Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σας κορίτσια! Να ρωτήσω αν κάποια έχει αντίστοιχη εμπειρία. Η αιματολογος μου είπε να βάλω ενδοφλέβιο σίδηρο γιατί πέφτει γενικά αιμοσφαιρίνη και φεριτινή και απ' ότι φαίνεται δεν κάνω καλή απορρόφηση. Απλά μου είπε μαζί με το σίδηρο βάζουν και αντιπυρετικό τύπου παρακεταμολη και αντισταμινικο τύπου fenistil για να μην κάνεις καμιά αλλεργία κλπ. Βέβαια κι άλλες κοπέλες το έχουν κάνει αλλά γενικά όταν ακούω για φάρμακα πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη με αγχώνει. Έχει βάλει ποτέ καμία σας έτσι σίδηρο; 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Εγω στην εγκυμοσύνη είχα αρκετά χαμηλό και ο γυναικολόγος μου είχε κάνει μια συζήτηση για να βάλουμε σίδηρο αλλά μου έδωσε τα olyfer σαν τελευταία λύση για να δούμε πως θα πάει και τελικά ανέβηκε. Αν δεν κάνω λάθος τους νοιάζει περισσότερο η τιμή των ερυθρών αιμοσφαιρίων, νομίζω κάτω από 3 χορηγούν σίδηρο. Συζήτησε με τον γυναικολόγο σου πάντως για τα olyfer, είναι λίγο ακριβά αλλά εμένα με βοήθησαν πολύ. Έπαιρνα 2 την ημέρα και είχα φτάσει στο 35 αιματοκρίτη! Εύχομαι τα καλύτερα🫶🏻🌸

• Απαντήσεις 442
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 19/8/2025 at 3:49 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Έκανα και εγώ την αυχενική διαφάνεια, δόξα το Θεό όλα καλά , περιμένω και το αίμα. Μάλλον αγοράκι 😂😂😂 πάει σαν τις μάγισσες θα μαγειρεύω 😂😂😂

Και εσύ αγορομανα εις τριπλούν;;;καλωσηρθες στο club 😂 και εμένα αγοράκι το τρίτο μπεμπέ 🩵 με το καλοοοοοοο

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τι γίνεται καλέ κορίτσια αυτό το μήνα; Περιμένουμε καμιά; Έχω χαθεί 😅 @Demy93 εσύ πότε περιμένεις είπαμε;

Και η @evaa__ περιμένει... Περιμένουμε νέα σας κορίτσια!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 

Καλημέρα !!!! Δεν είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις ένα ανθρωπάκι να μεγαλώνει μέσα σου;;; Μπράβο κοριτσάκι μου !!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Θα πάει τέλεια! Πίστεψε το! 😊 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Α έχεις μέρες ακόμα. Νόμιζα ότι ήσουν τώρα αυτές τις μέρες. Καλή επιτυχία! Αν και από ότι κατάλαβα είναι η πρώτη προσπάθεια;

Οχι,έχω ένα αγοράκι 12 ½ μηνών...αυτή ήταν η πρώτη "απρόσεκτη" επαφή...

Δημοσίευση
στις On 2/8/2025 at 10:35 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ετσιιιιιιι ακριβώς ο μήνας των κλωτσιων ❣️❣️❣️❣️ 

Καλό και ευλογημένο μήνα σε όλους 🙏 ❣️ 🙏 🙂↕️ και καλή Παναγία! Είναι ο μήνας της Παναγίας μας 🙏 ❣️ 

Και σε όσες προσπαθούν με το καλο ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης 🙏

Και όσες είμαστε εγκυουλες με το καλό τα μωράκια μας 🙏 

Είσαι εγκυουλα κορίτσι μου;;;; Είχα τόσο καιρό να μπω κ το διάβασα αυτό και χάρηκα πολυ για εσένα 💕💕💕 με το καλό!!! Ποσό μηνών είσαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

@Elli13 να σας ζήσει το μωράκι σας!! Γερό και τυχερό να είναι κορίτσι μου 💕💕💕 κ εμένα έχουν 21 μηνες διαφορά τα παιδάκια μου!! Είναι δύσκολο αλλά πολύ όμορφο ταυτόχρονα 💕💕

Ελα βρε κορίτσι μου τι κάνεις ; Πες μας τα νέα σου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ελα βρε κορίτσι μου τι κάνεις ; Πες μας τα νέα σου 😊

Είμαι καλά Ελκ μου. Επέστρεψα δουλεια τέλη Φλεβάρη αλλά είχαμε πολλες αλλαγές κ μια Κ χειρότερη αλλαγή ήταν η νέα μας μάνατζερ. Επέστρεψα τέλη Φλεβάρη κ έδωσα παραίτηση μετά το Πάσχα δλδ αρχές Μαΐου. Βρήκα άλλη δουλεια κ μετά έδωσα παραίτηση. Στη νέα δουλεια αρχισα 1/6 αλλά είχα τρεινινγκ μέχρι να μάθω τα νέα προϊόντα κ η εταιρία το γραφείο ήταν κ μιάμιση ώρα από το σπίτι, έφευγα πολύ πρωί ερχόμουν σπίτι 19:00-19:30 τα παιδιά τα έβλεπα 2-3 ώρες μόνο 😥😥 αλλά τι να κάνω από το να έχω μια να μου κάνει την ζωή μου δύσκολη κ τη δουλεια μου κ το άγχος π είχα κάθε μέρα κ το έβγαζα στα  παιδιά κ στον άντρα μου κ σε όλους, γιατί μόνο για αυτήν συζητούσα όλο τον καιρό, προτίμησα να ταλαιπωρηθώ 2 μηνες. Τώρα είμαστε καλύτερα…τα παιδιά μεγαλώνουν η μικρή μου είναι μια μπουλούκα σε λίγο γίνεται ενος κ δεν το πιστεύω!!! Τέτοιο καιρό ήμουν μέσα στο άγχος δεν ήξερα ποτέ θα την γεννούσα!!! 

ειδα κάνατε την βάφτιση σας!!! Πανέμορφη και να σας ζήσει η νεοφώτιστη 💕💕💕💕

Δημοσίευση
στις On 22/8/2025 at 8:00 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Και εσύ αγορομανα εις τριπλούν;;;καλωσηρθες στο club 😂 και εμένα αγοράκι το τρίτο μπεμπέ 🩵 με το καλοοοοοοο

Σαν τις μάγισσες σε καζάνια θα μαγειρεύουμε 😂😂😂

Δημοσίευση
στις On 20/8/2025 at 10:09 ΜΜ, ο/η Pixies είπε:

Υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει κάνει ήδη την αυχενική διαφάνεια. Θέλω αν μπορεί να μου πει σε ποια εβδομάδα την έκανε;  Ευχαριστώ ☺️ 

Πάντως εγώ επειδή έφευγα από την Γερμανία όταν ρώτησα αν γίνεται να την κάνω 11+2 μου είπε όχι.  Καλύτερα να δωεκει που θα πάω όπως και έγινε . Μου είχε αναφέρει είναι αρκετά μικρό και ίσως αορίστουν στο μέτρημα του ρινικού οστού. Βέβαια τώρα ζοριστηκα γτ μια εβηχα μια κουνούσε την κοιλιά μου ο γιατρός ο κύριος είχε βάλει το χέρι του μπροστά στα μούτρα 😂😂 όταν μίλησα το κούνησε και το πήρε! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πάντως εγώ επειδή έφευγα από την Γερμανία όταν ρώτησα αν γίνεται να την κάνω 11+2 μου είπε όχι.  Καλύτερα να δωεκει που θα πάω όπως και έγινε . Μου είχε αναφέρει είναι αρκετά μικρό και ίσως αορίστουν στο μέτρημα του ρινικού οστού. Βέβαια τώρα ζοριστηκα γτ μια εβηχα μια κουνούσε την κοιλιά μου ο γιατρός ο κύριος είχε βάλει το χέρι του μπροστά στα μούτρα 😂😂 όταν μίλησα το κούνησε και το πήρε! 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ενταξεθ έστρωσε τ μωρο. Κοιμαται αρκευα μεσα στη μερα. Πολύ καλή ειναι σε γενικές γραμμές. Δεδομένου οτι το έχουμε το δολιο πολλες ωρες στους δρόμους πολυ καλη ειναι. Εγω ειμαι πτωμα απο την κουραση αλλα οκ. Καλα περναμε δ μπορώ να πω. @Sotiria_94 εγω πλεον μ αυτήν τη ζέστη δ την βαζω καθολου μαρσιπο. Λιγο στην κούνια της λιγο στο ριλαξ κ κανω κουτσά στραβα τις δουλειές μου. Αμα εχω σιδερο πχ θα τ βάλω ωρες π ειναι κ ο άντρας μ στο σπίτι η αργα τ βραδυ π κοιμούνται ολα τους. @Maria98 καθε μωρο εχει τ δικο τ ρυθμο ανάπτυξης. Οσο παιρνεο βαρος μξ σε απασχολει. Δ χρειάζεται αγχος εφοσον την βλεπεις ζωηρη και κινητική. Εμενα ρε συ αμα δ θελει να φαει δ μπαινει στηθος για κανένα λόγο. Τι συχνούς θηλασμους? Τους εχει αραιωσει αρκετα απο μονη της κ βλεπεις ενα κιλο πηρε σε ενα μηνα. @ΜαρίαΔημήτρης μεσα σε όλα εισαο βρε κορίτσι μου! Μπράβο σου που ασχολείσαι τοσο ενεργά.
    • Μπράβο κορίτσι μου, ολα πηγαίνουν τέλεια κι ετσι θα συνεχίσουν!!!
    • Αφού θα το ρυθμίζεις εσύ, μια χαρά!!  Εγώ δουλεύω σε εταιρία στα γραφεία, οπότε έχω τις κλασικές άδειες και θα γυρίσω λογικά Μάρτιο του 27 😝 Βέβαια, είναι μακριά από το σπίτι μου και σκέφτομαι ότι ίσως να βρω καλύτερα κάτι πιο κοντά ημιαπασχόληση, γιατί με δύο παιδιά το οκτάωρο συν μετακινήσεις, θα είναι δύσκολο! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...