Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοέμβριε γλυκιε καλώς μας ήρθες ξανά με τα κρύα με υγεία και χαρά! Ένα θα σου πω να μην ξεχνάς έτσι οπως φεύγει και αυτη η χρονιά καμία κοιλίτσα να μην μείνει χωρίς χαρά! Μωρακια γερά και φουσκωτά να έρθουν σε κάθε ζέστη αγκαλιά!!!🍁 🤎🍂

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλό Μήνα κορίτσια μου καλο μας Νοέμβριο και τυχερό!!! Πολλά σπορακια να μεγαλώσουν στις κοιλίτσες και αλλα να έρχονται στις αγκαλίτσες!!! 🤎🤎🤎

Όλα καλα να πάνε για όλες μας σε οποια φάση και αν είναι η κάθε μία!!! 

Με πίστη και ελπίδα να προχωράμε!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, καλό μήνα!!! Γέννησαααααα!! Έναν παίδαρο 3800γρ!!! Τροφαντός τροφαντός!!! Στέλνω όλη τη μπεμπεδοσκονη που έχουμε για να γεμίσει αυτός ο μήνας με θετικά τεστακια!!

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου! Ας είναι αυτός ο μήνας που θα φέρει στην καθεμία ότι ποθεί!!! Πριν 2 χρόνια Νοέμβρη μου ήρθε η "τελευταία" περίοδος πριν έρθει το θαυματάκι μου στην αγκαλιά μου και γεμίσει η ζωή μου, φως, χρώματα όμορφα κι έντονα και αρώματα κάθε λογής!!!hello-November.thumb.png.fe0fb1dcd670a2c7915d7a5875a0aa32.png

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, καλό μήνα!!! Γέννησαααααα!! Έναν παίδαρο 3800γρ!!! Τροφαντός τροφαντός!!! Στέλνω όλη τη μπεμπεδοσκονη που έχουμε για να γεμίσει αυτός ο μήνας με θετικά τεστακια!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΉΣΕΙ ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΟΥ!!!! Ωραίος ο μπέμπαρος!!! Γερός και καλότυχος να είναι κορίτσι μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Tι όμορφα νέα για να μπει αισιόδοξα ο μηνας!!!! Καλώς ήρθε ο μπουμπούκος σας να σας ζήσει να είναι γερός τυχερός και ευλογημένος!!!🩵🩵🩵

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...