Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πωπω καλέ τι μπαμπατσικα μωραααα..... Με αγχωνεις 🤣🤣 Πόσο ήταν στην β επιπέδου;; Κι εγώ μια από τα ίδια κορίτσι μου υποφέρω στην κοιλιά σαν να τεντώνει έτοιμη να σκάσει δεν μπορώ να περπατήσω και είμαι ακόμα 25 εβδομάδα.... Είμαι μες το άγχος. Ειδικά μην γεννήσω πρόωρα το τρέμω.... Μετά αγχώνομαι για το βάρος γιατί τα προηγούμενα μωρά μου γεννήθηκαν 4200+ κιλά.... Και σκέφτομαι τι θα γίνει αν είναι κι αυτά έτσι μεγάλα που είναι δύο; Θα το αντεξει το σώμα μου; Είμαι και 40 ετών.... Πφφφφ 
    • @Γιάννα 36Πρέπει να θωρακίσουμε τους εαυτούς μας απέναντι σε τέτοια σχόλια. Προσπαθω πολυ να μην με επηρεάζουν αλλα δεν μπορώ εξοργίζομαι. Δεν ειναι γυναικα μεγάλης ηλικίας, που ισως το δικαιολογουσα, ειναι νεότατη.Ετσι οπως έχουν έρθει τα πράγματα ένας φόβος μπήκε μεσα μου. Μήπως δε τα καταφέρω ποτέ τελικά. Και οταν ακουω αυτο το "Άντε, άντε" νιωθω οτι ο χρόνος με κυνηγάει και οτι το σώμα μου ισως δεν ακολουθήσει το όνειρο μου. Το αποτέλεσμα; Αν εισαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη περιοριζεσαι κοινωνικά. Τόσο ευαίσθητη δεν είμαι όχι, αλλά οφείλω να με προστατεύσω και ηδη εχω κανει την επιλογή των ανθρώπων που θελω να είναι διπλα μου.  Αυτές ειναι κάποιες απο τις σκέψεις που ηθελα να μοιραστώ μαζι σας, πέντε μερες πριν κάνω ενα τεστ εγκυμοσύνης🙏Η ελπίδα καθε μηνα υπάρχει μεσα μου 🤍
    • Πήγα σήμερα στη γυναικολογο ήταν 1250 τ ένα 1200 τ άλλο.. οπότε λογικό τόσο βάρος..ναι πέρασε ο καιρός ούτε που κατάλαβα πως..
    • Χαχαχα!! Νομίζω ότι έχει δικά μου χαρακτηριστικά, αν και με τον άντρα μου αν μας δεις σε μπεμπέ φωτό θα πεις αυτά είναι αδέρφια 😂 είχα κάνει καμπύλη πριν 20 χρόνια και το μόνο που θυμάμαι είναι να μην περνάω καθόλου καλά 😂 τι να κάνω θα το υποστώ και αυτό!! Στην δουλειά έχω θέμα πλέον, γύρισα σήμερα πρώτη μέρα μετά την άδεια μου και λόγω πόνου στα πλευρά πραγματικά δυσκολεύομαι να πληκτρολογώ και να κάθομαι όπως πριν δέκα μέρες! Άντε να έρθει η αντικαταστάτρια μου, να την εκπαιδεύσω γιατί δεν με βλέπω καλά 🥴
    • Όπως αφιλτράριστα σε ρωτάει κάτι τέτοιο, έτσι αφιλτράριστα να απαντάς κι εσύ. Ντροπή της, όσο χρόνων κι αν είναι, που είναι γυναίκα, που ξέρει τι πέρασες και που είναι αδιάκριτη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...