Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια διστακτικά είπα να ανοίξω το θεματάκι για τα μωράκια του Μαΐου

εγώ είμαι 9 εβδ σήμερα πήγα γιατρό μου είπε μετά της 28/10 να κλείσω ραντεβού για την αυχενική 

είναι καμιά άλλη κοπέλα να γεννάει Μάιο ;; 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι. 24 Μαΐου πητ. Είμαι στη 10η βδομάδα. Με αναγούλες και εμετούς και το μόνο που βοηθάει είναι η κόκα κόλα. Ξέρω δεν κάνει αλλά νιώθω για λίγο καλά. Έκανε αυχενική; Πως πήγε; Εγώ έχω ραντεβού 13 Νοεμβρίου. 

Δημοσίευση
στις On 1/11/2025 at 8:38 ΜΜ, ο/η Nancy Nats είπε:

Καλησπέρα κορίτσι. 24 Μαΐου πητ. Είμαι στη 10η βδομάδα. Με αναγούλες και εμετούς και το μόνο που βοηθάει είναι η κόκα κόλα. Ξέρω δεν κάνει αλλά νιώθω για λίγο καλά. Έκανε αυχενική; Πως πήγε; Εγώ έχω ραντεβού 13 Νοεμβρίου. 

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Με το καλό μωράκι σου ! Το πρώτο σου είναι ;

Να που βρήκα μια κοπέλα να είμαστε μαζί Μάιο ☺️

Την τρίτη θα πάω για αυχενική και περιμένω πως και πως ! 

εγώ συμπτώματα δεν πολύ έχω καμία φορά με πιάνει λίγο το στομάχι μου καπως σαν καούρες πιο πολύ και εμένα με βοηθάει η κόκα κόλα και εγώ πίνω που και που 

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ ναι το πρώτο μου. Εσένα; Εύχομαι καλά αποτελέσματα. Κι εγώ περιμένω πως και πως να πάω στις 13. Όταν περνούν οι μέρες απ τον τελευταίο υπέρηχο με πιάνει μια αγωνία αν είναι όλα καλά. Φαντάζομαι όλες το ίδιο παθαίνουμε. 😁

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Nancy Nats είπε:

Ευχαριστώ πολύ ναι το πρώτο μου. Εσένα; Εύχομαι καλά αποτελέσματα. Κι εγώ περιμένω πως και πως να πάω στις 13. Όταν περνούν οι μέρες απ τον τελευταίο υπέρηχο με πιάνει μια αγωνία αν είναι όλα καλά. Φαντάζομαι όλες το ίδιο παθαίνουμε. 😁

Αντε ωραία με το καλό κορίτσι μου να έρθει το πρώτα σας παιδάκι ☺️

Καλά ναι και εγώ τα ίδια παθαίνω πήγα 9 εβδ τελευταία φορά δεν έχω ξανά πάει άλλο οπότε κάπως έχω ένα άγχος να δω τι γίνεται 

εμένα είναι το τρίτο παιδάκι έχω αλλά δύο κορίτσια 3 ετών και 15 μηνών

Αύριο 11:30 η ώρα έχω ραντεβού σήμερα είμαι 12 εβδ 

Δημοσίευση
στις On 3/11/2025 at 12:49 ΜΜ, ο/η Nancy Nats είπε:

Με το καλό να έρθει και το δικό σας το μωράκι και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. 

Υπομονή μια μέρα ακόμη. 😊

Καλησπέρα κορίτσι μου τι κάνεις ; Πήγα έκανα αυχενική όλα καλά ευτυχώς ☺️

φύλο δεν καλό είδαμε μου είπε με επιφύλαξη αγόρι θα δείξει 

εσυ πως είσαι πως πας από συμπτώματα ;

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Nancy Nats είπε:

Αχ πολύ χαίρομαι! Κάτι θα είδε για να είπε για αγόρι. Σου είπε τίποτα για ΝΙΠΤ; Όλοι μου λένε να την κάνω για να είμαι σίγουρη. Συνεχίζω με αναγούλες αλλά πίνω κόλα και βοηθάει. 

Ευχαριστώ πολύ άντε τώρα περιμένω με αγωνία και τα δικά σου☺️

εμένα μου έδωσε ΠΗΤ 15/5 

όχι δεν μου είπε για νιπτ εμένα ο εμβρυολόγος που πήγα για την αυχενική,  στα χαρτιά που μου έδωσε λέει μετά την ηλικία 38 την κάνουν  .. εγώ είμαι 36 ίσως για αυτό δεν είπε κάτι 

την Δευτέρα έχω γυναικολόγο δεν ξέρω αν θα μου πει κάτι αυτός αλλά για την ώρα κουβέντα δεν έχει γίνει 

Εσένα στο ζητάει ο γιατρός σου την νιπτ;

ωχ υπομονή με τις αναγούλες κάνεις και εμετούς; 

Δημοσίευση

Είσαι μικρή ακόμη. Εγώ μόλις έκλεισα τα 40 κορίτσι οπότε μάλλον θα μου πει. Θα ήθελα για να είμαι σίγουρη.

Εν τω μεταξύ θα κάνω την αυχενική στον γυναικολόγο μου. Δε με έστειλε έξω. Και όλους τους φαίνεται περίεργο. Τώρα μου λες κι εσύ για εμβρυολόγο δεν ξέρω. 

Όχι συνέχεια αλλά κάνω που και που και η αλήθεια είναι ότι ξαλαφρώνω. 

Εσύ πως το περνάς γενικά;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Nancy Nats είπε:

Είσαι μικρή ακόμη. Εγώ μόλις έκλεισα τα 40 κορίτσι οπότε μάλλον θα μου πει. Θα ήθελα για να είμαι σίγουρη.

Εν τω μεταξύ θα κάνω την αυχενική στον γυναικολόγο μου. Δε με έστειλε έξω. Και όλους τους φαίνεται περίεργο. Τώρα μου λες κι εσύ για εμβρυολόγο δεν ξέρω. 

Όχι συνέχεια αλλά κάνω που και που και η αλήθεια είναι ότι ξαλαφρώνω. 

Εσύ πως το περνάς γενικά;

Ααα ίσως τότε λόγο ηλικίας για αυτό στο λένε εντάξει θα το δείτε με τον γιατρό σου.. φαντάζομαι πρώτα θα κάνεις αυχενική και μετά βλέπετε πως προχωράτε.. 

πολλοί γιατροί γυναικολόγο κάνουν και αυτές τις εξετάσεις το έχω ακούσει πολλές φορές πάντως εδώ στο φόρουμ..

εμένα ο ιδιώτης που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη με έστελνε σε εμβρυολογο γιατί έλεγε 4 μάτια βλέπουν καλύτερα από 2.. ίσως για να έχει μια ασφάλεια μήπως του ξεφύγει κάτι να τα δει και άλλος γιατρός 

τώρα πάω σε δημόσιο νοσοκομείο οπότε έτσι και αλλιώς δεν κάνει αυτός ..  

εγώ γενικά καλά δεν είχα και συμπτώματα σε αυτή την εγκυμοσύνη οπότε πέρασε πιο ήρεμα ο καιρός έχω και τις κόρες στο σπίτι που γίνεται ένας χαμός δεν έχω και βοήθεια αλλά εντάξει περνάν οι μέρες.. σήμερα το είπα και την μεγάλη μου κόρη ότι έχω νινί και το είπαμε και στην πεθερά μου στους γονείς ακόμα δεν το έχω ανακοινώσει.. εσύ το έχεις πει;

Δημοσίευση

Εμείς το είπαμε τη μερα που το μάθαμε στους γονείς μας. Τώρα το ξέρουν και λίγο πιο κοντινοί συγγενείς και οι κουμπάροι μας. Το είπα και στη δουλειά.

Γενικα δεν μπορώ να κρυφτώ γιατί έχω αναγούλα συνέχεια αλλά σκέφτομαι και το άλλο. Αν ου μη γενετο συμβεί κάτι δεν θέλω να το περάσω μόνη μου. Μπορεί να οι ανθρωποι να γίνονται αδιακριτοι αλλά ταυτόχρονα συμπονουν και συμπαραστεκονται. Τέλος πάντων.

Ευτυχώς που το περνάς καλά γιατί εχεις κι άλλα παιδάκια και θέλουν κι αυτά τη μαμά τους. Λογικό. 

Οπότε πάτε για το αγοράκι.. 

Εγώ νομίζω έχω αγόρι αλλά δε με πειράζει ότι και να ναι. Προσπαθουσαμε κοντά 2 χρόνια και δεν μας έδιναν και ελπίδες. Ήδη σκεφτόμασταν για εξωσωματική αλλά μας το έφερε ο Θεός. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nancy Nats είπε:

Εμείς το είπαμε τη μερα που το μάθαμε στους γονείς μας. Τώρα το ξέρουν και λίγο πιο κοντινοί συγγενείς και οι κουμπάροι μας. Το είπα και στη δουλειά.

Γενικα δεν μπορώ να κρυφτώ γιατί έχω αναγούλα συνέχεια αλλά σκέφτομαι και το άλλο. Αν ου μη γενετο συμβεί κάτι δεν θέλω να το περάσω μόνη μου. Μπορεί να οι ανθρωποι να γίνονται αδιακριτοι αλλά ταυτόχρονα συμπονουν και συμπαραστεκονται. Τέλος πάντων.

Ευτυχώς που το περνάς καλά γιατί εχεις κι άλλα παιδάκια και θέλουν κι αυτά τη μαμά τους. Λογικό. 

Οπότε πάτε για το αγοράκι.. 

Εγώ νομίζω έχω αγόρι αλλά δε με πειράζει ότι και να ναι. Προσπαθουσαμε κοντά 2 χρόνια και δεν μας έδιναν και ελπίδες. Ήδη σκεφτόμασταν για εξωσωματική αλλά μας το έφερε ο Θεός. 

Καλά κάνατε και το είπατε αφού το θέλατε... ναι εντάξει και στην δουλειά σου ήταν ένα θέμα αν έχεις ναυτίες  δεν μπορούσες να το αποφύγεις.. 

εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με πήρε 1,5 χρόνο για μείνω έγκυος οι επόμενες ευτυχώς ήρθαν αμέσως..  αλλά  στις δυο εγκυμοσύνες το είχα πει αμέσως σε γονείς άσε που χρειαζόμουν και βοήθεια λόγο των εμετών  

ένα αγοράκι θα το ήθελα και εγώ δεν έχω κάποια διαίσθηση για το τι μπορεί να είναι όμως.. θα δείξε σε λίγο καιρό πιο καθαρά.. 

Τι καλά που ήρθε από μόνη του όσο να πεις είναι δύσκολη η διαδικασία μιας εξωσωματικής σωματικά και ψυχικά αλλά ευτυχώς πήγαν όλα μια χαρά 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Nancy Nats είπε:

Του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουμε τα μωράκια μας. Σαν ψέμα λου φαίνεται! 🥰

Με το καλό και με έναν πόνο και στις δύο και σε όλες τις μέλλουσες μανούλες! 

Ναι σε 6 μήνες θα έχουμε τα μωράκια μας όμορφες εγκυμοσύνες να έχουμε να βλέπουμε τις κοιλίτσες μας να μεγαλώνουν 🥰 

εχτές το ανακοινώσαμε σε γονείς και στην μεγάλη μου κόρη η μικρή δεν καταλαβαίνει ακόμα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nancy Nats είπε:

Φαντάζομαι συγκίνηση και χαρά!! Αυτά είναι τα όμορφα της ζωής! ❤️

Εεε έπαθαν λίγο ένα σοκ στην αρχή είναι αλήθεια δεν το περίμεναν τους ήρθε απότομο θέλουν λίγο χρόνο να το χωνέψουν τους έπιασε πιο πολύ άγχος παρά χαρά αλλά εντάξει θα έρθει και η χαρά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...