Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Elk είπε:

Αχ τι ωραία μαθατε το φύλο ! Ελα μπράβο με το καλό το κοριτσάκι σας λοιπόν 🥰 🩷

εγώ έχω καταγωγή από δυτική Μακεδονία ☺️ αλλά είμαι ερωτικός μετανάστης και ήρθα Πελοπόννησο 

Εγώ Αθήνα είχα πάει μόνο για να γεννήσω

τώρα το δημόσιο που πάω είναι 1,5 ώρα από το χωριό που μένω 

Ευχαριστούμε πολύ συντοπιτισσα!! ❤️

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...εγώ εχθές έκανα αυχενική.ειμαι για Ιούνιο αλλά μπήκα εδω να τα λέμε..μέχρι εχθές δεν το είχα πει πουθενά...τώρα το είπα...όχι ομως στη δουλειά που θα αργήσω αρκετά να το πω...εμάς μας είπε 70-80% αγοράκι αλλά το ίδιο ακριβώς μας είχε πει κ στο πρώτο που εν τέλει ήταν κοριτσάκι..δεν έχουμε ωστόσο καμία προτίμηση...με το καλό σε όλες...

Καλώς μας ήρθες.

Με το καλό και το δικό σου το μωράκι! 

Να το πεις όταν είσαι έτοιμη και θέλεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Συγχαρητήρια με το καλό το κοριτσάκι σας!!! Πως σας φάνηκε που μάθατε το φύλλο; 

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου να σαι καλά. 

Χαίρομαι που έχω μια μπουμπου στην κοιλιά μου! Αν και δεν είχαμε προτίμηση. Αρχίσαμε σιγά σιγά να το συνειδητοποιούμε και να χαιρόμαστε. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Ευτυχώς με ηρέμησε ο πονοκέφαλος σε σύγκριση με το πρωί, δεν έχει περάσει ακόμα αλλά είναι καλύτερα. Σήμερα αλλάζω βδομάδα και μήνα οπότε είναι όλα πιο έντονα τα συμπτώματα. 

Κορίτσια χθες το απόγευμα και σήμερα το μεσημέρι μου φάνηκε ότι κάτι αισθάνθηκα. Δεν ήταν το έντερο ήταν μια άλλη αίσθηση, θα το παρακολουθήσω. Εσείς έχετε αισθανθεί κάτι; 

Αχ δύσκολο αυτό κορίτσι μου. Και μένα με πιάνουν αλλά όχι έντονοι. Υπομονή. Χαμηλό φως. Ξάπλα όσο μπορείς. Και να ηρεμείς. 

Εγώ το αισθάνθηκα στην 14η. Μόλις είχα φάει σοκολάτα και ένιωσα κάτι που δεν το είχα νιώσει ποτέ. Αν ήταν το έντερο θα είχε και συνέχεια... οπότε. Τώρα που τη νιώθω πιο πολύ είμαι σίγουρη ότι ήταν αυτή εκείνη τη μέρα. 

Το καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι σύνηθες η αίσθηση αυτή. Είναι μαγεία και τρέλα. 

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια σε αυτή την εγκυμοσύνη περνά Βόιο δύσκολα από την πρώτη..Στην πρώτη δεν είχα απολύτως τίποτα. Σε αυτή κάθε απόγευμα μέχρι το βράδυ έχω φοβερό ανακάτεμα και κόπωση απίστευτη.Ευτυχως το πρωί είμαι πολύ λειτουργικη που πάω στη δουλειά,καμία σχέση..

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εγώ κορίτσια σε αυτή την εγκυμοσύνη περνά Βόιο δύσκολα από την πρώτη..Στην πρώτη δεν είχα απολύτως τίποτα. Σε αυτή κάθε απόγευμα μέχρι το βράδυ έχω φοβερό ανακάτεμα και κόπωση απίστευτη.Ευτυχως το πρωί είμαι πολύ λειτουργικη που πάω στη δουλειά,καμία σχέση..

Σε νιώθω. Μέχρι πριν μια βδομάδα είχα ναυτία όλη μέρα και έκανε και εμετό. Τώρα μόνο το πρωί αλλά μετά είμαι εντάξει. Μπορεί σε κανα 2 βδομάδες να σαι καλύτερα. Επίσης με βοηθούσε η σπραιτ. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εγω στις δυο προηγούμενες ήμουν χάλια από εμετούς όλη μέρα στο κρεβάτι την έβγαζα άρρωστη για 1,5 μηνα ..

σε αυτήν πάλι δεν είχα πολλά πράγματα λίγο καούρες και να έκανε σε όλο το πρώτο τρίμηνο 3-4 φορές εμετό κάτι απογεύματα αλλά για μένα ήταν τίποτα έχω αρκετό καιρό πλέον που είμαι πολύ καλά και ευτυχώς γιατί με δύο μικρά στο σπίτι θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα 

σε λίγες μέρες θέλω να πιστεύω πως θα είσαι καλύτερα θα υποχωρήσουν 
ευτυχώς το πρωί είσαι καλύτερα που πας στην δουλειά .. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; 

Έχω μια απορία. Από χθες νιώθω ένα περίεργο στιγμιαίο μυρμηγκιασμα κάτω χαμηλά νομίζω προς την ουροδόχο κύστη. Έχει καμία σας τέτοιο σύμπτωμα; Για να ένα δευτερόλεπτο και μετά από λίγο πάλι. 

Ξεκίνησε χθες που πήγαμε Θεσσαλονίκη για ψώνια. Δεν ξέρω αν είναι από κούραση, από κάτι άλλο ή μήπως επειδή μεγαλώνει η μήτρα;

Δεν έχω ξανανιώσει κάτι ανάλογο πριν την εγκυμοσύνη για να συγκρίνω ότι μπορεί να είναι και το έντερο. 

Δημοσίευση

Καλημέρα τι κάνετε; 

@Nannan έχω κάποιες ενοχλήσεις αλλά όχι αυτό που περιγράφεις, που είχα ρωτήσει το γιατρό μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικά. Καλό είναι να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, εγώ όταν καταλαβαίνω ότι έχω ενοχλήσεις ξαπλώνω και δε κάνω τίποτα άλλο. 

@Elk έχεις υπέρηχο σήμερα; Θα περιμένουμε τα νέα σου !! 

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια; 
@Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου 

είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρός οπότε δεν μπόρεσε ο ίδιος να είναι παρών στην εξέταση.. με είδε μια κοπέλα ειδικευόμενος εεε πολλά δεν ήξερε να κάνει αυτήν μέτρησε κεφάλι μόνο άκουσε καρδιά μου λέει κουνιέται κιόλας εντάξει είναι 😅

την ειπα μήπως μπορούμε να δούμε φύλο ; Γιατί δεν ξέρω ακόμα τι είναι .. μου λέει έχω μια υποψία ότι είναι αγόρι.. αλλά μην ψωνίσεις ακόμα 😂

Μάλλον αγόρι είναι έτσι οπως είδαμε και εμείς 💙 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Τι κάνετε κορίτσια; 
@Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου 

είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρός οπότε δεν μπόρεσε ο ίδιος να είναι παρών στην εξέταση.. με είδε μια κοπέλα ειδικευόμενος εεε πολλά δεν ήξερε να κάνει αυτήν μέτρησε κεφάλι μόνο άκουσε καρδιά μου λέει κουνιέται κιόλας εντάξει είναι 😅

την ειπα μήπως μπορούμε να δούμε φύλο ; Γιατί δεν ξέρω ακόμα τι είναι .. μου λέει έχω μια υποψία ότι είναι αγόρι.. αλλά μην ψωνίσεις ακόμα 😂

Μάλλον αγόρι είναι έτσι οπως είδαμε και εμείς 💙 

Μπράβο με το καλό το αγοράκι σας!!!

Όσο να πεις πόσο λάθος να έκανε κι αυτή; Πρέπει να είχε πλάκα η εξέταση σήμερα. Άσχετο θα χρειαστεί να ξαναπάς για να σε δει και ο γιατρός;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Μπράβο με το καλό το αγοράκι σας!!!

Όσο να πεις πόσο λάθος να έκανε κι αυτή; Πρέπει να είχε πλάκα η εξέταση σήμερα. Άσχετο θα χρειαστεί να ξαναπάς για να σε δει και ο γιατρός;

Εντάξει είναι μικρη μωρέ σε ηλικία τώρα παίρνει ειδικότητα οπότε δεν έχουν εμπειρία.. αφού ούτε βάρος δεν μέτρησε 

αλλα πιστεύω αγόρι θα είναι έτσι όπως το είδαμε και εμείς .. αν ήταν ο γιατρός μπροστά θα έλεγε σίγουρα γιατί το έπιασε με ανοιχτά να πόδια σε καλή θεση 

όχι σε ενα μήνα μου είπε ξανά  να πάω για υπέρηχο και μετά της 6/1 θα κλείσω ραντεβού για β επιπέδου 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

@Elk Σίγουρα έχετε αποκτήσει κι εσείς εμπειρία, ήταν και σε καλή θέση. Πλησιάζει και η β' επιπέδου, πόσο είσαι τώρα;

Εεε ναι εντάξει γενικά το μάτι του άντρα μου κόβει πολύ σε αυτά και στους υπερήχους το έχει μελετήσει πολύ το πράγμα και μετά από τόσες εγκυμοσύνες.. 😊

τώρα είμαι 17 εβδ και 3 μέρες κοντεύει και η β επιπέδου.. 

εσύ πότε έχεις γιατρό ;

Δημοσίευση

Ναι οι άντρες τα αναλύουν λίγο παραπάνω 🤣

Στο γιατρό έχω να πάω την άλλη Δευτέρα, σήμερα κι εγώ είμαι 14 + 3. Άντε να περάσει η βδομάδα να πάμε να δούμε κι εμείς το μωρό.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eirin είπε:

Ναι οι άντρες τα αναλύουν λίγο παραπάνω 🤣

Στο γιατρό έχω να πάω την άλλη Δευτέρα, σήμερα κι εγώ είμαι 14 + 3. Άντε να περάσει η βδομάδα να πάμε να δούμε κι εμείς το μωρό.

Ααα ωραία σε μια βδομάδα θα πας και εσύ να δεις το μωράκι ☺️

Ίσως δει και το φύλο ☺️

Δημοσίευση

Ε νομίζω την επόμενη φορά θα μάθετε. 

Εμάς ήταν σίγουρος ότι είναι κορίτσι αλλά δεν καταλάβαμε τι είδε. Εμείς χαμπάρι. Δεν φαινόταν κάτι. Αλλά έχουν εμπειρία. Ίσως και απ τις μετρήσεις. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...