Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μόλις πηρα τα αποτελέσματα κορίτσια αρνητική 1,4..

δεν πειράζει απλως ηταν η στιγμιαία χαρά που βλέπεις δευτερη γραμμη και εχεις ελπιδες οτι ισως να ειναι και η δικη σου σειρα αυτη τη φορα..

• Απαντήσεις 284
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

δεν πειράζει απλως ηταν η στιγμιαία χαρά που βλέπεις δευτερη γραμμη και εχεις ελπιδες οτι ισως να ειναι και η δικη σου σειρα αυτη τη φορα..

Εγώ κορίτσι μου βιοχημική μυρίζομαι γιατί όντως το χθεσινό σου τεστ ήταν πιο σκούρα η γραμμή. Κράτα το θετικό, ότι λογικά είχες σύλληψη! Εμένα μετά τη βιοχημική ήρθε κατευθείαν η επόμενη εγκυμοσύνη (22 εβδομάδων τώρα) 😊 Σου εύχομαι κι εσένα το ίδιο 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Εγώ κορίτσι μου βιοχημική μυρίζομαι γιατί όντως το χθεσινό σου τεστ ήταν πιο σκούρα η γραμμή. Κράτα το θετικό, ότι λογικά είχες σύλληψη! Εμένα μετά τη βιοχημική ήρθε κατευθείαν η επόμενη εγκυμοσύνη (22 εβδομάδων τώρα) 😊 Σου εύχομαι κι εσένα το ίδιο 😊

Παμε παρακατω σιγουρα απλα λιγο στεναχωρηθηκα δεν το κρυβω..

ηλπίζα… κι εγώ σκεφτομουν μηπως ηταν βιοχημικη αλλα αν ηταν δεν θα ηταν λιγο παραπανω η τιμη της χοριακης.; Δεν ξερω πως πανε οι τιμες σε μια βιοχημικη

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

ηλπίζα… κι εγώ σκεφτομουν μηπως ηταν βιοχημικη αλλα αν ηταν δεν θα ηταν λιγο παραπανω η τιμη της χοριακης.; Δεν ξερω πως πανε οι τιμες σε μια βιοχημικη

Κ εγω βιοχημική λέω κορίτσι μου…ελπιζω ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός σου και του χρόνου το καλοκαίρι να βουτας στην θάλασσα μικρά πατουσακια! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Από τη στιγμή που το τεστ ήταν αχνή η γραμμή, σίγουρα ήταν χαμηλή η χοριακή. Ποια τεστ ήταν αυτά; Αν πιάνουν από 10 ή από 25 μονάδες θα είχες κάπου εκεί. Οπότε ναι μπορεί εύκολα να πέσει στο 1,4 μία μέρα μετά. 

Βιοχημική γενικά θεωρείται μία κύηση την οποία την έχεις επιβεβαιώσει με θετική χοριακή αλλά σταματάει πριν να έχεις υπερυχογραφικη εικόνα. 

Εγώ στην προηγούμενη κύηση δεν ξέρω πόσο είχα αλλά όταν έκανα χοριακή με 2 μέρες καθυστέρηση βγήκε 33 (ήταν δηλαδή θετική), αλλά επειδή είχα θετικά τεστ πριν την καθυστέρηση και είδα ότι η γραμμή αρχικά σκουρυνε αλλά μετά έγινε πιο άχνη, το ψιλιαστικα. 2 μέρες μετά αδιεθετισα κανονικά σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Εντωμεταξυ επειδή ο κύκλος μου κυμαίνεται 28-32 μέρες, αν δεν είχα κάνει τέστ δεν θα το έπαιρνα καν χαμπάρι γιατί αδιεθετισα 32η μέρα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσι μου στεναχωριέσαι λογικό ειναι αλλα πιστεύω και εγώ όπως και τα άλλα κορίτσια πως είναι βιοχημική έγινε σύλληψη απλά για κάποιο λόγο δεν προχώρησε έχει τύχει και σε εμένα και για αυτό το βραδινό τεστ ήταν πιο σκούρο από το πρωινό 

Μακάρι ο επόμενος μήνας να είναι τυχερός !! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Σεπτεμβρίο Οκτωβρίο θα είναι η δική σου σειρά. Το λέει η γυάλα μου 

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την ψυχολογική υποστηριξη..

ευχομαι να εχετε όλα τα καλά του κόσμου ..

@Παρασκευαιδου Μακάρι Ελπίδα μου 🙏🏼♥️

Όλα θα γίνουν κορίτσι μου🙏 βλέπεις όλες έστω και αργά μείναμε εγκυουλες και επιτέλους προχωράει καλά...μας θυμάσαι εδώ χρόνια ολόκληρα!! Έχει ο Θεός για όλους!!! Μην το βάζεις κάτω!💝 Σε φιλώ και σου εύχομαι σύντομα να έρθει και το δικό σου νινι 🙏💝

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια καλημέρα θα τρελαθώ δεν ξερω τι συμβαίνει με την χοαριακή και τα τεστ.

το έκανα τωρα το πρωι και τρεμω ολοκληρη.!

IMG_7863.jpeg

Η τα τεστ είναι χαλασμένα ή το εργαστήριο έκανε λάθος. Θα σου πρότεινα να πας σε ένα άλλο όπως σου είχε πει ο γιατρός σου την ημέρα που περιμένεις περίοδο νομίζω Πέμπτη είχες πει σήμερα σωστά; 🤔

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Η τα τεστ είναι χαλασμένα ή το εργαστήριο έκανε λάθος. Θα σου πρότεινα να πας σε ένα άλλο όπως σου είχε πει ο γιατρός σου την ημέρα που περιμένεις περίοδο νομίζω Πέμπτη είχες πει σήμερα σωστά; 🤔

Καλημέρα Ελπίδα μου,

τι να πω δεν ξερω τα εχω χαμενα..

εξ’ αρχης μου είπε να κάνω Παρασκευή απλα ειχα αγχος και πήγα σε ενα μικροβιολογικο της γειτονιας.

Δημοσίευση
στις On 5/8/2025 at 2:31 ΜΜ, ο/η Rena92 είπε:

Με το καλοοο!! Μια χαρά είναι το τεστακι σου!! Πήγαινε για χοριακη για να έχεις ξεκάθαρη εικόνα! Μου είχε συμβεί κ μένα πριν το θετικό τεστ, δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο.

Σ ευχαριστώ πολυ! Και πόσο σου ειχε κρατήσει ο πόνος;;

Δημοσίευση

IMG_7863.jpeg

Καλημέρα! Συμφωνώ με τα κορίτσια αλλά μήπως μπορείς να μας το δείξεις και στεγνό? Δεν μου φαίνονται πολύ σόι οι γραμμές έτσι. Ούτε και η ελέγχου να σου πω. Άσε που νομίζω ότι αν σε αυτά τα τεστ βγαίνει τόσο έντονη γραμμή, αν πάρεις άλλης μάρκας θα δείξει σίγουρα και πιο αργά μέσα στη μέρα.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια μου! Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα και συντομα πολλά ακόμα θετικά τεστακια! Η μέση μου συνεχίζει να με ποναει, νομιζω οτι χειροτερευει στη δουλεια που καθομαι. Ελπίζω απο Δευτερα που ξεκιναω αδεια και θα ξεκουραστω να μου περασει γιατι δεν ξερω τι να κανω, δεν μπορω να παρω και τιποτα.

Δημοσίευση
στις On 5/8/2025 at 5:03 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Τι ωραία νέα!! Πόσο εβδομάδων είσαι τώρα;; Με τα κιλά μην αγχώνεσαι... Ναι να προσέχεις όσο μπορείς αλλά γενικά μην αγχώνεσαι... Εγώ έχω αρκετά κιλά και δεν ήταν ποτέ θέμα για τον γιατρό μου. Δεν λέω ότι είναι καλό να έχεις κιλά.. μην παρεξηγηθω... Αλλά γενικά κάποια γιατροί τρώνε κόλλημα και αγχωνουν τις εγκυουλες χωρίς σοβαρό λόγο..

Σε άλλα νέα κορίτσια εγώ είμαι ακόμα στην αναμονή.. περιμένω πότε θα έρθει ο ιδιώτης γιατρός για να πάω για υπέρηχο να δούμε τι γίνεται.. έχω μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία.. μετράω τις μέρες σαν τους φαντάρους...

Κορίτσι μου ποτε ερχεται ο γιατρος σου; Σε καταλαβαινω αλλα οσο μπορεις υπομονη, δυσκολο αλλα τι να κανουμε :P κι εγω μια απ τα ιδια μεχρι να παω για τον πρωτο υπερηχο. Ο δικος μου δε με βλεπει γρηγορα μολις μαθαινω την εγκυμοσυνη. Ετσι και στην πρωτη μου. Με βαζει να πηγαινω πρώτη φορα περίπου στην 7η εβδομάδα. Πόσο εισαι τωρα;;

Δημοσίευση

IMG_7863.jpeg

Πηγαινε σε αλλο μικροβιολογικο και κανε χοριακη. Για να σου βγαζει δευτερη γραμμη σιγουρα εισαι εγκυος. Κανε και αλλη μαρκα τεστ και αν βγει και εκεινο θετικο πηγαινε σε αλλο μικροβιολογικο.

Δημοσίευση

IMG_7863.jpeg

Εντάξει αυτό σίγουρα όμως δεν το έχουμε ξανά δει 🤔 

Αυτό αμέσως έγινε έτσι ; Στείλε λίγο και στεγνό 

Πήρες κανένα φάρμακο ; Γιατί κάποιες φορές επηρεάζουν…. 

Ή δοκίμασε να πάρεις άλλο τεστ άλλης εταιρείας ή πήγε ξανά για χοριακη σε άλλο εργαστήριο 🤷‍♀️

Δημοσίευση

@eva96 @Elk

Έκανα ενα first step 1 μιση ωρα μετα βγηκε αρνητικο. 
ισως είναι λαθος η παρτιδα αυτη με τα τεστ τι να πω ολα ειχαν δευτερη γραμμη ακομη και αχνη. Χθες η χοριακη ηταν χαμηλη 🤷🏻‍♀️

Δεν παιρνω καποια χαπια κτλ έκανα μια θεραπεια μονο που χθες την τελειωσα..

επαιρνα κατι υποθετα αντιβιοτικα για κολπιτιδα αυτο τιποτα αλλο.

IMG_7867.jpeg

IMG_7868.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου ποτε ερχεται ο γιατρος σου; Σε καταλαβαινω αλλα οσο μπορεις υπομονη, δυσκολο αλλα τι να κανουμε :P κι εγω μια απ τα ιδια μεχρι να παω για τον πρωτο υπερηχο. Ο δικος μου δε με βλεπει γρηγορα μολις μαθαινω την εγκυμοσυνη. Ετσι και στην πρωτη μου. Με βαζει να πηγαινω πρώτη φορα περίπου στην 7η εβδομάδα. Πόσο εισαι τωρα;;

Μιλήσαμε εχτές και κλείσαμε ραντεβού για τις 22/8 που θα έρθει.. ένα μήνα μετά το τελευταίο μου ραντεβού.. Σήμερα βάση τελευταίας περιόδου είμαι 8 εβδομάδων... Απλά μετά από μια παλλίνδρομη κύηση θέλεις να ξέρεις ότι όλα πάνε καλά.. Εμείς ούτε καρδούλα δεν έχουμε ακούσει.. Άργησε αρκετά να έρθει αυτή τη φορά ο γιατρός στο νησί.  Μίλησα και με την εμβρυολόγο και αυτή θέλει να με δεί στις 5/9.. 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@eva96 @Elk

ισως είναι λαθος η παρτιδα αυτη με τα τεστ τι να πω ολα ειχαν δευτερη γραμμη ακομη και αχνη. Χθες η χοριακη ηταν χαμηλη 🤷🏻‍♀️

IMG_7867.jpeg

IMG_7868.jpeg

Καλημερα κορίτσι μου, μου κανει πραγματικα εντυπωση γιατι χρησιμοποιω καιρο αυτα τα τεστ και δε μου εχουν βγαλει ποτε ψευδως θετικο. Το τελευταιο φαινεται λιγο περιεργο γιατι και η γραμμη ελεγχου δεν ειναι εντονη οπως ειναι στα υπολοιπα. Μαλλον θα ειναι ελαττωματικα τελικα..τι να πω...

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@eva96 @Elk

IMG_7867.jpeg

IMG_7868.jpeg

Καλημέρα! Η αλήθεια είναι ποτέ δεν μου έχουν βγάλει ψευδώς θετικό αυτά τα τεστ. Το τελευταίο που έκανες σήμερα μου φαίνεται περίεργο δεν είναι σχηματισμένες καλά οι γραμμές. Αχ δεν ξέρω βρε κορίτσι μου, περίοδος πότε είναι περίπου να σου έρθει γνωρίζεις ή ο κύκλος δεν είναι σταθερός; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Η αλήθεια είναι ποτέ δεν μου έχουν βγάλει ψευδώς θετικό αυτά τα τεστ. Το τελευταίο που έκανες σήμερα μου φαίνεται περίεργο δεν είναι σχηματισμένες καλά οι γραμμές. Αχ δεν ξέρω βρε κορίτσι μου, περίοδος πότε είναι περίπου να σου έρθει γνωρίζεις ή ο κύκλος δεν είναι σταθερός; 

Δεν εχω σταθερο κυκλο κοριτσι μου αλλα κατα μεσο ορο ηταν εκει γυρω στις 32 μερες.

σήμερα ειμαι 42 μερες κυκλο.

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@eva96 @Elk

IMG_7867.jpeg

IMG_7868.jpeg

Εγώ πάλι νομίζω χαζό βλέπω και γραμμή στο πρώτο; Στο first step

κατι γινεται με τα τεστ όντος το τρίτο είναι αλλόκοτο 

Λογικά θα έχουν θέμα τα τεστ κάνε μια κουβέντα με γιατρό και δείξε τις φωτό (όταν πας ) να δούμε τι θα πει και εκείνος 🤷‍♀️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...