Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΠΤΙΣΗ


vaso29

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΒΑΠΤΙΖΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Βασω και καλως ηρθες... σου στελνω ενα site οπου τα αγοραζεις μεσω ιντερνετ και τα φτιαχνεις μονη σου... εγω βρηκα πολλα πραγματα που υπηρχαν και σε καταστηματα... φιλακια...:kiss:

http://www.eshopgamou.gr/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mπορεις να δεις κι εδω υλικα διαφορα αυτοκολλητακια και αλλα που να σε βοηθησουν να δημιουργησεις πολυ ωραια προσκλητηρια

http://www.scrapbooking.gr/index.php?pa ... List&id=34

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα. Το καλοκαίρι θα βαφτίσω ένα κοριτσάκι κ έχουμε αρχίσει τις προετοιμασίες. θα ήθελα να ρωτήσω πόσα χρήματα θα χρειαστεί μια νονά για όλα τα πράγματα(ρουχαλάκια, σταυρό,λαμπάδα κλπ)?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) oikonomologos Καλημέρα και εγώ βαφτίζω τον Αύγουστο ένα κοριτσάκι βρήκα λοιπόν στο Περιστέρει δύο βιοτεχνίες που με 400 ευρώ της αιρνεις τα καλύτερα. Προσωπικά σε αυτήν που κατελήξα και τα έκλεισα κιόλας και μάλιστα εκεί έχω πάρει εγώ και τις μπομπονιέρες για τήν βάφτιση της κόρης μου τον Μάιο και της άλλης κόρης μου της μεγάλης πάλι απο εκεί της πήρα. Έχει κομμάτια Ασλάνη που αφήνουν ιστορία. Αν θές πές μου να σου στείλω διευθύνσεις και τηλέφωνα.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ?ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.Με ενδιαφέρει πολύ αυτο που λες. Αν θές μπορείς να μου στείλεις τα τηλέφωνα κ την διέυθυνση να πάω να δω κ απο κοντά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) :) :) Κορίτσια καλημέρα .Τι κάνετε σήμερα δεν μπορούσα με τίποτα να μπώ. Τελοσπάντων τα κατάφερα λοιπόν έχουμε και λέμε οι διευθύνσεις είναι οι εξής:Τυρογαλάς λέγεται το μαγζί και είναι ΛΟΥΒΑΡΗ 3 ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΟΥ(ΕΝΑΝΤΙ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΟΣΙΝΙΟΛ) ΤΗΛ. 210 57.70.084 και η άλλη είναι ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΠΗΛΑΙΩΤΙΣΣΗΣ 7 ΑΘΉΝΑ ΤΗΛ. 2103235571 ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑς ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 22 ΤΗΛ2103223916 ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥς ΤΗΣ ΚΥΡΙΑς ΡΙΖΑΚΟΥ είναι η νονά της μπέμπας μου και πήρε τα βαφτιστικά από εκεί όποια πάει στον τυρογαλά για ακόμα καλύτερες τιμές θα πέι από την Παπούλια. Επίσης όποια ενδιαφέρεται για στολισμό εκκλησιαςή σπιτιού εγώ θα πάω σήμερα να το κλείσω είναι ένα ανθοπωλείο εκεί που θα πάω με ακάτι τιμές που δεν μπορείτε να φανταστήκε και με εκπληκτικλές συνθέσεις. Α! Κορίτσια άσχετο αλλά μήπως και ξέρει καμία σας καμία κοπέλα που να βάζει νύχια τεχνητά στο σπίτι με φυσιολογικές τιμές γιατί όπου κοίταξα μου ισχιώσανε τα σγουρά μου μαλλιά. και να κάνει και πεντικιούρ? και επίσης καμία μακιγιέρ για το σπίτι που θέλει η νονα?
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Η' ΜΟΟ Η ΠΡΩΤΗ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΥΧΙΑ ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΕΖ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) hara μου ακταρχήν με έσωσες με τις κοπέλες που ξέρεις μένω στον Ν. κοσμο αν είναι εύκολο στείλε μου σε παρα καλώ τα τηλέφωνα και τα ονόματα τους θα σου είμια υπόχρεη. Μην το ξεχασεις. Όσο για τις διευθύνσεις ο Τυρογαλά ς είναι στο Περιστέρι και οι άλλοι στην Αθήνα.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALISPERA KI APO MENA.. EMEIS EXOUME TI BAFTISI MAS TON IOYLIO KAI DEN EXO PSAKSEI TIPOTA AKOMI...

O TIROGALAS POU ANEFERES KATERINA EXEI KAI MPOMPONIERES I MONO ROUXALAKIA BAFTISTIKA?

KAI MIPOS KSEREIS KAI KAPOU GIA OIKONOMIKA KAI KALA PROSKLITIRIA?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:):P Κοριτσάκι καλησπέρα. Εγώ μένω στο Ν.Κόσμο δεν ξέρω αν σε βολεύει πάντως θα σου δώσω τα στοιχεία είναι η Φαίδρα και έχει πολύ καλές τιμές. Για να κατλάβεις εγώ έκανα 110 προσκλήτήρια με 170 ευρώ.Η διεύθυνση και το τηλ είναι 2109015691 και η διεύθυνση Λερουά 13 ν.Κόσμος. Αν θές και κάτι σε φωτογράφο ακι ανθοπωλείο σε καταπληκτικές τιμες, στείλε μήνυμα.Αν πάς ή πάρεις τηλ θα πείς εκ μέρους της Κατερίνας Παπούλια.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ν.ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ,ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ,ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ,ΜΑΚΙΓΙΑΖ...ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ 300 ή 400 ΕΥΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλημερα,βαπτίζω και γω τη δεύτερη κορούλα μου 1η νοέμβρη και εχω τρελλαθεί να ψαχνω στο ιντερνετ οτιδηποτε εχει σχέση με την βαπτιση και πρωτότυπες ιδέες με λίγα χρήματα.Λοιπόν εχω αποφασίσει σχεδόν τα πάντα.Μπομπονιέρες ευτυχώς μου πλέκει η πεθεράμου ωραιότατες με το βελονακι,πανέμορφα πουγκάκια με το αρχικό της μικρής και διαφορα άλλα σχέδια σε ροζ κιτρινο βεραμαν και σομόν χρωμα.θα τις δεσω με σατεν κορδελίτσες στο χρώμα της κάθε μιας και θα βαλω και ενα μπρελοκάκι πεταλούδα.Μέσα κουφετα απο τον χατζηγιαννέλη σε γεύσεις φρούτων.Για τα παιδάκια παιδικές νεραιδες μάλλον.Επείσης ενα τόπι τούλι με το οποίο θα στολίσω κολυμπύθρα και καλάθια και θα κολλήσσω και πεταλουδιτσες επάνω.επειδη θα κανω και τα γενέθλιά της μαζι και στο τραπέζι θα έχω και τούρτα αποφάσισα το γλυκο να είναι κατι που να μπορει ο αλλος να μην το φαει αμέσως αν δεν θέλει.παντεσπανάκι στρογγυλο πανω κάτω κολλημένο με νουτέλλα και βουτηγμένο σε σοκολάτα ροζ με γεύση φράουλα τυλιγμένο σε φούξια χαρτί και δεμένο με ροζ κορδελίτσα σαν καραμέλλα.Οτι απορίες έχετε σχετικά με το γλυκο βάπτισης να σας βοηθήσω γιατί εχω ζαχαροπλαστείο.Για βαπτιστικά θα παω στο πρατήριο της marasil με τη νονά ειναι στο υψος του κηφισού που ειναι το λητώ δεξια κατω απεναντι απο μουστάκα.εχει φοβερα βαπτιστικα αρκει να ξερεις για καθε περίοδο ποτε φερνει γιατι εξαφανιζονται τα καλα γρηγορα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...