Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Mariloumama είπε:

Εγώ σήμερα είμαι 17 εβδομάδων και 6 ημερών. Είναι η τελευταία μέρα του 4ου μήνα . Αύριο μπαίνω στην 18η και είναι η πρώτη μέρα του 5ου μήνα. Και εγώ Φεβρουάριο γεννάω 

Εγώ σκέφτομαι πως αφού η 18η ανήκει στον 5ο και 17+1 διανύεις την 18η, άρα έχεις ήδη μπει στον 5ο. Σπαζοκεφαλιά αλλά οκ 🤣

Δημοσίευση

Ναι κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλά αν το διαβάσεις σε όλες τις ιατρικές ιστοσελίδες ή σε αντίστοιχες εφαρμογές εγκυμοσύνης ακολουθούν αυτή την μέτρηση που παρέθεσα!! Αλλά τώρα οκ, μια βδομάδα κάτω μια πάνω , το θέμα είναι να είναι γερά μωράκια 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ σκέφτομαι πως αφού η 18η ανήκει στον 5ο και 17+1 διανύεις την 18η, άρα έχεις ήδη μπει στον 5ο. Σπαζοκεφαλιά αλλά οκ 🤣

Αχ κ γω χθες μπήκα να δω από περιέργεια, δεν έβγαλα άκρη και τα παράτησα 🤣

Θέλει λογικά να έχεις κλείσει την βδομάδα που λέει, όχι να τη διανύεις! Εγώ πάντως είναι στον πέμπτο! Ποτέ μπήκα, πότε βγαίνω μη με ρωτάς!!!!

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά αλλά όταν μπαίνω σΑς διαβάζω. 

Τι ωραία που έχουμε νέες εγκυμοσύνες 😊 Καλέ ποιες ακόμα στην προσπάθεια; Όπως πάμε μέχρι τέλος του χρόνου δεν θα έχει μείνει καμιά 😅

@melitiniღ χαίρομαι που γύρισες σπίτι σου 😊 Πέρασες μεγάλη περιπέτεια. Τελικά θα συνεχίσεις να παίρνεις σαλοσπιρ; Σου μείωσε τη δόση;

Δημοσίευση

@Eliza Kats καλημέρα κορίτσι μου. Σαν σήμερα μπήκα στο νοσοκομείο, ευτυχώς η σημερινή ημέρα με βρίσκει στο σπιτάκι μου και δόξα τω Θεώ! δείχνουν τα πράγματα πως προχωράνε πολύ καλά!

Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τη γιατρό μου για τα salospir, την Τρίτη θα τη δω.. και η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να συνεχίσω να τα παίρνω. Θα δούμε όμως πως θα πάει αυτό. Ελπίζω η μπέμπα να είναι καλά! Τώρα δεν έχω την παρακολούθηση του νοσοκομείο οπότε δεν ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα και ακόμη δεν έχω αρχίσει να την καταλαβαίνω.. Αύριο κλείνω εγώ την 17 εβδομάδα. Σήμερα είμαι 16+6. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

@Eliza Kats καλημέρα κορίτσι μου. Σαν σήμερα μπήκα στο νοσοκομείο, ευτυχώς η σημερινή ημέρα με βρίσκει στο σπιτάκι μου και δόξα τω Θεώ! δείχνουν τα πράγματα πως προχωράνε πολύ καλά!

Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τη γιατρό μου για τα salospir, την Τρίτη θα τη δω.. και η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να συνεχίσω να τα παίρνω. Θα δούμε όμως πως θα πάει αυτό. Ελπίζω η μπέμπα να είναι καλά! Τώρα δεν έχω την παρακολούθηση του νοσοκομείο οπότε δεν ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα και ακόμη δεν έχω αρχίσει να την καταλαβαίνω.. Αύριο κλείνω εγώ την 17 εβδομάδα. Σήμερα είμαι 16+6. 

Νωρίς είναι κοριτσάκι μου για να την καταλάβεις.. Μην αγχώνεσαι!! Υπολόγιζε μετά την 20η βδομάδα μιας κ είναι 1η εγκυμοσύνη κ πάλι παίζεται… Εγώ τα δίδυμα τα κατάλαβα 18+ κ ήταν κ 2 οπότε είχε τεντωθεί αρκετά η μήτρα κ πάλι κάτι φτερουγίσματα μη φανταστείς.. Κ αυτόν εδώ τον ταραξία που παίζει να κλωτσάει παιρισσοτερο απ ότι κ τα 2 τα άλλα μαζί🤣🤣🤣 Γύρω στη 16η-17η.. Και παίζει τεράστιο ρόλο κ η θέση του πλακούντα… Αν είναι προσθιος αργεισ  Να καταλάβεις κινήσεις. Χαίρομαι πολύ που είστε καλά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ 1η φορά την κατάλαβα 17+2 και ήταν πολύ νωρίς μου είπε ο γιατρός μου τότε καθώς ήταν η 1η μου εγκυμοσύνη και είχα πρόσθιο πλακούντα. Αλλά τότε μου έκανε την εμφάνισή της η μπουμπού! Μην ανησυχείς σε καμιά 10αριά μέρες θα την αισθανθείς λογικά την μικρούλα σου. 

Δημοσίευση

Έχω οπίσθιο πλακούντα οπότε είπε η γιατρός ότι θα την καταλάβω νωρίτερα. 

Η αλήθεια είναι ότι στην 15η εβδομάδα ένοιωθα κάτι σαν πεταλιές μέσα σε νερό.. είχα φάει σοκολάτα και πρέπει να είχε τρελαθεί να χτυπάει τα πόδια της! Τώρα όμως δεν τρώω γλυκά οπότε είναι σχετικά ήσυχη φαίνεται.  Αύριο κλείνω την 17η εβδομάδα οπότε ελπίζω από δω και πέρα κάτι να γίνει.. 🙃😉

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...