Μετάβαση σε περιεχόμενο

EΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΕΟΓΝΩΝ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, είμαστε 44 ημερών, την μέρα που πήραμε το εξιτήριο και την μέρα που κλείσαμε μήνα, πήρανε στο μωράκι αίμα από την φτέρνα και το στείλαμε στο EΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΕΟΓΝΩΝ στην Αθήνα... και τις δύο φορές τα αποτελέσματα είναι ότι απαιτείται επανάληψη γιατί δεν είναι καλό το δείγμα....έχω κάρα αγχωθει.... δεν ξέρω τι γίνεται.μου περνάνε διάφορα από το κεφάλι ότι ίσως βρίσκουν κάτι και ξανά ζητάνε επανάληψη...ή όντως τόσο άτυχη και δεν βγαίνει σωστά το δείγμα... έχει καμία παρόμοια εμπειρία;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eleila είπε:

Καλησπέρα, είμαστε 44 ημερών, την μέρα που πήραμε το εξιτήριο και την μέρα που κλείσαμε μήνα, πήρανε στο μωράκι αίμα από την φτέρνα και το στείλαμε στο EΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΕΟΓΝΩΝ στην Αθήνα... και τις δύο φορές τα αποτελέσματα είναι ότι απαιτείται επανάληψη γιατί δεν είναι καλό το δείγμα....έχω κάρα αγχωθει.... δεν ξέρω τι γίνεται.μου περνάνε διάφορα από το κεφάλι ότι ίσως βρίσκουν κάτι και ξανά ζητάνε επανάληψη...ή όντως τόσο άτυχη και δεν βγαίνει σωστά το δείγμα... έχει καμία παρόμοια εμπειρία;

Είχε τύχει και στην κολλητή μου να της ζητήσουν επανάληψη γιατί δεν ήταν καλό το δείγμα. Δε νομίζω οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Απλώς όντως δεν ειναι σωστό το δειγμα μαλλον. Τη 2η φορά που σας το πήραν? Πήγατε στο νοσοκομείο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...