Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Ναι ναι τώρα θα μας φάει κ εμας! 😂😂😂 εμένα 11 μηνών 8 κιλά!! Μια χαρά είναι κ ο γιος μου έτσι είναι αδύνατος 2.5 χρόνων 12 κιλά. Είναι το σκαρί του!! Πως τα πατε με την μικρή;;; 

τα αδερφάκια καλά! Αγαπιούνται καποιες φορες τσακώνονται αλλά έτσι δεν είναι;;; Η μικρή ότι κρατάει ο μεγαλος το θέλει, ότι αγοράσουμε στην μικρή το θέλει ο μεγαλος άσε!!!!! Όλα είναι δικά του 😂😂😂 την χτυπάει που κ που αλλά έχει κ παθιασμένη αγάπη 😂😂😂 την κάνει αγκαλιά πολύ σφικτά την τσιμπάει το μάγουλο άσε!!! 

καναμε την βάφτιση τον Μάιο!! Άσε εκτός από την παραίτηση μου κ το άγχος μου είχα κ τη βάφτιση μου την ίδια εβδομάδα π έδωσα παραίτηση είχαμε κ τη βάφτιση!! Πήγε πολύ καλά της άρεσε πολύ δεν έκλαψε καθόλου!!! 💕💕 ο νονός της ενθουσιάστηκε γιατί βάφτισε αλλά 2 παιδιά π δεν σταμάτησαν να κλαίνε κ ήταν προετοιμασμένος για τα χειρότερα 

Ναι μωρέ και εμένα έτσι κάνουν οι δικές μου μια αγκαλίτσα και φιλάκια και την άλλη γκρινιάζουν για τα πράγματα της άλλης 😂

Μπράβο στο κορίτσι σου που δεν έκλαψε !  Το χάρηκε και ο νονός και εσείς ! Να σας ζήσει ! (Μεγάλη επιτυχία ο νονός 3 βαφτιστήρια 🥰) σου έπεσαν όλα μαζεμένα μωρέ και το θέμα με την δουλειά και η βάφτιση τουλάχιστον τώρα είναι όλα καλά ☺️  

• Απαντήσεις 459
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια ερώτηση αν γνωρίζει κάποια!

Πότε πληρωνόμαστε από τον ΕΦΚΑ για την επαπειλούμενη;; Για τον Ιούλιο δεν με έχουν πληρώσει ακόμη.

Έχει να κανει με το ΕΦΚΑ της περιοχής σου . Εγώ είχα κάνει αίτηση αρχές Ιουλίου,η απόφαση βγήκε τέλη του ίδιου μηνα και 5/8 πληρώθηκα.  Τώρα περιμένω να βγει η απόφαση για τον δεύτερο μηνα . Έχεις μιλήσει καθόλου μαζί τους, γνωρίζεις αν βγήκε απόφαση? 

Έβαλα και φώτο που αναγράφει ημερομηνίες έγκρισης και πληρωμών!

Screenshot_20250801_133039_Chrome.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η elen. είπε:

Έχει να κανει με το ΕΦΚΑ της περιοχής σου . Εγώ είχα κάνει αίτηση αρχές Ιουλίου,η απόφαση βγήκε τέλη του ίδιου μηνα και 5/8 πληρώθηκα.  Τώρα περιμένω να βγει η απόφαση για τον δεύτερο μηνα . Έχεις μιλήσει καθόλου μαζί τους, γνωρίζεις αν βγήκε απόφαση? 

Με πήρανε τηλέφωνο πριν δύο εβδομάδες για να τους στείλω τους υπερήχους των αναρρωτικών. Δεν μου είπαν όμως τπτ άλλο, πότε δηλαδή θα εγκριθούν οι πληρωμές για τις ημέρες που πήρα σε αναρρωτική. Και πότε θα βγάλουν απόφαση. Τις ημερομηνίες των πληρωμών τις βρήκα και εγώ, απλά χρήματα δεν έχουν μπει ακόμη στο λογαριασμό μου. Δεν λέω για τη δεύτερη αναρρωτική γιατί ακόμη δεν έχει βγει ο Αύγουστος, αλλά ο Ιουλίος όμως θα έπρεπε να είχε πληρωθεί.. Μάλλον κοιμούνται οι δικοί μας εδώ στην Αλεξανδρούπολη. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η elen. είπε:

Με πήρανε τηλέφωνο πριν δύο εβδομάδες για να τους στείλω τους υπερήχους των αναρρωτικών. Δεν μου είπαν όμως τπτ άλλο, πότε δηλαδή θα εγκριθούν οι πληρωμές για τις ημέρες που πήρα σε αναρρωτική. Και πότε θα βγάλουν απόφαση. Τις ημερομηνίες των πληρωμών τις βρήκα και εγώ, απλά χρήματα δεν έχουν μπει ακόμη στο λογαριασμό μου. Δεν λέω για τη δεύτερη αναρρωτική γιατί ακόμη δεν έχει βγει ο Αύγουστος, αλλά ο Ιουλίος όμως θα έπρεπε να είχε πληρωθεί.. Μάλλον κοιμούνται οι δικοί μας εδώ στην Αλεξανδρούπολη. 

Δημοσίευση

Άρα δεν εγκρίθηκε ούτε μέχρι τις 13/8 γιατί θα είχες πληρωθεί.  Εγω θα ελεγα να πάρεις ενα τηλέφωνο να δεις σε τη φαση βρίσκεται.  Ίσως να τα πάρεις μαζεμένα και τους 2 μήνες αρχές Σεπτεμβρίου!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εξαρτάται τον ΕΦΚΑ! Τα κορίτσια από Αθήνα, μπορεί να πληρωθούν και αφότου γεννήσουν. Εμείς Θεσσαλονίκη σε καλό επίπεδο, περίπου 2 μήνες μετά η πρώτη πληρωμή. Εγώ σκέψου τον Ιούνιο τον πληρώθηκα Αύγουστο. Ελπίζω να είναι γρήγοροι και οι δικοί σας! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Πήγαμε και εμείς σήμερα για υπέρηχο! Ακούσαμε την καρδούλα να χτυπάει τουκου τουκου😄Ο υπ΄έρηχος με έβγαλε 6+5 τελικά ! Χαρούμενη αν και αρκετά συγκρατημένη..βλέπουμε ωστόσο το ποτήρι μισογεμάτο..ξέχασα όμως να ρωτήσω τον γυναικολόγο πότε να κάνω την εξέταση NIPT; όσες την έχετε κάνει..σε ποια εβδομάδα την κάνατε;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πήγαμε και εμείς σήμερα για υπέρηχο! Ακούσαμε την καρδούλα να χτυπάει τουκου τουκου😄Ο υπ΄έρηχος με έβγαλε 6+5 τελικά ! Χαρούμενη αν και αρκετά συγκρατημένη..βλέπουμε ωστόσο το ποτήρι μισογεμάτο..ξέχασα όμως να ρωτήσω τον γυναικολόγο πότε να κάνω την εξέταση NIPT; όσες την έχετε κάνει..σε ποια εβδομάδα την κάνατε;

Μπραβο κοριτσι μου που ειδατε το σπορακι σας!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sisi93 είπε:

Καλησπέρα! Τον πιο ωραίο ήχο ακούσατε! Nipt θα κάνεις μετά την αυχενικη γιατί αν -χτυπα ξύλο- προκύψει κάποια ανάγκη για λήψη χοριακων λαχνών δεν έχει νόημα να κάνεις νιπτ αφού θα εξεταστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια στην τροφοβλάστη. Αν είναι όλα καλά έχεις όλο το χρόνο μετά την αυχενική να κάνεις nipt. Με το καλό!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...