Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιλογή κλινικής !

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Maria_mtx είπε:

Καλημερα! Δεν μπορω να σε βοηθησω με τιμες για νοσοκομεια Θεσσαλονικης μιας και γεννησα στο Ια… Αθηνας. Αλλα οσον αφορα τα καροτσια, αν θελεις αυτα που ειναι πλαι πλαι τα παιδια, οπως το book for two, πριν κανεις την αγορα να βεβαιωθεις οτι χωραει στο πλατος στο ασανσερ της πολυκατοικιας και στην εισοδο της πολυκατοικιας και του διαμερισματος σου. Την πατησαν ετσι φιλοι μας, που δεν τους χωρουσε ουτε στο ασανσερ ουτε στις πορτες και το πουλησαν πριν καλα καλα το αγορασουν. Εγω ακομα δεν εχω καταληξει ποιο να παρω, εξαλλου τα μικρακια δεν τα χουμε βγαλει εξω ακομα. Κι επειδη ημουν σε ακινησια στην εγκυμοσυνη δεν πηγα για αγορες. Σχετικα με τις κουνιες/λικνα κλπ σου προτεινω να κινηθεις πολυ μαζεμενα και φειδωλα με οτι πιο οικονομικο μπορεις, γιατι δυστυχως δεν ξερεις τι και αν θα βολεψει. Στο πρωτο μου παιδι πηρα κουνια κανονικη και τελικα δεν την χρησιμοποιησαμε ποτε των ποτων. Αρχικα το εβαζα σε καλαθουνα και μετα απο κανα μηνα μοναχα συγκοιμιση (θηλασε αποκλειστικα 2μιση χρονια). Τωρα στα διδυμα εβαλα πλαι μου ενα παρκοκρεβατο που μου χαρισαν, αλλα τελικα κανουμε απ την πρωτη βδομαδα οι τρεις μας συγκοιμιση, γιατι επισης θηλαζουν αποκλειστικα τα μικρακια και πιστεψε με δεν βγαινει πρακτικα αλλιως (να χεις δηλαδη να σηκωνεσαι να παιρνεις το ενα να αφηνεις το αλλο κλπ κλπ). Ετσι τα βαζω δεξια αριστερα μου και γυρναω και δινω στηθος σε οποιο ξυπναει και κλαιει. Αν θελουν ταυτοχρονα, καθομαι ημιανακλιση με το μαξιλαρι μου και τα βαζω μαζι σε καθε μαστο σε θεση ραγκμπι. Θελω να πω οτι τελικα και το παρκοκρεβατο ακλαφτο θα παει. Οποτε μην ανοιγεσαι και ξοδευεσαι πολυ, γιατι στην πραξη μονο θα δεις τι και κατα ποσο θα σε βολεψει. Ειδικα αν θελησεις και καταφερεις να θηλασεις μονο, το σεναριο αφηνω τα μωρα στην κουνια τρεις και τεσσερις ωρες και κοιμουνται παραλληλα κι αυτα κι εγω ανενοχλητη, ειναι καπως ονειρο απατηλο. Οποτε παρε μια οικονομικη και πρακτικη λυση και στην πορεια θα δεις αν θα σε βολεψει η θα πρεπει να κανεις αλλαγη. Μην τρελαινεις απο τωρα το μυαλο σου να τα χεις ολα ετοιμα και στην εντελεια γιατι στην πραξη ολα ειναι τελειως αλλιως. Σιγα σιγα θα βρεις βολικες λυσεις που θα ταιριαζουν σε εσας αφου γεννησεις πρωτα ο Θεος.  Μακαρι να μου το ειχε πει καποιος κι εμενα αυτο οταν εκανα το πρωτο μου παιδι κιολας, θα με ειχε γλιτωσει απο πολλα περιττα εξοδα που κανουμε στην προσπαθεια να ειμαστε προετοιμασμενες για ολα. 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα γλυκιά μου ,να σου ζήσουν τα μπεμπακια σου !!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση .ψώνια δεν θα έχω να κάνω ,όλα μου τα δώσανε δηλαδή ένα κρεββατακι που σκέφτομαι να τα έχω στην αρχή μια μπανιέρα ,αρκετά ρουχαλακια ,το μόνο που πρέπει να αγοράσω είναι το πολυκαρότσι που οποίο και να διαλέξω θα έχω θέμα στο ασανσέρ γιατί είναι μικρό!!! Στην έξω πόρτα δεν νομίζω να έχουμε θέμα αλλά θα μετρήσω για σιγουριά !!! Είπα εξ αρχής να πορευτώ Μ αυτά που θα με δώσουν και στην πορεία ότι χρειάζεται θα το περνούμε σιγά σιγά !!! Θα ήθελα να θηλάσω μακάρι να τα καταφέρω 

Δημοσίευση
στις On 19/9/2025 at 11:15 ΠΜ, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημερα κορίτσια 

Θα ήθελα την γνώμη όσες είστε από Θεσσαλονίκη ή έχετε γεννήσει Θεσσαλονίκη!!! Είμαι από επαρχία την γνωστή Κατερίνη Πιερίας 😃 ,ο προβληματισμός είναι ότι ακόμα δεν αποφάσισα που θα γεννήσω πρώτα ο Θεός !!! Ο γιατρός μου είναι στο γενεσις,άλλοι μου λένε μακριά και προτείνουν Παπαγεωργίου ή Ιπποκράτειο ! Να διευκρινίσω ότι έχω δίδυμακια !!! Οποία έχει πρόσφατη εμπειρία και μπορεί ας με πει την άποψη της , ευχαριστώ !!!

Μακριά μακριά μακριά....

Εγώ προτείνω Άγιο Λουκά! υπέροχη κλινική και μεριμνά τους είναι το νεογνό και η μητέρα... άκρως υποστηρικτικές οι μαίες στον θηλασμό!!! Την προτείνω με κλειστά τα μάτια 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μακριά μακριά μακριά....

Εγώ προτείνω Άγιο Λουκά! υπέροχη κλινική και μεριμνά τους είναι το νεογνό και η μητέρα... άκρως υποστηρικτικές οι μαίες στον θηλασμό!!! Την προτείνω με κλειστά τα μάτια 

Θέλεις να μου εκφράσεις την εμπειρία σου ???

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα γλυκιά μου ,να σου ζήσουν τα μπεμπακια σου !!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση .ψώνια δεν θα έχω να κάνω ,όλα μου τα δώσανε δηλαδή ένα κρεββατακι που σκέφτομαι να τα έχω στην αρχή μια μπανιέρα ,αρκετά ρουχαλακια ,το μόνο που πρέπει να αγοράσω είναι το πολυκαρότσι που οποίο και να διαλέξω θα έχω θέμα στο ασανσέρ γιατί είναι μικρό!!! Στην έξω πόρτα δεν νομίζω να έχουμε θέμα αλλά θα μετρήσω για σιγουριά !!! Είπα εξ αρχής να πορευτώ Μ αυτά που θα με δώσουν και στην πορεία ότι χρειάζεται θα το περνούμε σιγά σιγά !!! Θα ήθελα να θηλάσω μακάρι να τα καταφέρω 

Εγώ δεν το ανέβασα ποτέ σπίτι το καρότσι αγάπη… Πάντα στο αμάξι.. 1ον δεν είχαμε ασανσέρ στην πολυκατοικία κ 2ον κ κυριότερο δεν ήθελα να καθαρίζω συνέχεια ρόδες κλπ..

Δημοσίευση

Άγιο Λούκα γέννησε και η ξαδέρφη μου! Δεν μου έχει πει κάτι αλλά νομίζω πως έμεινε ευχαριστημένη από το νοσοκομείο. Γιατί σκέψου ότι στο Παπανικολάου και στο Παπαγεωργίου δουλεύουν η μαμά και ο μπαμπάς της και δεν πήγε σε κανένα από τα δύο. Μάλλον ο γιατρός που είχε συνεργαζόταν με τον Άγιο Λουκά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!  Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση.    Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅  Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική.    Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆  Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;
    • Μήπως εννοείς το επίδομα κυοφορίας  κοριτσι μου;;
    • Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 
    • Κορίτσι είσαι μισθωτή και την έκανες; Εμένα ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν αφού γεννήσω κάνω αίτηση για το 9μηνο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...