Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλά και εγώ το 2017 έπαθα το ίδιο σοκ ,όμως παράπονο δεν είχα με την μαία και τους γιατρούς της βάρδιας . Με στήριξαν πάρα πολύ. Είχα και καισαρική φιλική .Ε τον άντρα μου δίπλα με ηρεμία όχι άγχος. Έχουν τα καλά και τα κακά. Παν μέτρον άριστον. Στην Ελλάδα υπερβολή εδώ αναισθησία.. ώρες ώρες λέω θέλω και από άλλη χώρα γνώμη 😂 

Αν κάποια στιγμή καταφέρεις διάβασε την ιστορία της εξωσωματικής μου εκεί θα καταλάβεις πολλά...

Είμαι σίγουρη. Μια φίλη οδοντίατρος που μένει στη Στουτγάρδη θα έρθει στην Ελλάδα για να κάνει εξωσωματική. Μου περιέγραφε απαράδεκτα σκηνικά εκεί. Απρόσωπα, αντιεπιστημονικα, μια one size fits all προσέγγιση που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο πολύπλοκο αναπαραγωγικό σύστημα που χρειάζεται εξατομικευση. Ε αφού είδε μερικά τέρατα και άκουσε μερικές ιστορίες είπε δε θα το κάνω αυτό στον εαυτό μου εδώ...

• Απαντήσεις 486
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Είμαι σίγουρη. Μια φίλη οδοντίατρος που μένει στη Στουτγάρδη θα έρθει στην Ελλάδα για να κάνει εξωσωματική. Μου περιέγραφε απαράδεκτα σκηνικά εκεί. Απρόσωπα, αντιεπιστημονικα, μια one size fits all προσέγγιση που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο πολύπλοκο αναπαραγωγικό σύστημα που χρειάζεται εξατομικευση. Ε αφού είδε μερικά τέρατα και άκουσε μερικές ιστορίες είπε δε θα το κάνω αυτό στον εαυτό μου εδώ...

Πες την φίλη σου εκ μέρους μου που έκανα και εγώ. Σε κοντινή περιοχή της Στουτγκάρδης την καλύτερη δουλειά θα κάνει! ΜΑΚΡΙΆ... Μου μπέρδεψαν τα έμβρυα!!! Και το κορυφαίο δεν μπόρεσα ούτε να τους κυνηγήσω και ενώ έκανα σχόλιο το έσβησαν φυσικά! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Zelda είπε:

https://mammyland.com/topic/35373-eksosomatiki-kai-test-patrotitasmitrotitas/#comments

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

😱😱😱 Μου έχει σηκωθεί η τρίχα! Αυτό είναι για μήνυση και για ρεπορτάζ από έγκριτο δημοσιογράφο. Δεν το πιστεύω! Τι ντροπή.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια..!! Τι κάνετε;; Εμείς πολύ καλά! Την Πέμπτη κάναμε την αυχενική μας διαφάνεια και τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά δόξα τω Θεώ..!!! Τώρα έχουμε ξανά υπέρηχο σε ένα μήνα περίπου. 

Ένα μεγάλο άγχος έφυγε και για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες πήρα μια βαθιά ανάσα ανακούφισης. 

Επιστρέφω στη δουλειά στο τέλος της επόμενης εβδομάδας και ευτυχώς 5 Σεπτεμβρίου βγήκε η απόφαση από τον ΕΦΚΑ και θα μου βάλουν κανονικά τα χρήματα της αναρρωτικής. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..!! Τι κάνετε;; Εμείς πολύ καλά! Την Πέμπτη κάναμε την αυχενική μας διαφάνεια και τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά δόξα τω Θεώ..!!! Τώρα έχουμε ξανά υπέρηχο σε ένα μήνα περίπου. 

Ένα μεγάλο άγχος έφυγε και για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες πήρα μια βαθιά ανάσα ανακούφισης. 

Επιστρέφω στη δουλειά στο τέλος της επόμενης εβδομάδας και ευτυχώς 5 Σεπτεμβρίου βγήκε η απόφαση από τον ΕΦΚΑ και θα μου βάλουν κανονικά τα χρήματα της αναρρωτικής. 

Μπράβο με το καλό κορίτσι μου μπόρεσε να δει και το φύλο του μωρού;

καλή αρχή ξανά και με την δουλειά ! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Τέλεια!!! Το συνειδητοποιείς ότι μόλις έπιασες το πρώτο σύμπαν μαξιλαράκι και σε λίγους μήνες θα έχετε στο σπίτι ένα μωράκι;;;

Για φύλο σας είπε τίποτα;

Δημοσίευση
στις On 30/8/2025 at 5:08 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Όλα μια χαρά θα πάνε μέχρι τέλους! Άντε να πάρεις κι αυτά τα χρήματα! Με το καλό να επιστρέψεις κιόλας μέχρι την άδεια κυήσεως! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...