Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Nannan είπε:

Εμένα αρχισε να κλωτσάει κορίτσια. Και τη νιώθω και στο χέρι μου κάποιες φορές, όχι μόνο από μέσα. 

Το ένιωσε καμία άλλη;

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά καλή πρωτοχρονιά να έχουμε και με το καλό να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά 

Ναι αμε και εμένα αν παρατηρήσω και την κοιλιά μου φαίνεται και στο μάτι ότι χτυπάει 

Δημοσίευση

στις πριν 15 ώρες, ο/η Nannan είπε:

Εμένα αρχισε να κλωτσάει κορίτσια. Και τη νιώθω και στο χέρι μου κάποιες φορές, όχι μόνο από μέσα. 

Το ένιωσε καμία άλλη;

Καταλαβαίνω τις τελευταίες ημέρες ότι κάτι κινείται και προχθές όπως είχα τα χέρια μου στη κοιλιά αισθάνθηκα κιόλας κάτι πιο έντονο, αλλά για την ώρα το καταλαβαίνω όταν είμαι ξαπλωμένη. 

Δημοσίευση

Κορίτσια πήγα γιατρό εχθές...όλα καλά...βγαίνει σταθερά δυο τρεις μέρες μεγαλύτερο... επιβεβαιώσαμε ότι είναι αγοράκι...μου φαίνεται πολύ περίεργο να σας πω,γιατί έχω κοριτσάκι κ δεν ξέρω γτ αλλά μου φαίνεται παράξενο πώς θα είναι κλπ....πιστεύω τέλος Μαϊου αρχές Ιουνίου θα έχω γεννησει..αν κρίνω από την πρώτη εγκυμοσύνη... έχουμε θέμα χώρου κ πρέπει να νοιαστούμε να φτιάξουμε μια μικρή ντουλάπα κ συρταριερα όπως κάναμε κ στη μικρή...αυτά τα νέα μας... γιατρό πάλι την άλλη Τετάρτη..θα πάμε πρώτα στον εμβρυολογο,γιατί ήθελε να κάνουμε επανέλεγχο στην καρδιά...σε αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη είναι λιιιγο πιο χαλαρή από θέμα άγχους...θα δείξει..επίσης,οι εξετάσεις εχθές καλές..το ζάχαρο 93 κ η γλυκοζυλιωμενη 4,2...

Πείτε κι εσείς τα νέα σας!

Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καούρες και παλινδρόμηση έχει 3 μέρες που είναι στο πικ τους!! Υποφέρω και ούτε τα χάπια βοηθάνε. Ένα γιαούρτι σκέψου έφαγα που υποτίθεται βοηθάει και με σακάτεψε. Υπομονή λίγες μερούλες, τουλάχιστον εσύ Ελενα 🥰  Καλα εγώ από όλα όσα στερούμαι, πιο πολύ ανυπομονώ να παραγγείλω για πρωινό μια μπαγκέτα με γαλοπούλα, μαρούλια, ντομάτες από ένα μαγαζί που μ αρέσει πολύ εδώ 😂😂😂  Οσο για την κοπέλα, βρέθηκα σε παρόμοια κατάσταση στην κλινική και ακόμη το σκέφτομαι αυτό το κορίτσι και πως πήγαν τα πράγματα. Αλλά ευτυχώς πλέον έχουμε τα μέσα να τα προλαβαίνουμε αυτά και με τον α ή β τρόπο να κρατάμε υγιή τα μωράκια μας. 
    • Εχω πητ 14/1 βάσει υπερηχου. Χθες έκανε nst πριν από μένα μια κοπέλα και η μαία αγχώθηκε και της λέει θα φωνάξω το γιατρό σου. Της λέει η κοπέλα βλέπετε κάτι; Λέει εε μην ανησυχείς θα το δούμε. Έρχεται η γιατρός μη σας τα πολυλογω μπήκε κατευθείαν καισαρική, ούτε πράγματα είχε μαζί τίποτα αλλά φαινόταν από το nst ότι το μωρό δυσφορεί! Ήταν σχεδόν 40 εβδομάδων αλλά και πάλι ούτε συσπάσεις ούτε πόνο, τιποτα. Ελπίζω να είναι καλά το μωράκι.. Αγχώθηκα λίγο...  Αχ αυτές οι καουρες πολύ σας έχουν ταλαιπωρήσει... Σύντομα θα τρώμε ότι θέλουμε! Εγώ έχω λαχταρησει μια περιποιημένη σαλάτα απέξω με τα μαρούλια της, τα τοματινια της, λίγο κατσικίσιο τυράκι, κουκουνάρια, σταφίδες, από όλα! 😂  Ρένα όλα να είναι καλά σήμερα! 🙏🏻
    • Κορίτσια πήγα γιατρό εχθές...όλα καλά...βγαίνει σταθερά δυο τρεις μέρες μεγαλύτερο... επιβεβαιώσαμε ότι είναι αγοράκι...μου φαίνεται πολύ περίεργο να σας πω,γιατί έχω κοριτσάκι κ δεν ξέρω γτ αλλά μου φαίνεται παράξενο πώς θα είναι κλπ....πιστεύω τέλος Μαϊου αρχές Ιουνίου θα έχω γεννησει..αν κρίνω από την πρώτη εγκυμοσύνη... έχουμε θέμα χώρου κ πρέπει να νοιαστούμε να φτιάξουμε μια μικρή ντουλάπα κ συρταριερα όπως κάναμε κ στη μικρή...αυτά τα νέα μας... γιατρό πάλι την άλλη Τετάρτη..θα πάμε πρώτα στον εμβρυολογο,γιατί ήθελε να κάνουμε επανέλεγχο στην καρδιά...σε αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη είναι λιιιγο πιο χαλαρή από θέμα άγχους...θα δείξει..επίσης,οι εξετάσεις εχθές καλές..το ζάχαρο 93 κ η γλυκοζυλιωμενη 4,2... Πείτε κι εσείς τα νέα σας! Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε!!
    • Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω απ'όλα!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου υγιέστατα πάνω από όλα! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αν και δεν χρειαζόταν, ίσως σε μια νέα μανούλα να φαινόντουσαν πιο χρήσιμα.. 😊 Να πω μόνο ότι κάνουμε ήδη συγκοιμηση.. Βέβαια δεν μιλάμε πια και για θηλάζον βρέφος αλλά για toddler που δεν κοιμάται στο στήθος, οπότε κάποια πράγματα δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα παιδιά και σε διαφορετικές φάσεις της ανάπτυξης τους. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό και αυτή την περίοδο απλώς είναι πιο απαιτητική λόγω ανάπτυξης. Τι να σου πω από εκεί και πέρα… Δεν έκανα ποτέ σύγκριση με άλλα μωρά, αλλά για να το λες, μάλλον είμαστε παγκόσμια πρώτοι και σε αυτό..! 💪😅   @Maya_ μου σ' ευχαριστώ πολύ!! Θα το ψάξω!! Στο Μέγαρο μουσικής μου είπαν ότι θα έχουν ξανά παράσταση για βρέφη (εκπαιδευτικές μου είπαν τις λένε, δεν είναι στις παραστάσεις που κοίταζα εγώ..) από Μάρτη.. θα το έχω στο νου μου μεν αλλά έψαχνα τώρα κάτι λόγο ημερών, έχει άδεια και ο σύζυγος οπότε πιο εύκολα να πάμε κάπου.. αν πετύχεις κάτι τώρα αυτό το διάστημα, στείλε μου και εμένα!! ♥️
    • Γλυκό μου κορίτσι με το καλό σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου! Χάρηκα πολύ που είδα πως περιμένεις μωράκι! Καλη χρονιά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...