Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο Αύγουστος είναι εδώ, πιο ζεστός, πιο φωτεινός και πιο γεμάτος προσμονή από ποτέ. Για εμάς τις μέλλουσες μανούλες, δεν είναι απλώς ο μήνας των διακοπών· είναι ο μήνας των κλωτσημάτων, των γλυκών αναστεναγμών, των ονείρων με άρωμα ταλκ και του ήλιου που χαϊδεύει απαλά την κοιλίτσα μας.

Ανάμεσα σε καρπούζια, ανεμιστήρες και φουσκωμένα πόδια, βρίσκουμε τη μαγεία των στιγμών: ένα χαμόγελο όταν το μωρό κουνιέται στο ρυθμό του κύματος, μια φωτογραφία με το μαγιό και την κοιλίτσα πρωταγωνίστρια, μια σκέψη για το πώς θα είναι η ζωή μας σε λίγες εβδομάδες ή μήνες. 

Για όλες εμάς που περιμένουμε τα μωράκια μας και για όλες εσάς που είστε στην αναμονή ενός θετικού αποτελέσματος ας είναι αυτός ο μήνας η αρχή του παραμυθιού....

@Mantarini @eva96 @Kateriniw @Παρασκευαιδου @Pinacolada @Diwni @pennaki @anna_30 @almira @annie! @Rena92 @Ngsofia @Naty_ @Tonakiv

• Απαντήσεις 313
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλό μήνα και από μας κορίτσια μου! Συγγνώμη που χάνομαι λίγο αλλά μέχρι να καταφέρω να επιστρέψουμε σπίτι μας είμαι λιγάκι στα κάτω μου... και μαζί με την οδοντοφυΐα της Ισμήνης-Μαρίας τα έχω δει όλα! 

Με το καλό σε όλες σας!!! 

Υγ. @Elli13περιμένουμε τα νέα σας!!!

489889512945ceb601246199b4227df4.jpg.a1826f8bded4ec0d690a7ce5723dafd7.jpg

Δημοσίευση

Καλό Μήνα Κορίτσια!!!!❤️🌼🧜‍♀️🩵⛱️🩷🌺🧜‍♀️

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού έναν χαρούμενο ξέγνοιαστο Αύγουστο με υγεία καλές εγκυμοσύνες και μωρακια που έρχονται!!!Και σύντομα θετικά τεστακια στα κορίτσια που έχουμε απομείνει!!!

O Mηνας της  Παναγίας μαζί μας την ευλογία της να έχουμε και ολες να αξιωθουμε να εχουμε τα μωράκια μας αγκαλια οπως αυτη!!!🙏

Δημοσίευση

Καλο μηνα κοριτσια μου ❤️ ❤️ ❤️ να ειμαστε ολες καλα με υγεια. Στα κοριτσια που προσπαθουν να τα καταφερουν συντομα και σε εμας της εγκυμονουσες να εχουμε γερα μωρακια και σε λιγο καιρο στην αγκαλια μας ❤️❤️❤️ σημερα εχουμε υπερηχο και ανυπομονω.

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια εμένα ο Αύγουστος είναι ο μηνας που με έκανε μανούλα γέννησα και τις δύο κορούλες μου Αύγουστο την μικρή 12/8 κ την μεγάλη 27/8 ειναι μηνας γενεθλίων  για εμας αφού έχω και τον σύζυγο 13/8 

σήμερα έχω και την βάφτισης της μικρής μου κόρης !! 

Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα καλές εγκυμοσύνες και πολλά θετικά τεστ 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλό μήνα κορίτσια εμένα ο Αύγουστος είναι ο μηνας που με έκανε μανούλα γέννησα και τις δύο κορούλες μου Αύγουστο την μικρή 12/8 κ την μεγάλη 27/8 ειναι μηνας γενεθλίων  για εμας αφού έχω και τον σύζυγο 13/8 

Να τους χαίρεσαι όλους Ελενα!! Με το καλό και η βάφτιση σήμερα! Να την ευχαριστηθείτε χωρίς πολύ ταλαιπωρία!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ο Αύγουστος είναι εδώ, πιο ζεστός, πιο φωτεινός και πιο γεμάτος προσμονή από ποτέ. Για εμάς τις μέλλουσες μανούλες, δεν είναι απλώς ο μήνας των διακοπών· είναι ο μήνας των κλωτσημάτων, των γλυκών αναστεναγμών, των ονείρων με άρωμα ταλκ και του ήλιου που χαϊδεύει απαλά την κοιλίτσα μας.

Ανάμεσα σε καρπούζια, ανεμιστήρες και φουσκωμένα πόδια, βρίσκουμε τη μαγεία των στιγμών: ένα χαμόγελο όταν το μωρό κουνιέται στο ρυθμό του κύματος, μια φωτογραφία με το μαγιό και την κοιλίτσα πρωταγωνίστρια, μια σκέψη για το πώς θα είναι η ζωή μας σε λίγες εβδομάδες ή μήνες. 

Για όλες εμάς που περιμένουμε τα μωράκια μας και για όλες εσάς που είστε στην αναμονή ενός θετικού αποτελέσματος ας είναι αυτός ο μήνας η αρχή του παραμυθιού....

@Mantarini @eva96 @Kateriniw @Παρασκευαιδου @Pinacolada @Diwni @pennaki @anna_30 @almira @annie! @Rena92 @Ngsofia @Naty_ @Tonakiv

Ετσιιιιιιι ακριβώς ο μήνας των κλωτσιων ❣️❣️❣️❣️ 

Καλό και ευλογημένο μήνα σε όλους 🙏 ❣️ 🙏 🙂↕️ και καλή Παναγία! Είναι ο μήνας της Παναγίας μας 🙏 ❣️ 

Και σε όσες προσπαθούν με το καλο ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης 🙏

Και όσες είμαστε εγκυουλες με το καλό τα μωράκια μας 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Με το καλό η βάπτιση 🩷 🩷 🩷 να είναι γερή , ευλογημένη και καλό φωτισμένη! Να σας ζήσει και με το όνομα 🩷🩷

Δημοσίευση

Υγεία σε όλη την οικογένεια, δύναμη ψυχική και σωματική σε εσάς τους γονείς, αγάπη και αλληλεγγύη σε όλα τα μέλη μικρά και μεγάλα, καλή φώτιση στη νεοβαπτιζομενη. ❤️

Δημοσίευση

Με το καλο!!! Να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου!!! Να περάσετε όμορφα καλοφωτιστη η μικρούλα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

ΠΌσο όμορφοοοοοοοοοο!!!!! Αμήν !!!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ετσιιιιιιι ακριβώς ο μήνας των κλωτσιων ❣️❣️❣️❣️ 

Καλό και ευλογημένο μήνα σε όλους 🙏 ❣️ 🙏 🙂↕️ και καλή Παναγία! Είναι ο μήνας της Παναγίας μας 🙏 ❣️ 

Και σε όσες προσπαθούν με το καλο ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης 🙏

Και όσες είμαστε εγκυουλες με το καλό τα μωράκια μας 🙏 

Από τώρα κλωτσιές βρε κορίτσια ,νωρίς δεν είναι χαχαχαχαχ

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!! Με όμορφες εκπλήξεις, γραμμούλες κόκκινες κ θετικά τεστακια,  με υπέρηχους όμορφους κ καρδούλες να χτυπάνε δυνατά για τις εγκυμονουσες. .να κυλάει ήρεμα ο καιρός.

@Elk καλοφωτιστη να ειναι η μικρούλα σας γερή και καλότυχη! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Από τώρα κλωτσιές βρε κορίτσια ,νωρίς δεν είναι χαχαχαχαχ

Τι γελάς συντρόφισσα @melitiniღ έχουμε τα τραβήγματακια να έχουμε και κλωτσιές ??? Χαχαχα πλάκα κάνω ότι είναι για καλό χαχαχαχα !!!! Πως είσαι ??? 

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου!!

Γέννησα και γω χτες 1/8 το δεύτερο ουράνιο τόξο μου. Όπως ξέρετε μπήκα ξανά με πρόκληση και δυστυχώς η εμπειρία ήταν χειρότερη από την πρώτη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να τρομάξω τις εγκυουλες μας, σημασία έχει ότι στο τέλος με 3 σπρωξιες ήρθε στον κόσμο ο κλώνος της πρώτης μου  κόρης, δηλαδή του άντρα μου πάλι 😂😂 Είμαστε και οι δύο πολύ καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι να δω και την "μεγάλη" γιατί είναι η πρώτη φορά που αποχωριζόμαστε. 

Και επειδή πολλές δεν ξέρετε την ιστορία μου, μιας και ήρθατε αργότερα στην παρέα μας, θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας απλά. Ήταν η 6η μου εγκυμοσύνη, και έχω δύο παιδάκια. Δύο παλινδρομες και 2 βιοχημικές... Πολλά δάκρυα, απέραντος πόνος και απελπισία. Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω από τον Οκτώβριο του 2022 που ξεκίνησε το ταξίδι αυτό. Κ όμως, με πεισμα και θέληση απέκτησα δύο κοριτσάκια που είναι όλος μου ο κόσμος. Αν με ρωτάτε, δεν ξέρω ακόμα γιατί έχασα 4 αγγελάκια. Παρα τις άπειρες εξετάσεις που έκανα... 

Νιώθω πιο πλήρης από ποτέ, θα τα ξαναέκανα όλα από την αρχή, και ευχαριστώ αυτά τα πλασματακια που ήρθαν στη ζωή μου να με διδάξουν τι σημαίνει να χτυπάει η καρδιά σου έξω από το σώμα σου...

Εννοείται θα είμαι εδώ στην παρέα σας και ας έκλεισε ο κύκλος αυτός για εμένα, γιατί ξέρω ακριβώς όπως νιώθετε. Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη στις φουσκωμένες κοιλίτσες μας, και για όσες προσπαθούν, όπως έγραψα και παραπάνω πείσμα και θέληση.. Δεν το λέω ελαφρά τη καρδία, έχω περάσει πολλά, όμως στο τέλος αξίζει τον κόπο 🥹🥹🩷🩷

Δημοσίευση

Γυρισαμε και εμεις απο τον γιατρο. Ειναι ολα καλα. Ειναι ενδομητριος ο σακος, ειδαμε το εμβρυακι μας και ακουσαμε την καρδουλα του ❤️ ειμαι 6 εβδομαδων βαση υπερηχου. Μου εδωσε οδηγιες και φαρμακα filicine και utrogestan, και θα με ξανα δει την αλλη εβδομάδα για να δουμε πως παει.

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!!

Γέννησα και γω χτες 1/8 το δεύτερο ουράνιο τόξο μου. Όπως ξέρετε μπήκα ξανά με πρόκληση και δυστυχώς η εμπειρία ήταν χειρότερη από την πρώτη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να τρομάξω τις εγκυουλες μας, σημασία έχει ότι στο τέλος με 3 σπρωξιες ήρθε στον κόσμο ο κλώνος της πρώτης μου  κόρης, δηλαδή του άντρα μου πάλι 😂😂 Είμαστε και οι δύο πολύ καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι να δω και την "μεγάλη" γιατί είναι η πρώτη φορά που αποχωριζόμαστε. 

Και επειδή πολλές δεν ξέρετε την ιστορία μου, μιας και ήρθατε αργότερα στην παρέα μας, θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας απλά. Ήταν η 6η μου εγκυμοσύνη, και έχω δύο παιδάκια. Δύο παλινδρομες και 2 βιοχημικές... Πολλά δάκρυα, απέραντος πόνος και απελπισία. Σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω από τον Οκτώβριο του 2022 που ξεκίνησε το ταξίδι αυτό. Κ όμως, με πεισμα και θέληση απέκτησα δύο κοριτσάκια που είναι όλος μου ο κόσμος. Αν με ρωτάτε, δεν ξέρω ακόμα γιατί έχασα 4 αγγελάκια. Παρα τις άπειρες εξετάσεις που έκανα... 

Νιώθω πιο πλήρης από ποτέ, θα τα ξαναέκανα όλα από την αρχή, και ευχαριστώ αυτά τα πλασματακια που ήρθαν στη ζωή μου να με διδάξουν τι σημαίνει να χτυπάει η καρδιά σου έξω από το σώμα σου...

Εννοείται θα είμαι εδώ στην παρέα σας και ας έκλεισε ο κύκλος αυτός για εμένα, γιατί ξέρω ακριβώς όπως νιώθετε. Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη στις φουσκωμένες κοιλίτσες μας, και για όσες προσπαθούν, όπως έγραψα και παραπάνω πείσμα και θέληση.. Δεν το λέω ελαφρά τη καρδία, έχω περάσει πολλά, όμως στο τέλος αξίζει τον κόπο 🥹🥹🩷🩷

Ευλογημένη με υγεία να είναι η πριγκίπισσα σας !!!! Με το καλό να πάτε σπιτάκι σας !!! Να σας ζήσει 🙏😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!!

Να σας ζήσει κορίτσι μου!! Γερή κ καλότυχη να είναι στη ζωή της κ εσείς να είστε καλα να την καμαρωνετε!! Να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας!!💖💖

Δημοσίευση

@Elli13 Να σας ζήσει κορίτσι μου να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου γερά και τυχερά!!! Μακάρι από όσο εύκολο η δύσκολο δρόμο περνά η κάθε μία στο τέλος να λέει αυτό ακριβώς ότι άξιζε ο κόπος και έχει την ανταμοιβή στην αγκαλια της!!!

@eva96 τέλεια κορίτσι μου τα νέα από το σπορακι σου!!! Με το καλο όλα!!!

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!! Εύχομαι στις εγκυουλες της παρέας να κυλάνε όλα ομαλά και όσα κορίτσια το θέλουν και το προσπαθούν να δουν σύντομα δύο κατακόκκινες γραμμές ❤️ Να είναι ο Αύγουστος μήνας όμορφος και ξεκούραστος όσο γίνεται.

Πέρυσι τετοια εποχή ακόμα έκανα healing κυρίως ψυχολογικό από την δεύτερη σε σειρά παλινδρομη κυηση και ένιωθα φοβισμένη να κάνω το οποιοδήποτε επόμενο βήμα. 

Τώρα ένα χρόνο μετά, 6 μηνών έγκυος με το ουράνιο τόξο μου κι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Νομίζω οι πληγές από όλο το προηγούμενο ταξίδι μέχρι εδώ θα επουλωθούν εντελώς όταν έρθει στη ζωή έξω το μικράκι μου 🥹

@Elli13 κορίτσι μου καλώς ήρθε και το 2ο πλασματάκι σας!! Καλή ανάρρωση σε σένα και όλα να πάνε κατ' ευχήν από δω και πέρα στο νέο σας αυτό ταξίδι 🩷🧸

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...