Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Χαχαχα ειπα μηπως χωραγες να στριμωχτεις πισω ανάμεσα στα 2 καθίσματα! 😅 αα σαν κ εμενα κ εσυ με το δίπλωμα...κ εγω εχω κ δεν οδηγαω..το παιρνω δηλαδή λιγο αλλα μονο εδω κοντά στην περιοχή μου..παραέξω δεν πηρα ποτε τον αερα να βγω..κ βλεπω οτι χρειάζεται πολυ με τα παιδια κ ζορίζομαι τωρα γιατί πρεπει να μάθω απ τη μια..κ απ την αλλη μένω Αθήνα κ η κατάσταση στους δρόμους ειναι τραγική, πολυ επικίνδυνα κ φοβάμαι..

Ναι κ εμενα ο δικός μου τα ιδια..τον εχω παει στο δωμάτιο του κ ξυπνάει ολο το βράδυ κ δεν αντέχω αλλο..κ τη μερα όπως λες θέλει ολη την ωρα προσοχή.. στην καλύτερη να παιξει λιγο μονος του αλλα παντα εννοείται πρεπει να με βλεπει κ εμενα οτι είμαι εκει..

ααα και εσύ έτσι με το δίπλωμα τελικά είμαστε και άλλες δεν είμαι η μόνη 😂 ναι Αθήνα ακόμα πιο δύσκολα να οδηγας

αλλά πρέπει να μπω στο τριπάκι να το παίρνω γιατί δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι  χωρίς τον άντρα μου το σπίτι είναι σε εξοχή και δεν έχει τιποτα εδώ κοντά να πάω κάπου με τα πόδια είναι ερημιά.. και αυτοσ έχει κουραστεί με αυτά τα πάνε έλα 

όχι πίσω δεν χωράει ενήλικας να καθίσει  αλλιώς θα χωρούσε και ένα ακόμα καθισματάκι πιστεύω 

Μοιάζουν σε πολλά τα παιδάκια μας 😂

η μικρή είναι κάπως πιο «ανεξάρτητη» κοιμάται μόνη της μπορεί να κάτσει να παίξει μόνη της χωρίς εμένα, γενικά άλλο παιδάκι και να πεις ότι έκανε κάτι διαφορετικό ότι έκανα την μια έκανα αλλά αλλος χαρακτήρας τελείως 🤷🏻‍♀️ 

Δημοσίευση
στις On 15/2/2026 at 12:03 ΠΜ, ο/η afr είπε:

Αα οπότε δεν πας προγραμματισμένα νωρίτερα, μπορει να παρεις κ όλο τον καιρο κ να εισαι προς το τελος του μήνα.  Εγω θα είμαι στις αρχές κ εχω αρχίσει να αγχώνομαι με τα πράγματα που λες γιατί δεν εχω κανει τίποτα. Εντάξει απο ρουχα κ προικα γενικα δε μου λείπει τίποτα αλλα πρεπει να τα πλύνω, να τα σιδερωσω κ να τα τακτοποιήσω. Να φτιάξουμε παλι την κούνια που δεν εχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν καθόλου απ τον μεγαλο μου 😂 κ συνεχίζω να εχω την ελπίδα οτι μπορεί να τη χρησιμοποιήσει το μωρο 😂 κ θελω να παρω κ 2ο καθισμα για το αυτοκίνητο.

Εσεις κορίτσια έχετε δεύτερα καθίσματα? Ειχα κανει μεγαλη έρευνα την πρώτη φορα που γέννησα αλλα τωρα δεν εχω ψαξει τίποτα.

Χαχχχαχ φτιάξτα από τώρα, να μην έχεις το άγχος της τελευταίας στιγμής! Εγώ έχω ένα προαίσθημα ότι θα έρθει μετά το Πάσχα, για την ακρίβεια λέω γύρω στις 18 Απρίλη 😅 θα δούμε, γιατί και την μικρή 38+5 την έκανα. 
όσο για τα καθίσματα, εμείς για το μωρό θα έχουμε για τον πρώτο χρόνο το αυγό, που είχαμε και στην μικρή, τώρα της έχουμε πάρει ένα πιο μεγάλο! 

Δημοσίευση

Πάντως και εγώ αγχώνομαι με το θέμα του ύπνου! Κοιμάται μόνη της στο κρεβάτι της αλλά για να κοιμηθεί πρέπει να είμαι δίπλα της ξαπλώνει ίσως και μισή ώρα μπορεί και παραπάνω.. επίσης αν ξυπνήσει το βράδυ η πρέπει να την ξαπλώσω εγώ πάλι να κοιμηθεί, ή να ξαπλώσω πάλι δίπλα της μέχρι να την πάρει ο ύπνος… δεν ξέρω αυτά πως θα είναι εφικτά με το μωρό, προσπαθώ και εγώ να βρω λύση..

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Elk είπε:

ααα και εσύ έτσι με το δίπλωμα τελικά είμαστε και άλλες δεν είμαι η μόνη 😂 ναι Αθήνα ακόμα πιο δύσκολα να οδηγας

αλλά πρέπει να μπω στο τριπάκι να το παίρνω γιατί δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι  χωρίς τον άντρα μου το σπίτι είναι σε εξοχή και δεν έχει τιποτα εδώ κοντά να πάω κάπου με τα πόδια είναι ερημιά.. και αυτοσ έχει κουραστεί με αυτά τα πάνε έλα 

όχι πίσω δεν χωράει ενήλικας να καθίσει  αλλιώς θα χωρούσε και ένα ακόμα καθισματάκι πιστεύω 

Μοιάζουν σε πολλά τα παιδάκια μας 😂

η μικρή είναι κάπως πιο «ανεξάρτητη» κοιμάται μόνη της μπορεί να κάτσει να παίξει μόνη της χωρίς εμένα, γενικά άλλο παιδάκι και να πεις ότι έκανε κάτι διαφορετικό ότι έκανα την μια έκανα αλλά αλλος χαρακτήρας τελείως 🤷🏻‍♀️ 

Ναι ετσι είναι. Κ εμενα εχει κουραστεί να πρεπει να με μετακινεί αυτος οπουδήποτε κ να μην μπορω μια φορα να παω καπου μονη μου κ να κάτσει. Κ ειναι κ για μενα σπαστικό να μην εχω αυτη την ελευθερία, οποτε ναι πρεπει όντως να το πάρουμε απόφαση κ να ξεκινήσουμε.

Τουλάχιστον μου δινεις ελπίδα με τη μικρή σου, μακάρι να μοιάζουν κ τα μικρα μας οπως τα μεγάλα 😂 κ να ειναι κ εμενα πιο ανεξάρτητος, να κοιμάται καλύτερα... γιατί είμαι προετοιμασμενη ψυχολογικά ότι θα ειναι σαν τον μεγαλο κ οτι παμε για 2ο γύρο απ τα ιδια 😅

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Πάντως και εγώ αγχώνομαι με το θέμα του ύπνου! Κοιμάται μόνη της στο κρεβάτι της αλλά για να κοιμηθεί πρέπει να είμαι δίπλα της ξαπλώνει ίσως και μισή ώρα μπορεί και παραπάνω.. επίσης αν ξυπνήσει το βράδυ η πρέπει να την ξαπλώσω εγώ πάλι να κοιμηθεί, ή να ξαπλώσω πάλι δίπλα της μέχρι να την πάρει ο ύπνος… δεν ξέρω αυτά πως θα είναι εφικτά με το μωρό, προσπαθώ και εγώ να βρω λύση..

Το ίδιο κ εγώ, ξαπλώνω ή εγω ή ο άντρας μου δίπλα του στην αρχη για να κοιμηθεί. Κοιμάται τις πρωτες ωρες καλα κ καποια στιγμή μεσα στη νύχτα αρχιζει κ ξυπνάει κ πηγαινω εγω εκει κ για να τον παρει ο ύπνος, ξαπλωνω δίπλα του κ πολλες φορες με παιρνει κ εμενα κ σηκωνομαι μετα απο 1-2 ωρες κ φευγω. Μετα ομως απο κάποια ωρα ξυπναει ξανα κ δεν την παλευω αλλο κ τον παιρνω συνήθως εκει γυρω στις 4-5 στο κρεβάτι μαζι μου. Αλλα αυτο δε γίνεται οταν θα εχω ενα μωρο στο δωμάτιο. Δε θα μπορω να πηγαίνω στο κρεβάτι του για όση ωρα θέλει για να τον ξαναπάρει ο ύπνος. Κ ετσι εχουμε καταλήξει σε αδιέξοδο κ δεν ξέρουμε τι να κάνουμε 😅

Δημοσίευση

Εγώ το μόνο που έχω κάνει με το θέμα ύπνου είναι να κοιμάται ο άντρας μου μέσα στο δωμάτιο των κοριτσιών και εγώ μόνη μου στην κρεβατοκάμαρα και όταν έρθει ο μπέμπης να τον έχω μαζί μου εγώ στο δωμάτιο γενικά το θέμα ύπνο είναι από τα πιο δύσκολα έχω χωριστεί με τον άντρα μου τον τελευταίο μήνα γιατί δεν γινόταν αλλιώς τώρα ποτέ θα ξανά κοιμηθούμε μαζί ως ζευγάρι ; Άγνωστο 🫣

@afr εγώ βλέπω είναι μέρα με νύχτα τα παιδεία μου καμιά σχέση το ένα με το άλλο γενικά όταν ήρθε η μικρή ήταν ένα τελείως διαφορετικό μωρό και έπρεπε φτου και από την αρχή να μάθω τα χούγια του.. μου φανηκε πολύ πιο εύκολο μωρό το δεύτερο αφού τράβηξα τα ζόρια με το πρώτο 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...