Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κι εγώ από Λακωνία...θα συμφωνήσω ότι δεν υπάρχουν πιο πεταμένα λεφτά από το ιδιωτικό...ένα ο γιατρός μου ως δεν συνεργάζεται με δημόσιο και είμαι φουλ ευχαριστημένη μαζί του ...άρα θα τα ξοδέψω...τι να γίνει...

@Elk υπομονή με το τραπέζι..εγώ κάλεσα πεθερικά κ κουνιάδες την Τσικνοπέμπτη γτ όλο εκεί πάμε κ σκέψου το σπίτι ήταν πεντακάθαρο,γτ είχε έρθει η κοπέλα που καθαρίζει την προηγούμενη μέρα.... παρήγγειλα απ' έξω κ το μόνο π εκανα ήταν να στρωσω το τραπέζι,να φτιάξω κοτομπουκιες και λουκάνικο και να τα βάλω στα πιάτα τυροκαυτερες σαλάτες κλπ..Μ φάνηκε ένα βουνό... 🗻...

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

@ElkΓενικά η καθημερινότητα με 2 παιδιά δε πρέπει να είναι εύκολη και σε συνδυασμό με εγκυμοσύνη και καλεσμένους για φαγητό μου φαίνεται δύσκολο. Τουλάχιστον να περάσετε όμορφα!! 

@RiaaΓια το γιατρό στο Άργος που λες τον ξέρω έχουν γεννήσει πολλές γνωστές μου. Πότε έχεις επόμενο ραντεβού; 

Εμείς στο Μητέρα είναι να γεννησουμε εκεί είναι ο γιατρός μας. 

Ναι γίνεται ένας χαμός με αυτόν τον γιατρό. Θεωρείται καλός, ελπίζω και να είναι🙂

Εάν γεννούσα φυσιολογικα δεν νομίζω να πήγαινα στο νοσοκομείο του Άργους γιατί δεν κάνουν επισκληριδιο, αλλά επειδή θα πάω προγραμματισμένα για καισαρική ( όπου κάνουν επισκληριδιο εννοείται) θεωρώ ότι είναι τζάμπα λεφτά να πάω σε ιδιωτικό. Δεν έχει κάτι να μου προσφέρει παραπάνω από το δημόσιο.

Στις 11 Μαρτίου θα τον ξανά δω.  Και μετά νομίζω θα κανονίσω σιγά σιγά για doppler.

Εσύ θα πας για φυσιολογικό τοκετό εκτός απροόπτου;

Είσαι από κάπου κοντά και εσύ; Πως ξέρεις για τον γιατρό αυτόν στο Άργος , αν επιτρέπεται;

Δημοσίευση

Κι εγώ από Πελοπόννησο είμαι, γενικα αυτός ο γιατρός εξυπηρετεί πολλούς νομούς. 

Για φυσιολογικό πάω αν βγει καλώς, αλλιώς καισαρική. Αυτή τη στιγμή δε το σκέφτομαι καθόλου. Την άλλη βδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε πως πάμε. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Όλα καλά πήγαν με τον γιατρό....απλά πήρα σχεδόν δυο κιλά σε δύο εβδομάδες....μου ξαναγραψε καμπύλη ζαχάρου να κάνω σε δύο εβδομάδες...

Ααα σου είπε να ξανά κάνει τώρα κοντά ε; 
Καλά είχε πει θα σε βάλει άλλη μια για σίγουρα 

Εγώ την έστειλα την καμπύλη με email αλλά δεν μου απάντησαν κάτι 

καλά αποτελέσματα κορίτσι μου να έχεις 

εγώ δεν έχω ζυγιστεί καθόλου το τελευταίο διάστημα δεν ξέρω τι γίνεται με τα κιλά μου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...