Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tonia. είπε:

Μου εχει βάλει περιορισμούς ναι. Δεν θελει ολη μερα να είμαι ξαπλωμένη όμως. Οπότε είμαι ξαπλωμένη και καναπέ. Προς το παρον φοβάμαι ο,τιδηποτε αλλο. Ισως αν δω οτι παραμένει σταθερός τοτε να κάνω έστω ενα μάγειρα.

Των 20mg σου δίνει glopir ή των 10; Αν δω μείωση, θα τον πιέσω. Προς το παρόν ηταν αρνητικός. Ξεκίνησα να καταγράφω τις συσπάσεις μου. Δεν είναι πολλες μεν αλλα τις καταλαβαίνω. Νιωθω να σκληραίνει έντονα η κοιλια μου για καποια δευτερόλεπτα. Νιώθω πιεση. Και τωρα πριν λιγο ενιωσα παλι. 2 φορές ένιωσα σήμερα. Μια το πρωι και μια τωρα πριν λιγο. Αλλα αν κάνω κι αλλες που δεν καταλαβαίνω , οπως εσυ για παράδειγμα; Ειμαι πολυ αγχωμενη.

Μου έχει δώσει των 10mg. Είναι στο γιατρό πως αντιμετωπίζει τη κάθε περίπτωση πιστεύω. Πάντως έχω διαβάσει ότι θέλει καλή ενυδάτωση, όχι άγχος και ξεκούραση. Τώρα να σου πω να μη το σκέφτεσαι είναι αδύνατο αλλά τουλάχιστον να βρεις κάτι άλλο να απασχολείς το μυαλό σου, δε ξέρω αν βοηθάει να καταγράφεις τις συσπάσεις στο έχει πει ο γιατρός; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Μου έχει δώσει των 10mg. Είναι στο γιατρό πως αντιμετωπίζει τη κάθε περίπτωση πιστεύω. Πάντως έχω διαβάσει ότι θέλει καλή ενυδάτωση, όχι άγχος και ξεκούραση. Τώρα να σου πω να μη το σκέφτεσαι είναι αδύνατο αλλά τουλάχιστον να βρεις κάτι άλλο να απασχολείς το μυαλό σου, δε ξέρω αν βοηθάει να καταγράφεις τις συσπάσεις στο έχει πει ο γιατρός; 

Πίνω πολυ νερό ναι! Απλά φοβάμαι τόσο πολύ. Ειμαι μολις 22 βδ...

απο μονη μου ειπα σήμερα να τις καταγράψω. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Tonia. είπε:

Πίνω πολυ νερό ναι! Απλά φοβάμαι τόσο πολύ. Ειμαι μολις 22 βδ...

απο μονη μου ειπα σήμερα να τις καταγράψω. 

Από τη στιγμή που πηγαίνεις κάθε βδομάδα στο γιατρό εισαι σε στενή παρακολούθηση οπότε προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι άλλο για να χαλαρώσεις. 

Αν θέλεις μπορείς να μείνεις στη παρέα μας μανουλες Μαϊου για να τα λέμε. Θέλεις να μας πεις κάποια πράγματα για σένα για να γνωριστούμε; 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Από τη στιγμή που πηγαίνεις κάθε βδομάδα στο γιατρό εισαι σε στενή παρακολούθηση οπότε προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι άλλο για να χαλαρώσεις. 

Αν θέλεις μπορείς να μείνεις στη παρέα μας μανουλες Μαϊου για να τα λέμε. Θέλεις να μας πεις κάποια πράγματα για σένα για να γνωριστούμε; 

Ναι σωστά 🤗 Δε συστήθηκα... Συγγνώμη απλα απο το άγχος μου..

Εχω βιώσει και δύο απώλειες πριν απο αυτή την εγκυμοσύνη οπότε δεν περνάω καλα λογω του άγχους μου γενικότερα.

Είμαι απο Αθήνα και κοντεύω τα 40 ήρθε εύκολα αυτη η εγκυμοσύνη και μετα απο δύο απώλειες , δεν πίστευα με τίποτα πως αυτη θα προχωρήσει. Κανω αντιπηκτικες, παίρνω  salospir, η β επιπέδου ήταν πολυ καλη, μόνο ο τράχηλος ήταν το θέμα .

Αν πανε ολα καλα θα γεννήσω στο Ιασώ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ!!!🩷🩷 Ωραιο όνομα, να σας ζήσει!!!
    • Ναι σωστά εσείς πρεπει να χωρέσετε τωρα 3 καθίσματα στο αυτοκίνητο. Σκέφτεστε καθόλου την αλλαγή αυτοκινήτου? Το συζητούσα πρόσφατα με μια συνάδελφο που περιμένει το 3ο κ μου ειπε οτι θα πάρουν καινούριο αμάξι γιατί δε γίνεται διαφορετικά να μετακινουνται κ με τα 3 παιδια μαζι τους. Αα ωραια, μου δίνεις μια ελπίδα για την κούνια 😂 εχω θεμα κ με τον ύπνο με τον μεγάλο κ δεν ξερω καθόλου τι θα κανω οταν με το καλο ερθει το μωρο. Γιατί ξυπνάει τη νύχτα κ έρχεται να συνεχίσει τον ύπνο του μαζι μου κ αν εχω κ το μωρο δεν ξερω τι θα κανω. Είμαι σε φάση που προσπαθώ να βρω καποια λύση αλλα δεν εχω ιδέα τι μπορει να λειτουργήσει κ τι θα μας βολέψει. Αυτό με την ντουλάπα το εχω κ εγω, προς το παρόν χωρανε τα πράγματα αλλα νομίζω ελάχιστα ακομα κ έχουμε τιγκαρει.
    • Ναι σωστά 🤗 Δε συστήθηκα... Συγγνώμη απλα απο το άγχος μου.. Εχω βιώσει και δύο απώλειες πριν απο αυτή την εγκυμοσύνη οπότε δεν περνάω καλα λογω του άγχους μου γενικότερα. Είμαι απο Αθήνα και κοντεύω τα 40 ήρθε εύκολα αυτη η εγκυμοσύνη και μετα απο δύο απώλειες , δεν πίστευα με τίποτα πως αυτη θα προχωρήσει. Κανω αντιπηκτικες, παίρνω  salospir, η β επιπέδου ήταν πολυ καλη, μόνο ο τράχηλος ήταν το θέμα . Αν πανε ολα καλα θα γεννήσω στο Ιασώ.
    • Σ'ευχαριστώ πολυ, για το μήνυμά σου.❤️ Οπως το λες .. αν δεν βλέπαμε μείωση δεν θα μας ανησυχούσαν.
    • Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου! Είχα εξαρχής τράχηλο 3 εκ που όμως δεν μειωνόταν. Ωστόσο, στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα συσπάσεις σαν τις δικές σου από 20η περίπου εβδομάδα κ συνεχώς μέσα στην μέρα, ενώ στην δεύτερη από 6ο μήνα. Οχι απλά δεν είχα πρόωρο τοκετό, αλλά κάναμε και αμάν για να βγούνε τα μωρά! Σίγουρα η μείωση τραχήλου αλλάζει την κατάσταση σε έναν βαθμό, απλά ήθελα να σε καθησυχάσω σχετικά με τις συσπάσεις. Όλα να πάνε καλά και χωρίς άγχος 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...