Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! Περιμένω το πρώτο μου μωράκι μου αρχές Σεπτεμβρίου και θα ήθελα συμβουλές/προτάσεις για τα ρουχαλάκια που θα χρειαστούμε για αρχή. Έχω πάρει ήδη καμιά δεκαριά ζιπουνάκια newborn και άλλα τ΄όσα 0-3, αλλα θα με βοηθούσε πολύ η εμπειρία σας για τα μεγέθη, τα είδη και την ποσότητα καθότι δεν έχω ιδέα. 😅 

Επίσης, έχετε να μου προτείνετε προιόντα περιποίησης (αφρόλουτρο, σαμπουάν, κρεμούλες, λαδάκι), γιατί βλέπω στο φαρμακείο και είναι άπειρα 😆. Ευχαριστώ!

Δημοσίευση

Εγώ μετά από συμβουλή φίλης μου φαρμακοποιού που επίσης είχε μωράκι και ήθελε όσο πιο αγνά προϊόντα γίνεται πήρα προϊόντα περιποίησης medela και έμεινα πολύ ικανοποιημένη! 

Και τα weleda είναι εξίσου καλά και αγνά αλλά πιο ακριβά! 

Εγώ τέλη Αυγούστου γέννησα! ρουχαλάκια νομίζω αρκετά έχεις (θα σου φέρουνε και δώρο)! Θα έχει ακόμα ζέστη όταν γεννήσεις οπότε τέτοια θα του φοράς και έξω λογικά! Εγώ είχα πάει και 2-3 βερμουδακια για να τα φοράει όταν βγαίνουμε βόλτα έξω και για όταν θα αρχίσει να πέφτει λίγο η θερμοκρασία προς τέλη Σεπτεμβρίου. 

Ίσως να είχα και 2-3 μακρυμανικα ζιπουνακια για αργότερα! 

Αλλά δες και πόσο μεγάλο είναι το μωρό γιατί αν είναι μεγάλο θα φορέσει για πολύ λίγο καιρό τα 0-3.

Επίσης ανάλογα την εταιρία κάποια έχουν μεγαλύτερη φόρμα από άλλα! 

Ας πούμε τα hm έχουν μεγάλη φόρμα! Αντίθετα τα orchestra έχουν πολύ μικρή φόρμα! 

Ελπίζω να βοήθησα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...