Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 15/2/2026 at 6:37 ΜΜ, ο/η eva96 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου. Τι κανετε; Πηγαμε στον γιατρο σημερα, η μικρη πηρε 100γρ και εχει φτασει αισιως 1,700, τα αμνιακα εχουν αρχισει να λιγοστευουν και την παρασκευη θα ξανα κανω το doppler. Μας ειπε για καλο και για κακο να εχω τα πραγματα μου μαζι.

Ευχομαι όλα να πάνε καλά κορίτσι μου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Ευχομαι όλα να πάνε καλά κορίτσι μου!! 

Μακαρι. Δεν ξερω κοριτσια ωρες ωρες σκεφτομαι αρνητικα ωρες ωρες ειμαι αισιοδοξη οτι θα καταφερω να φτασω στον μηνα μου και οτι ολα θα πανε καλα. Ευτυχως και το περιβαλλον μου ειναι υποστηρικτικο αλλα και ο γιατρος.

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

@eva96 μου, σου εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν!! ❤️ 🙏

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ απο το στομα σας και στου θεου το αυτι. Αυτο συζητουσα με τον γιατρο μου οτι στον γιο μου ειχα επεισοδιακο τοκετο. Τωρα στην μπεμπα ελπιζω να μην τρεχουμε και δεν φτανουμε.

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα.!

Εμείς σήμερα είχαμε γιατρό, μας εξέτασε, όλα καλά! Τώρα μας είπε ξανά θα μας δει την Καθαρή Δευτέρα. Μου έβαλε ημερομηνία για καισαρική 4 Μαρτίου αλλά και πάλι είναι σχετικό αυτό. Μου λέει έλα Καθαρή Δευτέρα το πρωί και βλέπουμε.. ότι καταλάβατε εσείς, κατάλαβα κι εγώ..  😅

Να αρχίσεις να περπατάς μου λέει και αν δεν έχεις γεννήσει μέχρι 4 του μήνα θα στο πάρω με καισαρική. Οκ του λέω.! 😆

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...