Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου..2η κεραμιδα μεσα σε 2 μερες..σημερα 3 ημερες πριν την αναμενομενη περίοδο εκανα τεστακι την κλασικη ταινια μας..πως σας φαίνεται? Εχω πάθει σοκ.. 

Screenshot_20250808_092057_Gallery.jpg

Καλημέρα κορίτσι μουυυ!! Την βλέπω την γραμμή..πήγαινε αύριο για μια χοριακη 🥰 από συμπτώματα πως είσαι;

• Απαντήσεις 284
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μουυυ!! Την βλέπω την γραμμή..πήγαινε αύριο για μια χοριακη 🥰 από συμπτώματα πως είσαι;

Ειχα λίγο αλματάκια μέσα στο μήνα, πολλή νευρικότητα λίγα πονακια χαμηλα και έντονη ζαλη-υπνηλια..γι αυτο το κατάλαβα κατευθείαν..ηταν η πρώτη ολοκληρωμενη επαφή μετα την γεννα και δεν το περιμέναμε με τίποτα 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Η γραμμουλα φαίνεταιιιθιιι πάνε για χωριακη κορίτσι μου !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 9+6 σήμερα και από χθες να πω την αλήθεια είμαι λίγο ανήσυχη. Έχει φύγει ο πόνος από το στήθος που είχα και υπάρχει μια πολύ αμυδρή ευαισθησία στις θηλές, τπτ άλλο, συν του ότι εχθές το πρωί είχα και κάποια τραβηγματάκια και τσιμπήματα χαμηλά. Κάτι άλλο ανησυχητικό δόξα τω Θεώ δεν έχω, απλά λόγο της προηγούμενης φοράς με έχει πιάσει φόβος μην μας βρουν πάλι τπτ δυσάρεστα, δεν θα το αντέξω νομίζω αυτή τη φορά. Γιατρό τώρα έχω ξανά 28/08 οπότε είναι αρκετός ο καιρός της αναμονής.. 🤔 το βρίσκεται φυσιολογικό εσείς να συμβαίνει αυτό;

Καλημέρα κορίτσι μου ,ναι ναι είναι φυσιολογικοτατο μια θα έχεις συμπτώματα μια δεν θα έχεις ,όλα είναι καλά μην ανυσηχεις !!!

Δημοσίευση

Κορίτσια άλλη ερώτηση τώρα, με πήραν από την επιτροπή του ΙΚΑ για την αναρρωτική που έχω πάρει λόγο της εγκυμοσύνης και μου ζητάνε τον ηπέρηχο. Υποτίθεται ότι η επαπειλούμενη είναι για αίμα που έχω άλλα στον υπέρηχο η γιατρός δεν το γράφει, γράφει μόνο ότι υπάρχει έμβρυο, καρδιακός πόλος και παλμός και λεκιθικός ασκός και πόσων εβδομάδων είμαι εννοείται. Είναι οκ η επιτροπή με αυτό;; Ή θα πρέπει η γιατρός να αναφέρει και την κολπική αιμορραγία; Έχει τύχει σε κάποια;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Ξέρετε φοβάμαι για αποβολή επειδή είναι αρκετά νωρίς..3 ημέρες νωρίτερα λέτε να κρατήσει? Μ έπιασε πανικός.. 😪

Κορίτσι μου για αυτό συνήθως λένε πως θέλει με την καθυστέρηση να κάνουμε τεστ αλλά κι εγώ έτσι κάνω σαν εσένα από νωρίς νωρίς ☺️

χοριακη πότε λες να κάνεις; Εγώ στη θέση σου θα περίμενα λίγες μέρες για να δείξει ένα πιο μεγαλούτσικο νούμερο γιατί τώρα είναι αρχή ακόμα και το νούμερο δεν θα είναι πολύ μεγάλο λογικό αφού εοναο πριν την καθυστέρηση 

εσυ να είσαι ήρεμη και να σκέφτεσαι θετικά 🥰 έχεις μια εύκολη σύλληψη που είναι πολύ θετικό !!! Εύχομαι καλούς διπλασιασμούς 🧿

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια άλλη ερώτηση τώρα, με πήραν από την επιτροπή του ΙΚΑ για την αναρρωτική που έχω πάρει λόγο της εγκυμοσύνης και μου ζητάνε τον ηπέρηχο. Υποτίθεται ότι η επαπειλούμενη είναι για αίμα που έχω άλλα στον υπέρηχο η γιατρός δεν το γράφει, γράφει μόνο ότι υπάρχει έμβρυο, καρδιακός πόλος και παλμός και λεκιθικός ασκός και πόσων εβδομάδων είμαι εννοείται. Είναι οκ η επιτροπή με αυτό;; Ή θα πρέπει η γιατρός να αναφέρει και την κολπική αιμορραγία; Έχει τύχει σε κάποια;

Πάρε ένα τηλ την γιατρό σου να πεταχτείς για να το συμπληρώσει έτσι θα είσαι 100% καλυμενη 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Ξέρετε φοβάμαι για αποβολή επειδή είναι αρκετά νωρίς..3 ημέρες νωρίτερα λέτε να κρατήσει? Μ έπιασε πανικός.. 😪

Κορίτσι μου ο Πανίκος θα σε κρατήσει για 9 μήνες από τώρα ,όλα πάνε καλά ,να σκέφτεσαι θετικά προσευχουλα και θα δεις όλα θα πάνε καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Πάρε ένα τηλ την γιατρό σου να πεταχτείς για να το συμπληρώσει έτσι θα είσαι 100% καλυμενη 

Της έστειλα μνμ εννοείται και θα μου στείλει τους δύο τελευταίους υπερήχους διορθωμένους για να είμαι καλυμμένη, γιατί τα σχόλια είναι οκ, απλά σαν έδειξη αυτή μου έχει αρχομένη κύηση, ρουτίνας ενώ κανονικά θα έπρεπε να γράφει κολπική αιμορραγία από 17/07.. στην προηγούμενη εγκυμοσύνη τουλάχιστον έτσι μου έγραφε στους τελευταίους υπερήχους που είχα όντως αιμορραγία. 

Δημοσίευση

@Elk 

@Kateriniw

Λέω να παω να κάνω αύριο πρωί χοριακη πριν φύγουμε για διακοπές.. εκεί θα φανεί τι θα γίνει.. και τώρα σκέφτομαι ακριβώς αυτο που μου είπατε.. άγχος για τον πρώτο ηχο της καρδιάς άγχος για την αυχενική άγχος για όλα...η Παναγία να μας φυλάει εμάς κ τα μωράκια μας..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Της έστειλα μνμ εννοείται και θα μου στείλει τους δύο τελευταίους υπερήχους διορθωμένους για να είμαι καλυμμένη, γιατί τα σχόλια είναι οκ, απλά σαν έδειξη αυτή μου έχει αρχομένη κύηση, ρουτίνας ενώ κανονικά θα έπρεπε να γράφει κολπική αιμορραγία από 17/07.. στην προηγούμενη εγκυμοσύνη τουλάχιστον έτσι μου έγραφε στους τελευταίους υπερήχους που είχα όντως αιμορραγία. 

Ωραία φιλενάδα άρα είσαι καλυμενη ετσι 100%!!!! Μόλις σου τα στείλει κατευθείαν στείλτε και όλα οκ !!!! Και σε παρακαλώ ξέχνα τα παλιά και ζήσε το τώρα ,μην φορτώνεις το μωράκι σου με άσχημα συναισθήματα ,όλα θα πάνε καλά πίστεψέ το βρε ,είστε μια χαρά και οι δύο 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

@Elk 

@Kateriniw

Λέω να παω να κάνω αύριο πρωί χοριακη πριν φύγουμε για διακοπές.. εκεί θα φανεί τι θα γίνει.. και τώρα σκέφτομαι ακριβώς αυτο που μου είπατε.. άγχος για τον πρώτο ηχο της καρδιάς άγχος για την αυχενική άγχος για όλα...η Παναγία να μας φυλάει εμάς κ τα μωράκια μας..

Αμήν 🙏 🙏 🙏 🙏 γλυκιά μου Αμήν 🙏 🥰 🥰 🥰 🙏 

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια, να ρωτήσω αν κάποια γνωρίζει: Εγώ μόλις ακριβώς τελείωσε το 9μηνο ανατροφής του 1ου μου παιδιού έκανα κατευθείαν εμβρυομεταφορά (το πώς έκατσαν έτσι οι ημερομηνίες ούτε εγώ το περίμενα!), οπότε από τότε είμαι με αναρρωτικές άδειες. Ο ΕΦΚΑ έβαλε 2 φορές 2 πολύ μικρά ποσά (30-50 ευρώ) στον λογαριασμό μου, ίσως για τις 2 πρώτες 7ήμερες που μου είχε γράψει ο γιατρός. Παίζει το επίδομα ασθενείας να είναι λιγότερο επειδή δεν δούλεψα καθόλου/δεν πρόλαβα να επιστρέψω στη δουλειά μόλις τελείωσε το 9μηνο του ΟΑΕΔ; Έχει τύχει σε καμιά κοπέλα αυτό;!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Ρε κορίτσια, να ρωτήσω αν κάποια γνωρίζει: Εγώ μόλις ακριβώς τελείωσε το 9μηνο ανατροφής του 1ου μου παιδιού έκανα κατευθείαν εμβρυομεταφορά (το πώς έκατσαν έτσι οι ημερομηνίες ούτε εγώ το περίμενα!), οπότε από τότε είμαι με αναρρωτικές άδειες. Ο ΕΦΚΑ έβαλε 2 φορές 2 πολύ μικρά ποσά (30-50 ευρώ) στον λογαριασμό μου, ίσως για τις 2 πρώτες 7ήμερες που μου είχε γράψει ο γιατρός. Παίζει το επίδομα ασθενείας να είναι λιγότερο επειδή δεν δούλεψα καθόλου/δεν πρόλαβα να επιστρέψω στη δουλειά μόλις τελείωσε το 9μηνο του ΟΑΕΔ; Έχει τύχει σε καμιά κοπέλα αυτό;!

Νομίζω ότι για να πάρεις κανονικά τα λεφτά σου αφού τελειώσει το 9 μηνός θα πρέπει να έχεις κάποια ένσημα για ένα χρόνο κάτι τέτοιο ,αλλιώς δεν δικαιούται η μανούλα να συνεχίσει να περνάει κανονικά τα λεφτά ,νομίζω όμως ,ρωτά καλύτερα τον λογιστή σου 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Νομίζω ότι για να πάρεις κανονικά τα λεφτά σου αφού τελειώσει το 9 μηνός θα πρέπει να έχεις κάποια ένσημα για ένα χρόνο κάτι τέτοιο ,αλλιώς δεν δικαιούται η μανούλα να συνεχίσει να περνάει κανονικά τα λεφτά ,νομίζω όμως ,ρωτά καλύτερα τον λογιστή σου 

Ναι, θα τον ρωτήσω, γιατί έχω ακούσει συγκεχυμένα πράγματα και δεν ξέρω τι γίνεται. Ενσημα έμπαιναν σ' αυτή τη διάρκεια, απ' τον ΟΑΕΔ νομίζω, αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο τι είδους ένσημα είναι αυτά που μπαίνουν. Απλά μου φάνηκαν περίεργα αυτά τα δύο μικρά ποσά. Κανονικά αν δεν δικαιούμουν επίδομα ασθενείας, δεν θα έπρεπε να μου έχουν βάλει τίποτα. Μόνο ένας ειδικός μπορεί να μου πει, γιατί απ' τον ΕΦΚΑ δεν βγάζω άκρη. Και πώς να βγάλω, αφού δεν σηκώνουν τηλέφωνα!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Ναι, θα τον ρωτήσω, γιατί έχω ακούσει συγκεχυμένα πράγματα και δεν ξέρω τι γίνεται. Ενσημα έμπαιναν σ' αυτή τη διάρκεια, απ' τον ΟΑΕΔ νομίζω, αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο τι είδους ένσημα είναι αυτά που μπαίνουν. Απλά μου φάνηκαν περίεργα αυτά τα δύο μικρά ποσά. Κανονικά αν δεν δικαιούμουν επίδομα ασθενείας, δεν θα έπρεπε να μου έχουν βάλει τίποτα. Μόνο ένας ειδικός μπορεί να μου πει, γιατί απ' τον ΕΦΚΑ δεν βγάζω άκρη. Και πώς να βγάλω, αφού δεν σηκώνουν τηλέφωνα!

Τα ένσημα αυτά δεν μετράνε για να συνεχίσεις να παίρνεις το επίδομα ,αυτό το ξέρω 100% 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι κανετε; Πως πατε με της εγκυμοσυνες σας; Αυριο το πρωι εχω με τον γιατρο μου για υπερηχο για να δουμε το μωρακι πως μεγαλωνει αφου τον δεκαπενταύγουστο θα λειπει και θα με δει ξανα σε δυο εβδομαδες. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Και εμένα η πρώτη αναρρωτική ήταν 5 μέρες, η δεύτερη 7 και μετά έγινε μηνιαία. Πληρώθηκα δύο μικρά ποσά και μετά από δύο μήνες μπήκαν τα χρήματα της μηνιαίας (πάλι όχι το ποσό που θα παίρνω κανονικά, γιατί συμμετείχε κ ο εργοδότης). Αν κρίνω με βάση το 23 που ήμουν έγκυος στην κόρη μου, τώρα θα πληρώνομαι κάθε μήνα κανονικά, αλλά θα δείξει. 

Δημοσίευση
στις On 7/8/2025 at 2:34 ΜΜ, ο/η sisi93 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου..καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες να έχουμε! Ναι είμαστε ακριβώς μαζί!!🤗 Με το καλό όλα να μας πάνε καλά.. :) Έχεις κάνει χοριακή συγνώμμη αν το είπες και δεν το διάβασα..

Οχι κορίτσι μου δεν έκανα. Ουτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου με ειχε στείλει ο γιατρός μου να κανω. Εσύ πηγες να κανεις?

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό Δόξα τον Θεό όλα πήγαν τέλεια ,τον ταλαιπωρησαμε πολύ τον γιατρουλη γιατί εμπενε το εντερακι μου μπροστά και τα μπεμπακια κοιμόταν αλλά όλα πήγαν καλά και οι μετρήσεις βγήκαν απροσδόκητα καλές 😄😄😄🙏🙏 και των μικρών και οι δικές μου δηλαδή μετρήσεις τραχήλου μήτρας καρδιάς ροή αίματος !! Το σαλοσπιρ μου το αύξησε σε 160 για να αποφύγουμε προεκλαμψία αν και είπε δύσκολο να συμβεί γιατί είμαι αδύνατη !!! 9 Οκτωβρίου πρώτα ο Θεός έχουμε β επιπέδου!!!

Τέλεια κορίτσι μου, με το καλό και η β επιπέδου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, τελικά έκλεισα ραντεβού με άλλον γιατρό ιδιώτη που έρχεται στο νησί αύριο. Δεν τον έχω σε εκτίμηση τον συγκεκριμένο αλλά έπεσα στην ανάγκη του τώρα γιατί μέχρι τις 22 του μήνα δεν μπορώ να περιμένω, θα σκάσω! Αύριο το απόγευμα έχω υπέρηχο επιτέλους!! Όσες πιστεύετε βάλτε με στις προσευχές σας γιατί είμαι αρκετά αγχωμένη! 

Καλά έκανες κορίτσι μου! Περιμένουμε τα νέα σου σήμερα! Όλα καλά θα ειναι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 9+6 σήμερα και από χθες να πω την αλήθεια είμαι λίγο ανήσυχη. Έχει φύγει ο πόνος από το στήθος που είχα και υπάρχει μια πολύ αμυδρή ευαισθησία στις θηλές, τπτ άλλο, συν του ότι εχθές το πρωί είχα και κάποια τραβηγματάκια και τσιμπήματα χαμηλά. Κάτι άλλο ανησυχητικό δόξα τω Θεώ δεν έχω, απλά λόγο της προηγούμενης φοράς με έχει πιάσει φόβος μην μας βρουν πάλι τπτ δυσάρεστα, δεν θα το αντέξω νομίζω αυτή τη φορά. Γιατρό τώρα έχω ξανά 28/08 οπότε είναι αρκετός ο καιρός της αναμονής.. 🤔 το βρίσκεται φυσιολογικό εσείς να συμβαίνει αυτό;

Ναι κορίτσι μου είναι φυσιολογικό. Εγω ειχα κάτι ενοχλήσεις στην κοιλιά πριν καν την καθυστέρηση και τωρα μου εχει περασει κ αυτο κ δεν εχω τίποτα.  Ούτε στήθος ουτε τίποτα 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η ΜΑΡΘΑΑ_61 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου..2η κεραμιδα μεσα σε 2 μερες..σημερα 3 ημερες πριν την αναμενομενη περίοδο εκανα τεστακι την κλασικη ταινια μας..πως σας φαίνεται? Εχω πάθει σοκ.. 

Screenshot_20250808_092057_Gallery.jpg

Τέλεια κορίτσι μου, θετικό!!! Με το καλό!!! Ειναι το 2ο παιδάκι σου?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...