Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα και πάλι στις μέλλουσες και ήδη υπάρχουσες μανούλες, αρκετά προβλήματα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης βρε κορίτσια..προσωπικά στην αυχενικη διαγνωστικα με αυξημένη πίεση στις μητριαιες αρτηρίες και κίνδυνο προεκλαμψιας, το αντιμετωπίζω με salospir, κάνοντας την β επιπέδου προστέθηκε σε αυτά και ο μικρός τραχηλος,  βέβαια εδώ και 2 εβδομάδες είναι σταθερός στα 27μμ αλλά θέλει τακτικό έλεγχο, για αυτό τον λόγω μου χορήγησαν utrogestan, έχω αγχωθεί γτ όλα τα παραπάνω προκαλλουν προωρο τοκετό..εύχομαι όλα να πάνε καλά και προσπαθώ να μην τ σκέφτομαι αλλά δεν γίνεται κιολας.. έχει καμία άλλη παρόμοια εμπειρία; 

Δημοσίευση

Δεν το είχα προσωπικά όμως είναι αρκετά συχνό. Συνήθως αρκεί η ξεκούραση κ η ηρεμία. Οι περισσότερες γνωστές μου έφτασαν κανονικά ως 37-38 εβδομάδες αλλά θέλει αρκετή ξάπλα κ προσοχη συνήθως! Εσένα τι σου έχει συστήσει ο/η γιατρός; Με το καλό και όλα να πάνε καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...