά της και θέλει συνέχεια να τον παίρνει αγκαλιά, να συμμετέχει στην αλλαγή πάνας και στο τάισμα 😅 Αλλά από την άλλη βγάζει και μία γκρίνια και δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη πολλές φορές. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή της.

Αλλά βρε παιδιά ήδη δύσκολη πίστα τα 2 παιδιά. Ο άντρας μου είναι συνέχεια με τη μεγάλη και εγώ με τον μικρό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά λόγο του χειρουργείου δεν μπορώ να κουνηθώ ακόμα καλά καλά και η μεγάλη είναι ατσουμπαλη, θέλει αγκαλιές, κυνηγητά και τέτοια. Κι εγώ τα χω δει όλα με τον μικρό που τον πιάνει ένα 2ωρο + κλάμα το βράδυ. Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν γυρίσει ο άντρας μου για δουλειά 😫

@Elk χαρά στο κουράγιο σου που πας και για τρίτο! 

Εντωμεταξυ εγώ την ώρα του τοκετού να λέω στον άντρα μου "Ήταν λάθος! Γιατί θέλαμε 2ο παιδί; Ένα μας έφτανε! " 🤣🤣🤣🤣 (Προφανώς από τον πόνο τα έλεγα 😅)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

@Elk η μεγάλη τρελάθηκες από τη χαρά της και θέλει συνέχεια να τον παίρνει αγκαλιά, να συμμετέχει στην αλλαγή πάνας και στο τάισμα 😅 Αλλά από την άλλη βγάζει και μία γκρίνια και δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη πολλές φορές. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή της.

Αλλά βρε παιδιά ήδη δύσκολη πίστα τα 2 παιδιά. Ο άντρας μου είναι συνέχεια με τη μεγάλη και εγώ με τον μικρό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά λόγο του χειρουργείου δεν μπορώ να κουνηθώ ακόμα καλά καλά και η μεγάλη είναι ατσουμπαλη, θέλει αγκαλιές, κυνηγητά και τέτοια. Κι εγώ τα χω δει όλα με τον μικρό που τον πιάνει ένα 2ωρο + κλάμα το βράδυ. Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν γυρίσει ο άντρας μου για δουλειά 😫

Εντωμεταξυ εγώ την ώρα του τοκετού να λέω στον άντρα μου "Ήταν λάθος! Γιατί θέλαμε 2ο παιδί; Ένα μας έφτανε! " 🤣🤣🤣🤣 (Προφανώς από τον πόνο τα έλεγα 😅)

Αχ τι όμορφα που το πήρε έτσι η μικρή σου!! Θα βρείτε τους ρυθμούς σας, βασικό είναι πρώτα να επανέλθεις εσύ και σιγά σιγά τα μωρά θα συντονιστούν. Και εγώ ήδη του λέω τράβα με βίντεο πόσο δυσκολεύομαι και τι μούτρα κατεβάζω, για να μην μου μπουνε ποτέ ξανά ιδέες 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Κορίτσι μου η αρχή είναι δύσκολη για όλους θέλει να περάσει ένα διατημα Να βρείτε τους ρυθμούς σας εμένα μου πήρε κάποιους μήνες δεν θα σου πω ψέμματα σίγουρα 3-4 αλλά μετά θα δεις πως θα είναι όλα καλύτερα θα στρώσουν τα πράγματα υπομονή 

το πήρε πολύ καλά μπράβο! Θέλει τον χρόνο της και εκείνη μωρέ.. το θετικό ειναι πως θέλε να βοηθάει και να συμμετέχει στην περιποίηση του μωρού 

εμένα έχουν λιγο καιρό που άρχισαν να βγάζουν ζήλια και οι δυο όμως 😂 όταν άρχισε να περπατάει η μικρή 

δεν το πολύ σκέφτηκα το 3ο 😂 τώρα να δούμε πόσο ζόρικα θα είναι όταν με το καλό μας έρθει ☺️

Δημοσίευση
στις On 22/12/2025 at 1:03 ΠΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Να σας ζήσει κορίτσι μου!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες 🌲

Κοντεύω και εγώ....έχω που και που πονακια....έως 4/1 γεννάω 😁🙂🤩🤩🤩🤩

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
    • Τέλειο το στολίδι σας!! Χρόνια πολλά κιόλας!! 😊😊 Για το κεφάλι δεν τον έχω ρωτήσει. Τον είχα πιάσει απ' τα μούτρα για διάφορα αλλά και το έχω ξεχάσει. Μα, εννοείται ότι ρίχνει κουτουλιδια και σε μας, αλλά αυτά τα κάνει για παιχνίδι. Κουτουλαει, γυρνάει σε κοιτάει και γελάει! 😆 Όταν κοπανάει το κεφάλι του κάτω, το κάνει όταν κλαίει, όταν νιώθει ότι τον έχεις "παρατήσει". Το κάνει λιγότερο τώρα ή με ακούει όταν του λέω μη και όχι! Πάλι καλά... Παιδίατρο έχουμε τώρα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζω να το θυμηθώ να τον ρωτήσω 🙄 Με το φαι εννοείται ότι τα πετάει κι εμάς. Εμάς είναι στη φάση "τρώω τα πάντα και κυρίως θέλω να φάω αυτό που τρως εσύ!" 😆 Αλλά άμα δε θέλει κάτι, το λιώνει ακόμα στο χέρι και το πετάει κάτω. Ακόμα και το νερό του όταν δεν το θέλει άλλο, το πετάει με μίσος κάτω... Κάποια τα πετάει κιόλας και μετά κάνει "ου ου" να μου τα δείξει που τα θέλει πίσω... Ο,τι να ναι... Περιμένω απλά να μεγαλώσει 🙄.  Ο παιδότοπος ρε συ είναι πολύ καλή φάση αν υπάρχει κάποιος να την απασχολεί. Σε όσους έχουμε πάει εμεις συνήθως έχουν ηλικιακό όριο. Μετά τα 3-4 λένε χωρίς επίβλεψη γονέα. Μόνο σε έναν στη Θεσσαλονίκη που είχαμε πάει είχαμε βρει μια κοπέλα να ασχολείται με τον μπέμπη που ήταν τότε κάπου 6-7 μηνών και κάθησε μαζί του κάνα 3ωρο... Πήρε γερό τιπ 😆 ίσως άμα πας ώρες που δεν έχει ψυχή να απασχολούν το κορίτσι σου για μερικές ώρες να κάνεις τη δουλειά σου.  Εμείς προσωπικά καταφέραμε να δουλέψουμε όταν πήγε βρεφικό, δε θα πω ψέματα. Κατά τα άλλα χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι εμάς, παρόλο που δεν κλαίει τόσο πολύ άμα δεν είναι πάνω μου. Κάθεται ήρεμος άμα είναι στον ίδιο χώρο με μας. Επίσης, πολύ ζόρι αυτό με τον ύπνο σας, είναι ένα μικρό βαμπίρ Ε; 🥲😅 Εμάς ας πούμε θα νυστάξει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, θα κοιμηθεί κατά τις 7+, θα ξυπνήσει 2-3 φορές, θα θηλάσει και τον καλύτερο ύπνο τον κάνει εκεί 2-6 το ξημέρωμα που συνήθως είναι σερί. Τώρα που προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό, απλά τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω 1 ώρα μέχρι να μπορέσω να τον αφήσω κάτω χωρίς να ξυπνήσει. Κι εμάς το χει αυτό το θέμα ότι πρέπει να μας ακουμπάει για να κοιμάται καλά 😒 Τον ενοχλούν πολύ επειδή τώρα τρώει και σκληρές τροφές και πάνε εκεί που είναι πρησμένα τα ούλα... Αλλά τώρα κι εμάς είναι πόσος καιρός που έχει περάσει και σήμερα μόλις ένιωσα τις μυτουλες να έχουν σκάσει. Αλλά έχει ηρεμήσει με το κλάμα, ειδικά το βράδυ!!  Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά θα δούμε φως! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...