Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Στη θέση σου δε θα το σκεφτόμουν καθόλου για το γιατρό, από όσα διάβασα που λες χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω θεωρω πολύ καλη επιλογή δεδομένου πάντα της μονοχοριακης  κύησης.Οι δύο βδομάδες  που θέλει να σου κανει εισαγωγή μονο για καλό σου είναι,αν και ακούγεται δύσκολο. Στο θέμα παιδιάτρου το χειρίζεσαι μια χαρά.Κανε κι απο κοντά το ραντεβού γνωριμίας κι άσε το ένστικτο σου να λειτουργήσει. Είμαι Θεσσαλονίκη κ θα γεννήσω καλως εχόντων στο Ιπποκράτειο αν ομως συμβεί κάτι άλλο όπου εφημερευει.Βασικα έχουμε δύο το Ιπποκράτειο κ το Παπαγεωργίου. Μονοχοριακα με έναν πλακούντα κ υμενωδη πρόσφυση... Άγχος κ αγωνία στο κόκκινο από την αυχενική μεχρι τώρα που είμαι 33,3!Η διαφορά τους είναι ίδια με τα δικά σου18-19%. Βαλίτσα έτοιμη κι εγώ κι εύχομαι σε ολες μας με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας🩵🩵🩷🩷  
    • @Sotiria_94 εγω καταλήξα στα κανονικα κουταλιά. Μπολ απο αυτά π ειχα δ αγόρασα ουτε στο 1ο. Μονο κουταλάκια δοκιμασα διαφορα. Ε σαν τ κανονικο κουταλι δ εχει. Κ μενα εχει 2 βραδια π κοιμαται μπρούμυτα κ μπορώ να πω οτι κοιμαται περισσότερες ώρες σερι έτσι.
    • Βασικά @melitiniღ μου οι πολλές γνώμες δυστυχώς καταλήγουν έτσι... ο κάθε γιατρός έχει το δικό του τρόπο. Εγώ εδώ στο νησί πάω σε δυο γιατρούς για τους υπέρηχους αλλά η βασική μου γιατρός και αυτή που θα γεννήσουμε μαζί είναι στη Θεσσαλονίκη και έχω αποφασίσει ότι θα κάνω ότι μου λέει αυτή. Ναι της λέω τι μου λένε οι άλλοι δυο γιατροί εδώ αλλά την δικιά της γνώμη θα ακολουθήσω.. Νομ΄ιζω πως πρέπει να πάρεις απόφαση ποιον θα εμπιστευτείς και θα ακούσεις... Τώρα όσο αφορά τον άντρα σου γενικά από αυτά που μας έχεις πει κατά καιρούς.. καταλαβαίνω ότι είναι ένας άντρας που δεν είναι καθόλου υποστηρικτικός και δείχνει να μην σε νιάζεται καθόλου. Δύσκολα να κοπούν τα κυνήγια και μετά το μωρό.. Μόνη σου θα είσαι και μετά. Οπότε εξοπλίσου με δύναμη αν και δείχνεις να τον έχεις διαβάσει καλά και να μην τον αφήνεις να σε επηρεάζει! 
    • Ποσο είναι;;; Δεν μπορείτε να τον πάτε τώρα και να τον σταματήσετε λίγο πριν γεννήσεις; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...