Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Το μόνο λάθος είναι οι προσδοκίες σου 😅 Ξέρω γενικά μετά τα 5-6 χρόνων κοιμούνται τα πάντα στα κρεβάτια τους. Μέχρι τότε μία ανησυχία την έχουν και μετά καταλήγουν στο κρεβάτι των γονιών. Δεν πειράζει. Ζηστο! Τώρα που είναι μωράκι ❤️ Μετά δεν θα σε θέλει 😕

Ξεκάθαρα το θέμα το έχω εγώ! Πρέπει να αποδεχτώ ότι το παιδί μου δεν είναι εύκολο στον ύπνο!!! Δεν μπορώ όμως εδώ μου κάθεται 🤣🤣🤣🤣

Σήμερα δεν έχει καθόλου μυξες και βήχα οπότε ελπίζουμε να κοιμηθεί καλύτερα. Αν πάλι δεν,  αύριο φουσκώνω στρώμα!! Χθες ξύπνησε 11:30, 12:30,  3, 4, 5, 6 και  7.... Μόνο για να πάω από πάνω του να τον ξαπλώσω να το δώσω πιπίλα κ ύπνο. Δύο  φορες τον ταισα. Αλλά ανα μία ώρα λες και είναι κούκος ρολογιού! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Θα βοηθούσε πολύ πιστεύω ένα κρεβάτι τύπου μοντεσσορι. Και ανεξαρτησία θα νιώθει κ εσύ θα μπορείς να μπαίνεις μέσα και να ξαπλωνεις μέχρι να τον ξανά πάρει ο ύπνος. Εμείς τέτοιο έχουμε από 7 μηνών και έχουμε σωθεί. Επειδή σκέφτηκες το στρώμα το λέω.. 

Ναι ένα τέτοιο λέω να πάρω τώρα που έρχεται και το δεύτερο και είναι γεγονός ότι θα έχουμε 2 κρεβάτια κάποια στιγμή, οπότε λέω να το πάρω από τώρα, γτ η κούνια που του πήρα γίνεται κρεβάτι μέχρι νήπιο+

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι τα έχω και εγώ τα ξενύχτια 😅από 3-6 μηνών κοιμόταν μια χαρά σερί μετά στράβωσε το πράγμα μα έλεγα να είμαι τόσο τυχερή ; Δεν μπορεί 😂 το μάτιασα ! 
εγώ θήλαζα οπότε κάθε φορά που ξυπνούσε ήθελε στήθος για να ξανά κοιμηθεί τώρα το έκοψα το στήθος έχω 5 μέρες, όταν ξυπνάει την δίνει ο άντρας μου μόνο νερό και αγκαλιά κούνημα μέχρι να κοιμηθεί την έχει αναλάβει εκείνος τώρα για να μπορέσουμε να την αποθηλασουμε 

αυτό δεν το ξέρω αν είναι όντως ανάγκη του θα μπορούσες να το δοκιμάσεις ένα βράδυ να δεις αν δουλεύει και πως θα κοιμηθεί 🤷‍♀️ εγω την έβαλα στο κρεβάτι μας και έκανε 3 χρόνια να φύγει δεν είμαι και πολύ καλή στο να σε συμβουλέψω όπως καταλαβαίνεις 😂 

το καλό είναι πως λένε κορίτσια ότι τα δικά τους παιδάκια ξανά γύρισαν στην κούνια τους μετά από λίγο καιρό.. 

Εγώ εδώ λέω πως να διώξω τον σύζυγο και τη γάτα από το κρεβάτι όχι να φέρω κι άλλον!!🤣🤣🤣 Εκτός κ αν παίξω στρατηγικά... Να πάω το μωρό στο κρεβάτι κ να φύγω εγώ!!!😍😍😍 Ας κάτσουν όλοι παρέα εκεί, εγώ θα κάνω τον ψωριαρη και θα είμαι χώρια 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Ξεκάθαρα το θέμα το έχω εγώ! Πρέπει να αποδεχτώ ότι το παιδί μου δεν είναι εύκολο στον ύπνο!!! Δεν μπορώ όμως εδώ μου κάθεται 🤣🤣🤣🤣

Σήμερα δεν έχει καθόλου μυξες και βήχα οπότε ελπίζουμε να κοιμηθεί καλύτερα. Αν πάλι δεν,  αύριο φουσκώνω στρώμα!! Χθες ξύπνησε 11:30, 12:30,  3, 4, 5, 6 και  7.... Μόνο για να πάω από πάνω του να τον ξαπλώσω να το δώσω πιπίλα κ ύπνο. Δύο  φορες τον ταισα. Αλλά ανα μία ώρα λες και είναι κούκος ρολογιού! 

Μου θυμίζεις την περίπτωση της κόρης μου. Πήγε δυο χρον΄ών για να κοιμηθεί όλη νύχτα. Πριν είχαμε πολλε΄ς αφηπνίσεις. Και δεν θα μιλήσω για την περίοδο του πρώτου χρόνου που η αυπνία είχε βαρέσει κόκκινο! Ήταν μια απο τις αιτίες που δεν έπαιρνα απόφαση για δεύτερο. Είχα ζοριστεί αρκετά. (Παναγιά μου τι με περιμένει πάλι) τέλος πάντων... μην ψάχνεις τη μαγική φόρμουλα που θα κοιμηθεί το μωράκι σου. Δεν υπάρχει! Εγω διάβασα και το βιβλίο "τα μωρά είναι άνθρωποί της νύχτας" και κατάλαβα αρκετά σχετικά με τον ύπνο της. Κάναμε συγκοίμηση και αυτό βοήθησε αρκετά. Το μόνο που θα πω.. εξοπλίσου με υπομονή και κάποια στιγμή θα κοιμηθεί όλη νυχτά και μετά θα σηκώνεσε εσύ όλη την ώρα να δεις αν το παιδί είναι οκ. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Στην καπέτη Ευγενια  έκανα εγώ. Έμεινα ευχαριστημένη! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ την έκανα στον Σωτηριάδη στη Θεσσαλονίκη 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μου θυμίζεις την περίπτωση της κόρης μου. Πήγε δυο χρον΄ών για να κοιμηθεί όλη νύχτα. Πριν είχαμε πολλε΄ς αφηπνίσεις. Και δεν θα μιλήσω για την περίοδο του πρώτου χρόνου που η αυπνία είχε βαρέσει κόκκινο! Ήταν μια απο τις αιτίες που δεν έπαιρνα απόφαση για δεύτερο. Είχα ζοριστεί αρκετά. (Παναγιά μου τι με περιμένει πάλι) τέλος πάντων... μην ψάχνεις τη μαγική φόρμουλα που θα κοιμηθεί το μωράκι σου. Δεν υπάρχει! Εγω διάβασα και το βιβλίο "τα μωρά είναι άνθρωποί της νύχτας" και κατάλαβα αρκετά σχετικά με τον ύπνο της. Κάναμε συγκοίμηση και αυτό βοήθησε αρκετά. Το μόνο που θα πω.. εξοπλίσου με υπομονή και κάποια στιγμή θα κοιμηθεί όλη νυχτά και μετά θα σηκώνεσε εσύ όλη την ώρα να δεις αν το παιδί είναι οκ. 

Νιώθω άτυχη , ακούω αλλους λένε κοιμάται 9-9  και θέλω να τους χτυπήσω!!!! 🤣🤣🤣 Εγώ Από τα ξενύχτια πήρα την απόφαση γ το δεύτερο γτ λέω ξενυχτάω που ξενυχτάω ας είναι 2 ταυτόχρονα!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Κορίτσια για όσες είστε από Θεσσαλονίκη..που κάνατε την αυχενική διαφάνεια;

Καλησπέρα! Στην 1η μου κόρη έκανα στο Σωτηριάδη. Καθόλου ευχαριστημένη.... Το αντίθετο θα έλεγα.. τη 2η στον Ανθουλακη. Εξαίρετος!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tonakiv είπε:

Καλησπέρα! Στην 1η μου κόρη έκανα στο Σωτηριάδη. Καθόλου ευχαριστημένη.... Το αντίθετο θα έλεγα.. τη 2η στον Ανθουλακη. Εξαίρετος!!

Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη από τον Σωτηριάδη αν επιτρέπεται..επίσης αυτός έχει δικό του ιατρείο γιατί ξέρω ότι ήταν στο Ιπποκράτειο..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Στην καπέτη Ευγενια  έκανα εγώ. Έμεινα ευχαριστημένη! 

Η Καπετη φοβερή!! Αν γεννήσεις γένεσις @sisi93 σε συμφέρει να την κάνεις εκεί γιατί έχεις δωρεάν αναβάθμιση δωματίου. Αλλά κ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη στην Καπετη έκανα και ειναι τοπ!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Rena92 είπε:

Η Καπετη φοβερή!! Αν γεννήσεις γένεσις @sisi93 σε συμφέρει να την κάνεις εκεί γιατί έχεις δωρεάν αναβάθμιση δωματίου. Αλλά κ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη στην Καπετη έκανα και ειναι τοπ!!

Αλήθεια; δεν το έχω πολυσκεφτεί αλλά εκεί λέω πρώτα ο Θεός..έχεις πάει και στο Γ΄ένεσις έχεις εμπειρία;

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Αλήθεια; δεν το έχω πολυσκεφτεί αλλά εκεί λέω πρώτα ο Θεός..έχεις πάει και στο Γ΄ένεσις έχεις εμπειρία;

Ναι γέννησα εκεί την κόρη μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Βοηθάνε αρκετά και στον θηλασμό. Βέβαια, ο τότε γιατρός μου δεν με είχε ενημερώσει για την αναβάθμιση και έκανα στην Καπετη τους μεγάλους υπερήχους. Τώρα στο 2ο πήγα εκεί για αυχενική και β επιπέδου και ήταν μια χαρά. 🙂 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Ο Σωτηριάδης γιατί δεν σου άρεσε; Εγώ είχα πολύ καλή εμπειρία 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Παρασκευαιδου χρόνια σου πολλά Ελπιδάκι μας! Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου και να χαρίζεις ελπίδα πάντα και παντού..!!! Με το καλό το τρίτο μωράκι σου..!!! 

Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια που γιορτάζουν σήμερα.. ΣΟΦΙΑ, ΕΠΛΙΔΑ, ΠΙΣΤΗ, ΑΓΑΠΗ..!!!!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου σου εύχομαι υγεία και ευτυχία. 

Είπαμε τυχαία σε με λένε ελπίδα 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

@Παρασκευαιδου χρόνια πολλά Ζαϊρα μας! Με το καλό να έρθει και το 3ο σου παιδάκι!

Ευχαριστώ πολύ Ελίζα μου . Με συγκινησατε κορίτσια μου που με θυμήθηκατε

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Κορίτσια για όσες είστε από Θεσσαλονίκη..που κάνατε την αυχενική διαφάνεια;

Στον Δαγκλή κ στα δίδυμα κ σε αυτό. Εξαιρετικός!! Κ αυτός κ ο Σωτηριάδης έχουν ιδιωτικά ιατρεία κ είναι κ στο Ιπποκράτειο.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Ναι γέννησα εκεί την κόρη μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Βοηθάνε αρκετά και στον θηλασμό. Βέβαια, ο τότε γιατρός μου δεν με είχε ενημερώσει για την αναβάθμιση και έκανα στην Καπετη τους μεγάλους υπερήχους. Τώρα στο 2ο πήγα εκεί για αυχενική και β επιπέδου και ήταν μια χαρά. 🙂 

Σε ευχαριστώ πολύ αυτό με την αναβάθμιση πολύ καλό..αν κατάλαβα εννοείς από τρίκλινο πχ να σε βάλουν σε δίκλινο; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sisi93 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ αυτό με την αναβάθμιση πολύ καλό..αν κατάλαβα εννοείς από τρίκλινο πχ να σε βάλουν σε δίκλινο; 

Ναι ακριβώς! Και αν πληρώσεις δίκλινο σε πηγαίνουν σε μονόκλινο, που μπορεί να μείνει κ ο σύντροφος σου μαζί σου. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια .. Έχω καιρό να μπω και επανήλθα σήμερα ... Να πω και εγω τα νέα μου ότι επιτέλους τα καταφέραμε μετά από μια παλλίνδρομη και 4 μήνες προσπαθειών να ξαναμείνουμε.. Είμαι στην πέμπτη εβδομάδα και 3 ημέρες νωρίς ακόμα αλλά αποφάσισα να το χαρώ να πάρω την κατάσταση διαφορετικά και να απολάυσω τη κάθε μέρα και να αποδεχτώ την κατάσταση.

Είπαμε με τον άντρα μου θα το πάμε μέρα - μέρα αυτή τη φορά και ότι θέλει ο Θεός θα γίνει . Ελ΄πίζω θετικά τεστ και υπέροχες στιγμές σε όλες μας. Όσες είναι έγκυος να τα καταφέρουμε να κρατ΄ήσουμε τα παιδάκια μας υγιές στα χεράκια μας και όσες δεν είναι ακόμα θετικά τεστάκια σε όλες και σύντομα..

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ο Σωτηριάδης γιατί δεν σου άρεσε; Εγώ είχα πολύ καλή εμπειρία 

στις πριν 20 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη από τον Σωτηριάδη αν επιτρέπεται..επίσης αυτός έχει δικό του ιατρείο γιατί ξέρω ότι ήταν στο Ιπποκράτειο..

Καλησπέρα! Είχα αρκετά κακή εμπειρία. Όχι ως προς την εξέταση αυτή καθεαυτή. Μια κυρία την έκανε αρχικά κ όχι ο ίδιος ο γιατρός. Αλλά οκ δεν με πολύ πείραξε αυτό. Με κορόιδευαν με λανθασμένες πληροφορίες που μου έδιναν (το ανακάλυψα - έμαθα στην 2η εγκυμοσύνη τι έγινε στην 1η) και με πίεζαν να κάνω αμνιοπαρακέντηση ή έστω nipt για να δούμε για σύνδρομο down. Τους είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κάνω γιατί αν παρελπιδα είχε κάτι το μωρό, η εγκυμοσύνη θα συνέχιζε κανονικά. Οπότε μου ήταν αδιάφορα το αποτέλεσμα της αμνιοπαρακέντησης ή της nipt. Κι όμως με έπαιρναν τηλ κ ρωτούσαν ξανά ξανά. Ενώ τους είχα ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κανω. Μέχρι που τους έβαλα τις φωνές. Εκτός αυτού πήγα να κάνω τις αιματολογικές για την αυχενική σε συνεργαζόμενο με αυτούς εργαστήριο (δεν ήθελαν από αλλού γιατί δεν εμπιστεύονταν), όπου τα αποτελέσματα τα έστελναν μόνο στο γιατρό και όχι σε εμένα. Και η γραμματεία του γιατρού δεν μου τα έδωσε ποτέ. Στο βωμό του χρήματος θυσιάζουμε τα πάντα. Παρόμοια εμπειρία σε γυναίκα συναδέλφου του άντρα μου (το μάθαμε εφόσον είχαμε γεννήσει και οι 2). Την πίεζαν για αμνιο για σύνδρομα πάλι. Εκείνη πήγε επιτόπου σε άλλη γιατρό για εξέταση (δεν θυμάμαι το όνομα, μόνο ότι ήταν γυναίκα θυμάμαι) και της ειπε ότι δεν υπάρχει λόγος, από τα ποσοστά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ξαδέρφη του άντρα μου νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο στον 7ο μήνα κύησης γιατί υπήρχαν επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Την εξέτασε ο ίδιος ο γιατρός και της πρότεινε διακοπή κύησης στον 7ο μήνα γιατί το μωρό είχε πρόβλημα.... Αρνήθηκε η κοπέλα και γέννησε στον 8ο ένα υγιέστατο αγοράκι! Προσωπικά ούτε απ' έξω δεν θέλω να ξανά περάσω... Όχι να πάω για εξέταση... 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Yrw είπε:

Καλησπέρα κορίτσια .. Έχω καιρό να μπω και επανήλθα σήμερα ... Να πω και εγω τα νέα μου ότι επιτέλους τα καταφέραμε μετά από μια παλλίνδρομη και 4 μήνες προσπαθειών να ξαναμείνουμε.. Είμαι στην πέμπτη εβδομάδα και 3 ημέρες νωρίς ακόμα αλλά αποφάσισα να το χαρώ να πάρω την κατάσταση διαφορετικά και να απολάυσω τη κάθε μέρα και να αποδεχτώ την κατάσταση.

Είπαμε με τον άντρα μου θα το πάμε μέρα - μέρα αυτή τη φορά και ότι θέλει ο Θεός θα γίνει . Ελ΄πίζω θετικά τεστ και υπέροχες στιγμές σε όλες μας. Όσες είναι έγκυος να τα καταφέρουμε να κρατ΄ήσουμε τα παιδάκια μας υγιές στα χεράκια μας και όσες δεν είναι ακόμα θετικά τεστάκια σε όλες και σύντομα..

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

Καλησπέρα! Είχα αρκετά κακή εμπειρία. Όχι ως προς την εξέταση αυτή καθεαυτή. Μια κυρία την έκανε αρχικά κ όχι ο ίδιος ο γιατρός. Αλλά οκ δεν με πολύ πείραξε αυτό. Με κορόιδευαν με λανθασμένες πληροφορίες που μου έδιναν (το ανακάλυψα - έμαθα στην 2η εγκυμοσύνη τι έγινε στην 1η) και με πίεζαν να κάνω αμνιοπαρακέντηση ή έστω nipt για να δούμε για σύνδρομο down. Τους είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κάνω γιατί αν παρελπιδα είχε κάτι το μωρό, η εγκυμοσύνη θα συνέχιζε κανονικά. Οπότε μου ήταν αδιάφορα το αποτέλεσμα της αμνιοπαρακέντησης ή της nipt. Κι όμως με έπαιρναν τηλ κ ρωτούσαν ξανά ξανά. Ενώ τους είχα ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κανω. Μέχρι που τους έβαλα τις φωνές. Εκτός αυτού πήγα να κάνω τις αιματολογικές για την αυχενική σε συνεργαζόμενο με αυτούς εργαστήριο (δεν ήθελαν από αλλού γιατί δεν εμπιστεύονταν), όπου τα αποτελέσματα τα έστελναν μόνο στο γιατρό και όχι σε εμένα. Και η γραμματεία του γιατρού δεν μου τα έδωσε ποτέ. Στο βωμό του χρήματος θυσιάζουμε τα πάντα. Παρόμοια εμπειρία σε γυναίκα συναδέλφου του άντρα μου (το μάθαμε εφόσον είχαμε γεννήσει και οι 2). Την πίεζαν για αμνιο για σύνδρομα πάλι. Εκείνη πήγε επιτόπου σε άλλη γιατρό για εξέταση (δεν θυμάμαι το όνομα, μόνο ότι ήταν γυναίκα θυμάμαι) και της ειπε ότι δεν υπάρχει λόγος, από τα ποσοστά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ξαδέρφη του άντρα μου νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο στον 7ο μήνα κύησης γιατί υπήρχαν επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Την εξέτασε ο ίδιος ο γιατρός και της πρότεινε διακοπή κύησης στον 7ο μήνα γιατί το μωρό είχε πρόβλημα.... Αρνήθηκε η κοπέλα και γέννησε στον 8ο ένα υγιέστατο αγοράκι! Προσωπικά ούτε απ' έξω δεν θέλω να ξανά περάσω... Όχι να πάω για εξέταση... 

Έλα ρε συ απίστευτο! Πραγματικά απαράδεκτοι με όσα λες. 

Εγώ δεν ξέρω είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον ίδιο, αρχικά εξαιρετικός στην εξέταση, τα εξήγησε όλα πολύ καλά, και δεν μας πίεσε να κάνουμε τίποτα έξτρα, απλά μας ανέφερε τις επιλογές που έχουμε αν εμείς θέλουμε κάτι. Και στη β επιπέδου το ίδιο πολύ καλός. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Αντίστοιχα περιστατικά έχω ακούσει για άλλους εγώ που θεωρούνται επίσης γνωστοί/καλοί. Τι να πω πραγματικά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...