Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσια μου γεια σε όλες σας και καλό μήνα!!!

Είχα λείψει πολλούς μήνες απ' την παρέα εδώ μιας και απλά επιβιώναμε με τον μικρό τους τελευταίους μήνες και τώρα κάπως αρχίζω να μπαίνω λίγο σε μια σειρά και να βρίσκω χρόνο για μένα πέρα απ' τον ρόλο μου ως μαμά. Κι αφού ξεκίνησα πρωτα με τις μανουλες που ήμασταν μαζί στην εγκυμοσύνη, αφιέρωσα χρόνο να δω τι κάνουν και τα κορίτσια μου εδώ και έχω πάθει ΣΟΚ με πόσες εγκυμοσύνες έχουμε 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Είμαι πολύ χαρούμενη για όλες τις κοπέλες, απλά έχω συγκινηθεί ένα τσικ παραπάνω με τα κορίτσια που ήμασταν εδώ μαζί από παλιά στον αγώνα, περάσαμε τις δυσκολίες μας μαζί, τις απώλειες μας αλλά και τις χαρές μας.... Κορίτσια μου @Naty_ @marinamanoulitsa @Mantarini @annie! @Rena92 συγχαρητήριαααααααα! Έχω χαρεί τόσο πολύ που διάβασα τις χαρές σας!! 

Αλλά και το plot twist - @Παρασκευαιδου  ΖΑΙΡΑ ΜΑΣ ,ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥ???? Έχω τρελαθεί!!! 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

@Elk κορίτσι μου, τι ευχάριστα είναι αυτά;;;

Κορίτσια έχω χαρεί απίστευτα, και στα κορίτσια μου που περιμένουν ακόμα, όπως είχα γράψει κάποτε: όλες μας θα "απφοιτησουμε" απ' αυτή τη ρημαδα την ενότητα, αργά ή γρήγορα.... όσες κοπέλες ήμασταν εδώ, κάποια στιγμή βρεθήκαμε με μωράκια στις αγκαλιές μας... Με τον άλλο ή τον άλλο τρόπο, όλες θα τα καταφέρουν 💖💖💖

Εμείς είμαστε καλά, ο μικρός μου είναι πλέον 8 μηνών, έχουμε αρχίσει στέρεες αλεσμένα και πρόσφατα κομμάτια δειλά δειλά. Έχει περίπου 1.5 εβδομάδα που αποθηλασα από προσωπική επιλογή, μιας κι έχω επιστέψει στη δουλειά απ' τον Ιούλιο κι ο μικρός θα ξεκινήσει βρεφικό την εβδομάδα που μας έρχεται 🙏🏻 Η ζωή είναι τελείως διαφορετική πλέον, και δε θυμάμαι πια πως ζούσα χωρίς τον γιο μου 🩵 (σε αυτό το θέμα με τη μνήμη παίζει να ευθύνεται κι η αϋπνία για να μαι ειλικρινής 😂😂😂)

Καλή επιστροφή στην δουλειά σου ! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου 

καλή αρχή με τον βρεφικό καλή και εύκολη προσαρμογή να έχει ☺️

Όταν μπορείς να μας γράφεις τα ένα σας ! 

Δημοσίευση

@Θέτις Κ. Κορίτσι μου welcome back! Τι ωραία τα νέα σου, σίγουρα οι αλλαγές τόσες πολλές, αλλά πόση ευλογία που βλεπεις το γιο σου να μεγαλώνει και τσουπ θα πάει και βρεφικό! 💙🥹

Ο καιρός περνάει τελικά γρήγορα! Ανυπομονώ να έρθει ο Νοέμβρης να πάρω κι εγώ αγκαλιά το κοριτσάκι μου 💗 το ουράνιο τόξο μου, όσο "τρομακτικό" κι αν μπορεί να φαντάζει το άγνωστο 😅 κι ο νέος αυτός ρόλος! 

Δημοσίευση

@Naty_ Με το καλό κορίτσι μου, είσαι τόσο κοντά στο να σμιξετε επιτέλους μαμά και κόρη 💖 είναι πολύ συγκινητικό και λυτρωτικό συνάμα - εγώ δε το πιστευα όταν τον έπιασα στην αγκαλιά μου στη γέννα. Αφού η πρώτη μου κουβέντα, εντελώς αυθόρμητα, ήταν "είναι αληθινός;;", είχα πάθει σοκ, δε το πιστευα ότι είχα φτάσει μέχρι εκεί... 🥰

Και πόσο χαίρομαι που είστε και μαζί με την @annie! ! Όμορφα Φθινοπωρινά μωράκια 🫶🏻

@Elk μου σ' ευχαριστώ πολύ, περιμένω να δω νέα σου απ' την χοριακη! Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου, με το καλό και το τρίτο μωράκι σας 🙏🏻

@Mantarini καταλαβαίνω κορίτσι μου την αγωνία, αλλά να είσαι σίγουρη ότι ήρθε για να μείνει αυτή τη φορά 💖 με το καλό το ραντεβού σας αύριο, όλα να πάνε κατά ευχήν 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 όσο για για το "ροζ" που λες, ακόμα το ψάχνω - μια το βρίσκω, μία το χάνω 😅 απλά αυτό που με δυσκόλεψε σα σκέψη είναι η αποδοχή της νεας πραγματικότητας και πως θα συνυπάρχω ως μαμά αλλά και ως εαυτή μου μέσα σ' αυτή. Το δουλεύω ακόμα ❤️

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου Κάνε και για εμάς μια καλή πρόβλεψη κορίτσι μου!

Εχβ απογοητευτει, ωοληψια με femara τον Ιουλιο πήραμε 1 μόνο, όχι καλο.. Ειπαμε τωρα για διεγερση βγαινουν οι ορμονολογικες χάλια και θα παρακολουθησουμε φυσικο κύκλο.. με ΑΜΗ 0,06 εχω χασει καθε ελπιδα ....

Πέρσι ήμουν έγκυος με 2 μήνες προσπαθεια, χωρίς να ξέρω για χαμηλη αμη κλπ, και δυστυχως δεν προχωρησε αλλά με τυχαία ανωμαλια, καρυοτυπος εμβρυου και όλες οι δικές μας εξετασεις φυσιολογικες...

Ηλικία μόλις 38, λυπαμαι για την τοση χαμηλη αμη απο τωρα....

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσια μου γεια σε όλες σας και καλό μήνα!!!

Είχα λείψει πολλούς μήνες απ' την παρέα εδώ μιας και απλά επιβιώναμε με τον μικρό τους τελευταίους μήνες και τώρα κάπως αρχίζω να μπαίνω λίγο σε μια σειρά και να βρίσκω χρόνο για μένα πέρα απ' τον ρόλο μου ως μαμά. Κι αφού ξεκίνησα πρωτα με τις μανουλες που ήμασταν μαζί στην εγκυμοσύνη, αφιέρωσα χρόνο να δω τι κάνουν και τα κορίτσια μου εδώ και έχω πάθει ΣΟΚ με πόσες εγκυμοσύνες έχουμε 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Είμαι πολύ χαρούμενη για όλες τις κοπέλες, απλά έχω συγκινηθεί ένα τσικ παραπάνω με τα κορίτσια που ήμασταν εδώ μαζί από παλιά στον αγώνα, περάσαμε τις δυσκολίες μας μαζί, τις απώλειες μας αλλά και τις χαρές μας.... Κορίτσια μου @Naty_ @marinamanoulitsa @Mantarini @annie! @Rena92 συγχαρητήριαααααααα! Έχω χαρεί τόσο πολύ που διάβασα τις χαρές σας!! 

Αλλά και το plot twist - @Παρασκευαιδου  ΖΑΙΡΑ ΜΑΣ ,ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥ???? Έχω τρελαθεί!!! 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

@Elk κορίτσι μου, τι ευχάριστα είναι αυτά;;;

Κορίτσια έχω χαρεί απίστευτα, και στα κορίτσια μου που περιμένουν ακόμα, όπως είχα γράψει κάποτε: όλες μας θα "απφοιτησουμε" απ' αυτή τη ρημαδα την ενότητα, αργά ή γρήγορα.... όσες κοπέλες ήμασταν εδώ, κάποια στιγμή βρεθήκαμε με μωράκια στις αγκαλιές μας... Με τον άλλο ή τον άλλο τρόπο, όλες θα τα καταφέρουν 💖💖💖

Εμείς είμαστε καλά, ο μικρός μου είναι πλέον 8 μηνών, έχουμε αρχίσει στέρεες αλεσμένα και πρόσφατα κομμάτια δειλά δειλά. Έχει περίπου 1.5 εβδομάδα που αποθηλασα από προσωπική επιλογή, μιας κι έχω επιστέψει στη δουλειά απ' τον Ιούλιο κι ο μικρός θα ξεκινήσει βρεφικό την εβδομάδα που μας έρχεται 🙏🏻 Η ζωή είναι τελείως διαφορετική πλέον, και δε θυμάμαι πια πως ζούσα χωρίς τον γιο μου 🩵 (σε αυτό το θέμα με τη μνήμη παίζει να ευθύνεται κι η αϋπνία για να μαι ειλικρινής 😂😂😂)

Κορίτσι μου 🩷 ευχαριστώ πολύ για τις ευχές,να είσαι καλά! Δόξα Τω θεώ 🙏 πάμε καλά σε αυτή την εγκυμοσύνη! Να σας ζήσει ο μπέμπης 🩵 πήγε κιόλας 8 μηνών; Πώς περνάει ο καιρός ε;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια ναι πήγα αλλά θα αργήσουν τα αποτελέσματα θα τα πάρω αργά το απόγευμα θα με πάρει τηλ είπε να μου πει και μόλις μάθω θα σας στείλω 

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Σήμερα πως είσαι;σταμάτησαν τα καφέ; Εγώ λέω μια χαρά πάει..γιατί φαίνεται έντονη διαφορά στα τεστ εγκυμοσύνης 

@Mantarini με το καλό η αυχενική! Περιμένουμε νέα σου! 😊 Να δούμε αν θα φανεί και σε εσένα το φύλο του μωρού! Έχω μια διαίσθηση ότι θα είναι αγοράκι 😉

@anna_30 αφού τα κατάφερα εγώ .. τότε μπορεί η καθεμία... Πέρασα τα πάνδεινα για αυτή την εγκυμοσύνη... Υπομονή, επιμονή και προσευχή! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσι μου 🩷 ευχαριστώ πολύ για τις ευχές,να είσαι καλά! Δόξα Τω θεώ 🙏 πάμε καλά σε αυτή την εγκυμοσύνη! Να σας ζήσει ο μπέμπης 🩵 πήγε κιόλας 8 μηνών; Πώς περνάει ο καιρός ε;

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Σήμερα πως είσαι;σταμάτησαν τα καφέ; Εγώ λέω μια χαρά πάει..γιατί φαίνεται έντονη διαφορά στα τεστ εγκυμοσύνης 

@Mantarini με το καλό η αυχενική! Περιμένουμε νέα σου! 😊 Να δούμε αν θα φανεί και σε εσένα το φύλο του μωρού! Έχω μια διαίσθηση ότι θα είναι αγοράκι 😉

@anna_30 αφού τα κατάφερα εγώ .. τότε μπορεί η καθεμία... Πέρασα τα πάνδεινα για αυτή την εγκυμοσύνη... Υπομονή, επιμονή και προσευχή! 🙏

Καλημέρα κορίτσια δεν έχω βγάλει σήμερα καφέ για την ώρα είμαι καθαρή για να δούμε πως θα πάει η μέρα ..

μετά της 18:00 λογικά θα έχω αποτελέσματα αυτός εδώ αργεί λίγο να τα βγάλει 

αν πήγαινα στο διπλανό χωριό τώρα θα είχα απαντήσει αλλά δεν μπορούσα να πάω ο άντρας μου δούλευε άσε που πρέπει να κουβαλώ και την μικρή 1,5 ώρα πάνε έλα.. 

Δημοσίευση

@Θέτις Κ. καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Τι ωραία τα νέα σας! Καλη αρχή στον μικρούλη, αλλά και στην μαμά θα πω, για τη νέα πραγματικότητα. Θα δεις πόσο θα σου αρέσει αυτή η νέα ζωή, πόσα θα μαθαίνει ο μικρός σου και θα χαίρεται! Να μας γράφεις όποτε έχεις χρόνο και μπορείς τα νέα σας! 
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Σήμερα έχω Β επιπέδου και ούτε ξέρω πως έφτασα ως εδώ…η 2η εγκυμοσύνη κυλάει τόσο διαφορετικά! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

ευχαριστώ πολύ!! αχ ολοι το ιδιο μου λενε ότι θα είναι αγόρι.. αλλά εγώ έχω ένστικτο κορίτσι...γερό μωρό πάνω απ όλα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

@Θέτις Κ. καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Τι ωραία τα νέα σας! Καλη αρχή στον μικρούλη, αλλά και στην μαμά θα πω, για τη νέα πραγματικότητα. Θα δεις πόσο θα σου αρέσει αυτή η νέα ζωή, πόσα θα μαθαίνει ο μικρός σου και θα χαίρεται! Να μας γράφεις όποτε έχεις χρόνο και μπορείς τα νέα σας! 
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Σήμερα έχω Β επιπέδου και ούτε ξέρω πως έφτασα ως εδώ…η 2η εγκυμοσύνη κυλάει τόσο διαφορετικά! 

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι νέο, κάθε μέρα αντιμέτωπη και με μία νέα πρόκληση - ο ορισμός του "αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις" 😅 

Καλά αποτελέσματα σήμερα κορίτσι μου - αχ κι εσύ μωράκι Ιανουαρίου ❤️ Β' επιπέδου κι εγώ είχα κάνει αυτή την περίοδο, μια γλυκιά νοσταλγία όλη αυτή η περίοδος 🥲

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι νέο, κάθε μέρα αντιμέτωπη και με μία νέα πρόκληση - ο ορισμός του "αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις" 😅 

Καλά αποτελέσματα σήμερα κορίτσι μου - αχ κι εσύ μωράκι Ιανουαρίου ❤️ Β' επιπέδου κι εγώ είχα κάνει αυτή την περίοδο, μια γλυκιά νοσταλγία όλη αυτή η περίοδος 🥲

Ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι 11/1 έχω ΠΗΤ! 🥰🥰

Δημοσίευση
στις On 7/9/2025 at 11:28 ΠΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Άσχετο τελείως έτσι αλλά κοιτάμε για αμάξι έχουμε μεγάλο κομπι το ρενο αλλά πίσω με τα καθίσματα δεν χωράει 3 κάθισμα (έχω καλά καθισματακια) και τώρα σκέφτομαι τι να κάνω . 

Γεια Ελπίδα μου διαβάζω τα νέα σου και χαίρομαι πολύ για σένα! Πάλι γιος έρχεται ε;;; Αγορομανα κ με τη βούλα θα έχεις τη καλύτερη προστασία 🩵💙🩵 

εμάς δεν χωρούσαν σε κομπι ήταν στριμωχτά το γυρίσαμε σε 7 θεσιο πριν κανένα 2 μηνο με ράγα πάνω με κουτί Box για να έχουμε χώρο για τις αποσκευές όταν θα πάμε ταξίδι. 

Plus είπαμε ότι είμαστε πολύ νέοι μπορεί να έρθει κανένα ακόμα παιδί κ δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να δώσουμε τόσα λεφτά κ να πρέπει μετά να το αλλάξουμε (χάνουν κ την αξία τους όσο περνάει ο καιρός ξέρεις πως είναι εδώ Γερμανία που παράγουν κ αλλάζουν αμάξια με το τσουβάλι) 

γενικά οι επιλογές μας ήταν 3 για εδώ που είμαστε (με βάση τι βρίσκαμε σε αντιπροσωπείες  το πολύ 100χλμ μακριά από εμάς): BMW Gran Tourer, Volkswagen Touran, Volkwagen Tiguan 

Χωρίς σκέψη θα σου προτείνω 7θεσιο ακόμα κ με 3 παιδιά έχει χώρο κ άνεση κ παίρνεις κ όποιον άλλον θέλεις μαζί 🤣 

ψάξαμε κ για μίνι βανάκι τύπου Toyota proace City αλλά δεν βρήκαμε κάτι κοντά μας σε αντιπροσωπεία έτσι όπως το θέλαμε (τιμή, κιβώτιο, χλμ, χρονολογία κτλ) 🤭

(Που λες έχω βάλει τα 2 τα μεγάλα τέρμα πίσω να έχω κ ησυχία μου  να μην μου κλωτσάνε κ καθίσματα κ μαμά δώσε το ένα μαμά δώσε το άλλο, έχω το μωρό στη μεσαία σειρά αυγό σε βάση isofox κ εγώ κιουρια οδηγός να βάζω μουσική κ να βγαίνω πρώτο δεύτερο κ τρίτο πρόγραμμα 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια ειλικρινά δε περίμενα να γράψω τόσο σύντομα για εγκυμοσύνη.... Αλλά έχω μια υποψία κι έχω φρικαρει....

Έχει 1.5 εβδομάδα περίπου που σταμάτησα το θηλασμό κι είμαι σε αναμονή πρωτης περιόδου μετά τη γέννα...

Κάπου στις 24/08 αν θυμάμαι καλά είχα κάτι καφέ/ροζ υγρά στο σκούπισμα και το απέδωσα τότε ότι λόγω της απότομης μείωσης των θηλασμων μάλλον οι ορμονες προσπαθούν να εξισορροπήσουν και οτι η περίοδος έρχεται.

Από προχθές ομως άρχισα να έχω κάποια ύποπτα συμπτώματα όπως ευαισθησία στο στήθος, μου μυρίζουν πράγματα, πολλές εκκρίσεις λευκές, όλα μοιάζουν γνώριμα, καταλαβαίνετε 😬😬😬

Το θέμα είναι ότι τελευταία επαφή ήταν 04/08 με τον πατροπαράδοτο τρόπο του "τραβήγματος" όπως πάντα - στα 10 χρόνια δεν είχαμε ποτέ ατύχημα με αυτή τη μέθοδο... Αλλά τώρα;;;; 

Έχω 2 ξεχασμένα τεστ ωορρηξίας και έκανα ένα. Δύο γραμμές με το που το βούτηξα....

Έχω ένα ηλεκτρονικό τεστ εγκυμοσύνης clear blue που δεν πρόφτασα να κάνω ποτέ πέρυσι. Λέτε να το κάνω;

Τρέμω ολόκληρη και μόνο στη σκέψη 🙈🙈🙈🙈🙈

17573375896906205924720864434550.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσια ειλικρινά δε περίμενα να γράψω τόσο σύντομα για εγκυμοσύνη.... Αλλά έχω μια υποψία κι έχω φρικαρει....

Έχει 1.5 εβδομάδα περίπου που σταμάτησα το θηλασμό κι είμαι σε αναμονή πρωτης περιόδου μετά τη γέννα...

Κάπου στις 24/08 αν θυμάμαι καλά είχα κάτι καφέ/ροζ υγρά στο σκούπισμα και το απέδωσα τότε ότι λόγω της απότομης μείωσης των θηλασμων μάλλον οι ορμονες προσπαθούν να εξισορροπήσουν και οτι η περίοδος έρχεται.

Από προχθές ομως άρχισα να έχω κάποια ύποπτα συμπτώματα όπως ευαισθησία στο στήθος, μου μυρίζουν πράγματα, πολλές εκκρίσεις λευκές, όλα μοιάζουν γνώριμα, καταλαβαίνετε 😬😬😬

Το θέμα είναι ότι τελευταία επαφή ήταν 04/08 με τον πατροπαράδοτο τρόπο του "τραβήγματος" όπως πάντα - στα 10 χρόνια δεν είχαμε ποτέ ατύχημα με αυτή τη μέθοδο... Αλλά τώρα;;;; 

Έχω 2 ξεχασμένα τεστ ωορρηξίας και έκανα ένα. Δύο γραμμές με το που το βούτηξα....

Έχω ένα ηλεκτρονικό τεστ εγκυμοσύνης clear blue που δεν πρόφτασα να κάνω ποτέ πέρυσι. Λέτε να το κάνω;

Τρέμω ολόκληρη και μόνο στη σκέψη 🙈🙈🙈🙈🙈

17573375896906205924720864434550.jpg

Κορίτσι μου Εμένα τα ωορρηξίας που έκανα πριν λίγες μέρες ήταν αχνά πολύ τουλάχιστον 8 μέρες μετά που είχα θετικό τεστ ωορρηξίας φαινόταν ίσα ίσα και μετά από 2 μέρες είχα θετικό εγκυμοσύνης 

τώρα με μια μέρα καθυστέρηση δεν ξέρω πως θα δείξει ένα τεστ ωορρηξίας 🤷‍♀️

αν έχεις τεστ εγκυμοσύνης κάνε λογικά θα δείξει αν είχες τελευταία επαφή 4/8 και ας μην το κάνεις με πρωινά ούρα περιμένουμε νέα σου και εύχομαι ότι καλύτερο !!! ☺️

Δημοσίευση

Πφφφ το έκανα κορίτσια δεν άντεξα, αρνητικό 😌 ο άντρας μου βασικά με έπεισε γιατί δε θυμόταν καν πότε ήταν η τελευταία φορά και λέει αποκλείεται 😂😂😂

Βέβαια δε μου είχαν μείνει πολλά ουρά να το βουτήξω, αλλά φαντάζομαι αν ήμουν, με τελευταία επαφή 04/08 θα έδειχνε όπως και να χει πιστεύω.

Μάλλον όντως κάνω ωορρηξία ! 

Ας είναι, να έρθει σε μένα τώρα κορίτσια η περίοδος κι ας μη πάει σε άλλη κοπέλα που περιμένει σπορακι 🙏🏻🙏🏻 ορίστε εδώ είμαι, περιοδομαγνήτης 😂😂😂

εμείς θέλουμε κι άλλο μωράκι κάποια στιγμή, ωστόσο δε νομίζω να είμαστε έτοιμοι ψυχοσωματικά ακόμα... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...