Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβριε γλυκέ, καλώς ήρθες με φωτάκια και ζεστασιά! Μωράκια γερά και χαρούμενα να γεμίσουν κάθε αγκαλιά! 🎄✨❄️

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλό μήνα να έχουμε με υγεία!! αυτές οι γιορτές να μας βρουν χαρούμενες και ευτυχισμένες! 

Δεν σας κρύβω ότι με το που μπήκε ο Δεκέμβρης μου έκανε λίγο trigger γιατί θέλοντας και μη θυμάμαι τα περσινά, πόσο χαρούμενη ήμουν που ήμουν πάλι έγκυος και δυστυχώς δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημερομήνια 27/12 που έμαθα ότι δεν υπήρχε καρδιακός παλμός... Φέτος είμαι εδώ όμως.. με ένα μπεμπουλίνο στην κοιλιά να με κλωτσάει συνέχεια για να μου θυμίζει  ότι τα δύσκολα πέρασαν και τα καλύτερα έρχονται! όσες προσπαθείτε μην το βάζετε κάτω κορίτσια.. ναι μπορείτε να πέσετε αλλά επιβάλλεται να ξανασηκωθείτε... ο ήλιος βγαίνει κάθε μέρα για όλους.. φτάνει να είσαι εκεί να τον δεις! 

Όσες είστε στο μήνα σας με το καλό κορίτσια μου και με κανένα πόνο θα πω εγώ!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. 

@Mantarini δυστυχώς φετος ετσι μπηκε ο Δεκέμβρης για εμενα και μου έκοψε καθε όνειρο και κάθε χαρά... Ακριβώς το ίδιο υπερηχος 8+1 και η καρδούλα πουθενά... Σκοτείνιασε ο κόσμος μου μου κόπηκαν τα φτερά.. Δευτέρα εκανα απόξεση και τώρα καταλαβαίνω καθε κοπελα που το έχει ζήσει δεν υπαρχει αυτο το συναίσθημα... Δεν εχω νιωσει χειρότερα... Πόσο δυνατές είμαστε για να προχωράμε;;; Προς το παρόν έχω πολύ φοβο και ανασφάλεια για το μέλλον και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε και να αποδεχτώ μια πραγματικότητα που με ποναει κ ας ξερω οτι για καλό έγινε κ το εμβρυο προφανώς δεν ηταν υγιές. Θα ελέγχθει για αυτο. 

Χαίρομαι πολύ για σενα που τα κατάφερες και για κάθε γυναίκα που έρχεται το ουράνιο τόξο της μετα απο ταλαιπωρίες.. Με το καλο να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλια!! Δεν πρέπει να χάνουμε την πιστή μας όσο δύσκολο και αν μοιάζει. Με το Θέλημα του Θεού γίνονται όλα...

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

@Mantarini δυστυχώς φετος ετσι μπηκε ο Δεκέμβρης για εμενα και μου έκοψε καθε όνειρο και κάθε χαρά... Ακριβώς το ίδιο υπερηχος 8+1 και η καρδούλα πουθενά... Σκοτείνιασε ο κόσμος μου μου κόπηκαν τα φτερά.. Δευτέρα εκανα απόξεση και τώρα καταλαβαίνω καθε κοπελα που το έχει ζήσει δεν υπαρχει αυτο το συναίσθημα... Δεν εχω νιωσει χειρότερα... Πόσο δυνατές είμαστε για να προχωράμε;;; Προς το παρόν έχω πολύ φοβο και ανασφάλεια για το μέλλον και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε και να αποδεχτώ μια πραγματικότητα που με ποναει κ ας ξερω οτι για καλό έγινε κ το εμβρυο προφανώς δεν ηταν υγιές. Θα ελέγχθει για αυτο. 

Χαίρομαι πολύ για σενα που τα κατάφερες και για κάθε γυναίκα που έρχεται το ουράνιο τόξο της μετα απο ταλαιπωρίες.. Με το καλο να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλια!! Δεν πρέπει να χάνουμε την πιστή μας όσο δύσκολο και αν μοιάζει. Με το Θέλημα του Θεού γίνονται όλα...

Κουράγιο κορίτσι μου, εύχομαι να ηρεμήσεις και σιγά σιγά να βρεις τη δύναμη για να έρθει το ουρ΄άνιο τόξο σας, γιατί θα δεις θα έρθει!!! Έχω χάσει 4 μωράκια σε προχωρημένη κύηση τα 2, αλλά τελικά απέκτησα τη μικρή μου που τώρα είναι 2,5 ετών. Δεν σου κρύβω πως πέρασα δύσκολα, κλάμα πολύ και απογοήτευση αλλά εν τέλει όλα καλα΄!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλό μήνα να έχουμε με υγεία!! αυτές οι γιορτές να μας βρουν χαρούμενες και ευτυχισμένες! 

Δεν σας κρύβω ότι με το που μπήκε ο Δεκέμβρης μου έκανε λίγο trigger γιατί θέλοντας και μη θυμάμαι τα περσινά, πόσο χαρούμενη ήμουν που ήμουν πάλι έγκυος και δυστυχώς δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημερομήνια 27/12 που έμαθα ότι δεν υπήρχε καρδιακός παλμός... Φέτος είμαι εδώ όμως.. με ένα μπεμπουλίνο στην κοιλιά να με κλωτσάει συνέχεια για να μου θυμίζει  ότι τα δύσκολα πέρασαν και τα καλύτερα έρχονται! όσες προσπαθείτε μην το βάζετε κάτω κορίτσια.. ναι μπορείτε να πέσετε αλλά επιβάλλεται να ξανασηκωθείτε... ο ήλιος βγαίνει κάθε μέρα για όλους.. φτάνει να είσαι εκεί να τον δεις! 

Όσες είστε στο μήνα σας με το καλό κορίτσια μου και με κανένα πόνο θα πω εγώ!! 

Αχ τι μου θυμίζεις, έτσι κι εγώ ο Νοέμβριος ήταν για μένα μήνας απώλειας (2 φορές) και φέτος ήρθε το πλάσματακι μου Νοέμβριο για να γράψει νέα ιστορία αυτός ο μήνας. Δεν ξεχναω ποτέ όλα τα προηγούμενα αλλά όλο αυτό είναι η απόδειξη πως κάποια στιγμή επιστρέφει το φως και γίνεται το θαύμα 🙏🏼🩷

Με το καλό κορίτσι μου να ρθει και το δικό σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Εγω ειχα στειλει e mail στο αγιο ορος κ μου στειλανε τη ζωνη! Τη φορουσα πριν μεινω εγκυος κ κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Κανε ενα τηλ θα σου πουνε.

Ναι θα προσπαθησω να παρω τηλ...να δω τι θα μ.πουνε🌻

Δημοσίευση
στις On 1/12/2025 at 10:58 ΠΜ, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια μου καλο μηνα!! Μαζι με την @flowerv σας στέλνουμε πολλη μπεμπεδοσκονη. Με το καλο οι εγκουλες να έχουν τα μωρακια τους στη αγκαλιά τους και γρήγορα όσα κοριτσια προσπαθούν να έχουν θετικό τεστακι! ❤️

@Elk @Eliza Kats @Rena92 @Ngsofia @melitiniღ @Naty_ @Katiana1987 @Παρασκευαιδου @almira @Savina_5 @maria_nt@maria_nt @το χοντρό μπιζέλι @Zenia z @marinamanoulitsa και όσα αλλα κοριτσια ειναι!! Ταγκαρετε κι εσείς κοριτσια μου..... 😇

images.jpeg

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια μου❣️❣️❣️❣️

Με το καλό στις φρέσκες εγκύουλες μας 😊😊😊 συγχαρητήρια κορίτσια!!!!

Μέχρι τέλους του χρόνου να φουσκώσουν όλες εδώ μέσα 😊❣️❣️

Καλά Χριστούγεννα 🌲 να έχουμε....και με το καλό την νέα χρονιά να έχουμε τα μωρά μας αγκαλιά όσες περιμένουμε μέσα στις γιορτές τα μωρά μας 🙏🩵🩵🩵🩵

Δημοσίευση

@NgsofiaΜια μεγαλη αγκαλια για σενα κορίτσι μου! Πέρυσι 11 Δεκεμβρίου 10+5 μου ειπαν οτι δεν χτυπάει η καρδούλα του! Σήμερα  ειμαι εδω και ακόμη ελπίζω! Ποναει πολυ αλλά θέλει χρόνο! Να μοιραζεσαι αυτο που νιώθεις μην το κρατάς μεσα σου! Εγω δεν το έκανα και με έπνιγε για καιρό! Οπως μου ειχε πει μια κοπελα από εδω μεσα που είχε περασει απώλειες "Κοιτάζω μαζι σου το κενό με σιωπή". Και ειχε δικιο δεν υπάρχουν λόγια, μόνο κατανόηση και χρόνος χρειάζονται 🫂

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Σοκαριστηκα που το διαβασα! Λυπαμαι πολυ που εξελιχθηκαν ετσι τα πραγματα. Μια αγκαλια κ απο εμενα..ξερω πως ειναι εχω κανω διακοπη σε προχωρημενη κυηση να σου παιρνουν τη χαρα, το ονειρο. Με υπομονη, πιστη κ ελπιδα ολα θα γινουν οπως το ειπες.🩷 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...