Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Elk είπε:

Αχ τι ωραία μαθατε το φύλο ! Ελα μπράβο με το καλό το κοριτσάκι σας λοιπόν 🥰 🩷

εγώ έχω καταγωγή από δυτική Μακεδονία ☺️ αλλά είμαι ερωτικός μετανάστης και ήρθα Πελοπόννησο 

Εγώ Αθήνα είχα πάει μόνο για να γεννήσω

τώρα το δημόσιο που πάω είναι 1,5 ώρα από το χωριό που μένω 

Ευχαριστούμε πολύ συντοπιτισσα!! ❤️

• Απαντήσεις 105
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...εγώ εχθές έκανα αυχενική.ειμαι για Ιούνιο αλλά μπήκα εδω να τα λέμε..μέχρι εχθές δεν το είχα πει πουθενά...τώρα το είπα...όχι ομως στη δουλειά που θα αργήσω αρκετά να το πω...εμάς μας είπε 70-80% αγοράκι αλλά το ίδιο ακριβώς μας είχε πει κ στο πρώτο που εν τέλει ήταν κοριτσάκι..δεν έχουμε ωστόσο καμία προτίμηση...με το καλό σε όλες...

Καλώς μας ήρθες.

Με το καλό και το δικό σου το μωράκι! 

Να το πεις όταν είσαι έτοιμη και θέλεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Συγχαρητήρια με το καλό το κοριτσάκι σας!!! Πως σας φάνηκε που μάθατε το φύλλο; 

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου να σαι καλά. 

Χαίρομαι που έχω μια μπουμπου στην κοιλιά μου! Αν και δεν είχαμε προτίμηση. Αρχίσαμε σιγά σιγά να το συνειδητοποιούμε και να χαιρόμαστε. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Ευτυχώς με ηρέμησε ο πονοκέφαλος σε σύγκριση με το πρωί, δεν έχει περάσει ακόμα αλλά είναι καλύτερα. Σήμερα αλλάζω βδομάδα και μήνα οπότε είναι όλα πιο έντονα τα συμπτώματα. 

Κορίτσια χθες το απόγευμα και σήμερα το μεσημέρι μου φάνηκε ότι κάτι αισθάνθηκα. Δεν ήταν το έντερο ήταν μια άλλη αίσθηση, θα το παρακολουθήσω. Εσείς έχετε αισθανθεί κάτι; 

Αχ δύσκολο αυτό κορίτσι μου. Και μένα με πιάνουν αλλά όχι έντονοι. Υπομονή. Χαμηλό φως. Ξάπλα όσο μπορείς. Και να ηρεμείς. 

Εγώ το αισθάνθηκα στην 14η. Μόλις είχα φάει σοκολάτα και ένιωσα κάτι που δεν το είχα νιώσει ποτέ. Αν ήταν το έντερο θα είχε και συνέχεια... οπότε. Τώρα που τη νιώθω πιο πολύ είμαι σίγουρη ότι ήταν αυτή εκείνη τη μέρα. 

Το καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι σύνηθες η αίσθηση αυτή. Είναι μαγεία και τρέλα. 

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια σε αυτή την εγκυμοσύνη περνά Βόιο δύσκολα από την πρώτη..Στην πρώτη δεν είχα απολύτως τίποτα. Σε αυτή κάθε απόγευμα μέχρι το βράδυ έχω φοβερό ανακάτεμα και κόπωση απίστευτη.Ευτυχως το πρωί είμαι πολύ λειτουργικη που πάω στη δουλειά,καμία σχέση..

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Εγώ κορίτσια σε αυτή την εγκυμοσύνη περνά Βόιο δύσκολα από την πρώτη..Στην πρώτη δεν είχα απολύτως τίποτα. Σε αυτή κάθε απόγευμα μέχρι το βράδυ έχω φοβερό ανακάτεμα και κόπωση απίστευτη.Ευτυχως το πρωί είμαι πολύ λειτουργικη που πάω στη δουλειά,καμία σχέση..

Σε νιώθω. Μέχρι πριν μια βδομάδα είχα ναυτία όλη μέρα και έκανε και εμετό. Τώρα μόνο το πρωί αλλά μετά είμαι εντάξει. Μπορεί σε κανα 2 βδομάδες να σαι καλύτερα. Επίσης με βοηθούσε η σπραιτ. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...